Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Karosszéria

2012.12.27. 12:36

ajnálunk és együtt érzünk, keresd Schnitzer klubtársat :!: (azért nem kell mindenhova beírni)
Ilyesmit találni fogsz :!:
még az angol is jó! :D

Köszönöm az együtt érzést,Schnitzer kolléga megelőzött a PÜvel,de sajnos szín azonosra vadászok,most pont nincs sehol még angol sem :S

2013.01.03. 11:57

Sziasztok, E39 hez keresnek komplett kulsö M-packetot, elso lökharitot komplett mindennel, lampa mosos, PDC-s. hatso lokhartio PDC-s., hatsó kis szarny. Jo lenne eredeti bontott, de valami jo minöségu utan gyartott is lehet. Várom az ajanlatokat pü. ben vagy e-mail: atyesz90@azet.sk

2013.01.03. 12:30

Atyesz530D írta:Sziasztok, E39 hez keresnek komplett kulsö M-packetot, elso lökharitot komplett mindennel, lampa mosos, PDC-s. hatso lokhartio PDC-s., hatsó kis szarny. Jo lenne eredeti bontott, de valami jo minöségu utan gyartott is lehet. Várom az ajanlatokat pü. ben vagy e-mail: atyesz90@azet.sk

sztem keresd a par hozzaszolassal korabban emlitett bontos klubbtarsakat. biztos lesz szamodra megfelelo ajanlatuk.

2013.01.03. 14:51

notic0 írta:ajnálunk és együtt érzünk, keresd Schnitzer klubtársat :!: (azért nem kell mindenhova beírni)
Ilyesmit találni fogsz :!:
még az angol is jó! :D

Köszönöm az együtt érzést,Schnitzer kolléga megelőzött a PÜvel,de sajnos szín azonosra vadászok,most pont nincs sehol még angol sem :S

Én lehet, hogy tudok egyet amiről nekem csak a lökháritó toldat kell, szóval ha sikerül elérnem őket akkor rákérdek a többi elemre is

2013.01.03. 16:19

Én lehet, hogy tudok egyet amiről nekem csak a lökháritó toldat kell, szóval ha sikerül elérnem őket akkor rákérdek a többi elemre is

Azt előre is köszönöm!

2013.01.03. 16:41

notic0 írta:Én lehet, hogy tudok egyet amiről nekem csak a lökháritó toldat kell, szóval ha sikerül elérnem őket akkor rákérdek a többi elemre is

Azt előre is köszönöm!

PÜ ment

2013.01.07. 12:29

Sziasztok!

Touringra keresek m-es hátsó lökhárítót bontottat, szenzorosat,oxfordzöldet és dupla kipuffos diffúzorosat, ha van választási lehetőség :D Valahogy nincs kedvem megvenni a gyárit 80-ért

üdv,
Csongi

2013.01.07. 13:22

Csongi írta:Sziasztok!

Touringra keresek m-es hátsó lökhárítót bontottat, szenzorosat,oxfordzöldet és dupla kipuffos diffúzorosat, ha van választási lehetőség :D Valahogy nincs kedvem megvenni a gyárit 80-ért

üdv,
Csongi

Széna kazalba keresel tűt!! Én vagy négy éve figyelem ezt:)

iPhone Tapatalk

2013.01.07. 13:50

admin írta:

üdv,
Csongi

iPhone Tapatalk

Pedig a tiéden nem is mutatna olyan jól az oxfordzöld :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2013.01.09. 19:56

barbrady írta:
admin írta:

üdv,
Csongi

iPhone Tapatalk

Gondoltam bepróbálkozok, hátha! :lol:

2013.01.10. 10:58

Csongi írta:
barbrady írta:
admin írta:

üdv,
Csongi

iPhone Tapatalk

Gondoltam bepróbálkozok, hátha! :lol:

Ja. De az admin lacira gondolt a kolléga, ugyanis az övé nem zöld! :mrgreen:

2013.01.10. 17:09

Sziasztok!

Xenon spricniket keresek, meg a hozzávalókat, hogy ne b..sztasson a h...lye rendőr.

Előre is köszönöm.

Üdv: P.

2013.01.10. 18:10

Parduc írta:Sziasztok!

Xenon spricniket keresek, meg a hozzávalókat, hogy ne b..sztasson a h...lye rendőr.

Előre is köszönöm.

Ua. mint a biztosítékra. :lol:
+ Drot, Nagysparco, is bont.

2013.01.10. 20:20

Imco írta:
Parduc írta:Sziasztok!

Előre is köszönöm.

Ua. mint a biztosítékra. :lol:
+ Drot, Nagysparco, is bont.

Enyém is tőle van :franko:

2013.01.10. 21:28

Sziasztok,
én sajnos nem kaptam bontott spricniket, újat vettem, 7500 Ft/db áron.
A beszereléshez le kellett venni és teljesen szét kellett szedni a lökhárítót.
Nagyon pontosan kell bemérni és kivágni a helyét, erre figyelj oda! Nekem nem volt semmiféle jelölés a lökhárító belsejében, pedig erősen reménykedtünk benne!
Érdemes becsövezni, ha már ott van, működjön is :)
Érdemes még beszerezni új patenteket mindenhova, mert a régiek sokszor deformálódnak és már nem tartják feszesen az alkatrészeket!

Üdv: Csaba

2013.01.10. 22:11

SYLCSABA írta:Sziasztok,
Nagyon pontosan kell bemérni és kivágni a helyét, erre figyelj oda! Nekem nem volt semmiféle jelölés a lökhárító belsejében, pedig erősen reménykedtünk benne!
Érdemes még beszerezni új patenteket mindenhova, mert a régiek sokszor deformálódnak és már nem tartják feszesen az alkatrészeket!

Én raktam be ismerősnek és ki volt rajzolva belül csak ki kellett vágni.Lehet nem eredeti már a lökösöd.

2013.01.10. 22:21

admin írta:

Én raktam be ismerősnek és ki volt rajzolva belül csak ki kellett vágni.Lehet nem eredeti már a lökösöd.

Így van ahogy Laci mondja.A gyáriba ott van a minta a belsejébe hogy hol kell kivágni.Nem nagy dolog.

2013.01.10. 23:18

Schnitzer írta:
admin írta:

Így van ahogy Laci mondja.A gyáriba ott van a minta a belsejébe hogy hol kell kivágni.Nem nagy dolog.

Mi meg lecentiztük a Maxival :mrgreen:

2013.01.10. 23:23

Schnitzer írta:Így van ahogy Laci mondja.A gyáriba ott van a minta a belsejébe hogy hol kell kivágni.Nem nagy dolog.

Nekem is mondták, hogy benne van, mégsem volt benne.
Most már csak azon kell izgulnia, hogy gyári lökhárítója legyen, mert úgy tényleg egyszerűbb.
Ha mégsem, akkor neki is mérni, és szerkeszteni kell a nyílást. Így egy fél órával tovább tart.

2013.01.14. 01:01

Upgradelném az autóm (2002/6 M-Pakett II) az alábbiak szerint. Ha valakinek van valami a projektjeimhez (csak bontott/használt jó és nem minden áron) szóljon:
- kipufogó upgrade (2 oldali) difuzor + kipufogóvég
- kipufogó dob szép véggel
- M logós oldaldísz csík
- M-es fekete vese króm ráccsal
- toronymerevítő
- hátsó ablakspoiler (lehetőleg antennás)
- első lökhárítóba levegőbeömlő FRONT BUMPER ALUMINUM BRAKE DUCT CENTER MESH GRILLE
Hozzászólás küldése

VigLink badge