![]() |
2012.12.27. 12:36
2013.01.03. 11:57
2013.01.03. 12:30
Atyesz530D írta:Sziasztok, E39 hez keresnek komplett kulsö M-packetot, elso lökharitot komplett mindennel, lampa mosos, PDC-s. hatso lokhartio PDC-s., hatsó kis szarny. Jo lenne eredeti bontott, de valami jo minöségu utan gyartott is lehet. Várom az ajanlatokat pü. ben vagy e-mail: atyesz90@azet.sk
2013.01.03. 14:51
notic0 írta:ajnálunk és együtt érzünk, keresd Schnitzer klubtársat(azért nem kell mindenhova beírni)
Ilyesmit találni fogsz
még az angol is jó!
Köszönöm az együtt érzést,Schnitzer kolléga megelőzött a PÜvel,de sajnos szín azonosra vadászok,most pont nincs sehol még angol sem :S
2013.01.03. 16:19
2013.01.03. 16:41
notic0 írta:Én lehet, hogy tudok egyet amiről nekem csak a lökháritó toldat kell, szóval ha sikerül elérnem őket akkor rákérdek a többi elemre is
Azt előre is köszönöm!
2013.01.07. 12:29
2013.01.07. 13:22
Csongi írta:Sziasztok!
Touringra keresek m-es hátsó lökhárítót bontottat, szenzorosat,oxfordzöldet és dupla kipuffos diffúzorosat, ha van választási lehetőségValahogy nincs kedvem megvenni a gyárit 80-ért
üdv,
Csongi
2013.01.07. 13:50
admin írta:Csongi írta:Sziasztok!
Touringra keresek m-es hátsó lökhárítót bontottat, szenzorosat,oxfordzöldet és dupla kipuffos diffúzorosat, ha van választási lehetőségValahogy nincs kedvem megvenni a gyárit 80-ért
üdv,
Csongi
Széna kazalba keresel tűt!! Én vagy négy éve figyelem ezt:)
iPhone Tapatalk
2013.01.09. 19:56
barbrady írta:admin írta:Csongi írta:Sziasztok!
üdv,
Csongi
iPhone Tapatalk
Pedig a tiéden nem is mutatna olyan jól az oxfordzöld
2013.01.10. 10:58
Csongi írta:barbrady írta:admin írta:Csongi írta:Sziasztok!
üdv,
Csongi
iPhone Tapatalk
Pedig a tiéden nem is mutatna olyan jól az oxfordzöld
Gondoltam bepróbálkozok, hátha!
2013.01.10. 17:09
2013.01.10. 18:10
Parduc írta:Sziasztok!
Xenon spricniket keresek, meg a hozzávalókat, hogy ne b..sztasson a h...lye rendőr.
Előre is köszönöm.
Üdv: P.
2013.01.10. 20:20
Imco írta:Parduc írta:Sziasztok!
Xenon spricniket keresek, meg a hozzávalókat, hogy ne b..sztasson a h...lye rendőr.
Előre is köszönöm.
Üdv: P.
Ua. mint a biztosítékra.
+ Drot, Nagysparco, is bont.
2013.01.10. 21:28
2013.01.10. 22:11
SYLCSABA írta:Sziasztok,
én sajnos nem kaptam bontott spricniket, újat vettem, 7500 Ft/db áron.
A beszereléshez le kellett venni és teljesen szét kellett szedni a lökhárítót.
Nagyon pontosan kell bemérni és kivágni a helyét, erre figyelj oda! Nekem nem volt semmiféle jelölés a lökhárító belsejében, pedig erősen reménykedtünk benne!
Érdemes becsövezni, ha már ott van, működjön is
Érdemes még beszerezni új patenteket mindenhova, mert a régiek sokszor deformálódnak és már nem tartják feszesen az alkatrészeket!
Üdv: Csaba
2013.01.10. 22:21
admin írta:SYLCSABA írta:Sziasztok,
Nagyon pontosan kell bemérni és kivágni a helyét, erre figyelj oda! Nekem nem volt semmiféle jelölés a lökhárító belsejében, pedig erősen reménykedtünk benne!
Érdemes még beszerezni új patenteket mindenhova, mert a régiek sokszor deformálódnak és már nem tartják feszesen az alkatrészeket!
Én raktam be ismerősnek és ki volt rajzolva belül csak ki kellett vágni.Lehet nem eredeti már a lökösöd.
2013.01.10. 23:18
Schnitzer írta:admin írta:SYLCSABA írta:Sziasztok,
Én raktam be ismerősnek és ki volt rajzolva belül csak ki kellett vágni.Lehet nem eredeti már a lökösöd.
Így van ahogy Laci mondja.A gyáriba ott van a minta a belsejébe hogy hol kell kivágni.Nem nagy dolog.
2013.01.10. 23:23
Schnitzer írta:Így van ahogy Laci mondja.A gyáriba ott van a minta a belsejébe hogy hol kell kivágni.Nem nagy dolog.
2013.01.14. 01:01