![]() |
2012.11.13. 18:16
tsuka írta:helo
keresek arktissilber-metallic géptetöt és bal elsö sárvédöt szép állapotban.
köszi
2012.11.13. 20:13
2012.11.13. 20:15
tsuka írta:helo
keresek arktissilber-metallic géptetöt és bal elsö sárvédöt szép állapotban.
köszi
2012.11.14. 16:11
2012.11.20. 20:52
2012.11.20. 22:13
tsuka írta:Schnitzernek dobom a köszit csak a telefonos net kiidegelxd makulatlanok a cuccok amiket küldött mindenkinek ajanlom:)
Pár aprosag ami még hianyzik:
Bal első dobbetét alsó része kellene
Bal előre a coolerhez a levegő vezető muanyag keret
Lökösbe kellene a rendszamkeret plusz a balos diszlec
Ha valakinek van kérem irjon már csak ennyi hiányzi h ujbol bmw-t vezessek és ne a vonaton üldögéljek
Köszönöm
2012.11.22. 13:18
2012.11.22. 13:59
denklo91 írta:Hello!
Nekem olyan gondom van, hogy a küszöböm nem tudom milyen oknál fogva, de látszik, hogy sokszor volt gittelve és sajnos az alja is annyira szétrohadt (szerencsére csak a küszöbnél), hogy nem tudom az autót emelni az emelőpontoknál. Tehát teljesen rozsdamentes állapotú küszöböket keresek...
Várom a válaszokat..
2012.11.22. 14:36
nagysparco írta:denklo91 írta:Hello!
Nekem olyan gondom van, hogy a küszöböm nem tudom milyen oknál fogva, de látszik, hogy sokszor volt gittelve és sajnos az alja is annyira szétrohadt (szerencsére csak a küszöbnél), hogy nem tudom az autót emelni az emelőpontoknál. Tehát teljesen rozsdamentes állapotú küszöböket keresek...
Várom a válaszokat..
szia.
balos vagy jobbos küszöböt? teljesen kellene az elejétől a végéig? a sarkokkal együtt?
2012.11.26. 22:03
2012.11.26. 22:12
kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
2012.11.26. 22:17
jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
Nem drága a gyári új sem ( ha bontottban nem találnál ) , utángyártottat ne vegyél, rendeltem leslinek, de egy olyan szemét cucc jött, hogy nem volt pofám elküldeni neki, szóval azt ne...
2012.11.26. 22:21
kanyobence írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
Nem drága a gyári új sem ( ha bontottban nem találnál ) , utángyártottat ne vegyél, rendeltem leslinek, de egy olyan szemét cucc jött, hogy nem volt pofám elküldeni neki, szóval azt ne...
Esetleg ismersz olyat aki tudna szerezni nekem?
2012.11.26. 22:51
jlaci74 írta:kanyobence írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
Nem kell szerezni, bemész a legközelebbi szalonba, megrendeled és 1-2 nap múlva érte mész.
Ha erre nincs lehetőséged, akkor itt a fórumon keresed alpinafant, bmwmullert, ... esetleg jlacit, aki elküldi neked futárral.
2012.11.27. 00:32
Gallaca írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
Nem kell szerezni, bemész a legközelebbi szalonba, megrendeled és 1-2 nap múlva érte mész.
Ha erre nincs lehetőséged, akkor itt a fórumon keresed alpinafant, bmwmullert, ... esetleg jlacit, aki elküldi neked futárral.
![]()
![]()
2012.11.27. 17:23
peteeqe írta:Gallaca írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:jlaci74 írta:[quote="kanyobence"]Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
![]()
![]()
2012.11.27. 17:50
jlaci74 írta:kanyobence írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
2012.11.27. 18:46
bmw520ds írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok, Jobb és bal első - alsó dobbetét ( a ködlámpa mögötti kicsi) érdekelne.
Köszönöm
Ez egy nagyon korrekt válasz volt! Jó ember vagy
2012.12.26. 14:38
2012.12.26. 15:39
notic0 írta:Sziasztok!
"Boldog" lett a karácsonyom ugyh szükségem lenne Titansilber Metallic színű,motorháztetőre,bal oldali sárvédőre,bal oldali első ajtóra,lökhárítóra lehetőleg M-esre,homlokfalra,bal oldali faceliftes angel eyes fényszóróra,igazából ha van valakinek komplett eleje akkor vevő lennék rá!
Előre köszönöm!
Üdv:Zsolt