![]() |
2009.03.20. 17:51
levibeka írta:jackson írta:Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
olyan kis kerek pöcköket, amik rögzítik a szőnyegeket?
továbbá első két szőnyeg is érdekelne, persze újonnan. volna vkinek? ha vennem kell, hol tegyem? fekete, minden féle flanc nélkül. asszem az enyém megérett a cserére.
köszi!
Labi ha vennél ilyen gyárit és csak mondjuk 10-esével lehet venni akkor betársulnék. Mert nekem is kéne.
tényleg most jut eszembe rendeltem 10 darab kárpit műanyag csavart már ott kéne lennie a NTautónál. Abból is 250ft/db és 10 a minimum mennyiség
Jackson, a társulós
És ez hol volt?
Jackson, a kérdezős
Ahol én vettem csak annyit kérdeztek hány darab kell és milyen szinű, mondom neki 6 szürke, és már 3 nap mulva mehettem is értük, 290 FT/db!!!!
Ennyi
2009.03.20. 18:02
jackson írta:levibeka írta:jackson írta:Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
továbbá első két szőnyeg is érdekelne, persze újonnan. volna vkinek? ha vennem kell, hol tegyem? fekete, minden féle flanc nélkül. asszem az enyém megérett a cserére.
köszi!
Labi ha vennél ilyen gyárit és csak mondjuk 10-esével lehet venni akkor betársulnék. Mert nekem is kéne.
tényleg most jut eszembe rendeltem 10 darab kárpit műanyag csavart már ott kéne lennie a NTautónál. Abból is 250ft/db és 10 a minimum mennyiség
Jackson, a társulós
És ez hol volt?
Jackson, a kérdezős
Ahol én vettem csak annyit kérdeztek hány darab kell és milyen szinű, mondom neki 6 szürke, és már 3 nap mulva mehettem is értük, 290 FT/db!!!!
Ennyi
2009.03.20. 18:34
Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
köszi!
2009.03.20. 18:37
levibeka írta:Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
köszi!
ITT a LINK !!! a szőnyegről, bocsi de 5999 FT/garnitura(ezt Elkúrtam, nem Nagyon, Kicsit
)
2009.03.20. 18:46
MChris írta:levibeka írta:Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
köszi!
ITT a LINK !!! a szőnyegről, bocsi de 5999 FT/garnitura(ezt Elkúrtam, nem Nagyon, Kicsit
)
Nekem nem ilyen "érdekes" formájú szőnyegem van az biztos!,attól még jó lehet Labi!
2009.03.20. 18:48
levibeka írta:MChris írta:levibeka írta:Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
köszi!
)
Nekem nem ilyen "érdekes" formájú szőnyegem van az biztos!,attól még jó lehet Labi!
Olvasd el a Hirdetést Figyelmesen, A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ, ....sb,....
2009.03.20. 18:50
2009.03.20. 18:57
MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
http://autohifidiszkont.hu/bmw-tuning.hu/
2009.03.20. 19:01
jackson írta:MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
Ez most mit jelent mert én azzal a torony merevítővel szemezgete (ha jól látom kétféle van). Láttam a Pocilacinál talán és aszonta tök jó.
Ne szállítanak semmit csak elszedik a zsét, na mesélj.
Jackson, aki kiváncsi
2009.03.20. 19:35
jackson írta:MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
Ez most mit jelent mert én azzal a torony merevítővel szemezgete (ha jól látom kétféle van). Láttam a Pocilacinál talán és aszonta tök jó.
Jackson, aki kiváncsi
2009.03.20. 19:44
2009.03.20. 19:50
Labi írta:köszi Chris! hát igen az a cég igen igen érdekes. én még telefonon sem értem el őket soha. asszem Levit is felbosszantották már!![]()
Dzsexon! a merevítőt nem ajánlották nekem (mert már én is nézegettem) ...aszonták, nem tudom utcán úgy kihasználni, hogy "érvényesüljön" a hatása, ezért felesleges pénzkidobás. a kasztni meg marha merev, elnézve a kerékcserét, miszerint megemeltem az első kereket, a hátsó is emelkedett, valóban nincs sok értelme a merevítéseknek.![]()
a szőnyeg meg marha drága! AtiTdi-vel is beszéltem és csak a vezető oldali több mint 10 rugó. ez persze gyári. ...még futnom kell pár kört, mert bosszantó.
2009.03.20. 20:00
LeviM5 írta:jackson írta:MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
Jackson, aki kiváncsi
Már korábban írtam, látom nem figyeltél:
toronymerevítő van, de nem m5-höz, ahhoz a 40ezres jó, persze, akkor kössz
olajszűrő hűtő nincs, karbon tükörborítás nincs, váltórövidítő nincs, erre írtam nekik, szép a honlap, mert csak nézegetni lehet semmi nincs!
többet nem válaszoltakDe lehet próbálkozni, majd megunod!!! De asztort tudom ajánlani, profi cuccai vannak!
Nem állt sorban mikor észt osztottak, hát ez van.Korrekt üzletről, meg nem is hallott!
Tele van ez az ország ilyenekkel.
2009.03.20. 20:59
MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
2009.03.20. 21:02
Labi írta:köszi Chris! hát igen az a cég igen igen érdekes. én még telefonon sem értem el őket soha. asszem Levit is felbosszantották már!![]()
Dzsexon! a merevítőt nem ajánlották nekem (mert már én is nézegettem) ...aszonták, nem tudom utcán úgy kihasználni, hogy "érvényesüljön" a hatása, ezért felesleges pénzkidobás. a kasztni meg marha merev, elnézve a kerékcserét, miszerint megemeltem az első kereket, a hátsó is emelkedett, valóban nincs sok értelme a merevítéseknek.![]()
a szőnyeg meg marha drága! AtiTdi-vel is beszéltem és csak a vezető oldali több mint 10 rugó. ez persze gyári. ...még futnom kell pár kört, mert bosszantó.
2009.03.20. 21:10
2009.03.20. 21:11
jackson írta:LeviM5 írta:jackson írta:MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
Jackson, aki kiváncsi
olajszűrő hűtő nincs, karbon tükörborítás nincs, váltórövidítő nincs, erre írtam nekik, szép a honlap, mert csak nézegetni lehet semmi nincs!
többet nem válaszoltakDe lehet próbálkozni, majd megunod!!! De asztort tudom ajánlani, profi cuccai vannak!
Nem állt sorban mikor észt osztottak, hát ez van.Korrekt üzletről, meg nem is hallott!
Vettem köszi 1km körzetben kerülendő.
Van valami elérhetőséged astorhoz (a PÜ-n kívül).
Jackson, aki merevítőt szeretne![]()
2009.03.21. 00:58
2009.03.21. 01:07
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:jackson írta:MChris írta:Labi 10eFt van a VISO-nál is csak ők soha semmit nem adnak el(tapasztalat és pletya szerint)
Jackson, aki kiváncsi
Vettem köszi 1km körzetben kerülendő.
Van valami elérhetőséged astorhoz (a PÜ-n kívül).
Jackson, aki merevítőt szeretne![]()
Jakó itt utánnanézhetsz Asztor klubtársnak, de mintha nem Bmwje lenne:Asztor elérhetősége
Egy fórum hozzászólása nem volt, ne is legyen Audira itt ne tegyen fel kérdést.![]()
Amúgy matricát rendeltem, lepergett, másikat akkor küld ha újra kifizetem, ennyit a gariról.
2009.03.21. 15:18
Labi írta:halihó!
hol tudnék szerezni:
köszi!