Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.18. 18:41

riatomi írta:Sziasztok.
Nem jellemző hogy valaki ilyesmit keressen , igazából nekem sincs olyan nagy szükségem rá de ha valaki tud olcsó kis pénzért egy E39 sedan fekete padló szőnyeget akkor értesítsen.
Köszi.

Szerintem a padló kárpitozására gondolt szerintem ez az de nem akarok bele kontárkodni...

2010.10.18. 18:55

Illes írta:
Nem jellemző hogy valaki ilyesmit keressen , igazából nekem sincs olyan nagy szükségem rá de ha valaki tud olcsó kis pénzért egy E39 sedan fekete padló szőnyeget akkor értesítsen.
Köszi.

Szerintem a padló kárpitozására gondolt szerintem ez az de nem akarok bele kontárkodni...

igazad lehet, most, hogy mégegyszer elolvastam, azért jó link 8)

2010.10.18. 19:16

pistino1 írta:
Illes írta:
Köszi.

igazad lehet, most, hogy mégegyszer elolvastam, azért jó link 8)

Szerintem sem a cipellők alá valóra gondolt, hanem az alsó kárpit szőnyegre. De majd olvassa és pontosít. Remélhetőleg!

2010.10.18. 19:50

nekem gumiszőnyeg kellene.

2010.10.18. 21:05

szekeres írta:nekem gumiszőnyeg kellene.

Én itt vettem az enyémet:

Gumiszőnyeg

2010.10.19. 06:45

kzolee írta:
szekeres írta:nekem gumiszőnyeg kellene.

Én itt vettem az enyémet:

Gumiszőnyeg

köszönöm.

alpine

2010.10.19. 15:54

Sziasztok!

Keresek CD-s rádiómodult és MID-et. Fontos, hogy a rádiómodul ALPINE gyártotta legyen.

PÜ jöhet.

Köszi
R.

2010.10.19. 22:02

Illes írta:
Köszi.

Így van srácok pontosan erre gondoltam.

2010.10.25. 20:23

riatomi írta:
Illes írta:
Köszi.

Így van srácok pontosan erre gondoltam.

Sziasztok!
Még mindig érdekelne fekete padlókárpit!!!

..

2010.11.15. 19:22

Sziasztok valakinek esetleg volna eladó E39 be fekete GYÁRI szönyeg garnitura?szép megkimélt állapotba??akinek volna irjon pü-t..köszönöm elöre is.....

Re: ..

2010.11.15. 20:09

Atyesz530D írta:Sziasztok valakinek esetleg volna eladó E39 be fekete GYÁRI szönyeg garnitura?szép megkimélt állapotba??akinek volna irjon pü-t..köszönöm elöre is.....

szia

kékeslila van , patentek nélkül. szövet.

2010.11.15. 21:26

szekeres írta:
Atyesz530D írta:Sziasztok valakinek esetleg volna eladó E39 be fekete GYÁRI szönyeg garnitura?szép megkimélt állapotba??akinek volna irjon pü-t..köszönöm elöre is.....

szia

Szia, hát az nem a legjobb fekete kéne nekem mindenképp... de azért köszi hogy szóltál..

2010.11.16. 22:36

Atyesz530D írta:
szekeres írta:

szia

Szia, hát az nem a legjobb fekete kéne nekem mindenképp... de azért köszi hogy szóltál..

kicsit visszalapozol és találsz linket, ahol olyan szőnyeget csinálnak amilyet csak szeretnél, elfogadható áron

2010.11.16. 23:19

Atyesz530D írta:
szekeres írta:

szia

A gyári vadonat új 95 ezer bruttó az Onlineteile szerint.

2010.11.16. 23:39

kzolee írta:
Atyesz530D írta:
szekeres írta:

szia

A gyári vadonat új 95 ezer bruttó az Onlineteile szerint.

Na most, kérdem én:
Mi a f@sz kerül abban annyiba :?: 8O
Több, nem is akármilyen perzsaszőnyeget lehet azon venni!
Már korábban sem értettem ezt.
A minap láttam a Grafico-ban E46 komplett dupla első lámpát, házzal, mindennel együtt, vadonás új, gyári BMW, gyönyörű!
Csupán 19900 magyar forint az ára. A miénk régebbi, de sokkal többe kerül 8O

2010.11.17. 10:15

kzolee írta:A gyári vadonat új 95 ezer bruttó az Onlineteile szerint.

Húúú, valamit nagyon félreütöttél.
A velúr szőnyeggarnitúra ( ez a legdrágább ) cikkszám 51 47 8 204 019 és arra is "csak" 46.346,- Ft bruttót hoz.

...

2011.01.29. 20:49

Sziasztok, keresek e39 520i automata váltóshoz óracsoportot elfogadható áron.

Re: ...

2011.01.29. 21:21

guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automata váltóshoz óracsoportot elfogadható áron.
Kis BC-s vagy nagy BC-s mert nem mindegy :!:

Re: ...

2011.01.30. 03:08

admin írta:
guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automata váltóshoz óracsoportot elfogadható áron.
Kis BC-s vagy nagy BC-s mert nem mindegy :!:

Jogos,nagy 3 csatis bal oldalt fekete kék azt hiszem jobb oldal fehér.

2011.02.26. 12:08

Keresek E36 coupé szürke vagy fekete bőr üléseket. A tipus nincs elirva :lol: Gondoltam megkérdezem,hátha!!! :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge