Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2014.07.18. 20:49

dzsos530touring írta:Üdv mindenkinek.Érdeklődnék hogy honnan illetve kitől lehet klubos rendszámkeretet vásárolni?Köszönöm.

Odust keresd. Nyaral meg ilyesmi, de reagál ha írsz egy PÜ-t neki! :)
Akár a Zamárdi talin át is veheted vagy valaki elviheti a westbimmerstől.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: odus
Értékelés: 4.76%

2014.07.18. 20:50

Imco írta:
dzsos530touring írta:Üdv mindenkinek.Érdeklődnék hogy honnan illetve kitől lehet klubos rendszámkeretet vásárolni?Köszönöm.

Odust keresd. Nyaral meg ilyesmi, de reagál ha írsz egy PÜ-t neki! :)

Köszönöm :franko:

2014.07.22. 09:23

96-os e39-be keresek bal első ajtóhoz ablakemelőt motor nélkül, ha esetleg lenne a padláson :)

2014.07.22. 15:37

Sziasztok! E39 525D 2002-es Touringhoz keresek fekete külső tükröket és egy belső tükröt is :) Köszi!

2014.07.22. 15:47

csiza1 írta:Sziasztok! E39 525D 2002-es Touringhoz keresek fekete külső tükröket és egy belső tükröt is :) Köszi!

Ez elég hiányos így. A lehetséges verziókat számba véve alacsony találati arány várható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hamoriarpi 2014.07.22. 21:31-kor.

2014.07.22. 17:30

csiza1 írta:Sziasztok! E39 525D 2002-es Touringhoz keresek fekete külső tükröket és egy belső tükröt is :) Köszi!

Schnitzerre azért ráírhatsz mert van ill. volt fekete ép ajtaja.
Belső meg biztos van neki ha csak ennyi a kritérium! :)

2014.07.22. 18:38

Imco írta:

Schnitzerre azért ráírhatsz mert van ill. volt fekete ép ajtaja.
Belső meg biztos van neki ha csak ennyi a kritérium! :)

Bocsi, fényre sötétedő,fűthető, motoros külső tükrök és fényre sötétedő belső tükör :)

2014.07.23. 11:42

Üdv Urak,

Keresek: intezív mosó motort, motortérszigetelés patentet és kerékdob műanyag patentet.
Meg persze fényre sötétedő tükörlapot, de az úgyis reménytelen, csak ideírtam :D

Köszi.
B.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bazijoe 2014.07.23. 15:21-kor.

2014.07.23. 12:24

Üdv! Ebayről érdemes e39-be Angel Eye Led-et vásárolni? Ha igen akkor melyik lenne legjobb? 30-at nem adok egy mtec-esért :)

2014.07.29. 21:38

Sziasztok!

Valakinek nincs otlete, h Alpina elso lokos toldatod kitol/honnan lehetne beszerezni, facelift elottihez...elsosorban ABS...

Elore is koszi!

2014.07.29. 21:40

Bummer írta:Sziasztok!

Valakinek nincs otlete, h Alpina elso lokos toldatod kitol/honnan lehetne beszerezni, facelift elottihez...elsosorban ABS...

Elore is koszi!

Ha eredeti kell, akkor Alpinafan biztos segít, utángyártott pedig a főnixtuningnal van.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.07.29. 21:45

Haminda írta:
Bummer írta:Sziasztok!

Elore is koszi!

Ha eredeti kell, akkor Alpinafan biztos segít, utángyártott pedig a főnixtuningnal van.

Ohhh...tudtam lattam valahol...koszi...holnap rajukcsorgok...

Haaattt...az eredeti ujonnan...khmm...szemermetlenul draga...Schmiedmann Belaeknal is rendelheto

Azert egy ilyen fx3000-es hatso szarny meg lehet baba lenne

2014.08.02. 17:48

Sziasztok!

Keresek '99-es E39 525 tds-hez:
-alsó motorvédő burkolatot
-ablak mosohoz a motorház tetőben lévő csövet,ami a vezető oldali spricnibe tolja a mosolöttyöt :) (intenziv mosos a gép...)

2014.08.03. 15:19

cszsolti írta:Sziasztok!

Keresek '99-es E39 525 tds-hez:
-alsó motorvédő burkolatot
-ablak mosohoz a motorház tetőben lévő csövet,ami a vezető oldali spricnibe tolja a mosolöttyöt :) (intenziv mosos a gép...)

Schnitzer Szabi most bont tds-t. Nezz be a topicjaba.

Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer

2014.08.04. 07:11

Sziasztok!

Keresek M54B25-höz Közép és hátsódobot! Akinek "akad" otthon, kérem jelezze! :mrgreen:

cseptomi1211

2014.08.04. 13:09

Sziasztok. Keresek barna electrochrom tükörlapot, szürke fűthető bőr üléseket vagy ülőlapot, m-es dobbetéteket.
Ha valaki tudja hol lehet fellelni őket, akkor ne tartsa magában.
Köszönöm előre is mindenkinek.
Szerk.: Schnitzer már megint kihúz a bajból :taps:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára steve_wonder 2014.08.04. 21:40-kor.

2014.08.04. 15:06

steve_wonder írta:Sziasztok. Keresek sedan szerszámkészletet és emelőt, webasto kipufogót, barna electrochrom tükörlapot, szürke fűthető bőr üléseket vagy ülőlapot, m-es dobbetéteket.

Lehet, hogy nem mondok neked újat... : én Schnitzer-t kérdezném meg. Szerzsámkészlet, emelő esélyes. Webasto kipuff külön felejtő ( talán valamelyik klubtárstól, ha valakié elhalt és vett bontottat és a régit nem dobta ki, akkor talán... ) M-es dobbetétből szerintem hamarabb kapsz JLaci-tól egy utángyártottat, de bontott felejtő.
Nem okoskodásból írtam, hanem saját tapasztalat alapján.

Szerk.: facebook-on van néhány csoport, akik ha bontanak bmw-t, akkor azt kiírják. Ott is találhatsz ezt-azt.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer

2014.08.04. 21:42

leslie írta:
steve_wonder írta:Sziasztok. Keresek sedan szerszámkészletet és emelőt, webasto kipufogót, barna electrochrom tükörlapot, szürke fűthető bőr üléseket vagy ülőlapot, m-es dobbetéteket.

Lehet, hogy nem mondok neked újat... : én Schnitzer-t kérdezném meg. Szerzsámkészlet, emelő esélyes. Webasto kipuff külön felejtő ( talán valamelyik klubtárstól, ha valakié elhalt és vett bontottat és a régit nem dobta ki, akkor talán... ) M-es dobbetétből szerintem hamarabb kapsz JLaci-tól egy utángyártottat, de bontott felejtő.
Nem okoskodásból írtam, hanem saját tapasztalat alapján.

Szerk.: facebook-on van néhány csoport, akik ha bontanak bmw-t, akkor azt kiírják. Ott is találhatsz ezt-azt.

Ááá. Nem kell ide észbúk. Szabi már nagy részét meg is oldotta. (mondjuk meg is jegyezte, hogy miért nem őt keretem először :nyelves: )

2014.08.06. 17:37

Ventillátor süni lenne-e valakinek kifogástalan eladó?

(e39 530D 2002.)

2014.08.06. 18:32

csiatt írta:Ventillátor süni lenne-e valakinek kifogástalan eladó?

(e39 530D 2002.)

Schnitzer Szabi
Hozzászólás küldése

VigLink badge