![]() |
2011.06.24. 13:28
2011.06.24. 17:27
Fazer írta:Keresnék csomagtér tető oldalán lévő króm díszlécet (rendszám felett). Ha valakinek van ne szorongassa sokáig...
2011.06.24. 17:47
danielbeath írta:Fazer írta:Keresnék csomagtér tető oldalán lévő króm díszlécet (rendszám felett). Ha valakinek van ne szorongassa sokáig...
Társulok az előttem szóló hoz nekem is kell 1 olyan króm csíkÚgy már ketten vagyunk
2011.06.27. 07:03
2011.06.27. 08:31
csumpedli írta:e39 jobbos visszapillantó tükre nincs vkinek el. behajlós?
üdv!
peteeqe írta:Halihó!
Eladó komplett E39 motorosan behajló, sötétedő külső tükrök!!
iá: 45.000.-
érd: 20-229-0067
2011.06.27. 13:46
2011.06.27. 13:59
danielbeath írta: h át építsük manuálra a kocsit!
2011.06.27. 15:03
Imco írta:danielbeath írta: h át építsük manuálra a kocsit!
Na ennél már csak a jobbos autó balosra építése jobb kaland.
Szerintem...
2011.06.27. 16:13
Römi írta:danielbeath írta:E39 525tds (97) automata váltót keresek. Mert az enyémben behalt a rükverc (lamella törött) Vagy komplett manuálist h át építsük manuálra a kocsit!
Ha emlékeim nem csalnak akkor az Elek-Békéscsaba Elek-Gyula útvonal olyan mintha szőnyegbombázáson esett volna át. Gondolom ennek megfelelően a futómű is teljes cserére szorul. Mivel hirdeted az autódat a felújítandó váltóról és futóműről is tehetnél említést. Szerintem a vételárat jelentősen mérsékelni kéne, hogy a valós értékhez közelíts.
2011.07.03. 14:53
danielbeath írta:Imco írta:danielbeath írta: h át építsük manuálra a kocsit!
Szerintem...
Hát azt nem tudom, de azt igen h az automatámat 350ezerért újítanák fel. Mivel nem vok milliomos ez ki van csukva sajna:( De manuált meg tudok szerezni úgy fest 65ezerbe kompletten pedál sorral stb.... Biztos nem kis meló lesz. De legalább manuális lesz kevesebbet fog zabálni is a kocsi és tartósabb is
2011.07.03. 15:15
Pocilaci írta:danielbeath írta:Imco írta:danielbeath írta: h át építsük manuálra a kocsit!
Szerintem...
Hát azt nem tudom, de azt igen h az automatámat 350ezerért újítanák fel. Mivel nem vok milliomos ez ki van csukva sajna:( De manuált meg tudok szerezni úgy fest 65ezerbe kompletten pedál sorral stb.... Biztos nem kis meló lesz. De legalább manuális lesz kevesebbet fog zabálni is a kocsi és tartósabb is
Csak a papírmunkát se felejtsd ki az nagy macera.....van benne tapasztalat....rendes műszakin nem fog átmenni a kocsi csak a feketén átépített váltóval.... Kell kicsit utánajárni....nekem egz e34 lett automatáról manuálra átépítve....nem a szerelés a szívás, hanem a hivatalok....
Szerintem vegyél egy bontott automatát megúszod az egzészet kb 200 ezerből szereléssel együtt.....olaj + szűrőcsere és a ki- beszerelés
Üdv!
2011.07.04. 14:55
danielbeath írta:Szia.
A szerelés nem gond mert rokonságban van a szerelőnk igy alkatrészeket is beszerzési áron kapom és a szerelésért nem fogadnak el pénztNekem meg van ismeretségem a fekete műszakoztatásnál mert én szállítóm az autókat oda
De ha eladom akkor szegény aki meg vásárólta az meg nem szívja és ezt nem akarom. Úgy h a paír munka szar lesz biztos. Gondolom építési engedély kell és új forgalmi??? Te már tapasztaltabb vagy ebben mint én kérlek dobj meg egy kis fejtágítással
Mire érdemes figyelni stb
köszönöm!
2011.07.04. 16:41
jackson írta:danielbeath írta:Szia.
A szerelés nem gond mert rokonságban van a szerelőnk igy alkatrészeket is beszerzési áron kapom és a szerelésért nem fogadnak el pénztNekem meg van ismeretségem a fekete műszakoztatásnál mert én szállítóm az autókat oda
De ha eladom akkor szegény aki meg vásárólta az meg nem szívja és ezt nem akarom. Úgy h a paír munka szar lesz biztos. Gondolom építési engedély kell és új forgalmi??? Te már tapasztaltabb vagy ebben mint én kérlek dobj meg egy kis fejtágítással
köszönöm!
És ilyenkor a vezérlőket, hogyan programozzátok át, hogy tegnap még automata volt a kocsi most meg kézi váltós? Az automata váltó vezérlője egy halom cuccal kommunikál és az kevés ha csak lehúzod.
Jackson, aki az elektronika oldalról kérdezi a dolgot
2011.07.04. 18:12
2011.07.05. 09:41
204d1 írta:jackson írta:danielbeath írta:Szia.
köszönöm!
És ilyenkor a vezérlőket, hogyan programozzátok át, hogy tegnap még automata volt a kocsi most meg kézi váltós? Az automata váltó vezérlője egy halom cuccal kommunikál és az kevés ha csak lehúzod.
Jackson, aki az elektronika oldalról kérdezi a dolgot
Ott megbukik a dolog, hogy be se fog indulni a motor, mert nem fog kapni sehonnan "P, N" jelet.
Aztán még ott van a motorvezérlő szoftvere, ami szintén más (de emiatt beindul).
Tempomat hogy lesz?
2011.07.05. 21:11
2011.07.06. 11:52
Csizmadi írta:Sziasztok kellene egy hátsó ajtó touringra (e 39 540i 1998 ) Jó lenne ha világos ezüst lenne és ami fö ne legyen rajta rozsda mert az enyém igen riozsdás ezért cserélném . Ha valakinek van vagy tud eladót dobjon egy PÜ t .
Ui : Az árban kiegyezünk de az amit kérni akarsz sok , nagyon sok. Csak vicc volt.
2011.07.06. 12:57
jackson írta:
Na igen nekem is ilyenek fordultak meg a fejemben. Hogy egyáltalán át lehet-e nyom nélkül alakítani az elektronikát. Legfeljebb azt tudom elképzelni egy másik klón kocsi alvázszámát (értsd személyazonosságát ZCS/FA) kapja meg és azzal furikázik. De nekem a hátam borsózik egy ilyen megoldástól.
Jackson, aki ilyet inkább nem is diagolna ha gond van vele mert szinte végtelenre fut a hiba lehetőségek száma