Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2013.11.08. 21:37

nagysparco írta:
Bummer írta:Sziasztok!

Ha van valakinek ROSSZ AUC szenzora ne dobja ki...gondoljon ram legyszi...

6411 8391470
PA6 GF30
110187
00612000462250

Elore is koszi!

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Miből lehet megállapítani hogy rossz vagy jó??

Az enyém nem írt hibát, viszont van valami feszültség értéke ami tól-ig jó, és abba nem esett bele.
Talán DIS-be van rá okosság, de majd a "diagosok" kijavítanak.

2013.11.08. 21:49

Imco írta:
nagysparco írta:
Bummer írta:Sziasztok!

Ha van valakinek ROSSZ AUC szenzora ne dobja ki...gondoljon ram legyszi...

6411 8391470
PA6 GF30
110187
00612000462250

Elore is koszi!

Miből lehet megállapítani hogy rossz vagy jó??

Az enyém nem írt hibát, viszont van valami feszültség értéke ami tól-ig jó, és abba nem esett bele.
Talán DIS-be van rá okosság, de majd a "diagosok" kijavítanak.

Elvileg sima 5V-ot kap a szenzor futesehez...mas nincs...ha nem ir hibat elvileg jo...de beallsz egy busz moge es automatara van kapcsolva akkor a kornyezetbarat hulladek diesel kormot nem engedi be mert automatice belso keringetesre valt...akkor jo...

2013.11.08. 22:34

Sziasztok.Xenon lámpát keresek 1 db jobbost lehetőleg használtat az új egy kicsit sok. Depo 444-1119l-1121l előre is kösz. :franko:

2013.11.09. 10:59

Keresek SOS-be kézifékkart (aminek a felső fele műanyag fa utánzat, vagy szürke)
És hátsó pohártartó helyére kis tárolót.

2013.11.09. 11:25

csiatt írta:Keresek SOS-be kézifékkart (aminek a felső fele műanyag fa utánzat, vagy szürke)

Talan meg van Schnitzernek...ezt kezifekkart en is neztem mar de meg foto is keves van rola neten...

2013.11.09. 13:57

Bummer írta:
csiatt írta:Keresek SOS-be kézifékkart (aminek a felső fele műanyag fa utánzat, vagy szürke)

Talan meg van Schnitzernek...ezt kezifekkart en is neztem mar de meg foto is keves van rola neten...

Van ez mindenféle színben, csak nem találok :) Nekem a szín mindegy lenne.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Re: Tolatóradar PDC

2013.11.10. 19:55

Sziasztok
keresek Mes lökháritóba előlre PDCs diszelemeket! a gyári nem jó mer az nagyobb, ennek a mérete 41mm széles és 63mm hosszú elvileg esetelg tud valaki használtan? ujonnan stb?? köszönöm előre is :)

2013.11.10. 23:42

Újabb csemege amit keresek:

- csomagtartóba 12V-os csatlakozó (eredeti) :
Kép

-16:9-hez kis krómozott szélű hangerő gombból 2db-ot:
Kép
Kép

- csomagtartóba oldalkárpit fület, amit akasztós:
Kép

- kis emblémákat (két szürke és 1 fekete) a csomagtartókárpitra (fentebbi kép)

- S.O.S. gomb (mindegy melyik fajta):
Kép
Kép

2013.11.11. 07:45

csiatt írta:Újabb csemege amit keresek:

- csomagtartóba 12V-os csatlakozó (eredeti) :
Kép

-16:9-hez kis krómozott szélű hangerő gombból 2db-ot:
Kép
Kép

- csomagtartóba oldalkárpit fület, amit akasztós:
Kép

- kis emblémákat (két szürke és 1 fekete) a csomagtartókárpitra (fentebbi kép)

- S.O.S. gomb (mindegy melyik fajta):
Kép
Kép

ezeket meglelted a neten,akkor miért nem rendeled meg onnan? :roll:

2013.11.11. 09:33

MChris írta:ezeket meglelted a neten,akkor miért nem rendeled meg onnan? :roll:

Mert mind olyan hirdetés, hogy 5-10eFt-al indul a posta :( Annyit meg azért nekem sem ér. Illetve jobban szeretek helyben vásárolni. Hátha valami bontott dologban előfordult ilyesmi.

2013.11.11. 13:32

csiatt írta:

Mert mind olyan hirdetés, hogy 5-10eFt-al indul a posta :( Annyit meg azért nekem sem ér. Illetve jobban szeretek helyben vásárolni. Hátha valami bontott dologban előfordult ilyesmi.

keress szállítmányozó céget akkor pl Amerikában mehet a FREE shipping több tételnél,cég meg "egy" csomagban névre küldi neked (hajóval)

http://transatlanticshipping.eu/

2013.11.11. 13:36

Sziasztok, keresek sos-ben használt (de jó) 195/65 v. 205/65 r15-ös téligumikat reális áron. Nem lenne rossz a környéken :)

2013.11.12. 20:49

Sziasztok.

4db felni dobozra lenne szükségem. 9x18as méret beleférjen. :roll:
Köszönöm előre is. természetesen nem ingyen. :!:

Üdv

2013.11.12. 22:49

csiatt írta:

5-10 ezer a posta?? he,? mivan? 2000 párszáz -ft ért bármit bárhová.30 kilós is 3000-ft..

2013.11.12. 23:29

nagysparco írta:
csiatt írta:

5-10 ezer a posta?? he,? mivan? 2000 párszáz -ft ért bármit bárhová.30 kilós is 3000-ft..

Gondolom külföldi oldalon vannak a holmik.

2013.11.13. 10:07

greeen54 írta:
nagysparco írta:
csiatt írta:

Igen, angol e-bay, és ugye sokan így csinálnak minimál árat e-bay-en, hogy nagy postaköltséget adnak meg.

2013.11.13. 10:25

csiatt írta:
greeen54 írta:
nagysparco írta:
csiatt írta:

Igen, angol e-bay, és ugye sokan így csinálnak minimál árat e-bay-en, hogy nagy postaköltséget adnak meg.

Mert a posta költség után nem kell jutalékot fizetni az ebay -nak. Mig az ár után listázáskor is meg eladás után is.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.11.13. 12:29

admin írta:
csiatt írta:
greeen54 írta:
nagysparco írta:
csiatt írta:[quote="MChris"]ezeket meglelted a neten,akkor miért nem rendeled meg onnan? :roll:

Mert a posta költség után nem kell jutalékot fizetni az ebay -nak. Mig az ár után listázáskor is meg eladás után is.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2[/quote]
Tevedsz, mar kb 2 honapja a postakoltseg utan is kell fizetni jutalekot. Amugy szivesen segitek barmelyik klubtagnak, idekuldetitek hozzam a cuccokat, es en innen egy csomagban elkuldom Mo-ra (feltetel a csomagkuldes dijanak elore fizetese, mert ahogy hallottam paran mar rafaragtak a segitokeszsegre, vagy ti szerveztek fuvarost).

2013.11.13. 12:56

morv írta:Tevedsz, mar kb 2 honapja a postakoltseg utan is kell fizetni jutalekot. Amugy szivesen segitek barmelyik klubtagnak, idekuldetitek hozzam a cuccokat, es en innen egy csomagban elkuldom Mo-ra (feltetel a csomagkuldes dijanak elore fizetese, mert ahogy hallottam paran mar rafaragtak a segitokeszsegre, vagy ti szerveztek fuvarost).

Hmm két hete számláztak nekem és csak áru értéke után számolták. Mondjuk én normál dijon postáztam.

2013.11.13. 15:48

admin írta:
morv írta:Tevedsz, mar kb 2 honapja a postakoltseg utan is kell fizetni jutalekot. Amugy szivesen segitek barmelyik klubtagnak, idekuldetitek hozzam a cuccokat, es en innen egy csomagban elkuldom Mo-ra (feltetel a csomagkuldes dijanak elore fizetese, mert ahogy hallottam paran mar rafaragtak a segitokeszsegre, vagy ti szerveztek fuvarost).

Hmm két hete számláztak nekem és csak áru értéke után számolták. Mondjuk én normál dijon postáztam.

Melyiken vagy? Ebay.com? Megkerestem a levelet amit kuldtek, e szerint a valtozas az angolra vonatkozik, de ez nem zarja ki, hogy mashol ne kuldtek volna ilyet. En is normal aron postazok, es megis a teljes osszegre szamoljak, meg persze a paypal meg kulon.

"From 4 September, final value fees for all private sellers will change, as well as insertion fees for private sellers with a Basic Shop on eBay.co.uk

Final value fees change for all private sellers

Final value fees will be charged based on the combined value of the item listed plus postage. For example, if an item sells for ?20 with postage cost of ?4, the final value fee will be charged based on the combined value of ?24. This will not apply if the listing offers collection only."
Hozzászólás küldése

VigLink badge