Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2013.08.09. 00:05

dirtydog87 írta:Sziasztok!
Keresem 2002-es E39 520d-hez az alábbi alkatrészeket:
- KLÍMA VENTILÁTOR 64546921397 /5-ös elem/
Kép
Ha esetleg vki rendelkezne ezen alkatrészek bármelyikével hálás lennék, ha itt privátban vagy a dirty-dog@hotmail.com e-mail címre írna nekem ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm!

Hali!

Ventilátorok és hűtők ügyében keresd nagysparco klubtársat! Nekem is segített már hasonlóm témában és folyamatosan kínálja a szóban forgó cuccosok nagy választékát mindenféle fajta kivitelben.
Üdv.:

2013.08.09. 08:07

Keresem a képen bekarikázott szerszámokat:

Kép

2013.08.09. 10:48

kzolee írta:Keresem a képen bekarikázott szerszámokat:

Kép

Neki lehet hogy van....
viewtopic.php?f=8&t=1657&start=20
:nyelves:

2013.08.09. 12:02

Sziasztok!!!

Keresnék (E39)első ülést ,természetesen a szürke plüss változatot,mechanikust.Ha valakinek van valahol elfekvőben egy szép darab legyen kedves bepötyögni.

thx üdv bye

2013.08.09. 21:05

Schnitzer írta:Neki lehet hogy van....
viewtopic.php?f=8&t=1657&start=20
:nyelves:

Holnap hívlak, hogy ne legyen csendes hétvégéd. :mrgreen:

2013.08.10. 12:20

Üdv!
1999-es balos tükörbe keresek sötétedős tükörlapot.
Köszi!

2013.08.12. 12:12

Helló!

Keresek E39 első dobbetét elejét M-est. Lehet bontott, vagy utánagyártott is. jobb és bal is kellene.

2013.08.12. 12:50

steveboy21 írta:Helló!

Keresek E39 első dobbetét elejét M-est. Lehet bontott, vagy utánagyártott is. jobb és bal is kellene.

Bontottba kuriózum ( vagyis nincs ) és utángyártva sincs...
Szerencsefia aki talál a szalonon kívül...
Bár a poweren pár hete láttam egy hirdetést, valaki lemásolta a gyárit és megcsinálta otthon .
Ha van türelmed itt olvass vissza jósok oldalt:
http://www.powerfanatics.com/forum/viewtopic.php?t=14

2013.08.12. 13:23

jlaci74 írta:

Bár a poweren pár hete láttam egy hirdetést, valaki lemásolta a gyárit és megcsinálta otthon .

Asszem ezt a hirdetést keresed

M packet

2013.08.12. 13:29

PeeT írta:
jlaci74 írta:

Asszem ezt a hirdetést keresed

M packet

Vele beszéltem de csak hó végén vagy szeptember elején lesz. Azért gondoltam ha neki van vagy lesz akkor másnak is lehet vagy beszerezhető valahonnan az után gyártott.

2013.08.13. 06:31

jlaci74 írta:

Ebayen szokott lenni utangyartott, de azt mondjak rola, hogy nem teljesen passzol.

2013.08.13. 19:13

Hali,

E38-as Mid-et keresek pixelhibamenteset. Köszi

2013.08.13. 20:06

PapaBoss írta:Sziasztok,

Keresek E39 M-es tojáslufis multis 1 indítós kormányt.
A bőr állapota nem érdekes, de a műanyagok ne legyenek kopottak.

Kép

Privát üzenetet hamarabb észreveszem, szóval privi! :;):

Továbbra is keresem :franko:

2013.08.15. 19:47

Ma egy kis szerelgetés közepette összeírtam pár dolgot, amire szükségem lenne.
Cikkszám szerint a következők:
51718188818 - jobb motorburkolat elem
51718187500 - fényszóró alatti tálca
51498166702 x 3 - patent
07119901299 x 5 - csavar
63138361002 - index foglalat
17212246026 - olajhűtő műanyag

2013.08.15. 20:58

Sziasztok.

Keresek '99-es E39 525 TDS-hez 994-es végű komplett adagolót! Csakis hibátlan érdekel,hidegen - melegen pöccre indulós,nem hullámzós és nem folyós... :wink: Beépitési garival vagy kiprobálható állapotban! Ajánlatokat privátban kérnék ha lehetséges! 8)

2013.08.17. 22:59

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni Qwerti-nek a kézifékszoknyát, BMWMuller-nek a karterszűrőt, Schnitzer-nek a klíma ventit és az AUC szenzort, jlaci74-nek pedig az olajszint szenzort. Nagyon jók vagytok srácok! :)

Továbbá érdeklődnék, hogy tudtok-e esetleg abban segíteni, hogy hol érdemes 5W30-as Longlife LL-04 olajat vásárolni?

Mindazonáltal az alábbi szerszámok még hiányoznak a kocsimból és hálás lennék, ha jelezné vki, ha elfekvőben lenne nála belőlük.

Kép

2013.08.21. 11:08

Sziasztok!

e39 525d touringhoz - kézi váltós - keresek komplett kardánt. Ha valakinek van tapasztalata, akkor örülnék, ha kiokosítanátok, hogy érdemes-e ezt bontottban keresni és cserélni? Nekem kb. 320 e Km van a kocsiban és csilingel már egy ideje...

sajnos kettős tömegű lendkereket is kellene cserélni és ez a két tétel újonnan elég húzós :(

Minden ötletet köszönök.

2013.08.21. 15:11

szegedib írta:Sziasztok!

e39 525d touringhoz - kézi váltós - keresek komplett kardánt. Ha valakinek van tapasztalata, akkor örülnék, ha kiokosítanátok, hogy érdemes-e ezt bontottban keresni és cserélni? Nekem kb. 320 e Km van a kocsiban és csilingel már egy ideje...

sajnos kettős tömegű lendkereket is kellene cserélni és ez a két tétel újonnan elég húzós :(

Minden ötletet köszönök.

Ha akkor csilingel, mikor sebességbe teszed, az esetek nagy többségében elég megzsírozni a csúszkát, és elhallgat.

2013.08.21. 16:43

Üdv Urak!

Nagy gondban vagyok... Szeretett Touring TDS-em alá úgy néz ki kellene egy komplett hátsó híd, féltengelyestől, kerékagyastól.
(Már 1-2 hónapja megvan, lassacskán készülget, de csak most derülnek ki a turpisságok... :( )

Nem akarok túlozni, de a két hátsó kerék leszedése kb. 2-3 órás munka volt, úgy rá volt rohadva az agyra. Egy-két kerékcsavar is bánta, tovább a mögötte található rozsdakupac egy része.

Szóval ötleteket várok Tőletek, árakat, stb... :roll:

Köszönöm!

2013.08.21. 16:46

Ridingsoul írta:Üdv Urak!

Nagy gondban vagyok... Szeretett Touring TDS-em alá úgy néz ki kellene egy komplett hátsó híd, féltengelyestől, kerékagyastól.
(Már 1-2 hónapja megvan, lassacskán készülget, de csak most derülnek ki a turpisságok... :( )

Nem akarok túlozni, de a két hátsó kerék leszedése kb. 2-3 órás munka volt, úgy rá volt rohadva az agyra. Egy-két kerékcsavar is bánta, tovább a mögötte található rozsdakupac egy része.

Szóval ötleteket várok Tőletek, árakat, stb... :roll:

Köszönöm!

Schnitzer a te embered!!!!!!

( Az alkatrészt kínál topicban megtalálod. )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 2 Ridingsoul, Schnitzer
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge