![]() |
2012.10.11. 18:53
csiatt írta:Keresek 1db hibátlan ablakmosó spricnit (fűthetőt) e39 facelifthez (ha van ezekben is különbség) motorháztetőre.
2012.10.11. 21:48
nagysparco írta:csiatt írta:Keresek 1db hibátlan ablakmosó spricnit (fűthetőt) e39 facelifthez (ha van ezekben is különbség) motorháztetőre.
Intenzív mosósat vagy simát. ez itt a kérdés még...hm?
2012.10.11. 21:54
csiatt írta:nagysparco írta:csiatt írta:Keresek 1db hibátlan ablakmosó spricnit (fűthetőt) e39 facelifthez (ha van ezekben is különbség) motorháztetőre.
Intenzív mosósat vagy simát. ez itt a kérdés még...hm?
Intenzív mosós az autó (nem tudtam, hogy a spricni is más). Bár ha bele gondolok ennek lehet két cső bemenete van? Nem tudom mert a szerelő mondta, hogy ez cserés, meg van repedve a csonk (használható, de a télnek nem akarok így nekimenni), én meg eddig sosem néztem.
2012.10.12. 09:35
csiatt írta:Az alábbi extrákat keresem (neten már utánna néztem, most már a konkrét alkatrészeket keresem, hátha van itt valakinek valami bontott):
- MK4 navi rechnert keresek a mostani (hibátlan) MK3 upgradre.
- Engem is érdekelne TV modul (16:9)-hez + kábelek + tolatókamera cucc.
- USB-s telefontartó is érdekelne a mostani vezetéknélküli ... márkájú helyett.
- iPhone töltő csatlakozás valami igényesebb formában
- első felső toronymerevítő
- hátsó oldalroló
- gyári riasztó + bohócorrós fullos tükör
- gyári kapunyitó konzollal
- igényes kipufogóvég 530D-re
- valami cucc usb-s vagy iPhone-ról történő zenelejátszásra
2012.10.15. 20:55
2012.10.15. 21:32
Atyesz530D írta:Sziasztok Bmw e39 530d 2001 facelifthez keresek xenon trafot, vagy trafokat 2db, ha volna esetleg valakinek hibatlan, mukodoképes az dobjon egy pü-t! köszönöm elöre is!
2012.10.15. 22:58
2012.10.16. 06:47
hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).
2012.10.16. 12:03
odus írta:hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).
Amikor én az elsőket vettem, külön árulták a hátsókat, sajnos az touring volt.
Volt valaki a klubból, aki ajánlott ilyen üléseket, igaz sportülés volt, de ő egybe adta volna,
viszonylag olcsón. Ha gondolod, meg tudom adni az email-címét, bár azt mondta,
külön nem szeretné adni.
Odus
2012.10.16. 15:09
hamoriarpi írta:odus írta:hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).
Volt valaki a klubból, aki ajánlott ilyen üléseket, igaz sportülés volt, de ő egybe adta volna,
külön nem szeretné adni.
Odus
Köszönöm a segítséged!
2012.10.16. 16:29
greeen54 írta:hamoriarpi írta:odus írta:hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).
külön nem szeretné adni.
Odus
Köszönöm a segítséged!
Ha találsz valakit, aki csak egyben adja el, akkor a két első ülést én átveszem valószínű, amennyiben sportülések, eu-s autóból, nem elektromosak és fűthetők. Nem baj, ha szövet..
2012.10.18. 10:56
2012.10.18. 11:25
hamoriarpi írta:greeen54 írta:hamoriarpi írta:odus írta:hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).
külön nem szeretné adni.
Odus
Köszönöm a segítséged!
Ha találsz valakit, aki csak egyben adja el, akkor a két első ülést én átveszem valószínű, amennyiben sportülések, eu-s autóból, nem elektromosak és fűthetők. Nem baj, ha szövet..
Csütörtökön hívom és szólok.
2012.10.18. 21:22
2012.10.19. 17:09
2012.10.20. 16:44
2012.10.20. 16:58
tökmöc írta:Sziasztok!!! Keresek 1hátsó ablak törlő kart egy 2005. x5 4.4i-hez évjárat 2001-es! Ha tudtok valakit vagy van valakinek kérlek szóljatok!!!!
2012.10.21. 18:25
odus írta:tökmöc írta:Sziasztok!!! Keresek 1hátsó ablak törlő kart egy 2005. x5 4.4i-hez évjárat 2001-es! Ha tudtok valakit vagy van valakinek kérlek szóljatok!!!!
Szia!
Szerintem vegyél egyet. Vannak köztünk, akik ilyeneket árulnak.
Odus
2012.10.24. 11:54
2012.10.25. 10:14
csiatt írta:Sziasztok! Az alábbi projektekhez keresek e39-esemhez alkatrészeket (és szakembert, aki be is szereli), az alábbi fontossági sorrendben:
1. távírányítós állófűtés upgrade (most csak a motormelegítésre van a webasto)
2. MK3 --> MK4 navi rechner upgrade
3. iPhone vezérlés (zene, esetleg telefon töltés) A könyköklős beépítés tetszene a legjobban.
4. TV + tolatókamera (Navi és 16:9 már van)
5. kapunyitó távvezérlő (tükrös, vagy tetőkonzolos, sötét tetőkárpithoz)