Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2012.10.11. 18:53

csiatt írta:Keresek 1db hibátlan ablakmosó spricnit (fűthetőt) e39 facelifthez (ha van ezekben is különbség) motorháztetőre.

Intenzív mosósat vagy simát. ez itt a kérdés még...hm? :?:

2012.10.11. 21:48

nagysparco írta:
csiatt írta:Keresek 1db hibátlan ablakmosó spricnit (fűthetőt) e39 facelifthez (ha van ezekben is különbség) motorháztetőre.

Intenzív mosós az autó (nem tudtam, hogy a spricni is más). Bár ha bele gondolok ennek lehet két cső bemenete van? Nem tudom mert a szerelő mondta, hogy ez cserés, meg van repedve a csonk (használható, de a télnek nem akarok így nekimenni), én meg eddig sosem néztem.

2012.10.11. 21:54

csiatt írta:
nagysparco írta:

Intenzív mosós az autó (nem tudtam, hogy a spricni is más). Bár ha bele gondolok ennek lehet két cső bemenete van? Nem tudom mert a szerelő mondta, hogy ez cserés, meg van repedve a csonk (használható, de a télnek nem akarok így nekimenni), én meg eddig sosem néztem.

Szia!

Az intenzív mosósnak két folyadék csatlakozója van.

2012.10.12. 09:35

csiatt írta:Az alábbi extrákat keresem (neten már utánna néztem, most már a konkrét alkatrészeket keresem, hátha van itt valakinek valami bontott):
- MK4 navi rechnert keresek a mostani (hibátlan) MK3 upgradre.
- Engem is érdekelne TV modul (16:9)-hez + kábelek + tolatókamera cucc.
- USB-s telefontartó is érdekelne a mostani vezetéknélküli ... márkájú helyett.
- iPhone töltő csatlakozás valami igényesebb formában
- első felső toronymerevítő
- hátsó oldalroló
- gyári riasztó + bohócorrós fullos tükör
- gyári kapunyitó konzollal
- igényes kipufogóvég 530D-re

- valami cucc usb-s vagy iPhone-ról történő zenelejátszásra

A riasztóhoz van egy belső érzékelőm, és egy lesötétedő bohóc orros tükröm (fullos:)). A kábelköteget szerintem vedd meg retrofitbe, újonnan, én is úgy vettem! Ami még kell: kapcsoló a motorháztető alá, sziréna és dőlésérzékelő, ja, és a belső érzékelőhöz kell a foglalat is, amit szintén meg tudsz venni újba (a tetőkárpitot vágni kell)! :)

2012.10.15. 20:55

Sziasztok Bmw e39 530d 2001 facelifthez keresek xenon trafot, vagy trafokat 2db, ha volna esetleg valakinek hibatlan, mukodoképes az dobjon egy pü-t! köszönöm elöre is!

2012.10.15. 21:32

Atyesz530D írta:Sziasztok Bmw e39 530d 2001 facelifthez keresek xenon trafot, vagy trafokat 2db, ha volna esetleg valakinek hibatlan, mukodoképes az dobjon egy pü-t! köszönöm elöre is!

Múltkor valaki ezt linkelte, nem ismerem, de szimpatikusabb, mint egy ismeretlen előéletű bontott:

LINK

2012.10.15. 22:58

Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).

2012.10.16. 06:47

hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).

Amikor én az elsőket vettem, külön árulták a hátsókat, sajnos az touring volt.
Volt valaki a klubból, aki ajánlott ilyen üléseket, igaz sportülés volt, de ő egybe adta volna,
viszonylag olcsón. Ha gondolod, meg tudom adni az email-címét, bár azt mondta,
külön nem szeretné adni.

Odus

2012.10.16. 12:03

odus írta:
hamoriarpi írta:Véleményetek szerint mennyi eséllyel lehet találni sedanba eladó ledönthető hátsóüléstámlát F4AT kóddal? Fekete halszálkaminta (facelift leggyakoribb).

Volt valaki a klubból, aki ajánlott ilyen üléseket, igaz sportülés volt, de ő egybe adta volna,
külön nem szeretné adni.

Odus

Köszönöm a segítséged!

2012.10.16. 15:09

hamoriarpi írta:
odus írta:

külön nem szeretné adni.

Odus

Köszönöm a segítséged!

Ha találsz valakit, aki csak egyben adja el, akkor a két első ülést én átveszem valószínű, amennyiben sportülések, eu-s autóból, nem elektromosak és fűthetők. Nem baj, ha szövet..

2012.10.16. 16:29

greeen54 írta:
hamoriarpi írta:
odus írta:

külön nem szeretné adni.

Odus

Köszönöm a segítséged!

Ha találsz valakit, aki csak egyben adja el, akkor a két első ülést én átveszem valószínű, amennyiben sportülések, eu-s autóból, nem elektromosak és fűthetők. Nem baj, ha szövet..

Csütörtökön hívom és szólok.

2012.10.18. 10:56

Sziasztok!

Fűtőradiátort keresek E39-be.

Köszi
N.

2012.10.18. 11:25

hamoriarpi írta:
greeen54 írta:
hamoriarpi írta:
odus írta:

külön nem szeretné adni.

Odus

Köszönöm a segítséged!

Csütörtökön hívom és szólok.

..vagy akár el is boltolhatjuk.. :)

2012.10.18. 21:22

Sziasztok!

005-ös végű abs elektronikát keresek!
Ha valakinek van kérem jelezze!

Köszönöm!

2012.10.19. 17:09

Sziasztok!!! Keresek 1hátsó ablak törlő kart egy 2005. x5 4.4i-hez évjárat 2001-es! Ha tudtok valakit vagy van valakinek kérlek szóljatok!!!!

2012.10.20. 16:44

:facepalm:

2012.10.20. 16:58

tökmöc írta:Sziasztok!!! Keresek 1hátsó ablak törlő kart egy 2005. x5 4.4i-hez évjárat 2001-es! Ha tudtok valakit vagy van valakinek kérlek szóljatok!!!!

Szia!

Szerintem vegyél egyet. Vannak köztünk, akik ilyeneket árulnak.

Odus

2012.10.21. 18:25

odus írta:
tökmöc írta:Sziasztok!!! Keresek 1hátsó ablak törlő kart egy 2005. x5 4.4i-hez évjárat 2001-es! Ha tudtok valakit vagy van valakinek kérlek szóljatok!!!!

Szia!

Szerintem vegyél egyet. Vannak köztünk, akik ilyeneket árulnak.

Odus

Azon vagyok, hogy vegyek hisz letört és most nem tudok hátsó ablakot törölni. :( Bontokban nem igen van ilyen típus autó és azért is kérdeztem, hátha van valakinek egy fölösleges és eladná hisz az új ára 10ezer forint de mindegy már mert megrendeltem.

2012.10.24. 11:54

Sziasztok! Az alábbi projektekhez keresek e39-esemhez alkatrészeket (és szakembert, aki be is szereli), az alábbi fontossági sorrendben:

1. távírányítós állófűtés upgrade (most csak a motormelegítésre van a webasto)
2. MK3 --> MK4 navi rechner upgrade
3. iPhone vezérlés (zene, esetleg telefon töltés) A könyköklős beépítés tetszene a legjobban.
4. TV + tolatókamera (Navi és 16:9 már van)
5. kapunyitó távvezérlő (tükrös, vagy tetőkonzolos, sötét tetőkárpithoz)

2012.10.25. 10:14

csiatt írta:Sziasztok! Az alábbi projektekhez keresek e39-esemhez alkatrészeket (és szakembert, aki be is szereli), az alábbi fontossági sorrendben:

1. távírányítós állófűtés upgrade (most csak a motormelegítésre van a webasto)
2. MK3 --> MK4 navi rechner upgrade
3. iPhone vezérlés (zene, esetleg telefon töltés) A könyköklős beépítés tetszene a legjobban.
4. TV + tolatókamera (Navi és 16:9 már van)
5. kapunyitó távvezérlő (tükrös, vagy tetőkonzolos, sötét tetőkárpithoz)

Látom te is belecsaptál a lecsóba! :) Mire minden meglesz... :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek vaszarig az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge