![]() |
2012.09.26. 12:39
PeterE39 írta:leslie írta:" Notórius ajánlatkérőkre nem pazarolják az idejüket. "
Ezt nem értem ... akkor ez náluk úgy működik, hogy figyu: kéne féktárcsa + betét.... Hozzad....
( az ára pedig tök mindegy ???? )
Jerry szerintem úgy értette, hogy ha valaki sokszor kér ajánlatot, de ritkán, vagy egyátalán nem rendeli meg, akkor az ajánlatkérései előbb utóbb a kukában végzik válaszolatlanul.
2012.09.26. 13:09
PeterE39 írta:leslie írta:" Notórius ajánlatkérőkre nem pazarolják az idejüket. "
Ezt nem értem ... akkor ez náluk úgy működik, hogy figyu: kéne féktárcsa + betét.... Hozzad....
Jerry szerintem úgy értette, hogy ha valaki sokszor kér ajánlatot, de ritkán, vagy egyátalán nem rendeli meg, akkor az ajánlatkérései előbb utóbb a kukában végzik válaszolatlanul.
2012.09.30. 16:33
2012.10.01. 07:48
2012.10.01. 08:06
Baloghgy írta:Hello!
E60 CCC modult tud valaki?
Üdv.
Gyussz
2012.10.01. 13:35
2012.10.01. 13:56
Jerry írta:EWS2-es vezérlőt tud valaki olcsón? Játszásnak kellene.
(A kutya unja már a labdáját.)
2012.10.01. 15:54
2012.10.01. 21:38
2012.10.01. 22:17
2012.10.01. 22:19
hamoriarpi írta:Jerry írta:EWS2-es vezérlőt tud valaki olcsón? Játszásnak kellene.
Ha minden igaz, akkor van elfekvőben. Hétvégén megyek haza Debrecenbe, akkor tudom megnézni.
Ingyen odaadom. Nekem már bőven megkereste az árát... Én kiszálltam a játszósdiból.
2012.10.01. 22:45
Jerry írta:S.O.S!
Surgosen szuksegem lenne egy hibatlan e46 CD-s fejegysegre.
Van valakinek? Tud valaki valakirol, akinek van elado?
2012.10.01. 23:04
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:Jerry írta:EWS2-es vezérlőt tud valaki olcsón? Játszásnak kellene.
Ha minden igaz, akkor van elfekvőben. Hétvégén megyek haza Debrecenbe, akkor tudom megnézni.
Ingyen odaadom. Nekem már bőven megkereste az árát... Én kiszálltam a játszósdiból.
Árpinak már csak komplett autói vannak eladók, EWS nélkül...
2012.10.02. 09:31
hamoriarpi írta:Jerry írta:EWS2-es vezérlőt tud valaki olcsón? Játszásnak kellene.
2012.10.02. 09:36
adam001 írta:Jerry írta:S.O.S!
Fuu nem lesz könnyü én is sokáig hajtottam , megkérdzem neked onnan ahonnan en szereztem!
2012.10.02. 09:48
Jerry írta:S.O.S!
Több is van itt Budapesten és szerintem valamelyiknél lesz
2012.10.02. 09:58
leslie írta:Jerry írta:S.O.S!
Nekem nincs, DE ! tudok valakit ! Úgy hívják, hogy BMW márkakereskedés !Több is van itt Budapesten és szerintem valamelyiknél lesz
![]()
Vagy a poweren, vagy szerintem Kasza mesternek van, csak ő ugyebár Székesfehérváron van.... ( gondolom Schnitzert már kérdezted.... )
szerintem nyissunk egy külön topikot : Jerry -nek kellene, vagy Jerry keres címmel
![]()
2012.10.02. 12:55
leslie írta:( gondolom Schnitzert már kérdezted.... )
2012.10.02. 13:08
Imco írta:leslie írta:( gondolom Schnitzert már kérdezted.... )
Schnitzer rá sem nézhet az E46-ra mert az asszony kinyírja!![]()
Szerintem...
Azért az nem úgy működik nálunk.Mondjuk még ő sem nézhet rá igazából,mert már két hete a kereskedő ismerősünknél áll,és várja már a műszakit+regadó+átírás.......dolgokat.Kicsit nem kapkodják el.
2012.10.02. 19:20
Jerry írta:PeterE39 írta:leslie írta:" Notórius ajánlatkérőkre nem pazarolják az idejüket. "
Ez így van. Illetve nem én értettem így, hanem ez Alpinafan-ék üzletpolitikája.
Ami fura, hogy a "sokszor" náluk elég relatív. Két év klubtagság alatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor érdeklődtem. A válaszokra pedig elég pár ujjam is. Egy éve kértem PÜ-ben ajánlatot téli szélvédőmosóra, azóta sem kaptam. Most egy hónapja kértem 5-6 alkatrészre, arra meg szinte azonnal válaszoltak. A fékszett ajánlat történetét meg már ismeritek.