2009.05.26. 23:37
Sziasztok,
faceliftes első lökhárítót és jobbos-balos külső tükröt keresek emberi áron. Szín igazából mindegy, de zöld lenne az igazi.
Ha valakinél előfordul valami hasonló, akkor jelezze... tel: 70 313 9145.
Köszönöm!
duc
2009.05.26. 23:43
duc írta:Sziasztok,
faceliftes első lökhárítót és jobbos-balos külső tükröt keresek emberi áron. Szín igazából mindegy, de zöld lenne az igazi.
Köszönöm!
duc
Itt kérdez rá 20/372-3251 mert most bont 2002-es autót.
2009.05.27. 22:54
admin írta:duc írta:Sziasztok,
Köszönöm!
duc
Itt kérdez rá 20/372-3251 mert most bont 2002-es autót.
Szia, kösz a tippet, hasznos volt! Lett lökhárítóm
2009.06.14. 09:08
Pitbull írta:Olyan kérdésem lenne, hogy jobb első lámpát lehet e javítani?
Vagyis fogtam egy fácánt vele, külsérelmi nyom nincs rajta, de lötyögött a belseje és szétszedtem. Van benne 2 kis műanyag távtartó amivel lehet állítani a foncsort, na az tört el benne. Ezt lehet e külön kapni és javítani vagy lámpacsere lesz? Erre is arra is kérnék egy árat ha lehet.
A gép egy 2000-es 520D sárga indexes.
Szevasz Pitbull!
Ha csak a távtartó tört el,az javítható. Nekem is van 1db,de a fester bt tud rendelni, kb 4500ft/db.
Cserénél légy nagyon óvatos, mert az említett alkatrész nagyon könnyen eltörik!!
2009.07.04. 02:17
Sziasztok!
Facelift előtti komplett hátsó lökös nincs véletlenül valakinek ???!!!!
Valami barom most szált bele a kocsiba ami a ház előtt parkolt.....teljesen ko!
Üdv!
2009.07.04. 12:59
Pocilaci írta:Sziasztok!
Üdv!
Részvétem.
Jackson, aki nyilvánitja
2009.07.04. 16:59
jackson írta:Pocilaci írta:Sziasztok!
Üdv!
Részvétem.
Jackson, aki nyilvánitja

THX !!!
Az eset hosszú, de ha érdekel valakit... Sőt lehetne topic is belőle Biztosítás, baleset, kivel hogy történt...etc
Melyik biztosító normális....
De a lényeg:
Meglett a kiscsávó

(a majom seatos) csacsi részeg volt 12 órakor is még. Vicces volt az előadása....
Nézzétek meg az iwiwen most gonosz leszek de tény az elkényeztetett majom ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11580977
A legszívesen a helyszínen szétszedtem volna.......... Még a rendőröket is palira akarta venni........
Ma szereztem fehérvárról egyet még fényezni sem kell....áldassék Kasza mester neve....
Most viszont kell egy PDC-t installálni a kocsihoz mivel csak ojjjjjjan volt neki
Üdv!
2009.07.18. 20:37
Sziasztok !
Keresek e46 sérült géptetőt ,aki tud vmit az kérem értesítsen .
06 70 33 64 662 ,vagy Pü.
Köszönöm.
Üdv!
Korpincs
Ui.: Sürgős lenne!!
2009.07.18. 20:46
KORPINCS írta:Sziasztok !
Keresek e46 sérült géptetőt ,aki tud vmit az kérem értesítsen .
06 70 33 64 662 ,vagy Pü.
Köszönöm.
Üdv!
Korpincs
Ui.: Sürgős lenne!!

H!
Bontó?
Fester,Kasza...
2009.07.23. 12:44
Sziasztok!
Keresnék e39 2000-után gyártott első lökösbe való bontott ködlámpákat,díszrácsot,valamint lámpamosó fejet.
Ezen kívül még érdekelne ajtó profilgumi is (sedan) illetve fogasléces kormánymű.
Előre is köszi.
2009.07.27. 18:27
Mennyibe kerül egy pár alap sárgaindexes facelift előtti halogén fényszoró?
2009.07.27. 19:41
Sziasztok!
Keresek 39-esbe komplett fekete (kékesfekete, sötétszürke, akármi csak NE BARNA) fabetét-garnitúrát. Nincs navim, úgyhogy a rádióé is kellene. Nekem vavona van, az esetleg eladó ha valakit érdekel. Ja, van nagyon szép business rds-em és iris-em is megbeszélős áron.
Köszi előre is
2009.07.27. 22:05
ZALAN írta:Mennyibe kerül egy pár alap sárgaindexes facelift előtti halogén fényszoró?
H7-est nem tudom,de bontottba xenonal (gyári) 50eFt a pár
2009.08.12. 08:58
Sziasztok!
E39 facelift komplett első lököst keresnék, ha esetleg tud valaki ilyet, kérem jelezze.
húsz-436-977kilenc
Köszi:
petike
2009.10.31. 20:42
Sziasztok,
Nem elég, hogy pár hónapja leamortizálták az egyik hátsó tolatóradart de ma reggelre összetörték a jobb oldali tükröt is. (Hogy vakulna meg az a kretén aki nem látta, hogy ott egy autó!)
A tükör előre volt hajolva (menetiránnyal megegyezően) és a tükörlap össze van törve. A tükör burkolat látszólag nem sérült. Sajnos a mechanika csak az egyik tengelyen mozgatja a tükröt. Én ebből arra következtetek, hogy a mozgató mechanika is sérülhetett.
A tükör nem letompuló típus, csak elektromosan mozgatható és fűthető.
Ha valakinek van információja, hogy hol lehet beszerezni olcsón ilyen tükröt (mindegy milyen színű a burkolat mert csak a belseje kellene) az kérem könyörüljön meg rajtam...
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem elég, hogy az előző tulaj elhanyagolta az autót (százezreket költöttem rá) még a sok fakezű barom (nem képes egy álló autó mellé leparkolni) miatt is költhetek...
2009.10.31. 20:45
491523 írta:Sziasztok,
Nem elég, hogy pár hónapja leamortizálták az egyik hátsó tolatóradart de ma reggelre összetörték a jobb oldali tükröt is. (Hogy vakulna meg az a kretén aki nem látta, hogy ott egy autó!)
A tükör előre volt hajolva (menetiránnyal megegyezően) és a tükörlap össze van törve. A tükör burkolat látszólag nem sérült. Sajnos a mechanika csak az egyik tengelyen mozgatja a tükröt. Én ebből arra következtetek, hogy a mozgató mechanika is sérülhetett.
A tükör nem letompuló típus, csak elektromosan mozgatható és fűthető.
Ha valakinek van információja, hogy hol lehet beszerezni olcsón ilyen tükröt (mindegy milyen színű a burkolat mert csak a belseje kellene) az kérem könyörüljön meg rajtam...
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem elég, hogy az előző tulaj elhanyagolta az autót (százezreket költöttem rá) még a sok fakezű barom (nem képes egy álló autó mellé leparkolni) miatt is költhetek...
Sajnálom! átérzem!
Schnitzer kollega bont prr E39-et, jó áron kapsz tőle. a szenzort is megkérdezheted. küldj pü-t vagy hívd. ...ha kell a száma szólj
2009.11.28. 16:13
KERESEK E39-hez ELSŐ SÁRVÉDŐKET!
Elég sürgős lenne.
Tel.:
20/388-9393 vagy privát
2009.12.01. 11:38
Üdv!!Keresek 530d 2002-es évjárathoz jobb oldalsó két ajtóra való külső díszlécet!!!Bontott is érdekell,csak ne krómos legyen hanem sima!!!
Tel:..húsz-204-1483
Vagy privát üzenetet várok!!
Előre is köszönöm!!!
2009.12.01. 13:05
Még mindig keresek gyári fényezésű Titansilber elsősárvédőket.
harminc/7425-889
2009.12.02. 20:36
Norbi530d írta:Még mindig keresek gyári fényezésű Titansilber elsősárvédőket.
harminc/7425-889
Szia, talaltam egy bontoban jobboldalit, de a szinet nem tudom, esetleg rakerdezek. Ara 14.000 HUF. Ha erdekel megerdeklodom, mert a napokban kell menjek oda, ugyanis leloptak az oldal-indexeimet
Udv. KLM