![]() |
2012.07.02. 07:06
Imco írta:kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
Sürgős, mert k..va meleg van klíma nélkül.
tel: 30/444-5905
Tök egyformák a sünik!
Szerintem...
Egyébként újat vegyél, 15-25e Ft.
50%-os használtat adok kölcsön ha kell!
2012.07.02. 08:36
kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
2012.07.02. 08:48
AlpinaFan írta:kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
Nem évjárat függő, hanem a klíma típusa ( man. vagy aut. ) számít.
Amennyiben klímaautomatikád van abban az esetben 22.182,- Forintért tudunk adni ( nem rendelhető kétféle ).
Ja, és nem másnapra, legkésőbb két napon belül, hanem raktárról.
2012.07.02. 09:02
AlpinaFan írta:kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
Amennyiben klímaautomatikád van abban az esetben 22.182,- Forintért tudunk adni ( nem rendelhető kétféle ).
2012.07.02. 09:10
muhaati írta:AlpinaFan írta:kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
Most stuffolsz Jani?
Ezt írtam én is, viszont évjárattól függ, hogy a ritka sünivel, vagy 2000-től a sűrűvel szerelték. Rájöttek, hogy a régi fajta hamar megadja magát. Ezért már csak egy fajta van, a sűrű tüskés.
Egyébként értem a célzást, de ha figyelmesen olvasod amit írtam a másik topicban, SZÓ SINCS róla, hogy bármelyik kereskedő elől elvegyek bármilyen alkatrészüzletet.
Mindjárt jól felhívlak!
2012.07.02. 14:47
kiara írta:muhaati írta:AlpinaFan írta:kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
Most stuffolsz Jani?
Ezt írtam én is, viszont évjárattól függ, hogy a ritka sünivel, vagy 2000-től a sűrűvel szerelték. Rájöttek, hogy a régi fajta hamar megadja magát. Ezért már csak egy fajta van, a sűrű tüskés.
Egyébként értem a célzást, de ha figyelmesen olvasod amit írtam a másik topicban, SZÓ SINCS róla, hogy bármelyik kereskedő elől elvegyek bármilyen alkatrészüzletet.
Mindjárt jól felhívlak!
Ne vitatkozzatok![]()
, nekem tök mindegy hány tüskéje van. Azt sem bánom ha egy élő sün lesz az autóban, csak ne szarjon, ne kérjen enni és müködjön a Klíma.
...amúgy azért kerestem régi sünit, mert a bontottat Snitzertől vettem és szerinte csak ezzel müködik. Ezek szerint van neki is mit tanulnia. (vagy profi kereskedő)
2012.07.02. 17:10
Schnitzer írta:kiara írta:muhaati írta:AlpinaFan írta:kiara írta:1998 szeptember előtti SÜNIT keresek!!!!
Most stuffolsz Jani?
Mindjárt jól felhívlak!
Ne vitatkozzatok![]()
, nekem tök mindegy hány tüskéje van. Azt sem bánom ha egy élő sün lesz az autóban, csak ne szarjon, ne kérjen enni és müködjön a Klíma.
...amúgy azért kerestem régi sünit, mert a bontottat Snitzertől vettem és szerinte csak ezzel müködik. Ezek szerint van neki is mit tanulnia. (vagy profi kereskedő)
mivel a klíma panelba van különbség hogy 98 szep -előtti,vagy utáni(mert múltkor már megbeszéltük ezt)meg láthattad te is,én úgy tudtam hogy süninél is van különbség.Lehet hogy nem így van.....de én úgy emlékszem hogy volt régebben egy 99-es autóm,és annak a sünije,nem volt jó egy 97-be(nem lehetett bekapcsolni a fűtést)De már rég volt nem 100%-ra mondom.Akkor csak a klímapanel különbözik csak ha a nagy szakértők mondják.Lehet hogy tanulnom kellene tőlük..............
2012.07.02. 20:17
Qwerti írta:Az én kocsim '96-os és sűrű tüskést vettem bele. Teljesen jól működik. Valeo márkájú a cikkszáma VA509505.
2012.07.02. 20:47
Imco írta:Qwerti írta:Az én kocsim '96-os és sűrű tüskést vettem bele. Teljesen jól működik. Valeo márkájú a cikkszáma VA509505.
..és jó volt benne az enyém is!
2012.07.02. 22:12
2012.07.02. 23:31
briganti írta:Üdv uraim.
keresek: 1998 528i:
-üzemanyag szivattyut
-légtömegmérőt
Köszi!
2012.07.03. 01:19
Schnitzer írta:briganti írta:Üdv uraim.
keresek: 1998 528i:
-üzemanyag szivattyut
-légtömegmérőt
Köszi!
Nekem van mind a kettő
2012.07.03. 11:48
2012.07.03. 14:15
PeterE39 írta:Be lehet szerezni a tanksapka, és a kasztni közötti gumi madzagot valamilyen formában?
Az enyém megadta magát, pótolnám.
2012.07.03. 15:35
Imco írta:PeterE39 írta:Be lehet szerezni a tanksapka, és a kasztni közötti gumi madzagot valamilyen formában?
Alpinát támadd be! Realoemből cikkszámot küldj neki és biztos beszerzi.
2012.07.03. 15:57
BMWMuller írta:Imco írta:PeterE39 írta:Be lehet szerezni a tanksapka, és a kasztni közötti gumi madzagot valamilyen formában?
Ezzel az a bibi, hogy a realoem nem hoz cikkszámot, valószínűleg ez nem is rendelhető, csak komplett tanksapkával együtt.
2012.07.03. 17:56
PeterE39 írta:BMWMuller írta:Imco írta:PeterE39 írta:Be lehet szerezni a tanksapka, és a kasztni közötti gumi madzagot valamilyen formában?
Ezzel az a bibi, hogy a realoem nem hoz cikkszámot, valószínűleg ez nem is rendelhető, csak komplett tanksapkával együtt.
Pont ez a problémám, nem tudom melyik alkatrésszel együtt lehetne megrendelni, potyára meg nem rendelnék komplett tanksapkát.
2012.07.03. 18:29
nagysparco írta:PeterE39 írta:BMWMuller írta:Imco írta:PeterE39 írta:Be lehet szerezni a tanksapka, és a kasztni közötti gumi madzagot valamilyen formában?
Pont ez a problémám, nem tudom melyik alkatrésszel együtt lehetne megrendelni, potyára meg nem rendelnék komplett tanksapkát.
Van jópár ilyen gumiszarom...ha kell még.
2012.07.04. 08:43
nagysparco írta:PeterE39 írta:BMWMuller írta:Imco írta:PeterE39 írta:Be lehet szerezni a tanksapka, és a kasztni közötti gumi madzagot valamilyen formában?
Van jópár ilyen gumiszarom...ha kell még.
2012.07.04. 18:49