Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2012.05.08. 22:05

Flashrider írta:
Debike írta:Sziasztok!
Keresek e39 fényszóró alatti bajuszléceket!
Lehetőleg feketét,és olyat aminek nincsenek letörve a fülei!

Hello !

Szerintem felejtsd el,hogy találsz PONT olyan színűt mint ami neked kell. Bár,van pár bontós lehet,hogy találsz,csak van egy pár árnyalat belőle. Bontottam 2 ezerért mennek. Plussz még lefújod :) Az új ára pedig 3800 Ft. volt tavaly AlpinaFan-nál,én is tőle vettem.

Üdv: Attila

Van 2 db metál feketém. full hibátlanok. cosmosschwartzmetallic a színe. :nyelves:

2012.05.09. 09:33

nagysparco írta:
Flashrider írta:

Hello !

Szerintem felejtsd el,hogy találsz PONT olyan színűt mint ami neked kell. Bár,van pár bontós lehet,hogy találsz,csak van egy pár árnyalat belőle. Bontottam 2 ezerért mennek. Plussz még lefújod :) Az új ára pedig 3800 Ft. volt tavaly AlpinaFan-nál,én is tőle vettem.

Van 2 db metál feketém. full hibátlanok. cosmosschwartzmetallic a színe. :nyelves:

Wow! :taps:
Ha már itt tartunk: full hibátlan fehér színűd nincs véletlenül? Csak egy jobbos kellene.

2012.05.09. 10:35

Jerry írta:
nagysparco írta:
Flashrider írta:

Hello !

Wow! :taps:
Ha már itt tartunk: full hibátlan fehér színűd nincs véletlenül? Csak egy jobbos kellene.

Fehérem sajnos nem van.... :(

Ezt a hozzászólást a szerzőnek nagysparco az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2012.05.12. 08:46

jön a nyár és megint elgurult a gyógyszerem... :facepalm:

keresek nyomtávszélesítőt és vagy V8-as ültető rugót jó állapotút de inkább újat... :wink:
természetesen ingyen vagy attól egy kicsit olcsóbban... :roll: :oops: :roker:

2012.05.12. 15:00

Hello!
Keresek 1996os 523i E39 eshez Klímavezérlő panelt és külső klíma szenzort (az első lökös alatt ami van)
Sikerült leszakítani egy "picit" magas járdaszegéllyel. :facepalm:

2012.05.13. 17:13

Sziasztok, 2 db szolid nyomtávszélesítőt szeretnék esztergáltatni ehez keresek anyagot, vagy javíthatalan alufelnit,!!!!

2012.05.14. 13:36

Tetőantenát keresek touringhoz! A "vastagabb" kéne nekem, nem az a fajta, aminek a teteje egy vékony pálca! :) Iletve keresek még szürke, elcsúsztatható, telós könyöklőt, lehetőleg cserével vagy beszámítással! :)

70/381-1512

2012.05.16. 14:41

Sziasztok!

Styling 83-as felnihez keresek felniközepet, mert valaki ellopta az éjszaka.Ha van valakinek ne tartsa magában!!!!!

Tamás

Csonka állvány

2012.05.17. 16:45

Sziasztok!

Bal első futomuben van egy vas darab amibe belemegy a kormany osszekoto gombfej, ez
Kellene nekem de nagyon!

2002 525D E39

Elore is koszonom a segitseget.

Udv Gergo

Re: Csonka állvány

2012.05.17. 20:24

Gercsa írta:Sziasztok!

Bal első futomuben van egy vas darab amibe belemegy a kormany osszekoto gombfej, ez
Kellene nekem de nagyon!

2002 525D E39

Elore is koszonom a segitseget.

Udv Gergo

Üdv!

Vasdarab??? Neve is van neki? axiál csukló kellene talán? Tudok adni ilyen olyan vasdarabokat ha kell.:) :wink:

2012.05.19. 21:12

Sziasztok.
BMW E39 523í 1998-as autómhoz keresek hátsó lökös díszlécet.
Csak juk menteset,fekete szinben.
Segitségeteket előre is köszönöm.
JOCIPAPA

2012.05.19. 21:35

jozsef1103 írta:Sziasztok.
JOCIPAPA

Nekem van ilyen.

2012.05.20. 20:45

Sziasztok kedves klubtagok! Keresek e39 touring hátsó jelvényt valamint jobb oldali gyári belső led helyzetjelzőt ami a csomagtérajtón helyezkedik el sajnos az a sajátom bekrepált állítólag gyakran elromlik a touring autóknál....
Mindenféle ajánlat érdekel.

2012.05.20. 21:38

adam001 írta:Sziasztok, 2 db szolid nyomtávszélesítőt szeretnék esztergáltatni ehez keresek anyagot, vagy javíthatalan alufelnit,!!!!

Metalloglobus , itt tudsz alapanyagot venni.

2012.05.20. 23:14

jlaci74 írta:
adam001 írta:Sziasztok, 2 db szolid nyomtávszélesítőt szeretnék esztergáltatni ehez keresek anyagot, vagy javíthatalan alufelnit,!!!!

Köszi a linket! viszont most tudnék szerezni két sérült bmw alufelnit majdhogynem ingyen , annak ha kivágom a közepét akkor vajon ki lehet belöle esztergálni a nyomtávszélesítőt???
JA ÉS KERESEK 10 DB HOSSZÚ FELNICSAVART IS! (mondjuk max 15mm -et akarok szélesíteni de gondolom ahoz is kell már a hoszabb csavar..)

2012.05.21. 06:59

adam001 írta:
jlaci74 írta:

Köszi a linket! viszont most tudnék szerezni két sérült bmw alufelnit majdhogynem ingyen , annak ha kivágom a közepét akkor vajon ki lehet belöle esztergálni a nyomtávszélesítőt???
JA ÉS KERESEK 10 DB HOSSZÚ FELNICSAVART IS! (mondjuk max 15mm -et akarok szélesíteni de gondolom ahoz is kell már a hoszabb csavar..)

Még nem láttam ilyet ( felniből szélesítőt ) de nem elképzelhetetlen , ha sikerül majd lőj róla képet.
Én biztos, hogy nyers alapanyagból csináltatnám, és arra is ügyelj, hogy tehermentesítő / központosító perem legyen rajta, ( lásd a képen,) különben rázni fog a kereked, plusz életveszélyes.
Hosszúcsavar újban kb. 500 ft. / db, a normális.

Kép

2012.05.21. 08:41

adam001 írta:
jlaci74 írta:

Üdv!

Van 20 db hosszú gyári csavarom ha kell,eladósorban.

sparco

2012.05.21. 10:05

:doglotlo: Sziasztok én kettős tömegű lendkereket keresek 2003-as 520d-hez esetleg tud valaki??

2012.05.21. 10:19

nagysparco írta:
JOCIPAPA

Nekem van ilyen.

Akkor áruld már el nekem Sparco komám, hogy milyen az a "juk" mentes? Hetek óta ezen gondolkozom. :oops:

2012.05.21. 11:04

Jerry írta:
nagysparco írta:
JOCIPAPA

Nekem van ilyen.

Akkor áruld már el nekem Sparco komám, hogy milyen az a "juk" mentes? Hetek óta ezen gondolkozom. :oops:

Jaj Jerry, nem jártál nyelvtan órára?

JUK

:nyelves: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge