Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.02.22. 13:37

MChris írta:
Tedd csak ki hátha más is dob rá egy kis pénzt! :lol:

Jaja... :wink: Majd a topic neve az lesz,hogy M5-öt szeretnék kérlek segitsetek... :lol:

2009.02.23. 23:01

Üdv mindenkinek!

Veséket keresek a motorháztetőbe, ha lehet nagyokat.
Akit érdekel a vaterán van gyári BMW fekete. Én maradok a krómosnál.

2009.03.09. 15:26

Üdv!

Egy bal első makulátlan sárvédőt vennék, titansilber 354 színben maga lenne a tökély :)
(2001.09. facelift, tour.)

Köszi.

2009.03.13. 20:39

Üdv!28ihez keresek motortakarólemezt.Nem tudjátok hogy hol tudnék beszerezni és hogy milyen árra számítsak?

2009.03.13. 22:36

Marc528i írta:Üdv!28ihez keresek motortakarólemezt.Nem tudjátok hogy hol tudnék beszerezni és hogy milyen árra számítsak?

Szia!

Ha az alsó műanyag borításra gondolsz, akkor bontóban érdemes keresgélned. Én 15ezerért vettem használtan. Új árban biztos horror.

2009.03.13. 23:33

zsolte39 írta:
Marc528i írta:Üdv!28ihez keresek motortakarólemezt.Nem tudjátok hogy hol tudnék beszerezni és hogy milyen árra számítsak?

Szia!

Ha az alsó műanyag borításra gondolsz, akkor bontóban érdemes keresgélned. Én 15ezerért vettem használtan. Új árban biztos horror.

újban 33eFt

2009.03.16. 19:02

MChris írta:
zsolte39 írta:

Szia!

újban 33eFt

Köszi srácok!Majd benézek a bontóba :)

2009.03.16. 19:59

MChris írta:
zsolte39 írta:

Szia!

újban 33eFt

Nem igaz :nono:
Most vettem egyett Ntautó-tól 20+áfa volt és zsír új. Meg két első (törött) légterelő csere: vmi 2-3eFt+áfa, és a ball fékre a légterelő na az brutál 22eFt de engem zavar ha csúnya. Na ezért nincs most pénzem :lol:

Jackson, akinek szép csillógó pocakja van (már mint a kocsinak) :P

2009.03.16. 20:02

jackson írta:
MChris írta:
zsolte39 írta:

Szia!

újban 33eFt

Nem igaz :nono:
Most vettem egyett Ntautó-tól 20+áfa volt és zsír új. Meg két első (törött) légterelő csere: vmi 2-3eFt+áfa, és a ball fékre a légterelő na az brutál 22eFt de engem zavar ha csúnya. Na ezért nincs most pénzem :lol:

Jackson, akinek szép csillógó pocakja van (már mint a kocsinak) :P

Tavaly kellett egy tagnak akkor ennyi volt,bár nem kizárt hogy wallisos ár!

(Marci neked kettő E39-ed van nincs egyiken se?)

2009.03.16. 21:56

Sziasztok!

Első ajtóba való csipogókat keresek! Csatlakozó és a konzol lenne fontos, ha van valakinek elfekvőben, kérem jelezze!

Üdv: RCKDJ

2009.03.16. 22:50

RCKDJ írta:Sziasztok!

Első ajtóba való csipogókat keresek! Csatlakozó és a konzol lenne fontos, ha van valakinek elfekvőben, kérem jelezze!

Ha arra gondolsz ami a kis háromszögbe kell akkor az van nekem!

2009.03.17. 00:10

Nekm is vannak első csipogók és első hangszórók is.Itt van kép:kép1
kép2
kép3

2009.03.17. 09:56

admin írta:

Ha arra gondolsz ami a kis háromszögbe kell akkor az van nekem!

Szia! Igen, a tükör melletti kis háromszögben lévőkre gondolok, az én autómból ez sajnos hiányzik, az előző tulaj beragasztott egy kenwood csipogót (hangváltóra van kötve), amit ki kellett szednem, mert meg se nyikkan. A többit akkor priviben.

2009.03.17. 10:00

donni-brasco írta:

Nekm is vannak első csipogók és első hangszórók is.Itt van kép:kép1
kép2
kép3

Szia! Köszönöm, láttam a vaterán, de első körben gondoltam hátha van valakinek csak a csipogó, a mélyközép hangszóróra és tartóra nincs szükségem, szerencsére azt nem gányolta szét az előző tulajdonos.

2009.04.20. 14:38

Hahó!

Kellene nekem:

- BMW logó E39 orrára (le akarták lopni róla csavarhúzóval, de mivel nem jött le, csak tönkretették), valamint egy szerelési útmutató, mert fogalmam sincs, hogy lehet kicserélni.

-Shadowline diszlécek E39 touring-hoz, facelift előtti, nem M-es, hátul PDC-vel. Kompletten, előre-hátra-oldalra.

Ha valakinek van, ne tartsa magában!
köszi

2009.04.20. 19:16

Buzat86 írta:Hahó!

Kellene nekem:

- BMW logó E39 orrára (le akarták lopni róla csavarhúzóval, de mivel nem jött le, csak tönkretették), valamint egy szerelési útmutató, mert fogalmam sincs, hogy lehet kicserélni.

-Shadowline diszlécek E39 touring-hoz, facelift előtti, nem M-es, hátul PDC-vel. Kompletten, előre-hátra-oldalra.

Ha valakinek van, ne tartsa magában!
köszi

Szia!

"jó" csinálták a tolvajok,ugy jön ki fényes rész alá kell nyúni csavarhúzóval ami be van szigszallaggal tekerve hogy ne sértse meg a fényezét,de ha nem szentségtörés akkor itt:
http://www.bmw3er.hu/modules.php?name=D ... load&cid=6
E46 gyárátás videón látni a 2 gumigyűrűt,nekem már be van ragasztva 2 éve vettem másikat,nomeg egy pisztolyt is...
Alányúl kihuzod a másikat visszatolod és kész is.

2009.05.04. 09:51

Sziasztok!

Csomagtér nyitó gombot keresek belülre. Ha valakinek esetleg lenne eladó, megköszönném. :)

2009.05.04. 09:57

zsolte39 írta:Sziasztok!

Csomagtér nyitó gombot keresek belülre. Ha valakinek esetleg lenne eladó, megköszönném. :)

Donninál volt csatival együtt 2000Ft-ért.

2009.05.04. 10:32

MChris írta:

Köszi, írtam neki.

:)

2009.05.04. 21:55

zsolte39 írta:
MChris írta:

Köszi, írtam neki.

:)

Már vissza is írtam 8)
Hozzászólás küldése

VigLink badge