![]() |
2012.05.15. 09:48
hegezso írta:Találtam egy céget ami felújít 2 év garral 30 ért.
Valaki újíttatott már fel ilyet?
2012.05.15. 09:57
hegezso írta:hegezso írta:Találtam egy céget ami felújít 2 év garral 30 ért.
Na felújíttattam az egészet.
Beszerelés után a pedál nagyon kemény, és nem emel ki a kuplung.
Felhívtam a felújítót és azt mondta, hogy vissza kell állítani a szerkezetet alapra.
Én még nem szedtem szét ugyan újra, de nem láttam semmilyen állítási lehetőséget összeszerelés előtt rajta.
Valaki tudja, hogy lehet egyáltalán ezeket állítani?
e39 520d 2001 facelift
2012.05.15. 10:02
muhaati írta:hegezso írta:hegezso írta:Találtam egy céget ami felújít 2 év garral 30 ért.
Felhívtam a felújítót és azt mondta, hogy vissza kell állítani a szerkezetet alapra.
Én még nem szedtem szét ugyan újra, de nem láttam semmilyen állítási lehetőséget összeszerelés előtt rajta.
e39 520d 2001 facelift
Valóban vissza kell állítani, amit egy oszlopos fúrógép, vagy prés segítségével lehet kivitelezni. De attól még ki kellene emelnie, gyanítom fordítva került bele a kuplungtárcsa.
2012.05.18. 06:17
hamoriarpi írta:muhaati írta:hegezso írta:hegezso írta:Találtam egy céget ami felújít 2 év garral 30 ért.
e39 520d 2001 facelift
Valóban vissza kell állítani, amit egy oszlopos fúrógép, vagy prés segítségével lehet kivitelezni. De attól még ki kellene emelnie, gyanítom fordítva került bele a kuplungtárcsa.
2012.05.23. 07:48
hegezso írta:hamoriarpi írta:muhaati írta:hegezso írta:hegezso írta:Találtam egy céget ami felújít 2 év garral 30 ért.
e39 520d 2001 facelift
Visszaküldtem a szerkezetet meg a tárcsát, visszaállítják alapra, remélem ma megkapom és holnap mehet bele.
Én úgy néztem, hogy nem lehet berakni fordítva, mert akkor a lendkerékbe akadna egy kis köröm rész., de ha megjön megnézem jobban.
2012.05.23. 21:09
hegezso írta:Én úgy néztem, hogy nem lehet berakni fordítva, mert akkor a lendkerékbe akadna egy kis köröm rész
2012.05.23. 21:52
simi64 írta:hegezso írta:Én úgy néztem, hogy nem lehet berakni fordítva, mert akkor a lendkerékbe akadna egy kis köröm rész
Azért a MESTERnek elhiheted, hogy be lehet rakni fordítva is![]()
Tudod... a rutin, meg az évek...
2012.05.23. 22:11
muhaati írta:"hosszúcsöccsel" ( nincs agyrész.)
2012.05.23. 22:50
2012.05.23. 22:55
tibabmwe39 írta:Sziasztok egy kis segítség kellene és nem vagyok biztos a hiba okában!
Miért nem szabályozle a kocsim,rendesen kipörög egy adott fordulatszámig és ott megáll (egy fordulaton "búg" úgymond)? nem habog alapjáraton stb nincs semmi baja am csak nem szabályoz le mi lehet az oka?? segítsetek légyszíves!!
2012.05.23. 23:07
Miért kellene alapjáraton habogniatibabmwe39 írta:... nem habog alapjáraton stb nincs semmi baja am csak nem szabályoz le mi lehet az oka??...
2012.05.24. 09:07
hamoriarpi írta:Miért kellene alapjáraton habogniatibabmwe39 írta:... nem habog alapjáraton stb nincs semmi baja am csak nem szabályoz le mi lehet az oka??...Leszabályozni meg pláne miért
Hogy abszolút ne lehessen felpörgetni a motort
Nem is értem.
2012.05.24. 10:15
2012.05.24. 18:36
Jerry írta:hamoriarpi írta:Miért kellene alapjáraton habogniatibabmwe39 írta:... nem habog alapjáraton stb nincs semmi baja am csak nem szabályoz le mi lehet az oka??...Leszabályozni meg pláne miért
Hogy abszolút ne lehessen felpörgetni a motort
Nem is értem.
ÉS MI A MANÓT KERES AZ ALKATRÉSZ KERES TOPIKBAN?!?!
![]()
A többi 200 topik egyikébe sem illett volna bele?!
2012.05.24. 20:00
2012.05.24. 23:44
lcka írta:sziasztok
96' 523 alá keresek katalizátort, az előző barom kivágta, most vettem észre
ha nem horrorisztikus, a leömlőtől hátrafele jöhet minden, tehát dobbal együtt, mert ugye taknyoltak is rendesen
kösz előre is
2012.05.25. 07:21
tibabmwe39 írta:Sziasztok egy kis segítség kellene és nem vagyok biztos a hiba okában!
Miért nem szabályozle a kocsim,rendesen kipörög egy adott fordulatszámig és ott megáll (egy fordulaton "búg" úgymond)? nem habog alapjáraton stb nincs semmi baja am csak nem szabályoz le mi lehet az oka?? segítsetek légyszíves!!
2012.05.26. 09:55
Padre540 írta:tibabmwe39 írta:Sziasztok egy kis segítség kellene és nem vagyok biztos a hiba okában!
Az újabb motorvezérlősek már nem "habognak".Az enyém 98-as és már az sem.
2012.05.26. 10:10
lcka írta:Padre540 írta:tibabmwe39 írta:Sziasztok egy kis segítség kellene és nem vagyok biztos a hiba okában!
inkább azt mondd hogy van e 25höz dupla vasmagos katid![]()
valahol elhagytam a számodat, poweren meg most nem talállak
2012.05.26. 12:42
Padre540 írta:lcka írta:Padre540 írta:tibabmwe39 írta:Sziasztok egy kis segítség kellene és nem vagyok biztos a hiba okában!
inkább azt mondd hogy van e 25höz dupla vasmagos katid![]()
valahol elhagytam a számodat, poweren meg most nem talállak
A héten Te vagy a harmadik.Nincs sajnos most,elég keresett példányok.Kasza Mestertől szoktam venni egyszerre 8-10 párat 2 havonta.Hívd fel,kérdezd meg.
Az Én számom máskor itt találod meg,ha elhagynád:http://katguru.hu/index.php?inc=kapcsolat