Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Kapcsoló

2008.11.06. 20:57

Helo

Keresnék e39-be baloldali tükör behajtó gombot-kapcsolót,egybe van a 4x.el.ablak kapcsolóval!

köszönöm 204548727

-

2009.01.10. 13:46

Sziasztok!

Fűthető multikormányt keresek, akár légzsák nélkül is. Az sem baj, ha nem telefonoshoz való.
Árajánlatot pü-ben várok. Köszi :)

2009.01.24. 18:36

Hi!

az alábbi alkatrészre lenne szükségem (bontot is lehet)

61316910717

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=25&hl=5

THX,elöre is ha valaki tudna segiteni!!

Kilépő dísz

2009.01.25. 13:32

Üdvözlégy

Keresek jobb és bal oldali küszöb tetején lévő/kilépő/ díszt.Sima nem M-es. Elsősorban szép állapotú bontottnak örülnék.

köszönettel :Bajoros

Re: Kilépő dísz

2009.01.25. 14:11

Bajoros írta:Üdvözlégy

Keresek jobb és bal oldali küszöb tetején lévő/kilépő/ díszt.Sima nem M-es. Elsősorban szép állapotú bontottnak örülnék.

Keresed Donni-Brasco-t.

Re: Kilépő dísz

2009.01.25. 19:25

MChris írta:
Bajoros írta:Üdvözlégy

Keresed Donni-Brasco-t.

Köszi már fel is vettük a kapcsolatot.
Üdv

Gyári pohártartó

2009.02.05. 15:08

Sziasztok!

Keresnék gyári pohártartót e39-be. Azt az infot kaptam, hogy van olyan amelyikben van, de az enyémben nincs (vagy csak nem találom, elméletileg a középkonzol alján van???)
Előre is köszi az infokat.

Üdv

Re: Gyári pohártartó

2009.02.05. 15:25

BZs írta:Sziasztok!

Keresnék gyári pohártartót e39-be. Azt az infot kaptam, hogy van olyan amelyikben van, de az enyémben nincs (vagy csak nem találom, elméletileg a középkonzol alján van???)

Üdv

Ott van igen. Nem mindegyik kocsiba található... Elég kapós a pohártartó...

2009.02.05. 16:10

Celtic írta:

Üdv

Huhh :)
Honnan tudnék szerezni? Van gyári? Ha rendeltetek BMW-től, mennyibe kerül?

2009.02.05. 16:44

BZs írta:
Celtic írta:

Üdv

Keresd fel donnie brasco-t nemrég árult 6e hufért elsőt

2009.02.05. 20:59

Celtic írta:
BZs írta:
Celtic írta:

Üdv

Keresd fel donnie brasco-t nemrég árult 6e hufért elsőt

Már elkelt

2009.02.09. 22:30

Keresnék mattchrom elemeket a müszerfalhoz,és az ajtó kárpitokba,és a az automata valtó karhoz

2009.02.09. 23:07

zsolty-j írta:Keresnék mattchrom elemeket a müszerfalhoz,és az ajtó kárpitokba,és a az automata valtó karhoz

A gyári ritka mint a fehér holló.Itt szinte mindenki fényeztette az enyém is most van festésen.

2009.02.10. 17:42

admin írta:
zsolty-j írta:Keresnék mattchrom elemeket a müszerfalhoz,és az ajtó kárpitokba,és a az automata valtó karhoz

A gyári ritka mint a fehér holló.Itt szinte mindenki fényeztette az enyém is most van festésen.

Én már össze gyüjtöttem 2 garnitura fabetétet,ésd 1 garnitura feketét,az lesz nekem is ,hogy fújatok.Meg tudnád mondani milyen a gyári közeli szin kód?Ezüstbe?köszönöm

2009.02.25. 10:15

Sziasztok!

Bedöglött a vezetőoldali ülésfűtésem.Csak a deréknél melegít.
Keresek egy bontottat, mert a wallis-ba újonan csak üléskárpíttal együtt lehet megvenni,ez pedig a bőr miatt 100 ezer feletti összeg.

2009.02.25. 10:24

pepe írta:Sziasztok!

Bedöglött a vezetőoldali ülésfűtésem.Csak a deréknél melegít.
Keresek egy bontottat, mert a wallis-ba újonan csak üléskárpíttal együtt lehet megvenni,ez pedig a bőr miatt 100 ezer feletti összeg.

Tiba az E46-ból tud gyári első szettet újban 10ed annyiért (gyári) max kérdezz rá nála van-e még.

2009.02.25. 10:48

Köszi a segítséget!
üdv! :)

2009.02.25. 18:06

zsolty-j írta:
admin írta:

Én már össze gyüjtöttem 2 garnitura fabetétet,ésd 1 garnitura feketét,az lesz nekem is ,hogy fújatok.Meg tudnád mondani milyen a gyári közeli szin kód?Ezüstbe?köszönöm

Én a gyári titánsilber-re fújattam és matt lakkal.A kódját meg találod a letöltések közt a színkód táblázatba.

2009.03.12. 11:22

Helló!

Valakinek van valami infója erről a szőnyegről? A képen elég jól néz ki :)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/97-00-01 ... 0009r12465

Köszi a segítséget! :D

Takaró

2009.03.12. 14:03

Sziasztok.

A jobb első sárvédő mellett : :lol: , keresek a kormány jobb oldalán lévő olyan díszlécet, amiben ki van vágva az RDC vagy a Tempomat (98/9 előtti bömbibe) gombjának a helye, és nussbaum típusú! :) Érdekelne az RDC gomb is! :) Cserébe tudok adni egy simát, aminek nincs kivágva a közepe! :) De természetesen csere nélkül is érdekel!

Előre is köszi.
Üdv.
Gábor
70/3811512
Hozzászólás küldése

VigLink badge