Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2011.11.28. 19:17

Sziasztok!

Keresek ?98-as 2.8-as mocihoz, ha ez számít, szervo szivattyút mert az enyémnél ereszt az összeeresztéseknél vagy mi a szerelőm mondta, mert több részből van vagy mifene.
Valamint huhha, ha jól emlékszek a szavaira klíma kompresszor csapágy vagy mi, de megnézi, hogy ki lehet külön cserélni vagy a mágneses részel egyben.
Úgyhogy a klímához ezt a csapágyat vagy mágnesen cuccot vagy klímát egyben.

Bocsi ha nem jól fogalmazok nem vagyok szerelő :? és az eszem is rövid hogy megjegyezzem de talán érthető mire gondolok, vagyis a szerelőm mit mondott nagyjából.

Vagy ötletek esetleg hogy fel lehet-e újítani vagy bontott, minden megoldás javaslat érdekel.

köszi!

Üdv.

2011.11.30. 17:46

Sziasztok keresek e39 528 sedanhoz ültetőrugót csak HÁTSÓT 30-40mm körülit akinek van kérem jelezze köszönöm

2011.11.30. 21:05

Fox007 írta:Sziasztok!

Keresek ?98-as 2.8-as mocihoz, ha ez számít, szervo szivattyút mert az enyémnél ereszt az összeeresztéseknél vagy mi a szerelőm mondta, mert több részből van vagy mifene.
Valamint huhha, ha jól emlékszek a szavaira klíma kompresszor csapágy vagy mi, de megnézi, hogy ki lehet külön cserélni vagy a mágneses részel egyben.
Úgyhogy a klímához ezt a csapágyat vagy mágnesen cuccot vagy klímát egyben.

Bocsi ha nem jól fogalmazok nem vagyok szerelő :? és az eszem is rövid hogy megjegyezzem de talán érthető mire gondolok, vagyis a szerelőm mit mondott nagyjából.

Vagy ötletek esetleg hogy fel lehet-e újítani vagy bontott, minden megoldás javaslat érdekel.

köszi!

Üdv.

http://www.schmiedmann.hu/32411094098/t ... reses.aspx
http://www.schmiedmann.hu/64526911340/t ... reses.aspx

2011.12.01. 17:06

Sziasztok

Első körben érdeklődés szintjén keresek az autómhoz 97' "23i" komplett Tempomat cuccost. Elektromotor(tartó konzollal),bowden,kábelek kapcsoló.(asszem más nem kell hozzá)
Ki milyen áron adná.--> Pü

köszi

2011.12.02. 00:05

üdv itt is

keresek 30d tank ac-ra szűrőt, gyárit, vadi újat, nem szakadt, szétfingott szart.

privátban várom az ajánlatokat:)
köszönöm

2011.12.03. 21:02

Sziasztok!

Keresek E39-hez elsö lökháritoba lévö diszrácsot kompletten. Kerek ködlámpás. Továbbá csomagtér teleszkopot, illetve a csomiban lévö szerszámostarto ajtaját nem tudom becsukni oda kellene a patent amibe bele tudom tekerni a tekeröt :)

2011.12.04. 02:19

steveboy21 írta:Sziasztok!

Keresek E39-hez elsö lökháritoba lévö diszrácsot kompletten. Kerek ködlámpás. Továbbá csomagtér teleszkopot, illetve a csomiban lévö szerszámostarto ajtaját nem tudom becsukni oda kellene a patent amibe bele tudom tekerni a tekeröt :)

Szia

Jó helyen keresgélsz:

Díszrács: http://www.schmiedmann.hu/GRAE25A/terme ... reses.aspx

Teló: http://www.schmiedmann.hu/51248222913/t ... reses.aspx

Szerintem ebbe kell beletekerni a tekerőt: http://www.schmiedmann.hu/71111179445/t ... reses.aspx

2011.12.05. 20:52

Sziasztok Bmw E39 be keresek csomagtartoba szürke szinu lefogató gumi pókot 2 darabot, akinek volna dobjon egy pü-t. És még befordulós tükröket komplett mindennel, modul + kapcsolo. Aki megválna töle az ne tartsa magában :) köszönöm elöre is.

2011.12.09. 16:00

Sziasztok!

Tds-be keresek jó állapotú, komplett, manuális váltót!

Köszi

2011.12.10. 00:34

BMWFUN írta:
Janek írta:Sziasztok!
e39 touringhoz keresek gyári,levehető vonóhorgot és a hozzá tartozó elektromos cuccokat.
Ajánlatokat a nullahatharminc5hat5négy7ötkilenc-számra várok.
Köszi

Nem messze tőled, Nagykállón bontott a póweren Jeti076 néven író márkatárs egy 2002-es 25d touringot, azon talán láttam. Keresd őt!

A Jeti76 elérhetőségét eltudja kérni valaki?

2011.12.10. 10:23

Janek írta:
BMWFUN írta:
e39 touringhoz keresek gyári,levehető vonóhorgot és a hozzá tartozó elektromos cuccokat.
Köszi

Nem messze tőled, Nagykállón bontott a póweren Jeti076 néven író márkatárs egy 2002-es 25d touringot, azon talán láttam. Keresd őt!

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Janek
Értékelés: 4.76%

2011.12.12. 15:23

Sziasztok!
Keresek bontott jó állapotban lévő kormányművet! BMW E39 520i 1997-es
Üdv:Árpi

2011.12.12. 20:05

barbrady írta:
Janek írta:
BMWFUN írta:
Köszi

Kép

Elkelt..
Szóval még keresek továbbra is!

2011.12.12. 23:30

Elérkezett az idő, hogy én is keresnék gyári navit! :) Ami kéne: 16:9 kijelző, BM54 rádiómodul, MK4 rechner, GPS antenna+kábel, és természetesen az összes tartó és apróság. A kábelköteg nem kell, az már megvan! :) Ja, és a lényeg, hogy a tartók touringhoz valók legyenek. Akinek van vagy tud olyat aki el akarja passzolni, keressen. Gondoltam, meglepném magam karácsonyra! :)

2011.12.15. 19:43

Sziasztok! Én xenon, D2S -t keresek. Ha van valakinek - nem mondom, hogy csencselt legyen, de bolti ára rablás - jó lenne.

2011.12.15. 19:55

velencei75 írta:Sziasztok! Én xenon, D2S -t keresek. Ha van valakinek - nem mondom, hogy csencselt legyen, de bolti ára rablás - jó lenne.

Mito Gábor nevű klubtárs árul ilyet. Erre keress és megleled a számát is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: velencei75
Értékelés: 4.76%

2011.12.16. 11:20

Még mindig keresek jeladós porlasztót tds-hez, ha valaki tud esetleg .............

2011.12.16. 21:38

Sziasztok !

Érdeklődni szeretnék, nincs valakinek Schaltzentrum űlésfűtés+ASC-s? Ha van küldenél képet, és mi az ára?

Előre is köszönöm: Szabics

2011.12.21. 20:27

vaszarig írta:Elérkezett az idő, hogy én is keresnék gyári navit! :) Ami kéne: 16:9 kijelző, BM54 rádiómodul, MK4 rechner, GPS antenna+kábel, és természetesen az összes tartó és apróság. A kábelköteg nem kell, az már megvan! :) Ja, és a lényeg, hogy a tartók touringhoz valók legyenek. Akinek van vagy tud olyat aki el akarja passzolni, keressen. Gondoltam, meglepném magam karácsonyra! :)

Szia, épp ma beszéltem Mike72 klubtárssal, neki van egy két cucca a dologhoz főleg 16:9.
Üdv:

2011.12.23. 12:33

Sziasztok!

E39-be keresek gyári navi kábelköteget. Egy két apróságom van már, ha valaki tud vagy csak infót tud a hollétéről kérem, jelezze.

addig is Boldog Ünnepeket!

Üdv: P
Hozzászólás küldése

VigLink badge