Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

ülések

2008.03.04. 22:01

keresek e39-be combtámaszos első sportüléseket bármilyen állapotban.

ha valaki tud segíteni, kérem jelezze:
kovessy@chello.hu
tel.: 20/388-9393

köszi.
roland

2008.03.09. 03:20

Sziasztok!
Kerek légzsákot keresek, valami normális áron:)
tibay@freemail.hu

2008.04.08. 21:51

Hello!

Keresek E39-be, a két hátsó ablakba komplett ablakemelő szerkezetet motorral!

Ha valaki tud, szóljon!
Mail: benzintsb@freemail.hu

2008.05.03. 00:34

Hali!Keresek a magnóra csukódó díszcsíkot,mert az előző tulajnak egy navi volt ott amire rávágta de én a gyári magnóval vettem meg aztán most a fémet csukom(illetve nem csukom mert ugy csúnya :? ),szóval ezt a kis csikot keresem lehetőlleg ezt a csiszolt sötétkékes színűt,vagy esetleg más sötét szin ami nem üt el nagyon tőlle!Előre is köszi!

2008.06.04. 18:01

sziasztok!

keresnék hátsó pohártartót. lehete használt is, csak tökéletesen működjön. (az új ára 10.000.- körül van) .....de ha van vkinek felesleges és olcsóbban megválna tőle, akkor érdekelne. az enyém sajna megadta magát. :( ...(hogy ilyen szar műanyagból készüljön vmi)... :?

Üdv,

Labi

2008.06.08. 19:48

Labi írta:sziasztok!

keresnék hátsó pohártartót. lehete használt is, csak tökéletesen működjön. (az új ára 10.000.- körül van) .....de ha van vkinek felesleges és olcsóbban megválna tőle, akkor érdekelne. az enyém sajna megadta magát. :( ...(hogy ilyen szar műanyagból készüljön vmi)... :?

Üdv,

Labi

....és még tetőcsomitartót is keresek szedánra....

köszi :!:

vezetö ülés

2008.07.14. 19:49

Sziasztok! E- 39-es ,vezető felőli ülést keresek plüss világos szürke szinben.Kárpit szakadása miatt!!Csak hibátlan érdekel!!Esetleg ha valaki tudna gyári anyagot hol tudnék beszerezni hozzá az is érdekelne!!!Köszönöm!!!

Re: vezetö ülés

2008.07.14. 19:59

norbie39 írta:Sziasztok! E- 39-es ,vezető felőli ülést keresek plüss világos szürke szinben.Kárpit szakadása miatt!!Csak hibátlan érdekel!!Esetleg ha valaki tudna gyári anyagot hol tudnék beszerezni hozzá az is érdekelne!!!Köszönöm!!!

Márka kereskedésbe lehet gyári szövetet rendelni de horror áron.Jobban jársz a használttal.

2008.07.14. 22:10

Nekem is kéne "Stoff Rips diagonal/anthrazit" típusú sofőrülés...

2008.07.15. 18:51

Stephanus_Rex írta:Nekem is kéne "Stoff Rips diagonal/anthrazit" típusú sofőrülés...
Szia ha tudok szerzek neked is!! Ausztriában is meg nézem!

2008.07.15. 22:18

Ha találsz ilyet, azt NAGYON megköszönném!
Esetleg dobhatsz egy fotót a tiédről, megkérdezhetem erre, mert nálunk kb 100-150 dollár egy első ülés, csak sajnos olyan mintával nincs, mint nekem kéne...

2008.07.16. 21:29

Stephanus_Rex írta:Nekem is kéne "Stoff Rips diagonal/anthrazit" típusú sofőrülés...

én is megnézhetem..a hétvégén megyek vissza szintén osztrákba.a bontóban,ahol ismerős vagyok pont volt két szedán e39.
csak én majd szeptemberben jövök megint. :(

2008.07.16. 23:07

Hát ha "véletlenül" arra jársz, akkor nézd meg, légyszi. Gondolom neted lesz, aztán idepöttyentheted ha találsz valamit. Szükség esetén meg utalhatok gubát, aztán posta is van a világon :)

sárvédő

2008.07.17. 08:55

tom írta:

én is megnézhetem..a hétvégén megyek vissza szintén osztrákba.a bontóban,ahol ismerős vagyok pont volt két szedán e39.

Szia!

Ha már mész kint bontóba, akkor nekem is néznél jobb első sárvédőt? Orientblau metallic érdekelne (317-es színkódú)? Ha lenne, én ki is mennék érte! :lol:
Előre is köszi.

2008.07.17. 17:37

Úgy látom azért a BMW tulajok elég igényesek :)
Mindenki igyekszik az eredeti állapotot fenntartani.

Re: sárvédő

2008.07.17. 17:58

vaszarig írta:
tom írta:

Szia!

Ha már mész kint bontóba, akkor nekem is néznél jobb első sárvédőt? Orientblau metallic érdekelne (317-es színkódú)? Ha lenne, én ki is mennék érte! :lol:
Előre is köszi.

Szia
CSatlakoznek a menethez, ha lenne Montreal Blau csomagterfedel.
Tamas

:)

2008.07.18. 10:05

Azért gyűlünk gyűlünk! :) Az eredeti állapot szerintem fontos! Ennyire azért legyünk igényesek, ha már ilyen szép autónk van! :)

h

2008.07.31. 20:10

Keresek ülésfűtés kapcsolókat, valamint EDC kapcsolót.Ha valaki tud földi áron az kérem jelezze :D

Re: h

2008.08.01. 08:40

donni-brasco írta:Keresek ülésfűtés kapcsolókat, valamint EDC kapcsolót.Ha valaki tud földi áron az kérem jelezze :D

újonnan ennyire borsos ára van a kapcsolóknak? 8O

Re: h

2008.08.01. 15:54

strobi írta:
donni-brasco írta:Keresek ülésfűtés kapcsolókat, valamint EDC kapcsolót.Ha valaki tud földi áron az kérem jelezze :D

újonnan ennyire borsos ára van a kapcsolóknak? 8O

ülésfűtésé 112$/db a másik 41$/db realoem szerint.
Hozzászólás küldése

VigLink badge