Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.22. 22:47

Megcsináltam a mosót 400ft ból.

Tartály+szivattyú :kivettem a játszós ford sierrámból,
asszem opel omega ablakmosó spricnik :bontós haveromtól ingyen.
3m cső 400 forcsi.
vezetékek,csatlakozók:saját készítés.

:hehe

Egész gyárian néz ki a mosórendszer,kivéve a lökösbe belefúrt spricnit, de az is esztétikus.

2011.03.26. 23:16

Sziasztok!

98 as E39 528 1 A -ba keresek

egy db klímakapcsolót (emelkedő - piros).

+ 1 grundmodult

Előre is köszi

Motyka, Budapest

molnar@webstilus.hu

06 20 282 4454

Sziasztok!

2011.03.29. 22:34

1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!

Re: Sziasztok!

2011.03.30. 06:46

gytom80 írta:1998-as 528i gépszerkezetemhez lenne szükségem jobb hátsó elektromos ablakemelő mechanikára. A motor okés, de a bovden kiakad a helyéről, mert a rajta lévő dió felfele nem akad be a helyére. A kis kapaszkodó karom elhasználódott. Előre is köszönöm a segítséget!

Ezt csak úgy tudod megoldani, hogy veszel egy használt szerkezetet (10.000 ft-ért árulják motorral együtt)

2011.03.30. 11:57

Sziasztok!
2002-es 525D-be keresek üzemanyag pumpát, ami a vezető ülés alatti fenéklemezre van rögzítve. Az enyém elkezdett búgni és nagyon idegesítő...
Elvileg ez a cikkszáma:
16117165590
Előre is kösz!
B.

2011.03.30. 17:27

Sziasztok!

Az a balszerencse ért, hogy koccantam az autóval. A jobb első fényszóróm elrepedt, de a lámpa szerkezet nem sérült. Gyári Hella lámpabúrát 80-100 ezer Ft körül ajánlottak, ami elég horror. Nem tud valaki segíteni olcsóbban? Bontott lehet jobb is lenne bele, mivel az évek során megmattult valamennyire és lehet mindkettőt kéne cserélnem ha újat veszek.

2011.03.30. 18:13

El_Magnifico írta:Sziasztok!

Az a balszerencse ért, hogy koccantam az autóval. A jobb első fényszóróm elrepedt, de a lámpa szerkezet nem sérült. Gyári Hella lámpabúrát 80-100 ezer Ft körül ajánlottak, ami elég horror. Nem tud valaki segíteni olcsóbban? Bontott lehet jobb is lenne bele, mivel az évek során megmattult valamennyire és lehet mindkettőt kéne cserélnem ha újat veszek.

Bömbölőnéltalálsz olcsóbban :wink:

2011.03.30. 20:41

Üdv!

Elvileg hétvégén érkezik hozzám komplett makulátlan E39 bontódásra..523i automata..Ha esetleg kell lámpa...

Üdv:Sparco

2011.03.30. 21:19

Akkor téged ott jól megvezettek, 21.000Ft darabja.

2011.04.01. 18:49

Sziasztok

Keresek 0265950002 számú ABS vezérlő egységet!
Akinek van pü-ben írjon és megbeszéljük a részleteket.
Előre is köszönöm

első pohártartó

2011.04.06. 21:12

Keresek első pohártartót, nem baj ha le vannak törve a karjai csak a keret legyen ép.
Ingyen vagy annál olcsóbban. A postát azért fizetem. :-)

üdv:atiotezer

Re: első pohártartó

2011.04.06. 21:31

atiotezer írta:Ingyen vagy annál olcsóbban. A postát azért fizetem. :-)

Ilyen feltételek mellett én is keresek a jobb oldali két ajtóra sima fekete díszlécet. :lol:
(az enyémet elszívta a nap és eláll.)

Tudja valaki hogy bontósok mennyiért adják vajon?

2011.04.06. 22:28

Gabii írta:

Ilyen feltételek mellett én is keresek a jobb oldali két ajtóra sima fekete díszlécet. :lol:

Schnitzer biztos tudja, ha szépen kérded!

2011.04.07. 06:56

Gabii írta:

Ez az elszívta a nap könnyesre mosolyogtatott... :lol:

Azt inkább sokszor "vagy elég 1x is" nem szakszerűen szedték le hanem itt is ott is feszegetve húzva-cibálva és meg görbült, meg "nyúlt"... :oops:

Kuplunghoz kinyomócsapágy és szerkezet

2011.04.07. 21:14

Hello Urak!
Sürgősen kérnék szépen árajánlatokat a következőkre!
530d-hez keresek kuplung kinyomó csapágyat és szerkezetet, tárcsám van egy zsír új, de nyugodtabb lennék, ha minden ki lenne cserélve, ha már úgyis szét lesz kapva! Elég sürgős a dolog, ha lehet, pm-ben kérném az ajánlatokat mielőbb! Tudom, hogy szettben adják, de lehet kapni külön is, egy ajánlatom már van! Előre is köszönöm, aki tud és szeretne segíteni!

Re: Kuplunghoz kinyomócsapágy és szerkezet

2011.04.07. 21:25

Zero írta:Hello Urak!
530d-hez keresek kuplung kinyomó csapágyat és szerkezetet, tárcsám van egy zsír új, de nyugodtabb lennék, ha minden ki lenne cserélve, ha már úgyis szét lesz kapva! Elég sürgős a dolog, ha lehet, pm-ben kérném az ajánlatokat mielőbb! Tudom, hogy szettben adják, de lehet kapni külön is, egy ajánlatom már van! Előre is köszönöm, aki tud és szeretne segíteni!

Arra figyelj, hogy egy márkából válogasd össze a hozzávalókat. Nem véletlenül adják szettben. Külön gyártótól összeszedve elég meleg, ha rángatni fog, lehet mégegyszer csinálni, addigi lóvé úszik, és meg kell venni szettben.

Ha kevés a lóvé, inkább csak tárcsa csere. Ha akkor nem az igazi, legalább csak a meló a kétszeres.

Re: Kuplunghoz kinyomócsapágy és szerkezet

2011.04.07. 21:50

muhaati írta:
Zero írta:Hello Urak!

Arra figyelj, hogy egy márkából válogasd össze a hozzávalókat. Nem véletlenül adják szettben. Külön gyártótól összeszedve elég meleg, ha rángatni fog, lehet mégegyszer csinálni, addigi lóvé úszik, és meg kell venni szettben.

Ha kevés a lóvé, inkább csak tárcsa csere. Ha akkor nem az igazi, legalább csak a meló a kétszeres.

Köszi Atikám a hozzászólást, a tárcsám LUK márkájú!

2011.04.07. 22:22

sziasztok!

kérdezném hogy hol tudok venni vontató szem takarót a első lökhárítóba mert valami köcsög ki lopta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
és vontató szemet is mert az hiányzik az autóból.

köszi a segítséget!!! :D

2011.04.07. 23:09

norbika72 írta:sziasztok!

kérdezném hogy hol tudok venni vontató szem takarót a első lökhárítóba mert valami köcsög ki lopta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Vonószemet a bontós fiúktól. Schnitzer, vagy én Devergótól vettem.
A lökh. takaró az gázabb, talán sérültet keress.

2011.04.07. 23:51

Imco írta:
norbika72 írta:sziasztok!

Vonószemet a bontós fiúktól. Schnitzer, vagy én Devergótól vettem.
A lökh. takaró az gázabb, talán sérültet keress.
Lehet rendelni cikkszám alapján akár színre fújtat is.
Hozzászólás küldése

VigLink badge