Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Suni

2010.09.15. 12:44

steve525tds írta:
kovessyroli írta:
steve525tds írta:KLÍMA ELŐTÉT ELLENÁLLÁST keresek 525tds-hez (1997) beceneven a sunit. ha valakinek van elfekvoben, vagy jo aron tud ujat, uzenhet nyugodtan.
Tank juh veri macs

sztem kicsit kevered a sünit az előtét ellenállással :roll:
a süni az a műszerfal alsó részében van, és süni alakú :wink:
az előtét ellenállás viszont a klimaventilátor keretére van felfogatva, abból 2db van és klasszikus ellenállás alakú (téglatest) :wink:

plízzz

na igy masoljon ki az ember egy hirdetest a vaterarol:)) ugyanis ott irtak ra leiraskent. Egyebkent a süni-t keresem, mar kiszedtem a regit mert teljes erovel nyomta a levegot vagy sehogy. Magatol valtott, rigolyas allat a sun.

riszpekt

Nekem van 1-2 db még. :wink:

2010.09.24. 16:56

Üdv urak!

Első, facelift előtti fényszórókhoz keresnénk mindkét oldalra csatlakozókat, csokikat, amelyek az izzók foglalataiba és az állítómotorokba mennek! Akinek van ilyen, vagy tudja hol lelhető fel, kérem jelezze!
Üdv!

Keresek

2010.09.26. 18:49

Üdv Mindenkinek!
Amit most pillanatnyilag keresek az egy BMW logo a motorháztetőre(Fotogénebb legyen a fényképezésnél)valamint klímagombsor vagy panel digitális kétzónás és kesztyűtartó zár mert nem nyílik.Segítséget előre is köszönöm
üdv
Pityu

2010.09.27. 22:59

Sziasztok!

1999.12.-es 528i-re kellene nekem hátsó PDC érzékelő (szögletes&pipás).
Ha valakinek van eladó -főleg Bp. környékén- kérem írjon PÜ-t.Kö

Köszi,

2010.10.02. 22:15

Hölgyek és Urak

keresek e38 hátsó kék stekkeres abs jeladót, 99es vasba.

pü vagy itt a topicba várom:)
köszi

Tükörlap

2010.10.04. 21:50

Sziasztok ! 2002-es 525 D-hez keresnék 2db külső visszapillantó tükórlapot,fényre sötétedőt. Talán lehet kapni valahol utángyártottat (olaszt). 06-30/953-5533 . gjanos@vipmail.hu Köszi.

Re: Tükörlap

2010.10.04. 22:40

gjanos írta:Sziasztok ! 2002-es 525 D-hez keresnék 2db külső visszapillantó tükórlapot,fényre sötétedőt. Talán lehet kapni valahol utángyártottat (olaszt). 06-30/953-5533 . gjanos@vipmail.hu Köszi.

Teljes méretű (nem kis tükrösbe való) kék, fűthető tükörlappárom van, ha érdekel.

2010.10.05. 12:44

nekem 2 db komplett tükröm el.behajtható és sötétedő

tükörlap

2010.10.17. 10:59

Sziasztok!

Én is tükörlapot keresek, sötétedőst, aszferikust és nem az aranyszínűt!
Csak 1 db kellene, ha jól tudom nincs külön bal meg jobb, mindkét oldalra jó, ugye?

Re: tükörlap

2010.10.17. 11:58

bonsai írta:Sziasztok!

Csak 1 db kellene, ha jól tudom nincs külön bal meg jobb, mindkét oldalra jó, ugye?

Felmenni felmegy a helyére. Én különbséget ott tapasztaltam, mikor aszférikusom volt jobb oldalt. hogy tolatásnál azt nem billenti annyira le, mint az eredetileg oda való nem aszférikust. Talán a felfogatási pontok síkja nem tükörszimmetrikus. Ezt abban az esetben is tapasztaltam, mikor manuálisan akartam lentebb állítani, de nem ment. Ebben az esetben a felni pereme ÉPPEN nem látszik. A nem aszférikus, gyárilag is jobbos lap esetében tökéletesen látszik a felni pereme, sőt a gumi is.

2010.10.17. 15:46

Külső hőmérséklet jeladót keresnék, akár bontottat is. Újat honnan érdemes rendelni szerintetek? Nekem az én lakóvárosomban 15ezret mondtak rá. Kicsit sokallom.

2010.10.17. 16:49

bomostomi írta:Külső hőmérséklet jeladót keresnék, akár bontottat is. Újat honnan érdemes rendelni szerintetek? Nekem az én lakóvárosomban 15ezret mondtak rá. Kicsit sokallom.

FEBI: 8.828- és van.

2010.10.17. 17:42

bomostomi írta:Külső hőmérséklet jeladót keresnék, akár bontottat is. Újat honnan érdemes rendelni szerintetek? Nekem az én lakóvárosomban 15ezret mondtak rá. Kicsit sokallom.

Vaterán is van.

2010.10.17. 20:05

hamoriarpi írta:

Felmenni felmegy a helyére. Én különbséget ott tapasztaltam, mikor aszférikusom volt jobb oldalt. hogy tolatásnál azt nem billenti annyira le, mint az eredetileg oda való nem aszférikust. Talán a felfogatási pontok síkja nem tükörszimmetrikus. Ezt abban az esetben is tapasztaltam, mikor manuálisan akartam lentebb állítani, de nem ment. Ebben az esetben a felni pereme ÉPPEN nem látszik. A nem aszférikus, gyárilag is jobbos lap esetében tökéletesen látszik a felni pereme, sőt a gumi is.

Na megint tanultam valamit, ha jól értem akkor gyárilag csak bal oldalon aszferikus a sötétedős tükör :?: :!:

2010.10.17. 20:42

bonsai írta:
hamoriarpi írta:

Na megint tanultam valamit, ha jól értem akkor gyárilag csak bal oldalon aszferikus a sötétedős tükör :?: :!:

i For vehicles with
Interior/outside mirror with auto dip
S430A=Yes
01 Mirror glas, heated, wide-angle, left GENTEX 1 03/1999 51168266493 $327.64
01 Mirror glas, heated, right GENTEX 1 03/1999 51168266494 $327.64
Külön írja a jobbot és a balt. Ha a balt teszed jobb oldalra, akkor felül lesz a zárszerkezet retesze.

2010.10.18. 14:26

keresek kék stekkeres abs jeladót hátra, e38ba...
cserébe lenne e39é, hátra, kék stekkeres...
megint megszívtam:(
------------------------
visszavonva:)
végre kész:))

2010.10.18. 16:21

baupexim1 írta:keresek kék stekkeres abs jeladót hátra, e38ba...
cserébe lenne e39é, hátra, kék stekkeres...
megint megszívtam:(
------------------------
visszavonva:)
végre kész:))

Fő a határozottság! :)

2010.10.18. 20:13

hamoriarpi írta:
bonsai írta:
hamoriarpi írta:

i For vehicles with
Interior/outside mirror with auto dip
S430A=Yes
01 Mirror glas, heated, wide-angle, left GENTEX 1 03/1999 51168266493 $327.64
01 Mirror glas, heated, right GENTEX 1 03/1999 51168266494 $327.64
Külön írja a jobbot és a balt. Ha a balt teszed jobb oldalra, akkor felül lesz a zárszerkezet retesze.

Kösz az infokat Árpi!

Ezennel módosítom a keresési igényemet:

jobb oldali sötétedős, nem arany színű tükörlapot keresek...

kormanymu

2010.10.22. 13:36

Sziasztok
Nagyon jo allapotu, vagy uj kormanymuvet keresek 528-hoz (96, servotronic nelkul)

Ptamas

Porvédő

2010.10.23. 16:10

Üdv.

Keresek jobb első porvédő lemezt ami a féktárcsa mögött van 25d-be.Illetve ablaktörlőre a műanyag szélterelőt.Ha van valakinek ilyesmi ne tartsa magában.
Hozzászólás küldése

VigLink badge