Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Utastér alkatrész.

2014.02.10. 21:49

Üdv!

E39 525 tds limousine csomagtartó zár rugót, vagy komplett zárat keresek.

Ha valakinek van elfekvőbe, kérem írjon! :)

2014.02.11. 10:50

Korábban kerestem kék E39 ajtókárpitot. Tegnap elmentem a Pomázi bontós srácokhoz, és sikerült szereznem egy szettet nevetséges áron :)
Ha valakinek még kellene csak írjon, a bal elsőn kívül nekem feleslegesek. Csak azért írom ezt mert tudom hogy baromi ritka és bajban van az akinek ilyen kell.

2014.02.11. 10:51

Padre540 írta:Ugyanilyen kormányt keresnék,ugyanilyen fekete betéttel.Csak olyan érdekel,amit nem kell újrabőrözni:
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 05369.html

M-est el sem tudnál képzelni? :)

2014.02.11. 14:37

csiatt írta:
Padre540 írta:Ugyanilyen kormányt keresnék,ugyanilyen fekete betéttel.Csak olyan érdekel,amit nem kell újrabőrözni:
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 05369.html

M-est el sem tudnál képzelni? :)

Dehogynem.Egy M-pakettes vagy M-es autóban. :D
De komolyra fordítva a szót,az úgy az igazi ha nem csak a kormány M-es.Nem tervezek az autóval hosszútávon,egyenlőre átmeneti hiánypótló.

2014.02.18. 20:31

mobala írta:2003as 525d-be keresek légzsákot. 4agú, multis.

Nekem van elado ha nem talaltal meg, 70/5197809

2014.02.26. 21:14

Projektemhez :D keresek hátsó középkonzolos szellőző résznek csak a takaró lemezést (amin van fehérrel az I/O és mélyedésben a kék, piros pötty). Elég csak ez a takaró panel. Nem baj ha karcos, kopott, csak szerkezetileg hibátlan legyen.

2014.03.11. 01:26

Jobb kormanyos boros muszerfalat, kozepkonzolt es konyoklot keresek barmilyen szinben. 705197809

2014.03.11. 01:33

Keresek olyan kézifékkar markolatot, aminek a felső része díszléc színű műanyag (valamelyik fa, vagy szürke), színe mindegy, és az alja meg bőr.

2014.03.17. 13:43

Hogy, milyen kóddal, honnan lehetne rendelni szűnyeg lefogató műanyagokat? Esetleg valakinek lenne eladó?

2014.03.17. 14:11

csiatt írta:Hogy, milyen kóddal, honnan lehetne rendelni szűnyeg lefogató műanyagokat? Esetleg valakinek lenne eladó?

Ha a szőnyegrögzítő patentre gondolsz akkor pl.: patentdepo (31-es), vagy Schmidemann
KépKép

2014.03.17. 14:17

PeterE39 írta:
csiatt írta:Hogy, milyen kóddal, honnan lehetne rendelni szűnyeg lefogató műanyagokat? Esetleg valakinek lenne eladó?

Ha a szőnyegrögzítő patentre gondolsz akkor pl.: patentdepo (31-es), vagy Schmidemann
KépKép

Ezaz, de ír 21,5-eset és 25,5-eset. Melyik kell? Ez milyen méret?

2014.03.17. 22:16

csiatt írta:
PeterE39 írta:

KépKép

Azért van két méret,mert az első.és a hátsók különböző méretűek :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%

2014.03.18. 01:40

Még mindig keresek, de már csak előre 2db szép állapotú combtámaszos fekete bőrülést. Nem baj, ha csak manuál, legalább nem kell a csatlakozókkal bajlódnom :roker:
A mostani is az, és el vagyok vele.

2014.03.18. 11:59

Schnitzer írta:
csiatt írta:Ezaz, de ír 21,5-eset és 25,5-eset. Melyik kell? Ez milyen méret?

Ez tuti? ETK csak a 24,5-et hozza.

2014.03.18. 12:24

AlterEgg írta:Még mindig keresek, de már csak előre 2db szép állapotú combtámaszos fekete bőrülést. Nem baj, ha csak manuál, legalább nem kell a csatlakozókkal bajlódnom :roker:

itt láttam hogy hirdettek (silversat)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek DEVERGO az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, Otisz
Értékelés: 9.52%

2014.03.18. 21:57

DEVERGO írta:
AlterEgg írta:Még mindig keresek, de már csak előre 2db szép állapotú combtámaszos fekete bőrülést. Nem baj, ha csak manuál, legalább nem kell a csatlakozókkal bajlódnom :roker:

Ezer köszönet! :franko:
Megszereztem :taps:

:roker:

2014.03.18. 22:01

Schnitzer írta:
csiatt írta:
PeterE39 írta:

KépKép

Meg vannak különböző vastagságú szőnyegek is.

2014.03.19. 07:29

AlterEgg írta:
DEVERGO írta:

Ezer köszönet! :franko:
Megszereztem :taps:

:roker:

Nincs mit :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek DEVERGO az itt látható tagok köszönték meg: Otisz
Értékelés: 4.76%

2014.03.19. 12:28

Sziasztok!nekem is tudtok segíteni??én is szereztem egy fűthető memóriás ülést,viszont az enyémek csak fűthetőek!a memo modult hova kell rákötnöm???vagy mire figyeljek a beépítésnél??kárpit,csatlakozók,modul minden megvan...köszönöm

2014.03.19. 12:31

roland535i írta:Sziasztok!nekem is tudtok segíteni??én is szereztem egy fűthető memóriás ülést,viszont az enyémek csak fűthetőek!a memo modult hova kell rákötnöm???vagy mire figyeljek a beépítésnél??kárpit,csatlakozók,modul minden megvan...köszönöm

Ez alkatrész eladás-vétel topik...
Itt viszont megtalálsz mindent KATT
Hozzászólás küldése

VigLink badge