![]() |
2010.06.09. 16:58
dbst70 írta:Sziasztok!
Engem bal oldali füthető tükörlap érdekelne kék színű, ha esetleg valakinek van. Köszi
2010.06.09. 17:11
rato44 írta:Nincs valakinek eladó 5/40 es BMW olaja 18 kerülethez közel?
2010.06.09. 17:12
MChris írta:dbst70 írta:Sziasztok!
Engem bal oldali füthető tükörlap érdekelne kék színű, ha esetleg valakinek van. Köszi
Schnitzer-t keresed
2010.06.09. 17:16
jackson írta:MChris írta:dbst70 írta:Sziasztok!
Schnitzer-t keresed
Tegnap dumáltam erről vele. Sima tükörlapot nem ad hanem komplett kerettel együtt. Mondjuk nem hülyeség be készletezni egyet, mert ha neki mennek akkor azt is tudod cserélni.
Jackson, aki éppen elektrokróm ügyben nyűzsgött
2010.06.09. 17:18
MChris írta:jackson írta:MChris írta:dbst70 írta:Sziasztok!
Schnitzer-t keresed
Tegnap dumáltam erről vele. Sima tükörlapot nem ad hanem komplett kerettel együtt. Mondjuk nem hülyeség be készletezni egyet, mert ha neki mennek akkor azt is tudod cserélni.
Akkor UNIX-ék 2 éve vettem 4eFt kék osztott fűtőtt - új olasz
2010.06.09. 17:21
jackson írta:MChris írta:jackson írta:MChris írta:dbst70 írta:Sziasztok!
Schnitzer-t keresed
Na ja csak gondolom elektrokróm lap nem lenne ilyen baráti áron.
Jackson, akinek azt kéne cserélnie
2010.06.09. 19:27
jackson írta:MChris írta:jackson írta:MChris írta:dbst70 írta:Sziasztok!
Schnitzer-t keresed
Na ja csak gondolom elektrokróm lap nem lenne ilyen baráti áron.
Jackson, akinek azt kéne cserélnie
2010.06.09. 19:38
ZALAN írta:Nekünk mindig párba van gondunk?nekem bal oldali elektrokrom kéne...tavaly egy ismerősömnek vettem 10/db áron, ha most kapnék annyiért nagyon boldog lennék
2010.06.09. 20:04
jackson írta:ZALAN írta:Nekünk mindig párba van gondunk?nekem bal oldali elektrokrom kéne...tavaly egy ismerősömnek vettem 10/db áron, ha most kapnék annyiért nagyon boldog lennék
Na ne hülyéskedj, elektrokrómot? És hol szerezted? Még a német ebay-en is néztem mindegyiket fel alkudják az utolsó pillanatokban.
Jackson, aki csak néz, hogy 10eFtért lehet tükröt szerezni
2010.06.09. 20:24
2010.06.09. 20:52
ZALAN írta:jackson írta:ZALAN írta:Nekünk mindig párba van gondunk?nekem bal oldali elektrokrom kéne...tavaly egy ismerősömnek vettem 10/db áron, ha most kapnék annyiért nagyon boldog lennék
Na ne hülyéskedj, elektrokrómot? És hol szerezted? Még a német ebay-en is néztem mindegyiket fel alkudják az utolsó pillanatokban.
Jackson, aki csak néz, hogy 10eFtért lehet tükröt szerezni
Jófajta napon barnult gyerektől a Ferenckörút metrómegállóban![]()
![]()
és ez nem vicc! amúgy a használtauto alkatrész oldalán hirdette, és volt neki állítólag több garnitúrája németektől. Én is verem már a fejem a falba h miért nem vettem legalább magamnak is...
2010.06.09. 21:11
jackson írta:
Jackson, aki inkább nem vett volna mert a végén egy klubtag ráismer az eltüntjére
2010.06.09. 23:55
strobi írta:jackson írta:
Jackson, aki inkább nem vett volna mert a végén egy klubtag ráismer az eltüntjére
De legalább klubbon belül maradt volna...Nem pedig valami külsős hülye gyereké...
2010.06.12. 14:24
2010.06.12. 17:37
zzoollyy írta:Van elég jó áron én vennék egyet vkinek nem kell a másik, a posta kevesebb lenne, ez sötétedős :
http://cgi.ebay.de/BMW-E39-E38-Spiegelg ... 3a5bca9922
2010.06.12. 19:26
Pocilaci írta:zzoollyy írta:Van elég jó áron én vennék egyet vkinek nem kell a másik, a posta kevesebb lenne, ez sötétedős :
Rendes srác vagycsak az a baj ez az aukció ein azaz egy darabról szól
2010.06.12. 20:12
zzoollyy írta:Pocilaci írta:zzoollyy írta:Van elég jó áron én vennék egyet vkinek nem kell a másik, a posta kevesebb lenne, ez sötétedős :
Azt tudom, de ha megnézed az ember további cuccait van neki még egy eladó!
2010.06.12. 22:02
Pocilaci írta:zzoollyy írta:Pocilaci írta:zzoollyy írta:Van elég jó áron én vennék egyet vkinek nem kell a másik, a posta kevesebb lenne, ez sötétedős :
Azt tudom, de ha megnézed az ember további cuccait van neki még egy eladó!
az igaz de ez az aukció cak 1 db tükörlapról szól.....a másik az másik licit tárgya...ha párban adják akkor kb 160 euro a vége....így kicsit magasabb lesz szerintem....már ha a 2 lapot nézzük...
2010.06.12. 22:16
jackson írta:
Nekem is ez a tapasztalatom a rohadékok a végén mindig felalkudják...
2010.06.12. 22:30
strobi írta:jackson írta:
Nekem is ez a tapasztalatom a rohadékok a végén mindig felalkudják...
Fel-licitálni, Le-alkudni...![]()
Már a múltkor is szemet szúrt vagyis nekem idegen a felalkudni...