Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kiváló minőségű BMW alkatrészek elérhető áron? Schmiedma

2011.05.24. 20:47

BMWMuller írta:BMW E39 M5 első lökhárító szett ráccsal, M5 ködlámpákkal és fekete vesékkel, optikai tuning. Anyaga ABS, 100% méretpontos, az összes rögzítő elemet a csomag tartalmazza. Bármely E39 lökhárító rögzítési pontjaihoz egyszerűen illeszthető. Alapozva, lakkozásra előkészítve. Jelenlegi készlet 1db raktárról, többi kb. 2 hét 79.110Ft

Kép

Jól látom, hogy leszedhető a díszléc? (bár úgyis 1 színű lenne)

2011.05.25. 22:01

simi64 írta:
BMWMuller írta:
Tényleg van 50.000-ért, sőt 40.000 alatt is, kiváló, például kutyákat hajigálni teljesen megfelel.

Miért is?
Mert üvegszál?

A veséket még most sem értem.

Ez is csak azért drágább szerintem, mert van hozzá vese és ködlámpa meg ilyenek. Nem? Ha azt levennénk olcsóbb lenne?

2011.05.25. 22:11

simi64 írta:
BMWMuller írta:
Tényleg van 50.000-ért, sőt 40.000 alatt is, kiváló, például kutyákat hajigálni teljesen megfelel.

Miért is?
Mert üvegszál?

Nem az üvegszállal van gond, hanem az árral. Ami fogyasztói áfás ár 40.000Ft, az beszerzési áron ÁFA, vám és haszonkulcs nélkül, szállítással 15.000Ft alatt van. Ennyi pénzből nem lehet kifizetni a tervezőt, a szerszámot az alapanyagot meg a munkások bérét valamint a gyártó hasznát. A minőség ezért olyan, amilyen.

2011.05.25. 22:23

szekeres írta:
simi64 írta:
BMWMuller írta:

Miért is?
Mert üvegszál?

Ez is csak azért drágább szerintem, mert van hozzá vese és ködlámpa meg ilyenek. Nem? Ha azt levennénk olcsóbb lenne?

Akkor itt valami tévedés van, azt hittem, hogy a komplett szettet árulják 50.000-ért. Valaki azt írta, hogy ilyen ennyiért kering a neten.

2011.05.25. 23:08

BMWMuller írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
BMWMuller írta:

Miért is?
Mert üvegszál?

Akkor itt valami tévedés van, azt hittem, hogy a komplett szettet árulják 50.000-ért. Valaki azt írta, hogy ilyen ennyiért kering a neten.

Igen, én írtam.
De: a szett az komplett, de vesék nincsenek hozzá.

2011.05.25. 23:25

Vagytok itt gondba! :roll: Engem egy sokkal fontosabb dolog érdekelne,hátsó lökhárítót lehet-e kapni,és hogy a gyári műanyag burkolatok stimmelnek-e(dobbetétek,alsó motorvédő stb)?

2011.05.26. 03:49

Janika_86 írta:Vagytok itt gondba! :roll: Engem egy sokkal fontosabb dolog érdekelne,hátsó lökhárítót lehet-e kapni,és hogy a gyári műanyag burkolatok stimmelnek-e(dobbetétek,alsó motorvédő stb)?

Hátsólökhárítóba alsó motorvédő? 8O

2011.05.26. 10:03

Imco írta:
Janika_86 írta:Vagytok itt gondba! :roll: Engem egy sokkal fontosabb dolog érdekelne,hátsó lökhárítót lehet-e kapni,és hogy a gyári műanyag burkolatok stimmelnek-e(dobbetétek,alsó motorvédő stb)?

Hátsólökhárítóba alsó motorvédő? 8O

Szerintem Janika_86 arra gondolt, hogy a gyári első M-es lökhárító alá más a "szemeteslapátnak" nevezett műanyag burkolat, mint a normál lökösnél. Csak gyáriban van, és mindkét oldalra kell. ( + nem olcsó )

2011.05.26. 10:21

Értettem én!
A kérdés feltevésből viszont az jött le, hogy az első lökös nem érdekli.
Inkább a hátsó a fontosabb számára, és alá a burkolat.

2011.05.26. 11:15

Imco írta:Értettem én!

Kezdem iszonyatosan unni ezt az oldalt.Egyrészt nem neked szólt a kérdés... másrészt miért kell az ember szavát kiforgatni?Ha nem vagy GYP-s akkor értetted a kérdést.Szerencsére mivel hátul van a motor a bmw-k ben,a hátsólökhárító alá kell az a hülye alsó motorvédő burkolat... :mereg:

2011.05.26. 11:16

Gyárit szeretnél vagy pedig valamilyen tuning cuccot?

2011.05.26. 11:19

Gyári M packet érdekelne természetesen.Azért is kérdeztem mert sokan kínálnak első lökhárítót, de hátsó nélkül.

2011.05.26. 11:22

Janika_86 írta:....Szerencsére mivel hátul van a motor a bmw-k ben...

Az anyját annak az arcátlan eladónak! Tudtam, hogy átvert! Az én drágámban elől van a motor! Átrakatta volna?!
Vajon miért? :roll: 8O
Mondjuk nekem így is tetszik. :)

2011.05.26. 14:35

Janika_86 írta:
Imco írta:Értettem én!

Kezdem iszonyatosan unni ezt az oldalt.Egyrészt nem neked szólt a kérdés... másrészt miért kell az ember szavát kiforgatni?Ha nem vagy GYP-s akkor értetted a kérdést.Szerencsére mivel hátul van a motor a bmw-k ben,a hátsólökhárító alá kell az a hülye alsó motorvédő burkolat... :mereg:

Akkor lennék GYP-s ha vitába szállnék. Poén volt, de ha már ezt is magyarázni kell, akkor valószínűleg kissé feszült lehetsz.
Ezért megszerzem azt az örömet, hogy megcsodálom azt a szakértelmet amivel megtaláltad a motort hátul, és nem piszkálom a fogalmazásbeli hiányosságokat. Remélem a napod hátra lévő része szebb lesz mint az eddigi! :lol:

2011.06.01. 09:57

Hüpp nem találkoztam Komáromban Müller-el.

Jackson, aki szerint ami késik nem múlik

2011.06.01. 12:37

jackson írta:Hüpp nem találkoztam Komáromban Müller-el.

Pedig ott volt,egyből 4 is :D :wink:

2011.06.01. 13:01

MChris írta:

Na jó volt amelyikkel találkoztama Müllerekből. Én special a Snirman.... qualiti-sre gondoltam.

Jackson, aki vidám mert holnap szabadság :lol:

2011.06.01. 13:38

MChris írta:

Bizony ott voltunk, de nem négyen, hanem hárman. Biztosan összefutunk valahol, mivel jó volt a társaság, ezért ott leszek a következő találkozón is. Sajnos nem sokat tudtunk ott lenni, mivel a világ túlsó feléről megérkezett a rokonság. Egyébként bárkit szívesen látok Szigligeten, ha errefelé jár, nem csak találkozón lehet találkozni.

2011.06.01. 19:47

BMWMuller írta:
MChris írta:

Bizony ott voltunk, de nem négyen, hanem hárman. Biztosan összefutunk valahol, mivel jó volt a társaság, ezért ott leszek a következő találkozón is. Sajnos nem sokat tudtunk ott lenni, mivel a világ túlsó feléről megérkezett a rokonság. Egyébként bárkit szívesen látok Szigligeten, ha errefelé jár, nem csak találkozón lehet találkozni.

Béla nem értetted :D velem találkozott csak 4-1=3 :wink:

2011.06.01. 23:13

MChris írta:
BMWMuller írta:
MChris írta:

Béla nem értetted :D velem találkozott csak 4-1=3 :wink:

Dehogynem értem és köszönöm, hogy személyesen is megismerhettelek druszám, nagyon cool vagy. Nem tudom, hogy el merjem-e mondani itt a fórumon, hogy mivel leptél meg, de ütős volt, köszönöm. Tényleg nagyon jó a csapat, nem említek neveket, nehogy bárkit kihagyjak. Örülök, hogy nagyon sok jó fejet megismerhettem. A következőn is biztos ott leszünk, de most majdnem odafagytam. Egyébként a fagykárok ellenére nagyon jó találkozó volt. Bánom, hogy Jacksonnal nem tudtam szót váltani, "de ami késik az nem múlik". Nekünk is van néhány jó fotónk, majd holnap feltesszük.

üdv.

BMWMüller
Hozzászólás küldése

VigLink badge