Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

lökösbe díszléc

2009.12.05. 12:05

Sziasztok!

Keresek '99-es E39 - hez a hátsó lökösbe díszléceket (feketét, chrom résszel együtt) Nem kallódik valakinél véletlenül ilyen a garázsában? :lol:

Üdv!
Pető G.

díszléc lökösbe

2009.12.05. 12:11

Ja!

Van shadowline, fekete, PDC - s (szenzor nélküli) díszlécem hátsó lökhárítóba, ha valakinek kell viheti! Ha pedig van chromeline díszléce (szintén hátsó lökösbe), akkor cserélhetünk is!

2009.12.16. 13:10

Balos Dob betétem van.. akinek kell szóljon.

2009.12.26. 17:23

Celtic írta:Balos Dob betétem van.. akinek kell szóljon.

Erre lehet,hogy szükségem lesz csak most hirtelen nem tudom jobb vagy bal,de megnézem.
Továbbá nincs valakinek hátsóablak fűtés feletti beslő lev. gomb,illetve 16:9 hez jobb oldali tekerő mert az enyém kicsit megviselt.

2009.12.26. 17:35

zsolti780 írta:

Erre lehet,hogy szükségem lesz csak most hirtelen nem tudom jobb vagy bal,de megnézem.
Továbbá nincs valakinek hátsóablak fűtés feletti beslő lev. gomb,illetve 16:9 hez jobb oldali tekerő mert az enyém kicsit megviselt.

Schnitzernek van minap beszéltünk telón akkor mondta hogy van pár gombja...

2009.12.26. 22:29

zsolti780 írta:

Ha nagyon kell nálam jelentkezz mert közben begyüjtöttem. Utángyártott de tökéletesen passzol mármint igy kivül mellérakva nézegettem a kocsinál.

Jackson, akinél van már a hóparty óta

........

2009.12.28. 11:58

ha kell valakinek van 3-4 db "jácccós" gumim, jó füstöltetni, hintának a gyereknek, ütközőnek, több ötletem nincs. 8)

2009.12.28. 16:30

jackson írta:
zsolti780 írta:

Ha nagyon kell nálam jelentkezz mert közben begyüjtöttem. Utángyártott de tökéletesen passzol mármint igy kivül mellérakva nézegettem a kocsinál.

Jackson, akinél van már a hóparty óta

Köszi Jackson.
Közben megnéztem,a bal első hiányzik...
Továbbá a lökös aljáról a gimucsík.

2009.12.28. 17:33

Szervóolajtartály kupakba való tömítésem van.
3as alkatrész
Ha kell valakinek...
Püben cím és feladom postán.

2009.12.28. 18:29

LeviM5 írta:Szervóolajtartály kupakba való tömítésem van.
3as alkatrész
Ha kell valakinek...

Na ja az EU-ból vállalja a posta költséget;)

Jackson, aki :lol:

2009.12.28. 20:00

jackson írta:
LeviM5 írta:Szervóolajtartály kupakba való tömítésem van.
3as alkatrész
Ha kell valakinek...

Na ja az EU-ból vállalja a posta költséget;)

Jackson, aki :lol:

Ajánlott tértivevény, elsőbbséggel, légipostával, nagykarácsonyon keresztül, igen én állom! :wink:

2010.01.10. 19:50

E-34 kezelési utasítás,1db.original német nyelvű és egy fénymásolt magyar,első rendszámtartó műanyag fekete,4db mechanikus ablak mozgató szerkezet, aki jön érte viheti,csak kallódik!

2010.01.10. 20:14

Nekem van egy halom offautócuccom
+ E36 kipuf végére szépítő krómcső (Benzines)
Azt hiszem, minden BMW-hez való újszélvédő ragasztókészlet.

2010.01.11. 15:52

bmw520ds írta:E-34 kezelési utasítás,1db.original német nyelvű és egy fénymásolt magyar,első rendszámtartó műanyag fekete,4db mechanikus ablak mozgató szerkezet, aki jön érte viheti,csak kallódik!

És hova kéne értemenni? Te is Nagykarácsonyon keresztül postázol? :lol: :lol:

2010.01.11. 16:03

Kedves Bacsek!Hát ide hozzám!Gondolom tolongani fognak érte az E-39 oldalon,ezért akinek nagyon-nagyon-nagyon kell,csak tud írni nekem egy privát üzit,amire én még mindig nem tudok válaszolni és biztos kapok tőle telszámot,én pedig saját költségen vissza fogom hívni,had lássa:Ez tényleg meg akar szabadulni a kacatjaitól!A télapónak meg amúgy is sok levelet küldenek,nem akarom ezzel terhelni,bár nekem is hozhatna egy új Bmw-t már!Üdv!Gábor

2010.01.11. 16:23

bmw520ds írta:Kedves Bacsek!Hát ide hozzám!Gondolom tolongani fognak érte az E-39 oldalon,ezért akinek nagyon-nagyon-nagyon kell,csak tud írni nekem egy privát üzit,amire én még mindig nem tudok válaszolni és biztos kapok tőle telszámot,én pedig saját költségen vissza fogom hívni,had lássa:Ez tényleg meg akar szabadulni a kacatjaitól!A télapónak meg amúgy is sok levelet küldenek,nem akarom ezzel terhelni,bár nekem is hozhatna egy új Bmw-t már!Üdv!Gábor

:lol: :lol:
Engem mint e39 tulajt, igazából a 34-es kezelési utasítása érdekelne kisöcsém részére az összes nálad fellelhető (német, magyar, szuahéli) nyelven :lol:

2010.01.11. 16:49

Értem.Akkor 306889724 számon próbálkozz,ígérem felveszem,vagy írj üzit Nagykarácsonyba :D

2010.01.22. 00:27

Van 9 db normál hosszúságú kerékcsavarom a 45 mm hosszú (menethossz 25 mm).

Van 9 db hosszabb kerékcsavarom az 55 mm hosszú (menethossz 35 mm).

Számomra értéktelen.

Ha kell valakinek, viheti.

2010.01.22. 00:37

Oroszlan írta:Van 9 db normál hosszúságú kerékcsavarom a 45 mm hosszú (menethossz 25 mm).

Számomra értéktelen.

1 BMW felnihez 5db kell! tehát össz 20! eldugtad a maradék 2db ot?

2010.01.22. 00:38

Celtic írta:
Oroszlan írta:Van 9 db normál hosszúságú kerékcsavarom a 45 mm hosszú (menethossz 25 mm).

Számomra értéktelen.

1 BMW felnihez 5db kell! tehát össz 20! eldugtad a maradék 2db ot?

Az már a múlté. Elkallódott valahol, valakinél, valamikor ...
Hozzászólás küldése

VigLink badge