![]() |
2013.12.04. 12:58
gyerek528i írta:hamoriarpi írta:gyerek528i írta:Eladó egy E39 gyári erősítő DSP-s hifihez és/vagy 10 hangszórós rendszerhez. Igény esetén csatlakozóval, kábellel.
Az ára 10.000 ft
06 30 660 30 22
Nem mindegy, hogy DSP erősítő vagy HIFI (ha szabad ilyenről beszélni Nokia hangszórók jelenléte mellett).
Elméletileg, DSP és valami 10 hangszórós rendszerhez is jó(elképzelhető, hogy az a 10 hangszórós Hifi csak Alpinahoz létezett).
2013.12.04. 12:59
gyerek528i írta:hamoriarpi írta:gyerek528i írta:Eladó egy E39 gyári erősítő DSP-s hifihez és/vagy 10 hangszórós rendszerhez. Igény esetén csatlakozóval, kábellel.
Az ára 10.000 ft
06 30 660 30 22
Nem mindegy, hogy DSP erősítő vagy HIFI (ha szabad ilyenről beszélni Nokia hangszórók jelenléte mellett).
Elméletileg, DSP és valami 10 hangszórós rendszerhez is jó(elképzelhető, hogy az a 10 hangszórós Hifi csak Alpinahoz létezett).
2013.12.04. 16:18
2013.12.06. 02:26
2013.12.07. 11:55

2013.12.08. 10:31
2013.12.08. 21:28
DEVERGO írta:Sziasztok felírnék megint pár dolgot az alpina 4.6-ból
- BMW E39/ALPINA B10 4,6L MOTOR minden minden sallangjával ami kell a beépítéséhez. Vezetett szerízkönyvvel 269e km van benne.256e km-ig szervizelt,Svájci autóból
- SWITCHTRONIC erősíttet 5hp 24 automata váltó,.Más néven f1-es váltó kormányról vezérelhető igény esetén van hozzá kormány és kábelek is.
jó még bármelyik e39 vagy e38-as v8-hoz
- SPORT FUTÓMŰ ,gyári ültetett EIBACH futómű
- elektromos kormány oszlop minden tartozékával
- vajbőr belső
Tartalma:"tetőtől az alsó nagy szőnyegig "
Műszerfal +alja +kesztyűtartó
közép konzol+könyöklő
ülések +rolós ajtókárpitok
kalaptartó rolóval
ülésfűtéses rolós kapcsoló panel
nagy szőnyegek
a nagy szőnyegek szélére a műanyagok + oldal műanyagok+biztonsági övek
középső konzol+könyöklő
tetőkárpit + tartozékok:a,b,c oszlop takarók+napellenzők +kapaszkodók+lámpák+ALPINA biléta(elvileg jönnek érte)
19-es felni 4db felni az elsők ET 24-esek 8.5coll szélesek a hátsók ET 30-asak 9,5coll szélesek 4db gyári kupakkal ami kulcsal zárható (2db kulcs van hozzá) Guminyomás ellenőrző rendszerrel.Gyári papírjaival.Gumik nem árképzők.
stb....
képet mindenről tudok küldeni e-mailbe
Üdv imi 06209763460
2013.12.08. 21:50
2013.12.09. 10:17
Kesgab írta:Sziasztok!
Eladó egy szürke, bőr, gyerekmagasítós hátsóülés!
Nagyon útban van, 8000.-Forintért elengedem a kezét!
http://imageshack.us/photo/my-images/33/008kbz.jpg/
2013.12.09. 10:41
leslie írta:Kesgab írta:Sziasztok!
Nem szeretnelek megbantani, de ha tenyleg annyira utban van, akkor van erre egy jobb topik is :
Minden ami a pinceben van, ingyen...
Kerj erte 2 sort es akkor ( talan ) valaki hamarabb megszabadit tole.
2013.12.09. 10:54
MChris írta:...2: megírnám milyen kiszolgálásban volt részem:
2 db befordulós tükörröl megállapodtunk... keddi napon megkérdeztem Imre úrtól mikor jön meg a csomag...
nem jön, mert nem adta fel...
mert kapott jobb ajánlatot (nekem a modulok nem kellettek) ellenben megegyeztünk,ott volt a cím is nála
korrekt módon nem keresett,csak nem küldte,ellenben nem biztos benne,hogy én voltam az első jelentkező,mégis velem egyezett meg,de nem küldte. majd a PÜ-ben kért ,mondjak le róla,de ha nemet mondok akkor elküldi![]()
hétfőn kellett volna megtenni...
2013.12.09. 11:28
Jerry írta:MChris írta:...2: megírnám milyen kiszolgálásban volt részem:
2 db befordulós tükörröl megállapodtunk... keddi napon megkérdeztem Imre úrtól mikor jön meg a csomag...
mert kapott jobb ajánlatot (nekem a modulok nem kellettek) ellenben megegyeztünk,ott volt a cím is nála
korrekt módon nem keresett,csak nem küldte,ellenben nem biztos benne,hogy én voltam az első jelentkező,mégis velem egyezett meg,de nem küldte. majd a PÜ-ben kért ,mondjak le róla,de ha nemet mondok akkor elküldi![]()
Ezért rendelek mostmár csak Szabitól!
Inkább várok rá fél évet, de megéri. A többi bontós mind lutri!
2013.12.09. 11:57
leslie írta:Kesgab írta:Sziasztok!
Nem szeretnelek megbantani, de ha tenyleg annyira utban van, akkor van erre egy jobb topik is :
Minden ami a pinceben van, ingyen...
Kerj erte 2 sort es akkor ( talan ) valaki hamarabb megszabadit tole.
2013.12.10. 00:04
MChris írta:Jerry írta:MChris írta:...2: megírnám milyen kiszolgálásban volt részem:
de nincs neki,kérdeztem tőle is
Kapott egy jobb ajánlatot.Akkor a vaterára kellet volna tennie,mert ott licitálgatnak rá............és aki többet ad,akkor azé lesz.
2013.12.10. 07:48
Schnitzer írta:MChris írta:Jerry írta:MChris írta:...2: megírnám milyen kiszolgálásban volt részem:
Köszi Jerry![]()
Chris nem semmi sztori.Kapott egy jobb ajánlatot.Akkor a vaterára kellet volna tennie,mert ott licitálgatnak rá............és aki többet ad,akkor azé lesz.
Hívj fel holnap ha gondolod,mert van most befordulós tükröm,de.....................
2013.12.10. 18:05
2013.12.10. 19:15
Bummer írta:Schnitzer írta:MChris írta:Jerry írta:MChris írta:...2: megírnám milyen kiszolgálásban volt részem:
Köszi Jerry![]()
Chris nem semmi sztori.Kapott egy jobb ajánlatot.Akkor a vaterára kellet volna tennie,mert ott licitálgatnak rá............és aki többet ad,akkor azé lesz.
Hívj fel holnap ha gondolod,mert van most befordulós tükröm,de.....................
Az telok fent vannak...epp tegnap lattam
Mivel nem sok ilyen bontodik, igy kizarasos alapon.
MELYSEGESEN EGYET ERTEK JERRY HOZZASZOLASAVAL...
EDDIG CSAK OLYAN DOLGOT KAPTAM TOLED AMI MAKULATLAN...AMINEK PICI BAJA VOLT NYOMATEKOSAN FIGYELMEZTETTEL...NEM BESZELVE A NAGYON BARATI ARAKROL...
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
2013.12.11. 16:17
2013.12.14. 14:21
2013.12.15. 20:13