Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Eladó alkatrészek

2013.04.22. 14:20

Turbó BMW E39 530D 184/193le. Új, gyári. GT2556V. 2247691. 190E
20/988-1240 , E-mail: zolitds@citromail.hu Érdeklődni lehetőleg e-mailben.

2013.04.23. 23:13

Sziasztok! Van egy eladó Dynavin D95+ multimédiás fejegységem e39-be. Vadonatúj, fóliás, illetve tavaly egy kiállításon volt két napig bemutatótermék. Garancia sajnos lejárt róla mert egy évig egy raktárban pihent. Amit tudni kell róla, nem androidos tehát nem fagy le, gps-memókariról, mp3,divx,xvid memókariról pendriveról és usbről. Tv tuner előkészítés,tolatókamera előkészítés és fejtámla monitor előkészítés. Kormányról vezérelhető, Dvd lejátszó, Ipod dokkoló bluetoothról zene és telefon kihangosítás mikrofonnal és még sorolhatnám de a googli a barátod.
130ezret kérek érte, az új ára kb 220e. Szegeden van de futárral tudom küldeni bárhova. Beszerelési garit természetesen adok rá. A kép illusztráció de ugyanez.

Kép

2013.04.24. 05:58

renaissance írta:Sziasztok! Van egy eladó Dynavin D95+ multimédiás fejegységem e39-be. Vadonatúj, fóliás, illetve tavaly egy kiállításon volt két napig bemutatótermék. Garancia sajnos lejárt róla mert egy évig egy raktárban pihent. Amit tudni kell róla, nem androidos tehát nem fagy le, gps-memókariról, mp3,divx,xvid memókariról pendriveról és usbről. Tv tuner előkészítés,tolatókamera előkészítés és fejtámla monitor előkészítés. Kormányról vezérelhető, Dvd lejátszó, Ipod dokkoló bluetoothról zene és telefon kihangosítás mikrofonnal és még sorolhatnám de a googli a barátod.
130ezret kérek érte, az új ára kb 220e. Szegeden van de futárral tudom küldeni bárhova. Beszerelési garit természetesen adok rá. A kép illusztráció de ugyanez.

Kép

Még pár hete 110-ért kínáltad ha jól emlékszem. Közben tanult még valamit, hogy így drágult?

2013.04.24. 08:04

Gyengült a forint. :roker: Engem erdekelne is, de egyenlöre mozgasba kell hozni a kocsit.

2013.04.24. 08:26

Igen valóban így volt. Csak sajnos ezt olyan horror árban kaptam, hogy nem tudom olcsóbban adni. Tegnap szereltünk be egyet Dlenko91-nek. Nagyon állat a cucc :)

Tapatalk 2 Galaxy Note

2013.04.24. 09:56

Sziasztok!

Még megvannak az eladó porlasztócsúcsok E39 525D-hez. Csomádon a Diesel műhelyben bevizsgálták őket. Ebből 3db van. 15.000 Ft/db.
Van még másik kettő, ami felújításra szorul. Ha valaki tudja használni, akkor megegyezünk.
Budapesten átvehetők.
Szegedi Balázs
30/773-9697

2013.04.24. 12:05

renaissance írta:Igen valóban így volt. Csak sajnos ezt olyan horror árban kaptam, hogy nem tudom olcsóbban adni. Tegnap szereltünk be egyet Dlenko91-nek. Nagyon állat a cucc :)

Tapatalk 2 Galaxy Note

Értem. Én is szeretnék ilyet. Csak nincs kedvem megvenni :facepalm: jobban hajaz a gy?rira mint a jelenlegi. Egy Sencor kinyíló kijelzősöm van. Csere ,besz?mol?s esetleg? :D

2013.04.24. 12:09

kanyobence írta:
renaissance írta:Igen valóban így volt. Csak sajnos ezt olyan horror árban kaptam, hogy nem tudom olcsóbban adni. Tegnap szereltünk be egyet Dlenko91-nek. Nagyon állat a cucc :)

Tapatalk 2 Galaxy Note

Értem. Én is szeretnék ilyet. Csak nincs kedvem megvenni :facepalm: jobban hajaz a gy?rira mint a jelenlegi. Egy Sencor kinyíló kijelzősöm van. Csere ,besz?mol?s esetleg? :D

Sajna nem :neutral:

2013.04.24. 13:18

renaissance írta:
kanyobence írta:

Tapatalk 2 Galaxy Note

Gondoltam :D És lesz még ilyen neked, vagy ez egyszeri alkalom?

2013.04.24. 15:53

kanyobence írta:
renaissance írta:
kanyobence írta:

Tapatalk 2 Galaxy Note

Gondoltam :D És lesz még ilyen neked, vagy ez egyszeri alkalom?

Sajna nem hinném. :(

2013.04.26. 20:08

Sziasztok!

Eladó a fotón látható sebváltókar.
Ár 14e. Ft.

[img]file:///C:/Users/editke/Desktop/5086_2_big.jpg[/img]
30-5494934

2013.04.26. 20:54

Tomek71 írta:Sziasztok!

Ár 14e. Ft.

30-5494934

Gratulálok az elérési úthoz! :facepalm:
C:/Users/editke/Desktop/5086_2_big.jpg

2013.04.26. 20:59

Imco írta:

Ár 14e. Ft.

30-5494934

Keresd meg Editke gépén:)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.04.28. 17:32

admin írta:
Imco írta:

Ár 14e. Ft.

30-5494934

Keresd meg Editke gépén:)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Jobb így, mintha Editke elérési útját adta volna meg. :mrgreen:

2013.04.28. 20:06

Sziasztok!

Saját 530DA kocsimból M-esre cserélés okán eladó gyári,porszáraz Sachs lengéscsillapítók kompletten és 1db hátsó stabilizátor szilentekkel.
Amit költeni kell rá az a két gumiütköző az első csillapítókon,sajna az idő kicsit megmarta.

Kép

Kép

Kép

0630/428-4945
0620/211-7002

2013.04.29. 11:46

Olcsóbb lett!
Van egy eladó Dynavin D95+ multimédiás fejegységem e39-be. Vadonatúj, fóliás, illetve tavaly egy kiállításon volt két napig bemutatótermék. Garancia sajnos lejárt róla mert egy évig egy raktárban pihent. Amit tudni kell róla, nem androidos tehát nem fagy le, gps-memókariról, mp3,divx,xvid memókariról pendriveról és usbről. Tv tuner előkészítés,tolatókamera előkészítés és fejtámla monitor előkészítés. Kormányról vezérelhető, Dvd lejátszó, Ipod dokkoló bluetoothról zene és telefon kihangosítás mikrofonnal és még sorolhatnám de a googli a barátod.
115ezret kérek érte, az új ára kb 220e. Szegeden van de futárral tudom küldeni bárhova. Próbagarit természetesen adok rá. A kép illusztráció de ugyanez.

Kép

2013.04.29. 13:09

renaissance írta:Olcsóbb lett!
Van egy eladó Dynavin D95+ multimédiás fejegységem e39-be. Vadonatúj, fóliás, illetve tavaly egy kiállításon volt két napig bemutatótermék. Garancia sajnos lejárt róla mert egy évig egy raktárban pihent. Amit tudni kell róla, nem androidos tehát nem fagy le, gps-memókariról, mp3,divx,xvid memókariról pendriveról és usbről. Tv tuner előkészítés,tolatókamera előkészítés és fejtámla monitor előkészítés. Kormányról vezérelhető, Dvd lejátszó, Ipod dokkoló bluetoothról zene és telefon kihangosítás mikrofonnal és még sorolhatnám de a googli a barátod.
115ezret kérek érte, az új ára kb 220e. Szegeden van de futárral tudom küldeni bárhova. Próbagarit természetesen adok rá. A kép illusztráció de ugyanez.

Kép

Ajanlom mindenkinek!!! En vettem egyet tole es nem bantam meg!!!

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

2013.04.30. 21:14

Jelképes összegért, 1-2 fagyi kehelyért, 1-2 kg mini islerért elvihető.

Kazettás magnó van a fedél alatt.

Kép

Barátomé, napokon belül megy a szemétbe.

2013.04.30. 21:28

Imco írta:Jelképes összegért, 1-2 fagyi kehelyért, 1-2 kg mini islerért elvihető.

Kép

Merre van helyileg?

TapaTalk2 - NexusHD2

2013.04.30. 21:32

F_E_K_ írta:
Imco írta:Jelképes összegért, 1-2 fagyi kehelyért, 1-2 kg mini islerért elvihető.

Kép

Merre van helyileg?

TapaTalk2 - NexusHD2

Falumban! Dunakeszi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge