![]() |
2012.02.02. 22:17
PapaBoss írta:gyerek528i írta:- Nagy boardos km óra szintén szépen olvasható 12 ezer ft
Szia,
Miben volt?
2012.02.02. 22:28
2012.02.05. 19:32
MChris írta:kiara írta:MChris írta:kiara írta:Eladó egy pár hátsó gyári E39 faceliftes lámpa. Karcmentes állapot. Ára:40,000ft
Én ennyiért vettem pár napja, de mint kiderült, ahhoz, hogy működjenek az én autómban még kell egy két dolog és eléggé macerás a beépítése. Szombaton viszem vissza az embernek, de ha kell valakinek, elviheti. (nem a fotón lévők, de ilyenek)
tel: 06-30-444-5905
macerás benne van minden,és ezen kívül nem kell semmi hozzá,max egy diag ahol be kell állítani hogy ledes hátsó lámpád van,nem bukovári ez a project,ne add fel!
http://www.bmwdiy.info/celis-rear/index.html
Sajnos nem minden. Csak két lámpám van, a modulok amik a fotón vannak az nincs.
nem létszükséglet hozzá,annyit tesz csak nem írja ki hibának a műszerfalra (ki kell kapcsolni ott CC-n az izzófigyelést) és nem villog tőle ledsor,arra pedig 1000uF/25V kondiból kell 1-1db és kész is
2012.02.05. 19:38
Norbert27 írta:Szeretném én is lecserélni a lámpáimat ledesre.Mielőtt lámpát vásárolnék szeretnék pár tanácsot kérni.Nekem facelift előtti kell.Bekötésről rajzot vagy valami infót megköszönnék.Mire figyeljek...stb. Szeretnék olyat venni ,ami biztosan tökéletesen működik és nem ír hibát a műszerfalon sem.
Válaszokat előre is köszi.
2012.02.05. 21:30
barbrady írta:Norbert27 írta:Szeretném én is lecserélni a lámpáimat ledesre.Mielőtt lámpát vásárolnék szeretnék pár tanácsot kérni.Nekem facelift előtti kell.Bekötésről rajzot vagy valami infót megköszönnék.Mire figyeljek...stb. Szeretnék olyat venni ,ami biztosan tökéletesen működik és nem ír hibát a műszerfalon sem.
Facelift előtt nem volt gyárilag ledes hátsólámpa.
2012.02.05. 22:35
Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Szeretném én is lecserélni a lámpáimat ledesre.Mielőtt lámpát vásárolnék szeretnék pár tanácsot kérni.Nekem facelift előtti kell.Bekötésről rajzot vagy valami infót megköszönnék.Mire figyeljek...stb. Szeretnék olyat venni ,ami biztosan tökéletesen működik és nem ír hibát a műszerfalon sem.
Tudom,de lehet facelift előttihez is venni lámpát.Valahogy ,akkor csak működik vele.Vagy nem?
2012.02.05. 22:51
Gyu88 írta:Üdv!
Nekem is facelift utáni lámpáim vannak.Nekem sincs az az átalakító egység.Annyi,h 1-1db 5 wattos izzó pluszba rá van kötve a helyzetjelző ágba így nem vibrál.Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Szeretném én is lecserélni a lámpáimat ledesre.Mielőtt lámpát vásárolnék szeretnék pár tanácsot kérni.Nekem facelift előtti kell.Bekötésről rajzot vagy valami infót megköszönnék.Mire figyeljek...stb. Szeretnék olyat venni ,ami biztosan tökéletesen működik és nem ír hibát a műszerfalon sem.
Tudom,de lehet facelift előttihez is venni lámpát.Valahogy ,akkor csak működik vele.Vagy nem?
2012.02.06. 00:44
MChris írta:Gyu88 írta:Üdv!
Nekem is facelift utáni lámpáim vannak.Nekem sincs az az átalakító egység.Annyi,h 1-1db 5 wattos izzó pluszba rá van kötve a helyzetjelző ágba így nem vibrál.Norbert27 írta:barbrady írta:Norbert27 írta:Szeretném én is lecserélni a lámpáimat ledesre.Mielőtt lámpát vásárolnék szeretnék pár tanácsot kérni.Nekem facelift előtti kell.Bekötésről rajzot vagy valami infót megköszönnék.Mire figyeljek...stb. Szeretnék olyat venni ,ami biztosan tökéletesen működik és nem ír hibát a műszerfalon sem.
nem értem miért nem lehet felprogramozni a retrofit opicót hozzá,és az izzó tesztet kikapcsolni...
2012.02.06. 08:55
Norbert27 írta:
Chris mi az a retrofit?Nekem ez magas.Programozni meg pláne.Kiszed-berak-forraszt még ok ha van leírás,de programozás???Egyáltalán mit programozzak és mivel?
Ezt szeretném és facelift előttihez írják.Akkor is kell programozni vagy egyéb okosságokat csinálni?Az nem lehet,hogy csere után egyből ok?Végülis facelift előttihez írják.
http://www.tuning-tec.hu/tuning-tec/eshop/0/0/5/813
2012.02.06. 10:43
MChris írta:Gyu88 írta:Üdv!
nem értem miért nem lehet felprogramozni a retrofit opicót hozzá,és az izzó tesztet kikapcsolni...
2012.02.06. 11:27
spider2 írta:Mert ezt az izzó tesztet ki lehet kapcsolni valahogy? Nekem a rendszám világítás döglődik a tolatókamerába ami van és állandóan jelzi a hibát, jó lenne kiiktatni. DIS-em van, abban ez megoldható?

2012.02.06. 14:36
MChris írta:Norbert27 írta:
Chris mi az a retrofit?Nekem ez magas.Programozni meg pláne.Kiszed-berak-forraszt még ok ha van leírás,de programozás???Egyáltalán mit programozzak és mivel?
Ezt szeretném és facelift előttihez írják.Akkor is kell programozni vagy egyéb okosságokat csinálni?Az nem lehet,hogy csere után egyből ok?Végülis facelift előttihez írják.
http://www.tuning-tec.hu/tuning-tec/eshop/0/0/5/813
utólagos beépítés "opció" frissítés...ki hogy érti
igen (kellene) mégpedig azért mert a lényeg hogy izzó helyén LED lesz,tök más a működési elve,LCM úgy van programozva hogy van hideg és meleg izzó teszt,mivel nincs izzó,így hibát jelez vissza,ill a ledsort is villogtatja (mélyebben nem érdemes bele menni)
Nem gyári lámpákat nem ismerem,de ellenállásos,izzó rákötéses trükk van benne akkor sem biztos az a megoldás.
Itt max az hogy facelift előtti modell szerintem annyit jelent hogy a csatija a facelift előtti nem kell konverter kábel,mint a gyári faceliftes lámpához. Ettől még villogni fog a ledsor szerintem...
2012.02.06. 15:12
Norbert27 írta:Akkor szerintem marad a régi lámpa.Nekem ne villogjon.Programozáshoz meg nincs semmim,úgyhogy halott ügy.
2012.02.06. 15:43
Jerry írta:Norbert27 írta:Akkor szerintem marad a régi lámpa.Nekem ne villogjon.Programozáshoz meg nincs semmim,úgyhogy halott ügy.
Áhh, Norbert!
Ne add fel ilyen könnyen! Hova jutna a világ, ha ennyi problémától hátraarcot csinálnánk?![]()
Vedd csak meg a lámpákat, majd gyere el egy klubos rendezvényre, ahol a sok bográcskaja, sör és jó hangulat mellett biztos lesz valaki, aki felprogramozza a kocsidat. Ez már csak így megy klubbos keretek között.
2012.02.06. 16:39

2012.02.06. 16:57
Norbert27 írta:Jerry írta:Norbert27 írta:Akkor szerintem marad a régi lámpa.Nekem ne villogjon.Programozáshoz meg nincs semmim,úgyhogy halott ügy.
Áhh, Norbert!
Ne add fel ilyen könnyen! Hova jutna a világ, ha ennyi problémától hátraarcot csinálnánk?![]()
Vedd csak meg a lámpákat, majd gyere el egy klubos rendezvényre, ahol a sok bográcskaja, sör és jó hangulat mellett biztos lesz valaki, aki felprogramozza a kocsidat. Ez már csak így megy klubbos keretek között.
Tesóm autószerelő és van neki brainbee ad6600 nevezetü diagnosztikai gépe.Biztos nem gagyi,mert milla köri volt az ára.Hibákat -kódokat olvas ki vele a kocsiból.Van hozzá bmw csati is,mert olvastam már ki vele dolgokat a gépből.A kérdés az hogy ezzel nem lehetne felprogramozni?Mert ez is egy interfész vagy mi a szösz.A laptopon van a progi.Arra godolok,hogy valami más progi kéne a laptopra és úgy lehet,hogy ez a készülék is tudná programozni.Nem igazán értek hozzá és a tesóm se.Csak hibtörlésre és olvasásra használja.
Utánaolvastam picit:hol van a kocsiba az ibus csatlakozó?Találtam az ebay-en vezetéket,ami kell.Elvileg testre kell kötnöm az egyik kábelt a másikat 12v ra a harmadikat meg az ibus-ra.
2012.02.06. 19:15
2012.02.06. 19:19
Norbert27 írta:Sajnálom ,hogy ez ilyen bonyolult.Nem merem megvenni,mert félek nem fog sikerülni a project.Azt nem értem mi a faxért árulják akkor.Hatalmas átverés szerintem.Megveszed berakod aztán akkor koppansz,ha villog össze-vissza.A pénzed meg lesheted vagy mégegyszer ráköltheted a lámpa árát mire megcsinálják ,hogy működjön.
Bocsi ,hogy ebbe a topikba írtam,de itt találtam pár oldallal korábban ,aki ilyen lámpát árult és gondja volt a beépítéssel.
2012.02.06. 19:20
MChris írta:Norbert27 írta:Sajnálom ,hogy ez ilyen bonyolult.Nem merem megvenni,mert félek nem fog sikerülni a project.Azt nem értem mi a faxért árulják akkor.Hatalmas átverés szerintem.Megveszed berakod aztán akkor koppansz,ha villog össze-vissza.A pénzed meg lesheted vagy mégegyszer ráköltheted a lámpa árát mire megcsinálják ,hogy működjön.
Bocsi ,hogy ebbe a topikba írtam,de itt találtam pár oldallal korábban ,aki ilyen lámpát árult és gondja volt a beépítéssel.
gyári is ugyan úgy villog ha nincs meg minden feltétele![]()
nem erre lett programozva a lámpa modul,nem lehetetlen hiszen gyári doksi is kiadásra került az átalakítás menetéről!
2012.02.06. 23:51
Norbert27 írta:Sajnálom ,hogy ez ilyen bonyolult.Nem merem megvenni,mert félek nem fog sikerülni a project.Azt nem értem mi a faxért árulják akkor.Hatalmas átverés szerintem.Megveszed berakod aztán akkor koppansz,ha villog össze-vissza.A pénzed meg lesheted vagy mégegyszer ráköltheted a lámpa árát mire megcsinálják ,hogy működjön.