![]() |
2011.10.16. 21:23
2011.10.17. 11:12
2011.10.17. 12:03
saw írta:Sziasztok!
Van egy eladó E60 as motorháztetőm. Enyém volt, de történt egy belecsúszásos baleset amibe 5.ik résztvevő voltam (szerencsére már nagyon kicsi sebességgel. A m.tető eleje (olyan 5cm-nél) egy íven hajlott meg, ki lett egyenesítve, szinte hibátlan állapotú. Fényképem hamarosan lesz róla, akit érdekel e-mailben küldök neki. Irányár 65.000
2011.10.17. 15:38
jackson írta:saw írta:Sziasztok!
Van egy eladó E60 as motorháztetőm. Enyém volt, de történt egy belecsúszásos baleset amibe 5.ik résztvevő voltam (szerencsére már nagyon kicsi sebességgel. A m.tető eleje (olyan 5cm-nél) egy íven hajlott meg, ki lett egyenesítve, szinte hibátlan állapotú. Fényképem hamarosan lesz róla, akit érdekel e-mailben küldök neki. Irányár 65.000
Szia!
Meséld már el, hogy az alumínium motorház tető ami nem kalapálható és nem hegeszthető, hogyan lett ki egyenesítve. Csak azért érdekel E39 létemre (az kalapálható mivel nem alu) a kérdés mivel jelen voltam egy telefon beszélgetésnél amikor egyik beszállítónk pont ezt mesélte az ügyfélnek:
Az E60 alu géptetőről, hogy szar ügy ha összetört mert:
- hibátlant nem lehet találni a bontóknál (mindig már tárolásánál sérül),
- a lakatosok nem tudják kezelni az alumíniumot (ergó nem tudja hegeszteni és kalapálni),
- csak gyári új van az meg borzasztó drága (legalábbis az E39-hez képest),
mármint ha az illető hibátlan gép tetőt szeretne egy koccanás után. Persze sérült van dögivel a bontókban.
Jackson, aki kérdi hátha valami új infót kap
2011.10.17. 16:13
jackson írta:saw írta:Sziasztok!
Szia!
Meséld már el, hogy az alumínium motorház tető ami nem kalapálható és nem hegeszthető, hogyan lett ki egyenesítve. Csak azért érdekel E39 létemre (az kalapálható mivel nem alu) a kérdés mivel jelen voltam egy telefon beszélgetésnél amikor egyik beszállítónk pont ezt mesélte az ügyfélnek:
- a lakatosok nem tudják kezelni az alumíniumot (ergó nem tudja hegeszteni és kalapálni),
mármint ha az illető hibátlan gép tetőt szeretne egy koccanás után. Persze sérült van dögivel a bontókban.
2011.10.17. 16:15
kiara írta:jackson írta:saw írta:Sziasztok!
Szia!
Úgy lett kiegyenesítve, hogy szinte hibátlan, ami ugye nem azt jelenti, hogy ki lett javítva. Csak majdnem. És gondolom miután belátták, hogy reménytelen, vettek egy másikat. Ebből meg szeretnének egy kicsit kompenzálni az új árából (mert ugye a biztosító is avultat)
2011.10.18. 11:30

2011.10.18. 12:48
2011.10.18. 13:26
simi64 írta:Az a "riasztó modul" az a tetőből való?
2011.10.18. 15:33
Jerry írta:simi64 írta:Az a "riasztó modul" az a tetőből való?
Igen.
2011.10.18. 15:52
simi64 írta:Jerry írta:simi64 írta:Az a "riasztó modul" az a tetőből való?
Igen.
Nekem is hasonló van, de német, és az van ráírva, hogy GPS![]()
Pedig az autó alapfelszereltségében nem szerepel.
Ezen modul tölti meg elvileg az utasteret ultrahangokkal, amelyeknek a visszaverődési szög változásából ítélné meg, hogy van-e mozgás az utastérben, vagy sem?
Nálad ilyesmi működött, mielőtt kiszedted volna?
Mindenkié ilyen?
És mindenkié angol?
2011.10.18. 18:20
Jerry írta:simi64 írta:Jerry írta:simi64 írta:Az a "riasztó modul" az a tetőből való?
Igen.
Nekem is hasonló van, de német, és az van ráírva, hogy GPS![]()
Pedig az autó alapfelszereltségében nem szerepel.
Ezen modul tölti meg elvileg az utasteret ultrahangokkal, amelyeknek a visszaverődési szög változásából ítélné meg, hogy van-e mozgás az utastérben, vagy sem?
Nálad ilyesmi működött, mielőtt kiszedted volna?
Mindenkié ilyen?
És mindenkié angol?
Én úgy tudom, hogy igen, ez játsza az ultrahangos szerepet.
Nem az én autómból való egyik alkatrész sem. (Az én autóm tetejében még benne van az ultrahang modul.) Ezek az alkatrészek úgy kerültek a birtokomba, hogy vettem egy zsák alkatrészt azért, hogy az ülésfűtés kapcsolókhoz hozzájussak.
2011.10.18. 19:21

2011.10.20. 13:33
2011.10.22. 12:42
2011.10.22. 19:14

2011.10.23. 16:31

2011.10.23. 16:40
2011.10.23. 17:42
nagysparco írta:-
E39-E46-belső motyók....eladók
-
-
2011.10.23. 18:19
muhaati írta:nagysparco írta:-
E39-E46-belső motyók....eladók
-
-
A balos " A " oszlop takarónak megvan a középső füle????