![]() |
2011.06.07. 09:32
Jerry írta:Imco írta:MPowerPH írta:Szeva!
Beépítés mennyire bonyolult? Tudom hülye kérdés, de elgondolkodtam.Vagy ha ismersz innen az oldalról olyat, aki bevállalná, az még jobb lenne.
Mert ahogy nézem nem egyszerű meló egy mezei usernek.
Ááááá, dehogy! Jerrynek is sikerült egy fél év alatt! Úgy megtetszett neki, hogy most eladja és kezdi elölről!![]()
Nos, a szerelés megvolt laza 2 nap alatt. Másodszorra már menne egy nap alatt is!![]()
Amúgy mondasz valamit Imco, mert tényleg jó móka volt!
Ha kell az egész cucc és van rá egy szabadnapod, akkor szívesen átszerelem neked! Pár sört legurítunk közben (persze te csak alkoholmenteset) és lesz egy klassz napunk!
2011.06.07. 09:41
MPowerPH írta:Jerry írta:Imco írta:MPowerPH írta:Szeva!
Beépítés mennyire bonyolult? Tudom hülye kérdés, de elgondolkodtam.Vagy ha ismersz innen az oldalról olyat, aki bevállalná, az még jobb lenne.
Mert ahogy nézem nem egyszerű meló egy mezei usernek.
Ááááá, dehogy! Jerrynek is sikerült egy fél év alatt! Úgy megtetszett neki, hogy most eladja és kezdi elölről!![]()
Nos, a szerelés megvolt laza 2 nap alatt. Másodszorra már menne egy nap alatt is!![]()
Amúgy mondasz valamit Imco, mert tényleg jó móka volt!
Ha kell az egész cucc és van rá egy szabadnapod, akkor szívesen átszerelem neked! Pár sört legurítunk közben (persze te csak alkoholmenteset) és lesz egy klassz napunk!
A sörrel nem lesz gond.Na, dobok egy privátot.
2011.06.07. 09:49
tibi666 írta:MPowerPH írta:
A sörrel nem lesz gond.Na, dobok egy privátot.
Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!
2011.06.07. 09:56
tibi666 írta:Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!
2011.06.07. 17:18
MPowerPH írta:tibi666 írta:Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!
Miért?Egyébként nem újdonság, igaz a 16:9-es változatot látom hetente legalább egyszer. Nem egy IGO, de annyira nem rossz.(szerintem) Bár előtte kellene bele nagy BC... Inkább ez riaszt el. 2 éve volt tervben a navi, akkor még drágábban, de bontottan volt lehetőségem egyre. Akkor is a BC miatt nem jött össze.
2011.06.07. 21:51
tibi666 írta:MPowerPH írta:tibi666 írta:Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!
Miért?Egyébként nem újdonság, igaz a 16:9-es változatot látom hetente legalább egyszer. Nem egy IGO, de annyira nem rossz.(szerintem) Bár előtte kellene bele nagy BC... Inkább ez riaszt el. 2 éve volt tervben a navi, akkor még drágábban, de bontottan volt lehetőségem egyre. Akkor is a BC miatt nem jött össze.
LASSSSSSSSSÚ, és nem túl okos.
Fogalmazzunk úgy, hogy én nem vennék E39-et navi nélkül, de ha navi nélküli E39-em lenne, biztos nem tenném bele.
Csak a 4:3-as Mk2-ről tudok nyilatkozni, az Mk4 biztos gyorsabb és okosabb, de az meg drága.
Offomba is megvettem a gyári navi szettet ebayről tavaly ősszel, azóta is a garázsban áll a dobozban.
2011.06.07. 22:25
vaszarig írta:tibi666 írta:MPowerPH írta:tibi666 írta:Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!
LASSSSSSSSSÚ, és nem túl okos.
Fogalmazzunk úgy, hogy én nem vennék E39-et navi nélkül, de ha navi nélküli E39-em lenne, biztos nem tenném bele.
Csak a 4:3-as Mk2-ről tudok nyilatkozni, az Mk4 biztos gyorsabb és okosabb, de az meg drága.
Offomba is megvettem a gyári navi szettet ebayről tavaly ősszel, azóta is a garázsban áll a dobozban.
Nekem MK3-as volt gyárilag a kocsimban, amit cseréltem MK4-re! Simán megérte! Ég és föld! És mondom, nekem MK3 volt előtte, de neked meg ezek szerint csak MK2 van....
2011.06.07. 23:04
BMWMuller írta:Nem tudom érdemes-e ennyit görcsölni a méregdrága, közel 10 éves technikai szinten lévő gyári cuccokkal? Kb. 250.000-ért kapsz egy Dynavin rendszert, ami a digitális Tv-től kezdve a legújabb iGoo-ig mindent kezel és a HiFi tényleg HiFi még a gyári hangszórókkal is. Nem akarom újra belinkelni, mert az oldalon már volt fenn párszor. Elég, ha beírod a keresőbe a "dynavin"-t és kihoz mindent, amit tudni szeretnél. Van jó néhány referencia az oldalról és azon kívül is jó néhány E39 és X5 futkos ilyennel már.
A régi cuccokat meg lehet, hogy a bontós oldalon megveszik jó pénzért.
2011.06.08. 01:08
vaszarig írta:
Nekem MK3-as volt gyárilag a kocsimban, amit cseréltem MK4-re! Simán megérte! Ég és föld! És mondom, nekem MK3 volt előtte, de neked meg ezek szerint csak MK2 van....
2011.06.08. 06:19
Imco írta:vaszarig írta:
Csont nélkül bemegy, vagy gépészkedni, programozni kell?
2011.06.08. 08:24
2011.06.08. 09:35
AlpinaFan írta:Imco írta:vaszarig írta:
MK3 ki, MK4 be és kész.
2011.06.08. 11:20
Berkut írta:AlpinaFan írta:Imco írta:vaszarig írta:
MK3 ki, MK4 be és kész.
Sziasztok!
Az MK3-as és MK4-es teljesen csereszabatos, ahogy AlpinaFan mondta. Kiveszed a három csatlakozót az MK3-asból, és bedugod az MK4-esbe. Ennyi. Kb fél perc.
A menürendszerben semmi változást nem fogsz látni, kivétel a navigációt. Ott már sokkal szebb a grafika, (nem vektográfiás, hanem lekerekített polygonos, ha jól mondom), létezik izometrikus nézet (megdöntött, un. 3D-s nézet, mint az IGo-ban). Emellett választékosabb a navigálás közbeni kifejezés, plusz néhány hasznos menüpontot találsz még a navi részében.
B.
2011.06.08. 12:39
Imco írta:Köszi az infót úrak!
Valaki esetleg nem akarja elcserélni?
Szőrbe?![]()
2011.06.08. 12:48
2011.06.09. 21:12
admin írta:BMWMuller írta:Nem tudom érdemes-e ennyit görcsölni a méregdrága, közel 10 éves technikai szinten lévő gyári cuccokkal? Kb. 250.000-ért kapsz egy Dynavin rendszert, ami a digitális Tv-től kezdve a legújabb iGoo-ig mindent kezel és a HiFi tényleg HiFi még a gyári hangszórókkal is. Nem akarom újra belinkelni, mert az oldalon már volt fenn párszor. Elég, ha beírod a keresőbe a "dynavin"-t és kihoz mindent, amit tudni szeretnél. Van jó néhány referencia az oldalról és azon kívül is jó néhány E39 és X5 futkos ilyennel már.
Én speciel nem raknám be az enyémbe.De ez az én véleményem.
2011.06.09. 21:13
2011.06.10. 09:44
vaszarig írta:admin írta:BMWMuller írta:Nem tudom érdemes-e ennyit görcsölni a méregdrága, közel 10 éves technikai szinten lévő gyári cuccokkal? Kb. 250.000-ért kapsz egy Dynavin rendszert, ami a digitális Tv-től kezdve a legújabb iGoo-ig mindent kezel és a HiFi tényleg HiFi még a gyári hangszórókkal is. Nem akarom újra belinkelni, mert az oldalon már volt fenn párszor. Elég, ha beírod a keresőbe a "dynavin"-t és kihoz mindent, amit tudni szeretnél. Van jó néhány referencia az oldalról és azon kívül is jó néhány E39 és X5 futkos ilyennel már.
Én speciel nem raknám be az enyémbe.De ez az én véleményem.
Én is Adminnal értek egyet! A gyárinál szerintem szinte semmi nem jobb!Amúgy nekem bőven megtette a gyári Hifi System is, és a gyári navi is tökéletesen tette a dolgát!
Volt olyan jó mint az IGO, szerintem! De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem!
2011.06.24. 14:24
Padre540 írta:Sziasztok!
Eladó 4:3-as fejegység MKII-vel együtt,40 pénz,de sok mindenre nyitott vagyok.A kazettás rész kattog ha átkapcsolom,kazettát még nem raktam bele sosem.Fabetétes.PÜ,20/4941382.
Időközben hozzácsapódott egy GPS modul is!Az ár nem változott...
30000ft-ért vihető!!
2011.07.02. 14:12