Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Navi

2011.06.07. 09:32

Jerry írta:
Imco írta:
MPowerPH írta:Szeva!

Beépítés mennyire bonyolult? Tudom hülye kérdés, de elgondolkodtam. :D Vagy ha ismersz innen az oldalról olyat, aki bevállalná, az még jobb lenne. :D Mert ahogy nézem nem egyszerű meló egy mezei usernek.

Ááááá, dehogy! Jerrynek is sikerült egy fél év alatt! Úgy megtetszett neki, hogy most eladja és kezdi elölről! :hehe ;)

Nos, a szerelés megvolt laza 2 nap alatt. Másodszorra már menne egy nap alatt is! :nyelves:
Amúgy mondasz valamit Imco, mert tényleg jó móka volt!
:franko:

Ha kell az egész cucc és van rá egy szabadnapod, akkor szívesen átszerelem neked! Pár sört legurítunk közben (persze te csak alkoholmenteset) és lesz egy klassz napunk!

A sörrel nem lesz gond. :D Na, dobok egy privátot. :)

2011.06.07. 09:41

MPowerPH írta:
Jerry írta:
Imco írta:
MPowerPH írta:Szeva!

Beépítés mennyire bonyolult? Tudom hülye kérdés, de elgondolkodtam. :D Vagy ha ismersz innen az oldalról olyat, aki bevállalná, az még jobb lenne. :D Mert ahogy nézem nem egyszerű meló egy mezei usernek.

Ááááá, dehogy! Jerrynek is sikerült egy fél év alatt! Úgy megtetszett neki, hogy most eladja és kezdi elölről! :hehe ;)

Nos, a szerelés megvolt laza 2 nap alatt. Másodszorra már menne egy nap alatt is! :nyelves:
Amúgy mondasz valamit Imco, mert tényleg jó móka volt!
:franko:

Ha kell az egész cucc és van rá egy szabadnapod, akkor szívesen átszerelem neked! Pár sört legurítunk közben (persze te csak alkoholmenteset) és lesz egy klassz napunk!

Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!

2011.06.07. 09:49

tibi666 írta:
MPowerPH írta:

Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!

Nehogy megnézd! Menjünk sörözni! :lol: :lol: :lol:

2011.06.07. 09:56

tibi666 írta:Azért előbb nézz meg egy gyári rendszert működés közben!

Miért? :D Egyébként nem újdonság, igaz a 16:9-es változatot látom hetente legalább egyszer. Nem egy IGO, de annyira nem rossz.(szerintem) Bár előtte kellene bele nagy BC... Inkább ez riaszt el. 2 éve volt tervben a navi, akkor még drágábban, de bontottan volt lehetőségem egyre. Akkor is a BC miatt nem jött össze.

2011.06.07. 17:18

MPowerPH írta:

Miért? :D Egyébként nem újdonság, igaz a 16:9-es változatot látom hetente legalább egyszer. Nem egy IGO, de annyira nem rossz.(szerintem) Bár előtte kellene bele nagy BC... Inkább ez riaszt el. 2 éve volt tervben a navi, akkor még drágábban, de bontottan volt lehetőségem egyre. Akkor is a BC miatt nem jött össze.

LASSSSSSSSSÚ, és nem túl okos.
Fogalmazzunk úgy, hogy én nem vennék E39-et navi nélkül, de ha navi nélküli E39-em lenne, biztos nem tenném bele.

Csak a 4:3-as Mk2-ről tudok nyilatkozni, az Mk4 biztos gyorsabb és okosabb, de az meg drága.

Offomba is megvettem a gyári navi szettet ebayről tavaly ősszel, azóta is a garázsban áll a dobozban. :mrgreen:

2011.06.07. 21:51

tibi666 írta:
MPowerPH írta:

Fogalmazzunk úgy, hogy én nem vennék E39-et navi nélkül, de ha navi nélküli E39-em lenne, biztos nem tenném bele.

Csak a 4:3-as Mk2-ről tudok nyilatkozni, az Mk4 biztos gyorsabb és okosabb, de az meg drága.

Offomba is megvettem a gyári navi szettet ebayről tavaly ősszel, azóta is a garázsban áll a dobozban. :mrgreen:

Nekem MK3-as volt gyárilag a kocsimban, amit cseréltem MK4-re! Simán megérte! Ég és föld! És mondom, nekem MK3 volt előtte, de neked meg ezek szerint csak MK2 van.... :lol:

2011.06.07. 22:25

vaszarig írta:
tibi666 írta:
MPowerPH írta:

Nekem MK3-as volt gyárilag a kocsimban, amit cseréltem MK4-re! Simán megérte! Ég és föld! És mondom, nekem MK3 volt előtte, de neked meg ezek szerint csak MK2 van.... :lol:

Nem tudom érdemes-e ennyit görcsölni a méregdrága, közel 10 éves technikai szinten lévő gyári cuccokkal? Kb. 250.000-ért kapsz egy Dynavin rendszert, ami a digitális Tv-től kezdve a legújabb iGoo-ig mindent kezel és a HiFi tényleg HiFi még a gyári hangszórókkal is. Nem akarom újra belinkelni, mert az oldalon már volt fenn párszor. Elég, ha beírod a keresőbe a "dynavin"-t és kihoz mindent, amit tudni szeretnél. Van jó néhány referencia az oldalról és azon kívül is jó néhány E39 és X5 futkos ilyennel már.
A régi cuccokat meg lehet, hogy a bontós oldalon megveszik jó pénzért.

2011.06.07. 23:04

BMWMuller írta:Nem tudom érdemes-e ennyit görcsölni a méregdrága, közel 10 éves technikai szinten lévő gyári cuccokkal? Kb. 250.000-ért kapsz egy Dynavin rendszert, ami a digitális Tv-től kezdve a legújabb iGoo-ig mindent kezel és a HiFi tényleg HiFi még a gyári hangszórókkal is. Nem akarom újra belinkelni, mert az oldalon már volt fenn párszor. Elég, ha beírod a keresőbe a "dynavin"-t és kihoz mindent, amit tudni szeretnél. Van jó néhány referencia az oldalról és azon kívül is jó néhány E39 és X5 futkos ilyennel már.

Én speciel nem raknám be az enyémbe.De ez az én véleményem.

2011.06.08. 01:08

vaszarig írta:

Csont nélkül bemegy, vagy gépészkedni, programozni kell?

2011.06.08. 06:19

Imco írta:
vaszarig írta:

Én úgy tudom, csak rá kell dugni a csatira, és megy.

Odus

2011.06.08. 08:24

Imco írta:
vaszarig írta:

MK3 ki, MK4 be és kész.

2011.06.08. 09:35

AlpinaFan írta:
Imco írta:
vaszarig írta:

MK3 ki, MK4 be és kész.

Sziasztok!
Az MK3-as és MK4-es teljesen csereszabatos, ahogy AlpinaFan mondta. Kiveszed a három csatlakozót az MK3-asból, és bedugod az MK4-esbe. Ennyi. Kb fél perc.
A menürendszerben semmi változást nem fogsz látni, kivétel a navigációt. Ott már sokkal szebb a grafika, (nem vektográfiás, hanem lekerekített polygonos, ha jól mondom), létezik izometrikus nézet (megdöntött, un. 3D-s nézet, mint az IGo-ban). Emellett választékosabb a navigálás közbeni kifejezés, plusz néhány hasznos menüpontot találsz még a navi részében.
B.

2011.06.08. 11:20

Berkut írta:
AlpinaFan írta:
Imco írta:
vaszarig írta:

MK3 ki, MK4 be és kész.

Sziasztok!
Az MK3-as és MK4-es teljesen csereszabatos, ahogy AlpinaFan mondta. Kiveszed a három csatlakozót az MK3-asból, és bedugod az MK4-esbe. Ennyi. Kb fél perc.
A menürendszerben semmi változást nem fogsz látni, kivétel a navigációt. Ott már sokkal szebb a grafika, (nem vektográfiás, hanem lekerekített polygonos, ha jól mondom), létezik izometrikus nézet (megdöntött, un. 3D-s nézet, mint az IGo-ban). Emellett választékosabb a navigálás közbeni kifejezés, plusz néhány hasznos menüpontot találsz még a navi részében.
B.

Köszi az infót úrak!

Valaki esetleg nem akarja elcserélni? :)
Szőrbe? ;) :)

2011.06.08. 12:39

Imco írta:Köszi az infót úrak!

De, én elcserélném veled az enyémet! ;)

2011.06.08. 12:48

Imco írta:

És mennyi szőrt adnál érte?!... :lol:

Azért ne Fan-t... :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek strobi az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2011.06.09. 21:12

admin írta:
BMWMuller írta:Nem tudom érdemes-e ennyit görcsölni a méregdrága, közel 10 éves technikai szinten lévő gyári cuccokkal? Kb. 250.000-ért kapsz egy Dynavin rendszert, ami a digitális Tv-től kezdve a legújabb iGoo-ig mindent kezel és a HiFi tényleg HiFi még a gyári hangszórókkal is. Nem akarom újra belinkelni, mert az oldalon már volt fenn párszor. Elég, ha beírod a keresőbe a "dynavin"-t és kihoz mindent, amit tudni szeretnél. Van jó néhány referencia az oldalról és azon kívül is jó néhány E39 és X5 futkos ilyennel már.

Én is Adminnal értek egyet! A gyárinál szerintem szinte semmi nem jobb! :) Amúgy nekem bőven megtette a gyári Hifi System is, és a gyári navi is tökéletesen tette a dolgát! :)
Volt olyan jó mint az IGO, szerintem! De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem! :lol:

2011.06.09. 21:13

Imco írta:
vaszarig írta:

Ha MK3-at cserélsz MK4-re, akkor igen, csont nélkül! :lol:

2011.06.10. 09:44

vaszarig írta:
admin írta:

Én is Adminnal értek egyet! A gyárinál szerintem szinte semmi nem jobb! :) Amúgy nekem bőven megtette a gyári Hifi System is, és a gyári navi is tökéletesen tette a dolgát! :)
Volt olyan jó mint az IGO, szerintem! De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem! :lol:

Szintén egyetértek!
A gyári navi is tökéletesen működik. Nem azon van a hangsúly, hogy szép grafikás épületeket nézzek a naviban, meg hegyeket, dombokat lássak, mint az IGo-ban, hanem hogy vezetés közben egy pillantással fel tudjam mérni, hogy merre menjek. Erre meg tökéletesen megfelel a "butább" gyári navinak a grafikája. A térképlefedettség 100%-os ebben is, akkor meg minek variáljak? Teszi a dolgát, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Akinek nincs, annak érdemes elgondolkodnia az utángyártotton, de akinek már van navija, szerintem ne cserélje ki.
B.

2011.06.24. 14:24

Padre540 írta:Sziasztok!

Eladó 4:3-as fejegység MKII-vel együtt,40 pénz,de sok mindenre nyitott vagyok. :D A kazettás rész kattog ha átkapcsolom,kazettát még nem raktam bele sosem.Fabetétes.PÜ,20/4941382.

Időközben hozzácsapódott egy GPS modul is!Az ár nem változott...

30000ft-ért vihető!!

Elkelt! :franko:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Padre540 2011.08.11. 22:32-kor.

2011.07.02. 14:12

Sziasztok!

MKIII magyarosítva navi lemezzel:30000ft.

6-os CD-tár,magazinnal:10000ft

0620/4941382 vagy PÜ

Elkelt! :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge