Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2015.07.19. 11:55

Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót. :help:

ITT

2015.07.19. 23:22

muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót. :help:

ITT

Maxit tudom csak most hirtelen Szombathelyről... :shock:

2015.07.19. 23:52

Schnitzer írta:
muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót. :help:

ITT

Ha itthon van.Mert Ausztriába szokott melózni.

2015.07.23. 15:44

admin írta:
Schnitzer írta:

ITT

Eredmény 0. Azért köszönöm.

2015.07.23. 23:58

muhaati írta:
admin írta:
Schnitzer írta:

ITT

Szia Ati!
Most éppen Olaszországban vagyok, de augusztus 4-én megyek Szombathelyre.
Az már késő?

2015.07.24. 13:18

Kedves Klubtársak!

Munkáltató/SIM kártya cserét követő bénázás-sorozatom kapcsán elkutyultam többetek telefonszámát :oops: . Kérlek Benneteket, PÜ-ben küldjetek számokat, esetleg a Klub-telefonkönyvet, az még jobb lenne!

Előre is köszönöm :franko:

2015.07.24. 15:13

Taxi969 írta:
muhaati írta:
admin írta:
Schnitzer írta:

ITT

Szia Ati!
Most éppen Olaszországban vagyok, de augusztus 4-én megyek Szombathelyre.
Az már késő?

Köszönöm, de addigra megpróbálom idehozatni a vasat. ( ha tényleg eladó, és nincs benne sumák, akkor elhozzák. ) Kicsit meleg a tulajdonos-üzembentartó-megbízott eladó kombó, de megpróbálom lecsekkolni.

2015.08.01. 11:16

Sziasztok!

Segítségeteket kérném!

Szükségünk lenne egy jó állapotú 136 lovas 2.0-es diesel motorra.
Még mielőtt szivatnátok: E39 520d-be menne, 2001-es évjárat.

Ha valakinek van, vagy tud valami értelmes ajánlatot, akkor kérem, reagáljon!

Köszönettel:

Jani

2015.08.01. 13:38

Rjani530d írta:Sziasztok!

Segítségeteket kérném!

Köszönettel:

Jani

Kérdezd Admint! Amennyit használja, akármi is lehet! ;) :D

2015.08.01. 17:13

:help:
Van egy kis problemam:
Ma a Szilagyi Erzsebet Fasornal tettem le a kocsit. Megyek vissza, csekk a szelvedon:
50.0000.-!!!!!!!! :shock:
Mert roki helyere parkoltam. Forgok, mint a hulye, akkor latom, hogy vagy 10 meterre egy tabla van eldugva:
Roki parki 2x
Kurvara nem volt szem elott a tabla!!!!
Tud valaki valami megoldast, hogy lehetne csokkenteni a birsag osszeget?
( mert magat a birsagot sem tartom korrektnek, hogy egy alig eszre veheto tabla miatt..... - az aszfaltra sem volt felfestve, hogy roki hely - , de a merteke pedig elfogadhatatlan szamomra )

Koszonet

2015.08.01. 17:34

leslie írta::help:
Van egy kis problemam:
Ma a Szilagyi Erzsebet Fasornal tettem le a kocsit. Megyek vissza, csekk a szelvedon:
Mert roki helyere parkoltam. Forgok, mint a hulye, akkor latom, hogy vagy 10 meterre egy tabla van eldugva:
Roki parki 2x
( mert magat a birsagot sem tartom korrektnek, hogy egy alig eszre veheto tabla miatt..... - az aszfaltra sem volt felfestve, hogy roki hely - , de a merteke pedig elfogadhatatlan szamomra )

Koszonet

Ügyvéd: KATT IDE!
A szemben lévő házban "rendel", néhány ízben beszéltem vele, s tudtam meg, hogy közlekedési szakjogász is. Korrekt hölgynek tűnik, többet azonban nem tudok; de hogy jogi képviseletre lesz szükséges az szinte biztos (ami lehet hogy az elején többe fáj, de így esetleg van esélyed visszaszerezni a pénzed). Amit még javasolnék, ha van rá módod, próbáld lefotózni a helyet nagyjából az "autós szemszögéből", mert ez -szerintem- perdöntő lehet.

2015.08.01. 18:32

SvidronyA írta:
leslie írta::help:
Van egy kis problemam:
Roki parki 2x

Koszonet

Ügyvéd: KATT IDE!
A szemben lévő házban "rendel", néhány ízben beszéltem vele, s tudtam meg, hogy közlekedési szakjogász is. Korrekt hölgynek tűnik, többet azonban nem tudok; de hogy jogi képviseletre lesz szükséges az szinte biztos (ami lehet hogy az elején többe fáj, de így esetleg van esélyed visszaszerezni a pénzed). Amit még javasolnék, ha van rá módod, próbáld lefotózni a helyet nagyjából az "autós szemszögéből", mert ez -szerintem- perdöntő lehet.

Szerintem olcsóbb lesz befizetni... :(

2015.08.01. 19:12

Rjani530d írta:Szerintem olcsóbb lesz befizetni... :(

Bizony, bizony. Nem rég mentem bíróságig a szélvédős sztorimmal.
Konzekvencia:
A rendőr mindig igazat mond / a bíró mondta. ergo az én szavam nem ér annyit./ és tévedhetetlen.
CTRL+C CTRL+V volt a vallómásuk!
Ha nincs két rendőr tanúd akkor ne pereskedj!
Fekete-fehér!!! képen "tisztán" látszik, hogy régen be van repedve a szélvédőm.
A perdöntő tény, hogy poros!
Le vagyon írva, 26000 Ft jövedelemhez nem eltúlzott a 40000 Ft bírság.

Volt még 1-2 komikus fordulat! Ha nem itt pattogna a 40e, akkor még röhögnék is! :D

Fizess! Kevés az esélyed! Ki vannak tanítva, hogy hol nincs esélyed bizonyitani.
Csak mi, vétkesek hisszük hogy szerencsénk lehet.

2015.08.01. 20:00

Imco írta:

Konzekvencia:
A rendőr mindig igazat mond / a bíró mondta. ergo az én szavam nem ér annyit./ és tévedhetetlen.

Volt még 1-2 komikus fordulat! Ha nem itt pattogna a 40e, akkor még röhögnék is! :D

Fizess! Kevés az esélyed! Ki vannak tanítva, hogy hol nincs esélyed bizonyitani.

koszonet uraim!
Imco, az utso mondatod,,,, nagyon komoly!!!:)
Nekem csak az faj, hogy a kihagasom merteke nem aranyos a buntetes mertekevel!!!!
Ez az osszeg egy atlagos magyar fizetes fele-harmada......

szerk.:
Kepeket a helyszinen keszitettem es az aszfaltra nem volt felfestve, hogy roki hely.....
Es nem rendor baszott meg, hanem kozteres....

2015.08.01. 20:20

leslie írta:
Imco írta:

Konzekvencia:

koszonet uraim!
Imco, az utso mondatod,,,, nagyon komoly!!!:)
Nekem csak az faj, hogy a kihagasom merteke nem aranyos a buntetes mertekevel!!!!
Ez az osszeg egy atlagos magyar fizetes fele-harmada......

Igazatok lehet, illetve van, s valószínű, hogy azért nagy a pofám/igazságérzetem/naivitásom, mert nem velem történt az eset, de legalább tanácsot kérnék, hogy egyáltalán érdemes-e sz@rakodni (gondolom, az is van egy Szent István). Pont azért, mert a tétel gusztustalanul sok. Esetleg a médianyilvánosság... Bár a mai szennycsatornáknak minimum vér(áldozat) kell :roll: És ugye, nagy valószínűséggel az általam vázolt esetben könnyen lehet, hogy az 50-ből lesz 60 :( Gusztustalan :!:

2015.08.01. 20:28

Hetfon bemegyek az illetekes hatosaghoz, hatha kifogok egy normalis ugyintezot, aki segit.... Mellesleg, asszem rogzitem a beszelgetest.....

2015.08.01. 21:23

leslie írta:Hetfon bemegyek az illetekes hatosaghoz, hatha kifogok egy normalis ugyintezot, aki segit.... Mellesleg, asszem rogzitem a beszelgetest.....

Pazarlod az idődet. Ez egyszerű pénzbehajtás. Valószínűleg naponta több ilyen bírságot is kiosztanak ott, ugyanúgy, mint más "csapdáknál". Ha jól tudom a bírság fix, nincs mérlegelési lehetőség, elengedésről meg ne is álmodj, hová is vezetne az.

2015.08.01. 21:36

PeterE39 írta:
leslie írta:Hetfon bemegyek az illetekes hatosaghoz, hatha kifogok egy normalis ugyintezot, aki segit.... Mellesleg, asszem rogzitem a beszelgetest.....

Pazarlod az idődet. Ez egyszerű pénzbehajtás. Valószínűleg naponta több ilyen bírságot is kiosztanak ott, ugyanúgy, mint más "csapdáknál". Ha jól tudom a bírság fix, nincs mérlegelési lehetőség, elengedésről meg ne is álmodj, hová is vezetne az.

Az ilyen helyek azért vannak,hogy a közteres tudja hozni a napi átlag büntetést mert ha nem hozza nincs prémium(jutalék). Ilyen helyeken napi többször megjelenek,mint például megállni tilos rakodási terület,stb.

2015.08.01. 21:38

Imco írta:
Rjani530d írta:Sziasztok!

Segítségeteket kérném!

Köszönettel:

Jani

Kérdezd Admint! Amennyit használja, akármi is lehet! ;) :D

Milyen vicces valaki!! Te is inkább a másik verdával furikázol :lol:

2015.08.01. 21:46

Egyéb, valami építő jellegű ötlet?
Hozzászólás küldése

VigLink badge