![]() |
2015.07.19. 11:55

2015.07.19. 23:22
muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót.
ITT
2015.07.19. 23:52
Schnitzer írta:muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót.
ITT
Maxit tudom csak most hirtelen Szombathelyről...
2015.07.23. 15:44
admin írta:Schnitzer írta:muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót.
ITT
Ha itthon van.Mert Ausztriába szokott melózni.
2015.07.23. 23:58
muhaati írta:admin írta:Schnitzer írta:muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót.
ITT
Eredmény 0. Azért köszönöm.
2015.07.24. 13:18
2015.07.24. 15:13
Taxi969 írta:muhaati írta:admin írta:Schnitzer írta:muhaati írta:Uraim! Egy szívességet szeretnék kérni, ha van Szombathelyi klubtársunk, aki megnézne egy autót.
ITT
Eredmény 0. Azért köszönöm.
Szia Ati!
Most éppen Olaszországban vagyok, de augusztus 4-én megyek Szombathelyre.
Az már késő?
2015.08.01. 11:16
2015.08.01. 13:38
Rjani530d írta:Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Szükségünk lenne egy jó állapotú 136 lovas 2.0-es diesel motorra.
Még mielőtt szivatnátok: E39 520d-be menne, 2001-es évjárat.
Ha valakinek van, vagy tud valami értelmes ajánlatot, akkor kérem, reagáljon!
Köszönettel:
Jani
2015.08.01. 17:13
2015.08.01. 17:34
leslie írta::help:
Van egy kis problemam:
Ma a Szilagyi Erzsebet Fasornal tettem le a kocsit. Megyek vissza, csekk a szelvedon:
50.0000.-!!!!!!!!![]()
Mert roki helyere parkoltam. Forgok, mint a hulye, akkor latom, hogy vagy 10 meterre egy tabla van eldugva:
Roki parki 2x
Kurvara nem volt szem elott a tabla!!!!
Tud valaki valami megoldast, hogy lehetne csokkenteni a birsag osszeget?
( mert magat a birsagot sem tartom korrektnek, hogy egy alig eszre veheto tabla miatt..... - az aszfaltra sem volt felfestve, hogy roki hely - , de a merteke pedig elfogadhatatlan szamomra )
Koszonet
2015.08.01. 18:32
SvidronyA írta:leslie írta::help:
Van egy kis problemam:
Ma a Szilagyi Erzsebet Fasornal tettem le a kocsit. Megyek vissza, csekk a szelvedon:
50.0000.-!!!!!!!!![]()
Mert roki helyere parkoltam. Forgok, mint a hulye, akkor latom, hogy vagy 10 meterre egy tabla van eldugva:
Roki parki 2x
Kurvara nem volt szem elott a tabla!!!!
Tud valaki valami megoldast, hogy lehetne csokkenteni a birsag osszeget?
( mert magat a birsagot sem tartom korrektnek, hogy egy alig eszre veheto tabla miatt..... - az aszfaltra sem volt felfestve, hogy roki hely - , de a merteke pedig elfogadhatatlan szamomra )
Koszonet
Ügyvéd: KATT IDE!
A szemben lévő házban "rendel", néhány ízben beszéltem vele, s tudtam meg, hogy közlekedési szakjogász is. Korrekt hölgynek tűnik, többet azonban nem tudok; de hogy jogi képviseletre lesz szükséges az szinte biztos (ami lehet hogy az elején többe fáj, de így esetleg van esélyed visszaszerezni a pénzed). Amit még javasolnék, ha van rá módod, próbáld lefotózni a helyet nagyjából az "autós szemszögéből", mert ez -szerintem- perdöntő lehet.
2015.08.01. 19:12
Rjani530d írta:Szerintem olcsóbb lesz befizetni...
2015.08.01. 20:00
Imco írta:Rjani530d írta:Szerintem olcsóbb lesz befizetni...
Bizony, bizony. Nem rég mentem bíróságig a szélvédős sztorimmal.
Konzekvencia:
A rendőr mindig igazat mond / a bíró mondta. ergo az én szavam nem ér annyit./ és tévedhetetlen.
CTRL+C CTRL+V volt a vallómásuk!
Ha nincs két rendőr tanúd akkor ne pereskedj!
Fekete-fehér!!! képen "tisztán" látszik, hogy régen be van repedve a szélvédőm.
A perdöntő tény, hogy poros!
Le vagyon írva, 26000 Ft jövedelemhez nem eltúlzott a 40000 Ft bírság.
Volt még 1-2 komikus fordulat! Ha nem itt pattogna a 40e, akkor még röhögnék is!
Fizess! Kevés az esélyed! Ki vannak tanítva, hogy hol nincs esélyed bizonyitani.
Csak mi, vétkesek hisszük hogy szerencsénk lehet.
2015.08.01. 20:20
leslie írta:Imco írta:Rjani530d írta:Szerintem olcsóbb lesz befizetni...
Bizony, bizony. Nem rég mentem bíróságig a szélvédős sztorimmal.
Konzekvencia:
A rendőr mindig igazat mond / a bíró mondta. ergo az én szavam nem ér annyit./ és tévedhetetlen.
CTRL+C CTRL+V volt a vallómásuk!
Ha nincs két rendőr tanúd akkor ne pereskedj!
Fekete-fehér!!! képen "tisztán" látszik, hogy régen be van repedve a szélvédőm.
A perdöntő tény, hogy poros!
Le vagyon írva, 26000 Ft jövedelemhez nem eltúlzott a 40000 Ft bírság.
Volt még 1-2 komikus fordulat! Ha nem itt pattogna a 40e, akkor még röhögnék is!
Fizess! Kevés az esélyed! Ki vannak tanítva, hogy hol nincs esélyed bizonyitani.
Csak mi, vétkesek hisszük hogy szerencsénk lehet.
koszonet uraim!
Imco, az utso mondatod,,,, nagyon komoly!!!:)
Nekem csak az faj, hogy a kihagasom merteke nem aranyos a buntetes mertekevel!!!!
Ez az osszeg egy atlagos magyar fizetes fele-harmada......
2015.08.01. 20:28
2015.08.01. 21:23
leslie írta:Hetfon bemegyek az illetekes hatosaghoz, hatha kifogok egy normalis ugyintezot, aki segit.... Mellesleg, asszem rogzitem a beszelgetest.....
2015.08.01. 21:36
PeterE39 írta:leslie írta:Hetfon bemegyek az illetekes hatosaghoz, hatha kifogok egy normalis ugyintezot, aki segit.... Mellesleg, asszem rogzitem a beszelgetest.....
Pazarlod az idődet. Ez egyszerű pénzbehajtás. Valószínűleg naponta több ilyen bírságot is kiosztanak ott, ugyanúgy, mint más "csapdáknál". Ha jól tudom a bírság fix, nincs mérlegelési lehetőség, elengedésről meg ne is álmodj, hová is vezetne az.
2015.08.01. 21:38
Imco írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Szükségünk lenne egy jó állapotú 136 lovas 2.0-es diesel motorra.
Még mielőtt szivatnátok: E39 520d-be menne, 2001-es évjárat.
Ha valakinek van, vagy tud valami értelmes ajánlatot, akkor kérem, reagáljon!
Köszönettel:
Jani
Kérdezd Admint! Amennyit használja, akármi is lehet!![]()
2015.08.01. 21:46