Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.04. 15:31

kzolee írta:Januárban nem lett BMW-s kép... 8)

--- Januári gyorshajtók ---

Huhhhh megúsztuk. Azért nem semmi lett volna a hármas fogat egybe fotózva. :taps:
Azért is én értem elöbb pestre és nem a koty-koty-ok. :lol:

Jackson, aki letörölte a homlokát

2011.02.04. 16:05

jackson írta:

Huhhhh megúsztuk. Azért nem semmi lett volna a hármas fogat egybe fotózva. :taps:

Még várjál, 3 honap amíg küldhetik :)

2011.02.04. 16:32

szekeres írta:
jackson írta:

Még várjál, 3 honap amíg küldhetik :)

ÁÁÁ az ezen a címlapon lett volna.

Jackson, aki azért detektorral volt merész

2011.02.04. 19:16

Na ma megint játszottam az ördöggel! :twisted:
Az M7 135 kőnél "rendszeresen" veszik a Kanizsa felé tartókat a szembejövő belsősáv melletti fűről szalagkorláton keresztül. Mondom utasnak, hol szoktak traffizni, majd eldumáltam! :( Diszkréten mint elefánt az egér mögé, elbujtam egy corsa seggében! :) Remélem sikerült! :)

2011.02.04. 21:57

jackson írta:

Helo
Azért még várjál az örömmel :wink:
Nem olyan biztos hogy nem mértek be

2011.02.10. 17:00

Május 1-től igen drága a büntetés!

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.

-a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt.és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
-Ferenc krt.-Üllői út sarok
-Rákóczi tér,József krt.(Nyugati felé)
-Attila utca - Alagút sarok
-Hegyalja út - Jagelló út sarok
-Fehérvári úti piacnál
-Budafoki út
-Mártírok útja - Bimbó utca sarok
-Moszkva tér
-Kőbányai út (Egészségháznál)
-Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
-Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
-Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
-Szamuley utca - Petőfi híd felhajtónál

Az automata traffipax lényege, hogy a piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet.
A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben.

2011.02.11. 04:28

kzolee írta:Május 1-től igen drága a büntetés!

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.

-a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt.és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
-Fehérvári úti piacnál
-Budafoki út
-Moszkva tér

Az automata traffipax lényege, hogy a piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet.

Szia Zoli,

Örülök hogy bedőltél egy közel 15-20 éves kamunak.

Jackson, aki már akkor is halott róla

2011.02.11. 08:45

jackson írta:
kzolee írta:Május 1-től igen drága a büntetés!

-Fehérvári úti piacnál
-Budafoki út
-Moszkva tér

Szia Zoli,

Örülök hogy bedőltél egy közel 15-20 éves kamunak.

Jackson, aki már akkor is halott róla

:) igen ezt már én is olvastam sokat... :)

2011.02.14. 21:20

AKI NYÍREGYHÁZÁN JÁR, ÉRDEMES ELOLVASNIA

2011.02.14. 21:25

muhaati írta:AKI NYÍREGYHÁZÁN JÁR, ÉRDEMES ELOLVASNIA

Ehhez kapcsolódik

2011.02.14. 21:32

muhaati írta:AKI NYÍREGYHÁZÁN JÁR, ÉRDEMES ELOLVASNIA

Ennél sokkal komolyabb, a 4 es úton befelé a 2. felüljáró végén lévő kereszteződésben ÉLES a kamera!
+ a debreceni úton szinte mindíg nézik a lámpákat valahol kamerával-
NEkem sikerült ott egyszer satufékkel visszatolatva megúszni egy 50.100ezres büntetést.

A véleményem azonban a sárga 50 ezresről elég lehangoló...nem értem, elvileg arra nem is büntethetének... vicc ez is, de egy haveromat épp a minap kapták így le. Látszik a sárga a kocsi fölött , ahogy mondta, zöld volt ... mégis büntettek, hiába akkor váltott, amikor alatta volt. 3 felvétel van és mégis, szóval ISMÉT HAZUDNAK A SZEMÉT DISZNÓK! Olyan ez , mint hogy a veszélyes helyeken trafiznak... Az is HAZUGSÁG.

JA és képzeljétek, beküldtm a rendőrségre egy felvételt. A minap a cikkben említett kerszteződésben álltam. Előttem DISZNÓK! Egyszer csak a faszi tolat, elindul és megfordult... ZÁRÓVONALON, jelzés nélkül, csak úgy. Én dudáltam, lehuztam az ablakot és szóltam, MIT CSINÁLSZ?? NEKED SZABAD?? OTT a kamera fent... Persze igazoltatni akart... De nekem zöld lett és leléptem.

NA erre mit szóltok??? Mikor ott a saját kamerájuk... AKKOR IS LEHET??? Rühellem a zsarukat, mert nincs kivétel, szemedben mind tisztességes és becsületes. DE az utcán köcsögök...

Bocs ha megbántottam ezzel olyat aki rendőr... és olvas. Ez van, csak ilyenekkel találkozik az ember. .. NEKIK KELLENE PÉLDÁT MUTATNI!!! Tudom kivételek mindig vannak és a börtönben is MINDENKI ártatlannn

2011.02.14. 21:39

simi64 írta:

Ehhez kapcsolódik

Pont ezt akartam én is hozzáfűzni az esethez. Ebből olyan hosszas bírósági ügyek lesznek, hogy a már amúgy is csigalassú törvénykezés talán mindörökre bedugul a saját hülyeségüknél fogva. Mi az, hogy sárgánál büntetnek? Ki és hogyan fogja bizonyítani, hogy biztonságosan megállhatott volna-e az illető az adott körülmények között? Rutintalan tanulóvezető, csúszós útburkolat, seggében lévő másik autós stb, stb.
Mikor lesz már végre élhető ez az ország? Miért mindig azon dolgoznak a drága jogalkotóink, hogy minél nyomorúságosabban érezze magát az állampolgár? Amíg nekik mindent lehet a mentelmi joguknak, kapcsolataiknak, diplomata rendszámuknak köszönhetően?
Miért van az, hogy nem veszik észre, hogy egy ország annál jobban húz minél ELÉGEDETTEBBEK a polgárai?

2011.02.14. 22:06

szekeres írta: Előttem DISZNÓK! Egyszer csak a faszi tolat, elindul és megfordult... ZÁRÓVONALON, jelzés nélkül, csak úgy. Én dudáltam, lehuztam az ablakot és szóltam, MIT CSINÁLSZ?? NEKED SZABAD?? OTT a kamera fent... Persze igazoltatni akart... De nekem zöld lett és leléptem.

Ma Kaposvárról jöttem 110Kmh-ás tábla rendőr megelőz én jöttem 110-el de ő folyamatosan távolodik jön egy kereszteződés 70-es tábla beszúrva arra se volt képes hogy a gázról elvegye a lábát.Táblák csak ránk vonatkoznak :?:

2011.02.14. 23:03

admin írta:
szekeres írta: Előttem DISZNÓK! Egyszer csak a faszi tolat, elindul és megfordult... ZÁRÓVONALON, jelzés nélkül, csak úgy. Én dudáltam, lehuztam az ablakot és szóltam, MIT CSINÁLSZ?? NEKED SZABAD?? OTT a kamera fent... Persze igazoltatni akart... De nekem zöld lett és leléptem.

Ma Kaposvárról jöttem 110Kmh-ás tábla rendőr megelőz én jöttem 110-el de ő folyamatosan távolodik jön egy kereszteződés 70-es tábla beszúrva arra se volt képes hogy a gázról elvegye a lábát.Táblák csak ránk vonatkoznak :?:

Erre mondható:

a törvény előtt mindenki egyenlő, de vannak az egyenlők és az egyenlőbbek.

Alacsony költségvetésű, emberi traffipax.

2011.02.15. 13:38

Alacsony költségvetésű, emberi traffipax.
-----KATT-----

üdv:atiotezer

2011.02.26. 22:50

Aki most be van tojva a blokkoló miatt:

EGYENLŐRE AZ ÁLLÁSPONT

2011.02.27. 00:22

muhaati írta:Aki most be van tojva a blokkoló miatt:

EGYENLŐRE AZ ÁLLÁSPONT

Eddig nincs gond, de ha ezt elfogadják, akkor kidobhatjuk a műszert a kukába ???

http://www.parlament.hu/irom39/02315/02315.pdf

2011.02.27. 00:25

Oroszlan írta:

EGYENLŐRE AZ ÁLLÁSPONT

Eddig nincs gond, de ha ezt elfogadják, akkor kidobhatjuk a műszert a kukába ???

Helo
Majd használod azt amit ÉN kifejlesztettem :wink:

2011.02.27. 00:32

lepke írta:
Oroszlan írta:

EGYENLŐRE AZ ÁLLÁSPONT

Helo
Majd használod azt amit ÉN kifejlesztettem :wink:

Vagy amit Én használok a Korzán.
Na mindjárt jön a kép ...

2011.02.27. 00:50

Tessék:

Sáros, vizes, erdős út ...

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge