![]() |
2015.06.13. 09:22
2015.06.13. 09:43
SvidronyA írta:Tisztelt Klubtársak!
Aki tudja nagysparco Kolléga telefonos elérhetőségét, kérem, PÜ-ben küldje meg! Nagyon fontos! Előre is köszönöm, derűs, szép napot Nektek
2015.07.09. 00:58
2015.07.09. 06:18
tökmöc írta:Nos egy kis segítség kéne!
Nem is olyan régen vettem a E61 XD vagyis öszkerekes autót de mivel télen hegyekben vagyunk ezért nem tudom melyik kerékre vegyek használt gumit és melyikre újat! "tudom aki ilyen autót vesz annak legyen kerékre is pénze én nem így vagyok hanem úgy ahol tudok ott sporolok" !
Nemversenyzésre kell nem is gyorsulásra hanem egyszerűen közlekedésre az autó de azt sajna nem tudom előlre vagy hátra tegyek új gumit?!![]()
Szerintetek?
2015.07.09. 08:34
muhaati írta:tökmöc írta:Nos egy kis segítség kéne!
Nem is olyan régen vettem a E61 XD vagyis öszkerekes autót de mivel télen hegyekben vagyunk ezért nem tudom melyik kerékre vegyek használt gumit és melyikre újat! "tudom aki ilyen autót vesz annak legyen kerékre is pénze én nem így vagyok hanem úgy ahol tudok ott sporolok" !
Nemversenyzésre kell nem is gyorsulásra hanem egyszerűen közlekedésre az autó de azt sajna nem tudom előlre vagy hátra tegyek új gumit?!![]()
Szerintetek?
Kinyírod az osztóművet, ha nem egyforma méretűek a kerekek.
2015.07.09. 09:39
tökmöc írta:Nos egy kis segítség kéne!
Szerintetek?
2015.07.09. 11:45
barbrady írta:tökmöc írta:Nos egy kis segítség kéne!
Szerintetek?
Mindig előre kell tenni a kopottabb gumit.
Tapatalk
2015.07.09. 12:13
tökmöc írta:... télen hegyekben vagyunk ezért nem tudom melyik kerékre vegyek használt gumit és melyikre újat! ... ahol tudok ott sporolok
2015.07.09. 14:43
491523 írta:tökmöc írta:... télen hegyekben vagyunk ezért nem tudom melyik kerékre vegyek használt gumit és melyikre újat! ... ahol tudok ott sporolok
Télen, hegyre, négy darab, új, jó minőségű gumiabroncs olcsóbb lesz mint az a javíttatás, mint amit akkor fizetsz majd amikor a kopott gumival tetőre rakod a szerpentinen a gépjárművet
2015.07.09. 15:20
tökmöc írta:491523 írta:tökmöc írta:... télen hegyekben vagyunk ezért nem tudom melyik kerékre vegyek használt gumit és melyikre újat! ... ahol tudok ott sporolok
Télen, hegyre, négy darab, új, jó minőségű gumiabroncs olcsóbb lesz mint az a javíttatás, mint amit akkor fizetsz majd amikor a kopott gumival tetőre rakod a szerpentinen a gépjárművet
Kedves vagy de nem vagyok kezdő és voltam már kopott gumival kint a hegyekben de már megtudtam nem érdemes különböző kopottsággal rendelkező gumikat feltenni az osztómű miatt! Most már csak azt nem tudom a gyári M-es "felnit-gumikkal" vegyem meg ami volt hozzá de azt meghagyta még alkunak az őszre vagy egy használt felnit ami 17" és zsír új gumikkal?
2015.07.09. 15:34
muhaati írta:tökmöc írta:491523 írta:tökmöc írta:... télen hegyekben vagyunk ezért nem tudom melyik kerékre vegyek használt gumit és melyikre újat! ... ahol tudok ott sporolok
Kedves vagy de nem vagyok kezdő és voltam már kopott gumival kint a hegyekben de már megtudtam nem érdemes különböző kopottsággal rendelkező gumikat feltenni az osztómű miatt! Most már csak azt nem tudom a gyári M-es "felnit-gumikkal" vegyem meg ami volt hozzá de azt meghagyta még alkunak az őszre vagy egy használt felnit ami 17" és zsír új gumikkal?
Ha felniket is veszel, figyelj az ET számra. A nem X-ekre ET20-as való, AZ X- RE ET 43 !
2015.07.09. 16:05
2015.07.13. 11:08

2015.07.13. 11:15
Taxi969 írta:Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a RealOEM-ben hogy találok meg egy olyan alkatrészt, ami az ábrán csak jelölve van, hogy ott a csatlakozása?
A mellékelt ábrán a 10-es csatlakozó érdekelne részletesebben.
Előre is köszi, üdv.
2015.07.13. 11:20
barbrady írta:Taxi969 írta:Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a RealOEM-ben hogy találok meg egy olyan alkatrészt, ami az ábrán csak jelölve van, hogy ott a csatlakozása?
Előre is köszi, üdv.
Nem tudod leolvasni róla a cikkszámot?
Tapatalk
2015.07.13. 11:23
Taxi969 írta:barbrady írta:Taxi969 írta:Sziasztok!
Előre is köszi, üdv.
Tapatalk
Nem, csak halványan (szürkén) jelenik meg a szám, és a listában sem szerepel.
2015.07.13. 11:28
barbrady írta:Taxi969 írta:barbrady írta:Taxi969 írta:Sziasztok!
Előre is köszi, üdv.
Tapatalk
Arra gondoltam, hogy az eredeti csatlakozóról olvasd le. Vagy nincs meg?
Tapatalk
2015.07.13. 21:32
Taxi969 írta:barbrady írta:Taxi969 írta:barbrady írta:Taxi969 írta:Sziasztok!
Előre is köszi, üdv.
Tapatalk
Arra gondoltam, hogy az eredeti csatlakozóról olvasd le. Vagy nincs meg?
Tapatalk
Bocs, félre értettem, mert a többi számnál ha ráviszem az egeret, egyből mutatja a listában.
Megpróbálom, de elég szűk a hely a hűtő és a motor között.
Azért érdekelne a probléma megoldása, mert máskor is előfordulhat, hogy egy hasonló csatlakozó után kell kutatni.
Üdv.
2015.07.15. 00:42
2015.07.15. 12:52
kanyobence írta:Sziasztok.
Találkozóval kapcsolatban kellene kis segítség.
Sajnos ma tesztelés közben megkotlott a hangcuccom... félreértés ne essék nem a kocsi hangcucc, hanem a kültéri hangosítás amit a találkozóra szántam. És itt mindenki csak horror áron akar adni hangosítást.
Valaki tudna segíteni? S.O.S.
Nem akarok komolyat nem a Sound-ot és a Volt-ot akarom lepipálni, csak kis zenei aláfestés, meg 2 sávon mikrofon. kb 5-600 négyzetméter szabadtér normálisan hallható hangosítása kéne.