![]() |
2012.05.09. 07:40
awolf1 írta:adam001 írta:awolf1 írta:Ne foglalkozz vele!!!!! a műszakin meg KELL HOGY KAPD AZ EURO 3-AT!!!!! és olyan 315 ezer lessz a reged plusz 40 e ft az nkh műszaki vizsga.... HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD AKKOR GYERE SZOMBATHELYRE VIZSGÁZTATNI ITT VAN "NORMÁLIS KPM BÁZIS" RÁADÁSUL EGY JO ISMERÖSÖM DOLGOZIK OTT....
Kérek egy telefonszámot, mert már majdnem az összes nepperrel beszéltem, és mind elutasít. Euro 2-nél 314 a reg és a 3-nál pedig 235.000. De nem akarják a plussz mérést megcsinálni, megvan a friss német műszakija a kocsinak, amely értékek megfelelnek a 3-as előírásnak.
Szerintem Rosszul kalkulálsz , a regado kalkulator szerint 314 a te reg -ed most...euro 3 kat-al
2012.05.10. 00:44
awolf1 írta:adam001 írta:awolf1 írta:Ne foglalkozz vele!!!!! a műszakin meg KELL HOGY KAPD AZ EURO 3-AT!!!!! és olyan 315 ezer lessz a reged plusz 40 e ft az nkh műszaki vizsga.... HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD AKKOR GYERE SZOMBATHELYRE VIZSGÁZTATNI ITT VAN "NORMÁLIS KPM BÁZIS" RÁADÁSUL EGY JO ISMERÖSÖM DOLGOZIK OTT....
Kérek egy telefonszámot, mert már majdnem az összes nepperrel beszéltem, és mind elutasít. Euro 2-nél 314 a reg és a 3-nál pedig 235.000. De nem akarják a plussz mérést megcsinálni, megvan a friss német műszakija a kocsinak, amely értékek megfelelnek a 3-as előírásnak.
Szerintem Rosszul kalkulálsz , a regado kalkulator szerint 314 a te reg -ed most...euro 3 kat-al
2012.05.10. 09:43
adam001 írta:awolf1 írta:adam001 írta:awolf1 írta:adam001 írta:Ne foglalkozz vele!!!!! a műszakin meg KELL HOGY KAPD AZ EURO 3-AT!!!!! és olyan 315 ezer lessz a reged plusz 40 e ft az nkh műszaki vizsga.... HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD AKKOR GYERE SZOMBATHELYRE VIZSGÁZTATNI ITT VAN "NORMÁLIS KPM BÁZIS" RÁADÁSUL EGY JO ISMERÖSÖM DOLGOZIK OTT....
Jól kalkulálok, de holnap igazolom számlával is.
IGAZAD VAAAAAAAAAN! ELNÉZÉST!! az adatlapodon 2002 őt láttam és én azzal számoltam sorrry! a 2000 -es évjáraté tényleg ANNYI LESSZ!!! Na ird majd meg a fejleményeket!
miatt.
2012.05.10. 09:51
Jerry írta:adam001 írta:awolf1 írta:adam001 írta:awolf1 írta:[quote="adam001"]Ne foglalkozz vele!!!!! a műszakin meg KELL HOGY KAPD AZ EURO 3-AT!!!!! és olyan 315 ezer lessz a reged plusz 40 e ft az nkh műszaki vizsga.... HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD AKKOR GYERE SZOMBATHELYRE VIZSGÁZTATNI ITT VAN "NORMÁLIS KPM BÁZIS" RÁADÁSUL EGY JO ISMERÖSÖM DOLGOZIK OTT....
IGAZAD VAAAAAAAAAN! ELNÉZÉST!! az adatlapodon 2002 őt láttam és én azzal számoltam sorrry! a 2000 -es évjáraté tényleg ANNYI LESSZ!!! Na ird majd meg a fejleményeket!
miatt.[/quote]2012.05.10. 09:54
adam001 írta:Jerry írta:adam001 írta:awolf1 írta:adam001 írta:Szerintem Rosszul kalkulálsz , a regado kalkulator szerint 314 a te reg -ed most...euro 3 kat-al
Nem nagyon sikerült kijönnötök egymás rossz idézgetéséből, mi?!![]()
Gondoltam előbb utóbb valamelyikötök rendbe kapja a quote-okat, de nem. Viszont mint tudjuk, rend a lelke mindennek így pár napos szenvedés után inkább átfésülöm nektek.
Én kérek elnézést azmiatt.
Adjál jogot megcsinálom én is szivesen....
Sent from my iPhone using Tapatalk
2012.05.10. 16:28
2012.05.10. 19:26
adam001 írta:Jerryy írta:Jajj!
Már megint kezdi!![]()
Nincs több jogom egy fikarsznyival sem, mint neked!
nem is tudom ki offol... eddig a kapcsoldo témárol ment a szöveg.......
2012.05.11. 14:35
Jerry írta:adam001 írta:Jajj!
Már megint kezdi!![]()
Nincs több jogom egy fikarsznyival sem, mint neked!
nem is tudom ki offol... eddig a kapcsoldo témárol ment a szöveg.......
2012.05.13. 09:01
2012.05.13. 10:44
awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
(Nem a neven alatt szereplő kocsiról van szó)
Hát ezt egyszerüen nem tudom hova tenni!AZ ORSZÁG EGYIK FELÉBEN EURO 2 A MÁSIK FELÉBEN MEG EURO 3 ?????!2012.05.13. 11:22
adam001 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
Hát ezt egyszerüen nem tudom hova tenni!AZ ORSZÁG EGYIK FELÉBEN EURO 2 A MÁSIK FELÉBEN MEG EURO 3 ?????!
azért ilyenen bukni 80 ezret az elég éles.... Olcsobban jöttél volna ki hogyha ide eljössz.....
2012.05.13. 12:08
adam001 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
Hát ezt egyszerüen nem tudom hova tenni!AZ ORSZÁG EGYIK FELÉBEN EURO 2 A MÁSIK FELÉBEN MEG EURO 3 ?????!
azért ilyenen bukni 80 ezret az elég éles.... Olcsobban jöttél volna ki hogyha ide eljössz.....
2012.05.13. 12:28
awolf1 írta:adam001 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
35.000Ft lett volna az utiköltség, rizikózzak a p-rendszámmal, netalán megbüntetnek (ugye nem jogosan használom) és elegem lett hogy a friss német vizsgával rendelkező kocsimat nem tudom forgalombehelyezni lassan 2 hét alatt, mert mindenki mást mond. Ha jól emlékszem kértem tőled is telefonszámot de nem kaptam. Debrecenben kijelentették, hogy nincs külön kipufogógáz mérés a besorolás felülvizsgálatára, és elég komoly emberek akik minden nap ott vizsgáztatnak azt mondták felejtsem el. Folytatva a gondolatodat, ha lehet mérni akkor erre kell hogy legyen rendelet is. Hajlandó vagyok utólagosan foglalkozni az üggyel, adj infókat légyszíves és végigviszem.
2012.05.13. 12:31
awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
2012.05.13. 12:39

2012.05.13. 12:53
Padre540 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
Ez egy m52TU motor,25i,2000-es évjárat,dupla vanos,4 lambda?Mert akkor nem lehet Euro2!A 25i az nem m54?
Mi ez pontosan?20i,23i?

2012.05.13. 13:24
Padre540 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
Ez egy m52TU motor,25i,2000-es évjárat,dupla vanos,4 lambda?Mert akkor nem lehet Euro2!A 25i az nem m54?
Mi ez pontosan?20i,23i?
2012.05.13. 13:31
awolf1 írta:Padre540 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
Mi ez pontosan?20i,23i?
m52TU e46 2000.05.19 323i 256s4

2012.05.13. 13:39
awolf1 írta:Padre540 írta:awolf1 írta:Lezárult a forgalombehelyezés, az M52TU motor bármit is csináltam euro 2-es lett (BMW lekérdezés, NKH, 2 nepper). Olyan meg nincs sajnos, amit itt is írtak páran, hogy lehet kérni külön felülvizsgálatot. Kértem pár tippet adó emberkétől kontaktot, de meg is állt az ügy abban a pillanatban. De legalább van rendszám még ha drágábban is....
Mi ez pontosan?20i,23i?
m52TU e46 2000.05.19 323i 256s4
2012.05.13. 13:42