![]() |
2012.09.06. 12:09
leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
Rendszam alapjan szeretnem megtudni, hogy a tulaja milyen cimen lakik....
( elado egy vas, viszont rossz a hirdetesben szereplo tel.szam, viszont az auto rendszama lathato ) Es persze tegnapra keneNem 1-2 het mulva. koszonom
2012.09.06. 12:26
simi64 írta:leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
( elado egy vas, viszont rossz a hirdetesben szereplo tel.szam, viszont az auto rendszama lathato ) Es persze tegnapra keneNem 1-2 het mulva. koszonom
Szerintem meg ez nem okmányirodai téma, sokkal inkább Közterület felügyelet, ill. rendőrség.
Az említett szervek 20 mp alatt leinfózzák.
2012.09.06. 12:36
leslie írta:simi64 írta:leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
Szerintem meg ez nem okmányirodai téma, sokkal inkább Közterület felügyelet, ill. rendőrség.
Az említett szervek 20 mp alatt leinfózzák.
Akkor a fent emlitett szervek kozul valaki ???
2012.09.06. 16:11
leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
2012.09.06. 16:19
barbrady írta:leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
2012.09.06. 21:25
leslie írta:barbrady írta:leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
Mar megtortent. Hahu-t hivtam, az ottani admin torolte a hirdetest es kapott a hirdeto egy mailt, hogy azert lett torolve a hirdetese, mert rossz a tel.szam. CSAK : ennek 2 napja es nem kerult fel a hirdetes ismet:( Eddig.....
2012.09.06. 21:43
kovessyroli írta:leslie írta:barbrady írta:leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
Mar megtortent. Hahu-t hivtam, az ottani admin torolte a hirdetest es kapott a hirdeto egy mailt, hogy azert lett torolve a hirdetese, mert rossz a tel.szam. CSAK : ennek 2 napja es nem kerult fel a hirdetes ismet:( Eddig.....
Nem akarlak elkeseríteni, de amikor én kocsit kerestem, volt fennt egy 500 SEC Coupe () , ami nagyon tetszett, és úgy fél millióval az "ára" alatt árulták.
Bármikor hívtam, reggel - napközben - este - sose vette föl, de mindig kicsöngött.
Nem tudom, hogy miért csinálják, de vannak ilyen kamu hirdetések már a HA.hu-n is
2012.09.09. 19:20
2012.09.09. 19:27
Labi írta:Sziasztok!
Szegedi fórumtársat keresnék. .....egy kis segítség kéne.![]()
pü-ben kérnék egy telefonszámot és holnap felkeresném.
köszönöm!!
2012.09.09. 19:45
leslie írta:Megy valaki mostanaban Schnitzer fele?
2012.09.09. 19:49
Labi írta:Labi írta:Sziasztok!
Szegedi fórumtársat keresnék. .....egy kis segítség kéne.![]()
pü-ben kérnék egy telefonszámot és holnap felkeresném.
köszönöm!!
még mindig fennáll a dolog!![]()
....lassan sört kell felajánljak a dologért!![]()
.....ha ezt el tudod olvasni, túl közel hajolsz a képernyőhöz!
2012.09.09. 21:21
odus írta:leslie írta:Megy valaki mostanaban Schnitzer fele?
Ha minden jól megy, holnap megyek.
Mit hozhatok?
Odus
2012.09.13. 20:44
2012.09.14. 16:07
2012.09.14. 19:04
seepheerd írta:Halihó,
Nem tudom elment-e az előző hsz, mert a net állandóan lemegy (Afganisztán).
Szóval, megbízható, jó szerelőt keresek Kecskeméten vagy a közelében, mert az én jó és megbízható szerelőm vagy 160km-re van
Üdv, Joe
2012.09.15. 11:15
Krokko írta:seepheerd írta:Halihó,
Nem tudom elment-e az előző hsz, mert a net állandóan lemegy (Afganisztán).
Szóval, megbízható, jó szerelőt keresek Kecskeméten vagy a közelében, mert az én jó és megbízható szerelőm vagy 160km-re van
Üdv, Joe
Üdv Joe!
ŐT ajánlom!![]()
nem messze van Kecsótól,és nagyon érti amit csinál!
Telefon (70) 548 5748
2012.09.22. 14:43
2012.09.22. 22:29
zolibe írta:Abban tudna valaki segíteni, hogy egy 98"-s évjáratú 2.5tds motornak milyen a környezetvédelmi besorolása?
Regadó kalkulációhoz kellene.
Köszi szépen!
2012.10.04. 09:07
2012.10.04. 12:20
Netán ha valaki járt így és megtalálta a hibát az is érdekelne. A tapasztalatom, hogy nincs semmiféle teljesítmény vesztés és a fogyasztásom is megfelelő a hiba törlés után hosszabb út után sem gyullad ki csak ha többször indítom vagy városban használom!!! Segítségeteket előre is köszönöm!