Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2012.09.06. 12:09

leslie írta:Valakinek van kontaktja okmanyirodaban?
Rendszam alapjan szeretnem megtudni, hogy a tulaja milyen cimen lakik....
( elado egy vas, viszont rossz a hirdetesben szereplo tel.szam, viszont az auto rendszama lathato ) Es persze tegnapra kene :facepalm: Nem 1-2 het mulva. koszonom

Szerintem meg ez nem okmányirodai téma, sokkal inkább Közterület felügyelet, ill. rendőrség.
Az említett szervek 20 mp alatt leinfózzák.

2012.09.06. 12:26

simi64 írta:
( elado egy vas, viszont rossz a hirdetesben szereplo tel.szam, viszont az auto rendszama lathato ) Es persze tegnapra kene :facepalm: Nem 1-2 het mulva. koszonom

Szerintem meg ez nem okmányirodai téma, sokkal inkább Közterület felügyelet, ill. rendőrség.

Akkor a fent emlitett szervek kozul valaki ???

2012.09.06. 12:36

leslie írta:
simi64 írta:

Akkor a fent emlitett szervek kozul valaki ???

(nekem volt, de már nyugdíjas, sajnos)

2012.09.06. 16:11

Kép

2012.09.06. 16:19

barbrady írta:

Kép

Mar megtortent. Hahu-t hivtam, az ottani admin torolte a hirdetest es kapott a hirdeto egy mailt, hogy azert lett torolve a hirdetese, mert rossz a tel.szam. CSAK : ennek 2 napja es nem kerult fel a hirdetes ismet:( Eddig.....

2012.09.06. 21:25

leslie írta:
barbrady írta:

Kép

Mar megtortent. Hahu-t hivtam, az ottani admin torolte a hirdetest es kapott a hirdeto egy mailt, hogy azert lett torolve a hirdetese, mert rossz a tel.szam. CSAK : ennek 2 napja es nem kerult fel a hirdetes ismet:( Eddig.....

Nem akarlak elkeseríteni, de amikor én kocsit kerestem, volt fennt egy 500 SEC Coupe ( :oops: ) , ami nagyon tetszett, és úgy fél millióval az "ára" alatt árulták.
Bármikor hívtam, reggel - napközben - este - sose vette föl, de mindig kicsöngött.
Nem tudom, hogy miért csinálják, de vannak ilyen kamu hirdetések már a HA.hu-n is :!:

2012.09.06. 21:43

kovessyroli írta:
leslie írta:
barbrady írta:

Nem akarlak elkeseríteni, de amikor én kocsit kerestem, volt fennt egy 500 SEC Coupe ( :oops: ) , ami nagyon tetszett, és úgy fél millióval az "ára" alatt árulták.
Bármikor hívtam, reggel - napközben - este - sose vette föl, de mindig kicsöngött.
Nem tudom, hogy miért csinálják, de vannak ilyen kamu hirdetések már a HA.hu-n is :!:

Ezt alátámasztom, én is jártam így egy E65 745i-vel!!! Pedig de szép volt... Sokáig próbálkoztam, aztán rájöttem, hogy valami árletörős hirdetés lehetett. Gondolom azért csinálják, hogy ez alapján, egy másikra alkudhassanak. ("Hiszen van a tiédnél szebb is olcsóbban tesvírem")-re gondolok.

2012.09.09. 19:20

Megy valaki mostanaban Schnitzer fele?

2012.09.09. 19:27

Labi írta:Sziasztok!

Szegedi fórumtársat keresnék. .....egy kis segítség kéne. :help:

pü-ben kérnék egy telefonszámot és holnap felkeresném.

köszönöm!!

még mindig fennáll a dolog! :D

....lassan sört kell felajánljak a dologért!
:facepalm:

.....ha ezt el tudod olvasni, túl közel hajolsz a képernyőhöz! :D

2012.09.09. 19:45

leslie írta:Megy valaki mostanaban Schnitzer fele?

Ha minden jól megy, holnap megyek.

Mit hozhatok?

Odus

2012.09.09. 19:49

Labi írta:
Labi írta:Sziasztok!

Szegedi fórumtársat keresnék. .....egy kis segítség kéne. :help:

pü-ben kérnék egy telefonszámot és holnap felkeresném.

köszönöm!!

még mindig fennáll a dolog! :D

....lassan sört kell felajánljak a dologért!
:facepalm:

.....ha ezt el tudod olvasni, túl közel hajolsz a képernyőhöz! :D

Vagy csak idézni kell :D

Én nem vagyok Szegedi,Kisteleki vagyok,az kb 30km Szegedtől.

Jól ismerem a várost,sokat jártam,járok ott :)

2012.09.09. 21:21

odus írta:
leslie írta:Megy valaki mostanaban Schnitzer fele?

Ha minden jól megy, holnap megyek.

Mit hozhatok?

Odus

A ház mellett egy garázsnak hívott építményben áll egy zöld donor. Kíméld meg Szabit a szétbontástól, hozd el nekem egyben. Küldök pár sört cserébe, merthát ingyé szégyellném a pofámat! :mrgreen:

2012.09.13. 20:44

Hátha valaki tud segíteni.... :hangos:

Az előző években sokat dolgoztam mivel nyolc szakmában tudtam a biztos felelősségteljes tudásomat kamatoztatni. De az évek során egyre kevesebbet költöttek, költenek az emberek a környezetük megújulására, változtatására, így egyre kevesebb leginkább a nullával egyenlő feladat, munka maradt.

Belsőépítészként sok kisebb nagyobb a magánszférában zajlott átalakítást, felújítást vittem végig a teljes kulcsra kész befejezésig. Azokat a szakmai fázisokat ami egyéb általam csak érintett felkészültséget igényeltek, azokkal kóperáltam és a projekt menetének megfelelően irányítottam is. A munkámat megjelenítették a tévében és más írott sajtóban is.
Kreatív vagyok abszolút probléma kezelő és amennyiben a feladat úgy kívánja meg önálló felelősségteljes döntést is hozok, végigviszem és megoldom. A munkához való hozzáállásom teljes és célorientált.

- épületgépészet víz, központi fűtés szerelés
- száraz építészet (gipsz/gipszkarton rendszerek)
- festés mázolás tapétázás
- meleg burkolás
- hideg burkolás
- asztalos munkák
- géplakatos (hűtő, fűtő, szellőző rendszerek)
- ív és lánghegesztés

Vizuális típus vagyok képes arra, hogy valamit a látottak alapján azonosítani, legyártani vagy elkészíteni.
Kiválóan kommunikálok beszélek nyelvet folyamatosan (angol) van jogosítványom több kategóriára 43 éves vagyok.
Szabadidőmben csónakot, hajót építek, horgászom, sportolok. Bármennyit képes vagyok dolgozni, rendkívül jól bírom a munkát szellemileg is és fizikailag is teljes vagyok. Soha nem vagyok beteg, nem hiányzom és nem késem el sehonnan.
Egyszerre több paralel feladatot is képes vagyok végrehajtani, felügyelni és benne dolgozni.

Leginkább olyan munkahelyet keresek ahol a fenti összes professziómat ki tudom használni és agyon dolgoztatnak, természetesen megfelelő juttatás ellenében!

Ha úgy gondolja valaki, hogy tudna engem foglalkoztatni bármilyen munkabeosztással akár több ember/szakma kiváltásával, arra kérem keressen meg.

2012.09.14. 16:07

Halihó,

Nem tudom elment-e az előző hsz, mert a net állandóan lemegy (Afganisztán).

Szóval, megbízható, jó szerelőt keresek Kecskeméten vagy a közelében, mert az én jó és megbízható szerelőm vagy 160km-re van :)

Üdv, Joe

2012.09.14. 19:04

seepheerd írta:Halihó,

Szóval, megbízható, jó szerelőt keresek Kecskeméten vagy a közelében, mert az én jó és megbízható szerelőm vagy 160km-re van :)

Üdv, Joe

Üdv Joe!

ŐT ajánlom! :franko:

nem messze van Kecsótól,és nagyon érti amit csinál! :)

Telefon (70) 548 5748

2012.09.15. 11:15

Krokko írta:
seepheerd írta:Halihó,

Üdv, Joe

Üdv Joe!

ŐT ajánlom! :franko:

nem messze van Kecsótól,és nagyon érti amit csinál! :)

Telefon (70) 548 5748

Szia,

Köszi az infót, megkeressük amint hazaértem :)

Üdv, Joe

2012.09.22. 14:43

Abban tudna valaki segíteni, hogy egy 98"-s évjáratú 2.5tds motornak milyen a környezetvédelmi besorolása?
Regadó kalkulációhoz kellene.

Köszi szépen!

2012.09.22. 22:29

zolibe írta:Abban tudna valaki segíteni, hogy egy 98"-s évjáratú 2.5tds motornak milyen a környezetvédelmi besorolása?
Regadó kalkulációhoz kellene.

Köszi szépen!

EURO2, a magyar beosztás szerint 4-es környezetvédelmi osztály :wink:

2012.10.04. 09:07

Hali Mindenki!

Szükségem lenne egy kis fuvar segítségre!

Zalaegerszegről a papírgyárból rendeltem hullámkarton lapokat aminek a mérete 80x120 centiméter a súlya kb 5-10 kilógramm a magassága kb 50 centiméter a pakknak.
Nincs valaki aki esetleg fel tudná hozni nekem Zalaegerszeg-Budapest viszonylatában?

Fontos lenne.... Köszönöm!

2012.10.04. 12:20

Sziasztok!!!

1 hete vettem egy bmw x5 4.4i és érdeklődnék ki tud Siófok vagy környékén megbízható szerelőt. Sajna mindig kigyullad a "CHECK ENGINE" lámpa!!! :facepalm: Netán ha valaki járt így és megtalálta a hibát az is érdekelne. A tapasztalatom, hogy nincs semmiféle teljesítmény vesztés és a fogyasztásom is megfelelő a hiba törlés után hosszabb út után sem gyullad ki csak ha többször indítom vagy városban használom!!! Segítségeteket előre is köszönöm!
Hozzászólás küldése

VigLink badge