![]() |
2010.10.14. 23:20
lepke írta:tibi666 írta:Na, ma megijedtem.
Igaz, hogy marhára ideges voltam, és fáradt, de akkor is: életemben először 150/90-es vérnyomást mértek nálam.
10 évig lehetett halogatni az életmódváltást, de tovább nem.
Nem bagóztam soha sem, ez maradni is fog.
Szeszfogyasztást lecsökkentem. Holnap grillpartit szervezek, a bevásárlás már megvolt. De én közel sem fogok annyit inni, mint a két nappal ezelőtti kalkuláció során számoltam.
A kaja terén egy dologról nem vagyok hajlandó lemondani, az pedig egy jó füstölt csülök, de azt ritkán szoktam enni úgyis. Viszont a heti 1-2 pizzát innentől elfelejtem.
És még több zöldség.
Egyedül a mozgás mennyiségének növelése lesz necces, nem nagyon van időm, csak este, de addigra meg hullafáradt vagyok.Le kell adni 15 kilót.
Helo
A vérnyomás az nagyon necces dolog
Nekem már gyerek koromtól nagyon magas napi 2db lavestra van adagolva reggel-este
ez hozzá tartozik a mindennapokhoz
De ÉN ettől függetlenül eszek mindent (egyszer ÉLÜNK)
A leg rosszabb ebben az egészben hogy HA megiszok valami alkoholt akkor teljesen elmegy a vérnyomásom (elég egy sör is)
És elég nehéz a normális állapotot vissza hozni
2010.12.03. 19:18
2010.12.03. 19:24
2010.12.03. 19:41
2010.12.03. 19:48
tibi666 írta:Én veszek magamnak otthonra fekvenyomó padot.
Pont most beszéltük Lepkével telefonon, hogy az edzőteremben mindenki összeizzadja, gusztustalan.
A futás se rossz dolog egyébként.
2010.12.03. 20:21
Labi írta:tibi666 írta:Én veszek magamnak otthonra fekvenyomó padot.
Pont most beszéltük Lepkével telefonon, hogy az edzőteremben mindenki összeizzadja, gusztustalan.
erre találták ki a törülközőt!...vegyél inkább egy homokzsákot, azzal úgy le tudod izzasztani magad, hogy hihetetlen!
2010.12.03. 21:01
fegyveri írta:Csáó! Úgy látom megállt az oldal!! Most értem haza a futásból,gondoltam írok ide ! lenyomtam kb 3 km-tert,ez 105kilóval nem is rossz!? Apropo vérnyomás,20 éves korom óta gondjaim vannak vele! 160/100 nálam normálnak számít! Minden reggel bekapok egy "csapágyat" én is! Most orvosom tanácsára elkezdtem futni! (Azért bömbivel jobban haladok!!)![]()
![]()
2010.12.03. 21:04
Labi írta:tibi666 írta:Én veszek magamnak otthonra fekvenyomó padot.
erre találták ki a törülközőt!...vegyél inkább egy homokzsákot, azzal úgy le tudod izzasztani magad, hogy hihetetlen!
2010.12.03. 21:09
lepke írta:Labi írta:tibi666 írta:Én veszek magamnak otthonra fekvenyomó padot.
Helo
Egy tíz percig cipeled a hátadon még a gerinced is helyre jön![]()
2010.12.03. 21:15
fegyveri írta:lepke írta:Labi írta:tibi666 írta:Én veszek magamnak otthonra fekvenyomó padot.
Helo
Egy tíz percig cipeled a hátadon még a gerinced is helyre jön![]()
Azt hogy csináltad? Én csak növök és növök!
2010.12.03. 21:37
2010.12.03. 21:50
lepke írta:Helo
A tavasszal kerékpározni fogok
Beszereztem róla egy pár információt és ezt tartom a legjobban átmozgató sportnak
2010.12.03. 22:05
kzolee írta:lepke írta:Helo
A tavasszal kerékpározni fogok
Beszereztem róla egy pár információt és ezt tartom a legjobban átmozgató sportnak
Nekem is ezt mondták, mikor elkezdtem futni. Bizonyos kor (és testsúly az én esetemben) után nem terheli annyira a térdizületeket.
2010.12.03. 22:35
2010.12.04. 11:32
tibi666 írta:Én veszek magamnak otthonra fekvenyomó padot.
2010.12.04. 11:34
Labi írta:én azzal, hogy változtattam az étkezési szokásaimon, nem egészen egy év alatt, 10 kilót fogytam. ...ja és minimál nasi. ...a heti 4-5 edzés persze megmaradt. (ilyenkor járok, mert máskor nincs idő rá....és most értem haza) ....a versenysúlyomat ismét elértem, szóval már csak tartani, kell szóval mindenkinek kitartást!
2010.12.04. 13:24
vaszarig írta:Labi írta:én azzal, hogy változtattam az étkezési szokásaimon, nem egészen egy év alatt, 10 kilót fogytam. ...ja és minimál nasi. ...a heti 4-5 edzés persze megmaradt. (ilyenkor járok, mert máskor nincs idő rá....és most értem haza) ....a versenysúlyomat ismét elértem, szóval már csak tartani, kell szóval mindenkinek kitartást!
Irigyellek, nekem is le kéne dobnom 5kg-t has tájékából! Mondjuk nem tartom magam kövér gyereknek, de én jobban érezném magam!
2010.12.04. 15:28
lepke írta:vaszarig írta:Labi írta:én azzal, hogy változtattam az étkezési szokásaimon, nem egészen egy év alatt, 10 kilót fogytam. ...ja és minimál nasi. ...a heti 4-5 edzés persze megmaradt. (ilyenkor járok, mert máskor nincs idő rá....és most értem haza) ....a versenysúlyomat ismét elértem, szóval már csak tartani, kell szóval mindenkinek kitartást!
Irigyellek, nekem is le kéne dobnom 5kg-t has tájékából! Mondjuk nem tartom magam kövér gyereknek, de én jobban érezném magam!
Helo
A has edzéshez legjobb a felülés
csak akkor ha nem vagy szédülős
várj egy kicsit,mindjárt felülök és megmondom,csak kiröhögöm magam. 2010.12.04. 15:46
apa írta:lepke írta:vaszarig írta:Labi írta:én azzal, hogy változtattam az étkezési szokásaimon, nem egészen egy év alatt, 10 kilót fogytam. ...ja és minimál nasi. ...a heti 4-5 edzés persze megmaradt. (ilyenkor járok, mert máskor nincs idő rá....és most értem haza) ....a versenysúlyomat ismét elértem, szóval már csak tartani, kell szóval mindenkinek kitartást!
Helo
Nem tudom!![]()
![]()
![]()
Sok köze van a felülésnek,a szédüléshez?várj egy kicsit,mindjárt felülök és megmondom,csak kiröhögöm magam.
![]()
Azt írtad a Diesel vs Benzin topkban,hogy az 550I- vel közlekedéshez elég nagy felkészülésre van szükség.Mert az egy fegyverakkor mi a felülés?
Rakéta?
2010.12.04. 17:23
simi64 írta:apa írta:lepke írta:vaszarig írta:Labi írta:én azzal, hogy változtattam az étkezési szokásaimon, nem egészen egy év alatt, 10 kilót fogytam. ...ja és minimál nasi. ...a heti 4-5 edzés persze megmaradt. (ilyenkor járok, mert máskor nincs idő rá....és most értem haza) ....a versenysúlyomat ismét elértem, szóval már csak tartani, kell szóval mindenkinek kitartást!
Helo
Nem tudom!![]()
![]()
![]()
Sok köze van a felülésnek,a szédüléshez?várj egy kicsit,mindjárt felülök és megmondom,csak kiröhögöm magam.
![]()
Azt írtad a Diesel vs Benzin topkban,hogy az 550I- vel közlekedéshez elég nagy felkészülésre van szükség.Mert az egy fegyverakkor mi a felülés?
Rakéta?
Inkább feküdj vissza Zoli!