![]() |
2014.11.26. 20:01
Gallaca írta:muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Ati 06305332507
Kicsit komplikálja a helyzetet, hogy nincs itt a kocsi, nagyon szeretnek belevágni 1.6-os koronggal az alvázszámba(feltétel), de holnap megkérdezem van-e az a pénz...
2014.11.26. 21:12
kovessyroli írta:Gallaca írta:muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Ati 06305332507
Kicsit komplikálja a helyzetet, hogy nincs itt a kocsi, nagyon szeretnek belevágni 1.6-os koronggal az alvázszámba(feltétel), de holnap megkérdezem van-e az a pénz...
Ugyanilyen cipőben járok....
Régi E34-em papírjai, azonosítói, rendszámai maradtak a nyakamon.
Engem is érdekelne a dolog.
2014.11.26. 21:23
Gallaca írta:kovessyroli írta:Gallaca írta:muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Ati 06305332507
Ugyanilyen cipőben járok....
Régi E34-em papírjai, azonosítói, rendszámai maradtak a nyakamon.
Engem is érdekelne a dolog.
Sajnos mindenkit el kell szomorítanom, mert nem tudnak segíteni kocsi nélkül.Majd holnap még nyaggatom őket...
2014.11.27. 12:27
2014.11.27. 18:09
muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Ati 06305332507
2014.11.27. 22:26
muhaati írta:muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Ati 06305332507
Köszönöm a sok segítséget!!!!![]()
Megoldottuk "rendes" adás-vételivel, ami megvolt már, csak egyik micike nem tudta mit kért a másik micike, két kávézás közben.
Ma micike simán elfogadta a régebben visszautasított papírokat.
2014.11.29. 00:50
2014.11.29. 01:26
Schnitzer írta:Naviprofi tel.számát el tudja valaki küldeni?Vagy esetleg még olyanét aki MK3 javításban otthon van.Ismerősömnek kellene S.O.S.-be.
2014.11.29. 11:55
admin írta:Schnitzer írta:Naviprofi tel.számát el tudja valaki küldeni?Vagy esetleg még olyanét aki MK3 javításban otthon van.Ismerősömnek kellene S.O.S.-be.
Bömbölő is javít. mobilgumi.hu
2014.11.29. 13:55
Schnitzer írta:admin írta:Schnitzer írta:Naviprofi tel.számát el tudja valaki küldeni?Vagy esetleg még olyanét aki MK3 javításban otthon van.Ismerősömnek kellene S.O.S.-be.
Köszi Laci...![]()
És NaviProfi száma esetleg még?????????
2014.11.29. 16:49
Schnitzer írta:admin írta:Schnitzer írta:Naviprofi tel.számát el tudja valaki küldeni?Vagy esetleg még olyanét aki MK3 javításban otthon van.Ismerősömnek kellene S.O.S.-be.
Köszi Laci...![]()
És NaviProfi száma esetleg még?????????
2014.12.03. 13:18
2014.12.03. 14:03
tippemsincs írta:Csak most olvastam, ez külföldre történő értékesítés, simán kivonják az adásvételivel.
Ha esetleg valakinek lenne ilyen nyűgje, tudok segíteni.
Nekem van egy ilyesmi nyűgöm.
2014.12.11. 09:33
2014.12.11. 13:15
leslie írta:Jár valaki mostanában Schnitzet felé? ( Bp.-re kéne nekem felhozni egy apróságot )
Köszönet
2014.12.11. 13:20
hamoriarpi írta:leslie írta:Jár valaki mostanában Schnitzet felé? ( Bp.-re kéne nekem felhozni egy apróságot )
Köszönet
Meddig ér rá? Dec. 31-én vagy jan. 4-én jövök majd vissza Db-ből.
2014.12.11. 13:25
Schnitzer írta:hamoriarpi írta:leslie írta:Jár valaki mostanában Schnitzet felé? ( Bp.-re kéne nekem felhozni egy apróságot )
Köszönet
Meddig ér rá? Dec. 31-én vagy jan. 4-én jövök majd vissza Db-ből.
Megoldodott. Köszi Árpi amúgy...
2015.01.07. 13:22
2015.01.07. 14:40
leslie írta:Van valakinek Nissan bontós ismerőse?
Micra-hoz ( K12 ) kellene nekem csomagtér ajtó mikro kapcsoló.
( azt gondoltam, hogy egyszerűbb lesz, de nemFelhívtam néhány bontót, de nem nagyon. Állíitólag típus hiba, hogy behal, főleg télen. Mint nálunk a webasto.... Akinél van, az pedig arany áron adná )
Vagy valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni? ( Ebay-ezni nem fogok! )
Köszönet
2015.01.07. 15:12
jlaci74 írta:leslie írta:Van valakinek Nissan bontós ismerőse?
Micra-hoz ( K12 ) kellene nekem csomagtér ajtó mikro kapcsoló.
( azt gondoltam, hogy egyszerűbb lesz, de nemFelhívtam néhány bontót, de nem nagyon. Állíitólag típus hiba, hogy behal, főleg télen. Mint nálunk a webasto.... Akinél van, az pedig arany áron adná )
Vagy valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni? ( Ebay-ezni nem fogok! )
Köszönet
Adsz egy alvázszámot és megnézem az új árát...