Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2014.10.31. 18:44

Padre540 írta:
tökmöc írta:Hali!!!!

Egy egyszerű kérdésem lenne mégpedig BMW E87 hogyan lehet világítást cserélni netán index izzót? :D

Talán valamit segíthet:
https://www.youtube.com/watch?v=9pm5cA2NmoA

:franko: Igen valami ilyesmire gondoltam mert már kezdtem azt hinni az egészet ki kell venni. Köszi szépen!!! :D

2014.11.03. 11:13

Sziasztok, megy valaki a héten Szabihoz Peströl? Könyöklöbe kellene a tárolórekeszt elhozni.

2014.11.14. 18:29

Szép estét mindenkinek!!!

Egy új projekten gondolkodtam, még pedig a bőr festésén és a szivacsok pótlásán és érdeklődnék kinek mik a tapasztalatai esetleg ismertek cégeket ahol remekül megcsinálnák nekem! :D :roll:

2014.11.14. 20:03

tökmöc írta:Szép estét mindenkinek!!!

Egy új projekten gondolkodtam, még pedig a bőr festésén és a szivacsok pótlásán és érdeklődnék kinek mik a tapasztalatai esetleg ismertek cégeket ahol remekül megcsinálnák nekem! :D :roll:

Gvadányi u. NAV telep egyik garázsában elég komoly szinten nyomják. Amikor ott jártam épp egy bézs infinity-t raktak rendbe, de volt ott egy komplett OT RR belső is (sztem silver cloud) egy halom bmw belső között.

Küldve az én D5503-emről

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: tökmöc
Értékelés: 4.76%

2014.11.14. 20:51

Haminda írta:

Gvadányi u. NAV telep egyik garázsában elég komoly szinten nyomják. Amikor ott jártam épp egy bézs infinity-t raktak rendbe, de volt ott egy komplett OT RR belső is (sztem silver cloud) egy halom bmw belső között.

Küldve az én D5503-emről

OHHHHH Infinity volt a második ha nem jön össze az X5!!! :lol: Amúgy cég nevet esetleg valami internetes elérhetőséget is ismersz? Már párat találtam!!! :D

2014.11.14. 21:21

Nemrég olvastam egy cikket, szimpatikus BMW fanatikus tulajról, Viktorról.
[url]m.totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/10/30/csunya_autobol_szepet/?rnd=328[/url]
https://www.facebook.com/victorscustoms?ref=ts&fref=ts

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: tökmöc

2014.11.14. 21:35

PeterE39 írta:

[url]m.totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/10/30/csunya_autobol_szepet/?rnd=328[/url]

Na őt kerestem én is az olvasmány után!!! :D :franko: köszi!!!

2014.11.15. 00:21

tökmöc írta:
PeterE39 írta:

Na őt kerestem én is az olvasmány után!!! :D :franko: köszi!!!

Ismerem őt....Nagy Bmw fan.Vityának hívják :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: tökmöc

2014.11.15. 09:12

Megerositem. Bor felujitassal foglalkozik. Azt nem tudom hogy szivacsol is-e. Szamot tudok kuldeni privatban.

Az esetleges disgrafiám oka a mobilhasználat. Elnézést!

2014.11.15. 09:42

Jerry írta:Megerositem. Bor felujitassal foglalkozik. Azt nem tudom hogy szivacsol is-e. Szamot tudok kuldeni privatban.

Borszakértőről már hallottam, de bor felújítóról még nem :mrgreen:

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2014.11.15. 10:01

Jerry írta:Megerositem. Bor felujitassal foglalkozik. Azt nem tudom hogy szivacsol is-e. Szamot tudok kuldeni privatban.

Nagyon szépen köszönöm neked de megtaláltam a weboldalukat!!! :franko: Érdeklődés van most ezerrel és tavasszal megcsináltatom!! Majd képeket rakok fel! Még egyszer köszönöm! :lol:

2014.11.16. 13:19

PeterE39 írta:

En a helyedben elfelejtenem...bovebben csak priviben...

2014.11.16. 19:07

Bummer írta:En a helyedben elfelejtenem...bovebben csak priviben...

Rossz tapasztalatot is szívesen veszünk, minden információ hasznos lehet itt a fórumon, pont ezért van.

2014.11.16. 21:24

Bummer írta:
PeterE39 írta:

En a helyedben elfelejtenem...bovebben csak priviben...

Akkor mégis leírom, bár nem akartam mert cél keresés volt. :)

KATT! Beszélgess vele! Innen már sok embernek dolgozott.
Igaz többnyire kormányt-váltót kérnek, de mindent meg tud csinálni.
Az ifjabbat hívd emberi időben. Hivatkozz rám.

2014.11.17. 17:44

Uraim!

Kedves barátomnak, aki mellesleg egy csinos hölgy, ráadásul BMW-t szerető, lenne szüksége egy kis segítségre.
Brüsszelben vagy környékén tudtok megbízható diesel BMW-vel foglalkozó (NEM márkaszervízre gondolok) szervízt?
Van egy kis problémája.

E46 330xD

Köszönöm az Ő nevében is!

2014.11.17. 21:56

imi36 írta:Uraim!

Kedves barátomnak, aki mellesleg egy csinos hölgy, ráadásul BMW-t szerető, lenne szüksége egy kis segítségre.
Brüsszelben vagy környékén tudtok megbízható diesel BMW-vel foglalkozó (NEM márkaszervízre gondolok) szervízt?
Van egy kis problémája.

E46 330xD

Próbáld meg efer klubtársat elérni mert ő is ott melózik lehet tud szerelőt is.

2014.11.18. 14:07

admin írta:
imi36 írta:Uraim!

Van egy kis problémája.

E46 330xD

Próbáld meg efer klubtársat elérni mert ő is ott melózik lehet tud szerelőt is.

Köszönöm!

2014.11.25. 17:16

:help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Ati 06305332507

2014.11.25. 21:55

muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Ati 06305332507

Én szeptemberben vonattam ki a jó öreg 318i-t, de úgy hogy egy versenygép donorjaként "élnek" tovább egyes alkatrészei.
Ehhez csak egy olyan bontót kell keresned, aki a papírok alapján, néhány fotóval megtámogatva kiadja a bontási igazolást, amivel mehetsz az okmányirodába.
Ha jól gondolom nálad a fotók készítése a legnagyobb akadály a távolság miatt, (vagy ha már szétszedték az autót, amiatt), erre kell megoldást találni.
Sokkal egyszerűbb lett volna előbb kivonatni, majd eladni.

2014.11.25. 22:11

muhaati írta::help2 Ha valaki tudna segíteni "végleges forgalomból kivonás" ügyben, kérem csörgessen meg. Természetesen nem egyszerű a dolog, a kocsit dájcsban vették meg. Magyar rendszám, de mindkettő kézben, forgalmi, t.k. maradt nálunk. Csak a kocsi kellett nekik, "otthoni" bontásra. Itthon már kétszer fél évre kivonattuk a forgalomból, mert nem volt használva kint a kocsi. Most viszont a véglegeset kéne intézni. Ocsmányiroda azt mondta, nem jó a "sima" adásvételi, kétnyelvű kell. Megirattuk a jóemberrel, hazahoztuk a papírokat, mondták ez nem kell, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Ati 06305332507

Kicsit komplikálja a helyzetet, hogy nincs itt a kocsi, nagyon szeretnek belevágni 1.6-os koronggal az alvázszámba(feltétel), de holnap megkérdezem van-e az a pénz...
Hozzászólás küldése

VigLink badge