Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Akikre büszkék vagyunk! :)

2012.04.16. 18:53

Állítólag azt is büntetik, ha áthajtasz a sárgán. :shock: Ez igaz?
Ha igen akkor ezt komolyan gondolják?
Ebből nagyon sok baleset lesz. 100%.

2012.04.16. 19:08

Én úgy tudom, hogy a Kresz nem lett módosítva. Így nem felróható. Tud ellenkezőt valaki?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

2012.04.16. 19:31

hamoriarpi írta:Én úgy tudom, hogy a Kresz nem lett módosítva. Így nem felróható. Tud ellenkezőt valaki?

Igen, tudok. : Ha van rajtad sapka azért fizetsz, ha nincs, akkor azért büntetnek meg. A lényeg, hogy elvegyék a pénzedet!!!!!
Most már lassan meg sem kell indokolniuk.

2012.04.16. 20:18

kiara írta:Állítólag azt is büntetik, ha áthajtasz a sárgán. :shock: Ez igaz?
Ha igen akkor ezt komolyan gondolják?
Ebből nagyon sok baleset lesz. 100%.

Tavaly már volt szerencsém, a passatom elöl - hátul összetörték. 6-an mentünk egymásba, mert elöl a takony buzerátor satuzott a sárgán. Én voltam a hús a szendvicsben, harmadiknak értem oda. 50-ről nullára pillanatok alatt. Kopp, kopp, kopp, kopp, gumiszag, stb.

2012.04.16. 20:27

Ennyire balkániak vagyunk, szigorúan felelősségre KELL vonni minden kis piti dologért is?

2012.04.16. 20:34

hamoriarpi írta:Én úgy tudom, hogy a Kresz nem lett módosítva. Így nem felróható. Tud ellenkezőt valaki?

A rádióban ma egész nap a mától életbe lépő büntetések volt a sláger. Ott hallottam a sárga lámpát is.
Szerintem ez kivitelezhetetlen. Azokban az országokban ahol tilos sárgán átmenni, ott nem vált egyből sárgára a zöld, hanem előtte villog 4-5-öt, ezzel jelezve, hogy mindjárt átvált.
Akkor mi van? Lehet, hogy majd "Átállítjuk a jelzőlámpákat" címszó alatt elsumákolnak egy pár millát????

2012.04.16. 20:50

kiara írta:

A rádióban ma egész nap a mától életbe lépő büntetések volt a sláger. Ott hallottam a sárga lámpát is.
Szerintem ez kivitelezhetetlen. Azokban az országokban ahol tilos sárgán átmenni, ott nem vált egyből sárgára a zöld, hanem előtte villog 4-5-öt, ezzel jelezve, hogy mindjárt átvált.
Akkor mi van? Lehet, hogy majd "Átállítjuk a jelzőlámpákat" címszó alatt elsumákolnak egy pár millát????

Igen. Ausztriában is villog :!: Én egy sárgás fotót tuti meg fogok fellebbezni, ha netán ilyen adódik. Lehet, hogy lesz aki próbaperrel is bepróbálkozik majd. Kivitelezhetetlen :!: Fölötted vált, akkor mi van :?: Kabrióval ok, DE SZEDÁNNAL :?: :?: :?:

2012.04.16. 20:53

kiara írta:

Ne adj nekik ötleteket :facepalm:

:mrgreen:

Akikre büszkék vagyunk! :)

2012.04.16. 20:53

kiara írta:

Amikor megálitot a rendőr hogy miért mentemát a sárgán azt válaszoltam hogy én úgy tanultam hogy ha biztonságosan meg lehet állni akkor meg kell állni ha nem akkor át kell menni. Erre megkérdezte miért menyivel ment hogy nem tudot biztonságosan megálni erre rávágtam szigoruan 50-el de ez teher autó lassan áll meg:) Erre jött a további jó utat!

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 2 hamoriarpi, muhaati
Értékelés: 9.52%

2012.04.16. 22:44

Na ha majd a Land Cruiser mögött sünmobil lesz és sárgára vált a lámpa, majd satuzok egy jót!!! :twisted:

2012.05.02. 10:42

Reméltem, hogy ebben a topikban sose fogok szerepelni, most sajnos egy 30assal lehúznak ezek a szemétláda sunyi rendőrök :!: :facepalm:
Kép

A rövid történet, hogy vettem egy törött Scenicet, azért mentünk a Korandóval. Egy kamionos cimborám vezette a tréleres szerelvényt, és úgy látszik nem tudta, hogy nem 100-al, hanem csak 80-nal lehet járműszerelvénnyel közlekedni az autópályán :facepalm:
Pedig még láttuk is a trafipaxot :facepalm:

2012.05.02. 11:45

Nnna, eddig még sosem volt ilyenem... remélem egyhamar nem is lesz újabb... :roll:

Jól látom hogy 69/50 volt a limit és pont 70 sikerült? :facepalm:

Kép

2012.05.02. 21:41

admin írta:
kiara írta:

Amikor megálitot a rendőr hogy miért mentemát a sárgán azt válaszoltam hogy én úgy tanultam hogy ha biztonságosan meg lehet állni akkor meg kell állni ha nem akkor át kell menni. Erre megkérdezte miért menyivel ment hogy nem tudot biztonságosan megálni erre rávágtam szigoruan 50-el de ez teher autó lassan áll meg:) Erre jött a további jó utat!

MAjd
iPhone Tapatalk

MAjd holnap bediktálom a pontos büntetési tételt ezzel kapcsolatban. Néztem a listán nagyokat, de ez van. Érdekesek a tételek mostantól...

2012.05.02. 22:33

kovessyroli írta:Reméltem, hogy ebben a topikban sose fogok szerepelni, most sajnos egy 30assal lehúznak ezek a szemétláda sunyi rendőrök :!: :facepalm:
Kép

A rövid történet, hogy vettem egy törött Scenicet, azért mentünk a Korandóval. Egy kamionos cimborám vezette a tréleres szerelvényt, és úgy látszik nem tudta, hogy nem 100-al, hanem csak 80-nal lehet járműszerelvénnyel közlekedni az autópályán :facepalm:

Nem nyíllik meg a fotó, de ha jól értem akkor trélert húztál a Korandó után? És ezzel csak 80km/h a limit??? Ha ez így van akkor mákom van, mert nemrég a LandCruiserrel + 2 tengelyes tráler M3 Budapest-Nyíregyháza-Budapest nem nagyon ment 120km/h alá.

2012.05.02. 23:06

kiara írta:
kovessyroli írta:Reméltem, hogy ebben a topikban sose fogok szerepelni, most sajnos egy 30assal lehúznak ezek a szemétláda sunyi rendőrök :!: :facepalm:
Kép

Nem nyíllik meg a fotó, de ha jól értem akkor trélert húztál a Korandó után? És ezzel csak 80km/h a limit??? Ha ez így van akkor mákom van, mert nemrég a LandCruiserrel + 2 tengelyes tráler M3 Budapest-Nyíregyháza-Budapest nem nagyon ment 120km/h alá.

Igen, pont így volt.
A KRESZ 26.§. szerint járműszerelvénynél max. 80 km/h autópályán a megengedett sebesség. Itt mentünk 102-vel. :facepalm:

2012.05.03. 09:49

Hölgyek-Urak

nincs valakinek kontaktja netán protekciója a vas megyei büntis csoporthoz?
s.o.s. lenne eléggé.

köszönöm:)

2012.05.03. 19:53

baupexim1 írta:Hölgyek-Urak

s.o.s. lenne eléggé.

Nekem már küldtek levelet :facepalm:

De nem hiszem, hogy ezzel sokra mész :mrgreen:

2012.05.04. 08:27

Nekem levél sem jött, csak a kamerás rendőrautó:) 4 hete

Persze, kifizettem, de nem nagyon zavarja őket...engem annál jobban:(

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2012.05.18. 10:04

Remélem gyógyszerre költik!! :evil:
Mert ha legalább a kiváló minőségű magyar utak javítására költenék akkor nem lennék ennyire felb@szva..... :facepalm:
60 pénzike... amit nem tudok az e30-ra költeni!
Rohadjanak meg ! :tilt KépKép

2012.05.26. 22:18

baupexim1 írta:Hölgyek-Urak

s.o.s. lenne eléggé.

Helo
Nekem a LYUK sógorom ismerős ott :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge