![]() |
2014.03.05. 17:43
Imco írta:cseptomi1211 írta:hamoriarpi írta:cseptomi1211 írta:Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani hogy műszaki vizsgán mennyire figyelik a kipuffog? gyáriass?g?t a kedves "kollégák"? Tehát egy ut?lagos kipufog? műbizonylat nélkül esélytelen?
Ha nem ordít és nem 1 üres végdobból áll a rendszer, akkor szerintem nem veszik le a rendszámot érte.
Akkor talán a műbizonylatért sem fogják verni az asztalt....![]()
Gondoltam ha már egy fóliázás miatt kérik akkor egy dobért is.![]()
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
2014.03.05. 19:39
cseptomi1211 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:hamoriarpi írta:cseptomi1211 írta:Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani hogy műszaki vizsgán mennyire figyelik a kipuffog? gyáriass?g?t a kedves "kollégák"? Tehát egy ut?lagos kipufog? műbizonylat nélkül esélytelen?
Ha nem ordít és nem 1 üres végdobból áll a rendszer, akkor szerintem nem veszik le a rendszámot érte.
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
Nem?? Úgy tudtam az első ablakok már műbizonylathoz vannak kötve.
2014.03.05. 19:50
Imco írta:cseptomi1211 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:hamoriarpi írta:[quote="cseptomi1211"]Sziasztok!
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
2014.03.05. 20:50
Imco írta:cseptomi1211 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:hamoriarpi írta:[quote="cseptomi1211"]Sziasztok!
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
2014.03.05. 20:51
hamoriarpi írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
Most vizsgázott 3. alkalommal a kocsim. Full fólia.
Nem mondom, hogy szabályos, de még nem hallottam olyat a környezetemben aki ezért szívott volna.
Debrecenben nem megy át autó fóliás első ablakkal.
2014.03.05. 22:35
cseptomi1211 írta:
Mennyire sötét?t a f?liád? Lehet hogy a "még belefér" kateg?riában volt és ezért nem kötöttek bele. Vagy tényleg ?gy van hogy valaki átengedi valaki meg nem.
2014.03.05. 23:41
Imco írta:cseptomi1211 írta:
Mennyire sötét?t a f?liád? Lehet hogy a "még belefér" kateg?riában volt és ezért nem kötöttek bele. Vagy tényleg ?gy van hogy valaki átengedi valaki meg nem.
Nagyon.
Párszor már kitárgyaltuk.
Eu szabályozás van. 70% fényáteresztő képességnek kell lenni.
Ez gyakorlatilag a gyári színezett üveg.
Keress egy szerelőt a környékeden, és kérdezd meg hogy mit tud javasolni!
Vagy kocsikázz el ide!
2014.03.07. 00:25
2014.03.07. 09:01
Imco írta:cseptomi1211 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:Akkor talán a műbizonylatért sem fogják verni az asztalt....![]()
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
Nem mondom, hogy szabályos, de még nem hallottam olyat a környezetemben aki ezért szívott volna.
2014.03.07. 14:29
PeterE39 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:Imco írta:cseptomi1211 írta:Akkor talán a műbizonylatért sem fogják verni az asztalt....![]()
Köszi Árpi!
Fóliázásért sem kérik!
Én álltam már az út szélén fóliát vakargatva a rend éber szemei előtt. Plusz 20eFt büntit is fizettem.
Nem javaslom senkinek. Van műszerük, meg tudják mérni, és ha 70% alatt van akkor bukta.
2014.03.07. 15:04
Tomi.i írta:Akkor már tudom mi?rt nincs elöl foliám!!!:grin:
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
2014.03.07. 16:48
PeterE39 írta:Tomi.i írta:Akkor már tudom mi?rt nincs elöl foliám!!!:grin:
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Lett volna, én akartam, el is elmentem fóliáshoz, de a legátlátszóbb hővédő fólia sem volt megfelelő. Az ablakkal együtt 63% volt ha jól emlékszem (ugyanolyan műszere is volt mint a yardnak).
2014.03.07. 23:44
tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
2014.03.08. 01:14
tökmöc írta:tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
Szóval senki semmit nem tud????
2014.03.08. 01:59
admin írta:tökmöc írta:tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
felniklinika.hu
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.03.08. 11:19
tökmöc írta:admin írta:tökmöc írta:tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
felniklinika.hu
Ismered őket? Megbízhatók? Amúgy nagyon szépen köszönöm!!
2014.03.08. 14:04
tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
[/quote]2014.03.08. 15:35
leslie írta:e="tökmöc"]tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
2014.03.08. 16:55
admin írta:tökmöc írta:admin írta:tökmöc írta:tökmöc írta:Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
felniklinika.hu
A tulajnak már a faterja is gumis volt.Normálisak bár az áraikat nem ismerem.
2014.03.09. 01:58
tökmöc írta:admin írta:tökmöc írta:admin írta:tökmöc írta:[quote="tökmöc"]Ismét zaklatnálak titeket és még pedig felni ügyben érdeklődnék, hogy tud-e valaki aulefelni javítással és színre fújással foglalkozó céget vagy embert aki megfizethető áron dolgozik??????
felniklinika.hu
A tulajnak már a faterja is gumis volt.Normálisak bár az áraikat nem ismerem.