Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: A 'Metabondos csávó" Mindenkihez

2011.03.05. 21:33

Metabond írta:ÜDV. Mindenkinek!! Köszönet a helyszinért J.Lacinak, és a FIUKNAK hogy eljöttek a bemutatóra. :D

helo

Rendkívül jó volt a találkozó. Teszteltünk sok olajat , természetesen a Lepkével az alap hangulatot megadtuk :)

Még egyszer köszönöm a bort, már meg is kóstoltam! :D

Amiben megállapodtunk, azt akkor átgondoltam és csináljuk! Szólok amint kell, de szerintem nem tökölök, 1-2 hét és mehet.

KÉPEK készültek, a Lepke felteszi.
JACKSON! Jó és részletes képek készültek, bár a Zoli keze remegett :D

2011.03.05. 21:34

Metabond írta:ÜDV. Mindenkinek!! Köszönet a helyszinért J.Lacinak, és a FIUKNAK hogy eljöttek a bemutatóra. :D

húúú :)
az aláírást véletlen kenéstechnológia helyett kerttechnikának olvastam :D :D

2011.03.05. 21:59

Ugyan már, nincs mit köszönni.
Én is kíváncsi voltam a tesztre, és örülök hogy megismertem a srácokat.

2011.03.05. 23:24

Helo
A Metabondos tesztelés részvevői
Köszönjük jlaci74 klubtársnak a helyiséget :wink: a Metabondos klubtársnak a bemutatót
A több 100 képből mazsolázok egy párat amit még felrakható a tesztelésről

szekeres klubtag verdája
Kép

jlaci74 autója
Kép

Metabondos
Kép

Sancool kolega
Kép

Ezt nem kel bemutatni
Kép

jlaci74 klubtag --takaros-- üzlete és a résztvevők
Kép

2011.03.05. 23:33

lepke írta:Helo
A Metabondos tesztelés részvevői
Köszönjük jlaci74 klubtársnak a helyiséget :wink: a Metabondos klubtársnak a bemutatót
A több 100 képből mazsolázok egy párat amit még felrakható a tesztelésről

De jó vissza nézni :)

Esetleg a tesztelésről, ami a kopásokat mutatja kéne még, had lássák a többiek is :)

2011.03.05. 23:39

Kezdem azzal, hogy köszönöm a szíves vendéglátást a jLacinak, Volt ott ropi is, meg Kóla, meg Haverok Buli Fanta, meg jó hangulat, meg nem utolsó sorba a bemutatóért is hálás vagyok Metabond Józsinak!!!! Köszönöm. Engem meggyőzött... Így szemléltetve teljesen érthető, hogy igenis jó, ha van adalék a kocsi motorjában, és nem azért mert rossz a motor, hanem pont azért, hogy sokáig jó legyen!!! Még egyszer köszönöm!!! Az én autómban lesz Metabond!!! :)

2011.03.06. 00:02

Helo
Ez volna a tesztgép
Kép

Hagyományos motorolaj adalék nélkül NAGYON hamar megadta magát
Kép

Az olajban az apró fémforgácsok
Kép

Egy kupica adalékanyag hozzáadása a Metabondos adalékból Metabondos klubtag nagy szakértelmével
Kép

Nagyon meggyőző volt az eredmény mindenki számára
Kép

2011.03.06. 00:48

Helo
Az utolsó teszt amit csináltuk
Vittem 1 liter 0-40-es motorolajat hogy az ideális keverési arányt megtudjuk mérni

0-40-es bontatlan motorolaj
Kép

adalék nélküli tesztelésének előkészülete
Kép

Metabond nélkül eddig bírta a gyűrődést
Kép

Szekeres klubtárs az 1liter motorolajba belekevert 0,5 dl (( egy feles )) adalékot
a mutató 11-es egységig is elment csak arról nem sikerült jól a fotó
Kép

2011.03.06. 00:51

Helo
A legvégére minden résztvevő kapott egy üveg borocskát a Metabondos klubtárstól

Kép

2011.03.07. 17:36

Köszi lepke. Szép képek.

Volt mérve a lepke korábbi használt motorolajai? Eredmények róla stb.

Jackson, aki majd kavar valami tavaszi Bp. adalékos bulit

2011.03.07. 18:19

jackson írta:Köszi lepke. Szép képek.

NEm mértünk, pedig pont az enyémet szerettük volna, de elmaradt, mert a Lepke gyári olaját csináltuk meg, + az enyémet fel metabondozzuk. Ezt természetesen a "metabondos csávóval" :D úgy egyeztünk, hogy dokumentáljuk.

Olaj minőség
Olaj fogyás
Fogyasztás

Ezt itt közlöm. A gyári szervizciklus idejére lesz benne a cucc, nem előbb, nem később megy a csere. Így teljesen korrekt PONTOS tájékoztatást tudok adni majd.

2011.03.07. 18:19

jackson írta:Köszi lepke. Szép képek.

Az jó lesz! Pityu emlékére minden évben meg szeretnénk tartani! A barátja elvállalta. Már csak két zöld ledem van...Kíváncsi leszek, mit dob ki a gép a csere előtt álló olajra! :roll: Ha még élne, már naponta hívnám, eszi a motorolajat, nehezen indul, füstöl is, bár már kiismert és elküldött volna melegebb éghajlatra... :lol:

2011.03.07. 19:51

szekeres írta:

húúú :)
az aláírást véletlen kenéstechnológia helyett kerttechnikának olvastam :D :D

HELLÓ!!!
Még csak most van egy kis időm fórumozni. Jók a képek, ZOLI a lényeges dolgokat fel rakta. Tetszik az a fekete 520d, amin Metabondos felirat van. Szekeres barátunknak a
boros teszt hatott.(KERTECHNIKA)

2011.03.07. 20:10

lepke írta:Helo
A legvégére minden résztvevő kapott egy üveg borocskát a Metabondos klubtárstól

Kép

Az volt az én borom, amin a háló van. :)

2011.03.17. 17:47

Helo

Megvettem a cuccot a kocsimba. Pár nap és benne lesz.

Képeket csinálok!

a metabond Józsi

2011.03.17. 17:56

BIZOM
,BENNED PONTOS MÉRÉSEK képek, s
Mindenki Tőled akar referenciát :D :D

2011.03.17. 18:48

Ha már megint szóba került,létezik,hogy a Metabond Megasel-től rángat a motorom beindítás után kb fél percig?Soha nem csinált ilyet csak mióta használom.

a metabond Józsi

2011.03.17. 18:59

ptom írta:Ha már megint szóba került,létezik,hogy a Metabond Megasel-től rángat a motorom beindítás után kb fél percig?Soha nem csinált ilyet csak mióta használom.
Üdv, Mióta használod??

Re: a metabond Józsi

2011.03.17. 19:08

Metabond írta:
ptom írta:Ha már megint szóba került,létezik,hogy a Metabond Megasel-től rángat a motorom beindítás után kb fél percig?Soha nem csinált ilyet csak mióta használom.
Üdv, Mióta használod??

Úgy van a használatiba,hogy 20 ml-t kell 40 liter üzemanyaghoz(ötször) és utána már csak 10ml-t.Én a 4. 20 ml-es tankolásnál tartok,még egy lenne és utána csak 10 ml de valószínűleg kihagyom és megnézem mit művel ha nincs benne.

Re: a metabond Józsi

2011.03.17. 19:20

ptom írta:
Metabond írta:
Üdv, Mióta használod??

Úgy van a használatiba,hogy 20 ml-t kell 40 liter üzemanyaghoz(ötször) és utána már csak 10ml-t.Én a 4. 20 ml-es tankolásnál tartok,még egy lenne és utána csak 10 ml de valószínűleg kihagyom és megnézem mit művel ha nincs benne.
HELLÓ! Csak semmi pánik .TISZTUL A RENDSZERED :) Porllasztók, viz távozik stb, GYORSITSD FEL A FOLYAMATOT 1/2-dl 20 lt üzemanyaghoz. ,sjárdki huzatgatva!! :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge