Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.04.23. 12:18

Diabolica írta:
Chrisstopher írta:sajnálatttájékoztatok mindenkit,hogy 2 év hűséges szolgálat után eltávozott tőlem a cbr600rr mocim...emlékét örökre megörzöm, utódjának még tart a keresése... :( :( :(

hát igen így megy ez....aki elad egy 600-ast rendszerint legalább egy 1000-esről emlékezik később vissza a régi időkre amikor csak 180-al proszkált még az M7-esen.....

én egy 1300as yamaha fjr ben gondolkozom, illetve mar eldontottem, de idén egy hercegno erkezese miatt nem biztos hogy megveszem, csak jovore valoszinu...de akkor mar a dobozban viszem a kolykot...:)

2007.04.23. 18:15

Chrisstopher írta:én egy 1300as yamaha fjr ben gondolkozom, illetve mar eldontottem, de idén egy hercegno erkezese miatt nem biztos hogy megveszem, csak jovore valoszinu...de akkor mar a dobozban viszem a kolykot...:)

Azt ne feledd, hogy E39 hercegnő!! :lol: :lol:

2007.05.04. 15:49

Official report:

100., JUBILEUMI FUTAM!

Talmácsi Gábor a hétvégén Shanghaiban a 100. GP versenyére készül. 2005-ben ezen a pályán szerezte meg élete első dobogós helyét, tavaly pedig a 4. helyen végzett. Eddigi eredményeit szeretné vasárnap túlteljesíteni. Nem készült másként erre a futamra sem, mint ahogy fog a következőre vagy tette azt az előző előtt. A cél mindig ugyanaz: kihozni magából és a technikából a maximumot.

Az első napon nagyon változatos volt az idő, hol esett egy kicsit, hol elállt és felszáradt a pálya. A szeszélyes időjárás némi borsot tört a csapatok orra alá, de Talma a szabadedzésen az 1. helyen zárt, majd az időmérőn a 3.-on. A motor beállításain van még mit dolgozniuk, de tudják, hogy min kell változtatni ahhoz, hogy jobb időket érjen el Gábor. Az időmérőn a 2.számú motorjával kezdett, majd amikor látták, hogy nem fog esni kiment a boxba az 1.számú gépért. 1-2 kör erejéig bejáratta, majd kezdte a gyors köröket. Viszont a hátsó futómű beállításaival gondok adódtak, a gyorsításokat követően darált a motor hátulja. Jelenleg is folyik a munka a boxba, hogy holnapra minden rendben legyen Talma apriliajával.

Talma nyilatkozata:

„Dolgozunk még a beállításokon és remélem nem fog nagyképűen hangozni, de nem Pasini volt a szélvész gyors, hanem én voltam lassú.”

2007.05.04. 16:03

Szorítunk Talmának, itt mindig jó volt, de nem nagyon van olyan pálya, ahol szarul megy.
Lassan Pasinitől kell tartani, mert mindig gyors a gépe, de eddig szerencsére nem bírja sokáig az alkatrész, remélem ez igy lesz sokáig.:)
Gábor mindig is megbízható gyors versenyző volt, még amikor szar gépen ment, akkor is.
Szorítunk,ésfelkelünk vasárnap reggel 6 kor:)

2007.05.05. 15:47

Official report:

KÍNA, SHANGHAI

2007. május 5.

Ha eső szerencsére nem is, de magas páratartalom fogadta a motorosokat a második időmérőn, melyen Talmácsi Gábornak sikerült jobb időt elérnie, de a tegnapihoz képest mégis egy hellyel hátrébb szorult a rajtrácson.

A reggeli szabadedzésen nem fordult igazán jól Talma motorja a kanyarokban, amin sikerült az időmérőre változtatniuk. A kvalifikáció elején minden rendben volt. Kicsit kemény volt a motor hátulja, kiment a boxba, ahol új gumikat kapott. Viszont a hátsó gumi gyári hibás volt. Pattogott, és ütött a jobb oldala. Idő azonban kicserélni már nem volt, így igyekezett Talma kihozni ebből a legtöbbet.

A holnapi rajtsorrend:

1. Pasini

2. Faubel

3. Pesek

4. TALMÁCSI

Talma nyilatkozata:

„Összességében minden rendben, az alapbeállítások megvannak és holnap egy jó versenyre számítok.”

Stefano Favaro, manager nyilatkozata:

„Az ideal time alapján 2. lenne Gábor, ami teljesen reális is lett volna. A nagy forgalom és a gyári hibás gumi közbeszólt. Holnap véleményem szerint 4-en – Talma, Pasini, Pesek, Faubel – fogják diktálni az ütemet, és izgalmas verseny várható.”

2007.05.05. 17:24

Kiv leszek a futamra nagyon :)

2007.05.05. 20:02

Ha nem elég ütőképes a gép akkor a Gábor az elmúlt évek statisztikája alapján ennyit mond:
elégedett vagyok a csapattal, nagyon sokat dolgoztak a motoron, biztos vagyok benne, hogy holnap a versenyre a legjobb formába tudják majd hozni

ha a gép jó és csak rajta múlik már minden akkor: "összességében minden rendeben....."

szóval nagy verseny lesz :D

talma

2007.05.06. 18:01

Bocsi, ha beledumálok. Én is végignéztem, de azért több is kijöhetett volna ebből a meccsből.

Pedig ebben az évben nem akarom magam visszafogni a szurkolásban! Mi lenne, ha bmw-sek elmennénk Brno-ba a versenyre.

(Nekem egy Kawaám van, de azért ha egyszer rámesik egy aranyból készült meteorit, akkor vennék a bmw mocit is...:-)

zoli

Re: talma

2007.05.06. 20:50

jambrikz írta:Bocsi, ha beledumálok. Én is végignéztem, de azért több is kijöhetett volna ebből a meccsből.

Pedig ebben az évben nem akarom magam visszafogni a szurkolásban! Mi lenne, ha bmw-sek elmennénk Brno-ba a versenyre.

(Nekem egy Kawaám van, de azért ha egyszer rámesik egy aranyból készült meteorit, akkor vennék a bmw mocit is...:-)

zoli

ne tedd... kocsiban okés, de motorban...... :roll:

2007.05.07. 15:56

egy kis szerencse kellett volna még....

KÍNA, SHANGHAI
2007. május 6.

A reggeli bemelegítő edzést megnyerte Talma, majd a 19 körös versenyen a 4. helyen ért célba, újabb 13 pontot gyűjtve.
Az esélyesek között indult a magyar motoros a 100. futamán. A rajtot követően 4-ként fordult, majd sokáig a 2. helyen motorozott és rövid időre a vezetést is átvette. Árnyékként követte őt ekkor Faubel, aki egy rosszabb ütemben előzte meg őt, amivel visszafogta Talmát és ezáltal ritmust vesztett.
Kívülálló nézőként a verseny közben nem tudtuk, hogy már a rajtrácson érezte Talma, hogy valami gond van a motorral. A hosszú egyenes végén lévő jobbosban folyton megállt, megtorpant motorja, így nem tudta felvenni saját ritmusát. A visszaváltásoknál próbált gázfröccsökkel javítani a problémán.
Ezt követően a folyamatos helyezkedések, az olykor-olykor összeérő motorok érdekes helyzeteket eredményeztek, és Talma számára többször is rosszul jöttek ki ezek a pozícióharcok. A verseny utolsó köreibe begyújtott minden tartalékot. Corsival csatázott, akit, egy rossz előzést követően ugyan visszavert, de ezzel mindkettőjük lehetősége elszállt a dobogó megszerzésétől, hiszen túlságosan leszakadtak az első 3-tól. A versenyt Lukas Pesek nyerte, majd őt Faubel, Rabat és Talmácsi Gábor követte.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
„Nem vagyok elégedett. Nem rossz a 4. hely, de ennél gyorsabb voltam. Még vizsgálja a csapat az okát, hiszen technikai probléma adódott a motorral, amit próbáltam verseny közben orvosolni. A féktávokon időnként teljes káosz volt, és ezek az oda-vissza előzgetések miatt többször én is kiestem a ritmusból. A verseny végén igyekeztem, hogy meglegyen a dobogó, de Corsi előzése miatt mindketten lemaradtunk az első háromtól. Mindent megpróbáltam, de ha ennél is többet kockáztatok, akkor valószínűleg még ez a 13 pont sincs, nullázni pedig nem akartam és nem is szabad, hogy versenyben maradjak az összetettben. A következő futam Le Mans-ban lesz, ahol nincsenek hosszú egyenesek és inkább a vezetési technikai az, ami számít.”

VB PONTÁLLÁS:
1. PESEK 71 pont
2. TALMÁCSI 69 pont
3. FAUBEL 67 pont

2007.05.14. 13:55

Hi!

Ha lehet , én is csatlakoznék a motoros team-hez! Bár,most csak gyalogkakukk-ként , de már megvan a következő áldozat egy CBR 600F - személyében.

2007.05.21. 11:55

megvan a kresz vizgám nagy A ra most rutin és forgalom utánna suzuki bandit.

addig is eladó egy 125 ccm es aprilia AF-1-es
érdeklődni PÜ-ben:D

2007.05.21. 12:05

Csak így tovább Kari!! :franko:

2007.05.27. 23:21

Gratula Kari :taps:

2007.05.28. 22:35

köszi igyekszem:D
szombaton telefonált az egyik emberke hogy megvették az álltalam egyik célpontnak kijelölt Banditot:(

de van választék és ugyis csak akkor lesz aktuális mikor megvan a jogsi az még 1 hónap kb:D

2007.05.28. 23:17

nekem 1 hónap és a CE van meg de nem tervezem nehézpót vásárlását :D :D :D

Egy motorét már annál inkább :)

alsóőrs

2007.06.02. 19:04

Készül valaki jövő hét végén (23.hét) alsóőrsre motoros találkozóra?

2007.06.04. 23:10

Hero írta:nekem 1 hónap és a CE van meg de nem tervezem nehézpót vásárlását :D :D :D

Egy motorét már annál inkább :)

Veled vagyunk HERO!!! Aztán,üdv a csapatban! "Hero" cb hívóról nem tudok még, itt az alkalom... :lol:

2007.06.05. 01:27

Hu köszii, remélem sikerül :D

Sima C-s jogsim már van több mint egy éve, viszont sajna cb nincs a teherautónkba, de az a Hero cb hivó tetszene nekem nagyon :D

2007.06.05. 01:32

cb ügyben zargass nyugodtan , szinte mindenben tudok segíteni! Az én hívóm Tank . Bár,ezt nem itt kéne megvitatni , bocsesz mindenkitől!
Hozzászólás küldése

VigLink badge