2010.04.23. 23:56
Kampány csend! Vasárnap este 7 után folyt köv....
2010.04.25. 22:08
Helo
Na megvan a TÖBBSÉG
aminek ÉN nem nagyon örülök
üdv zoli
2010.04.25. 22:12
lepke írta:Helo
Na megvan a TÖBBSÉG
üdv zoli
A következő pár hónapban kiderül, hogy betartják-e, amit ígértek. Ha nem, akkor a népnek az asztalra kell csapnia
2010.04.25. 22:12
lepke írta:Helo
Na megvan a TÖBBSÉG
üdv zoli
A jelenlegi kormánypártnak meg lesz vagy 30 mandátuma a felezés után.
(ezt is sokallom)
2010.04.25. 23:10
touring írta:lepke írta:Helo
Na megvan a TÖBBSÉG
üdv zoli
A következő pár hónapban kiderül, hogy betartják-e, amit ígértek. Ha nem, akkor a népnek az asztalra kell csapnia
Már festik a talicskákat pirosról narancs sárgára

(amivel a pénzt tolják majd ki)
2010.04.26. 09:22
admin írta:touring írta:lepke írta:Helo
Na megvan a TÖBBSÉG
üdv zoli

sajnos nem nevetséges, de jó
2010.04.26. 10:18
atb írta:admin írta:touring írta:lepke írta:Helo
Na megvan a TÖBBSÉG
üdv zoli

sajnos nem nevetséges, de jó

Hmmm hmm.....kellene egy talicskagyárat alapítani, nem ?
2010.04.26. 11:37
Én örülök a 2/3-nak, mert egy csomó mindenhez hozzá kell nyúlni, ami eddig lehetetlenség volt, mivel rühelték egymást az aktuális ellenzéki és kormánypártok. A lehetőség most adott, a szart nem lesz kire kenni. És nagyon remélem, hogy a jobbik olyan ellenzék lesz, aki segít betartani / betartatni a sok igéretet és nem csak arra vár, hogy 4 év múlva megkapja a stafétabotot. Ha nem is alakul minden úgy, ahogy igérték, sokkal rosszabb nem nagyon lehet már.
Att530d
2010.04.26. 13:06
Att530d írta:Én örülök a 2/3-nak, mert egy csomó mindenhez hozzá kell nyúlni, ami eddig lehetetlenség volt, mivel rühelték egymást az aktuális ellenzéki és kormánypártok. A lehetőség most adott, a szart nem lesz kire kenni. És nagyon remélem, hogy a jobbik olyan ellenzék lesz, aki segít betartani / betartatni a sok igéretet és nem csak arra vár, hogy 4 év múlva megkapja a stafétabotot. Ha nem is alakul minden úgy, ahogy igérték, sokkal rosszabb nem nagyon lehet már.
Att530d
Egyetértek. Most már nincs szartologatás.
Vona megmondta, hogy a nemzet érdekeinek megfelelő ellenzéki politikát akarnak folytatni. Ergó ami jó, annak nem fognak az útjába állni. Mondjuk a Jobbikban nem sok szakértő van, de majd meglátjuk.
Morvait nem nagyon bírom, mert aki az MSZP-nek dolgozik, utánna meg köpködi őket, annak előttem nem sok hitele van.
2010.04.26. 13:20
touring írta:Att530d írta:Én örülök a 2/3-nak, mert egy csomó mindenhez hozzá kell nyúlni, ami eddig lehetetlenség volt, mivel rühelték egymást az aktuális ellenzéki és kormánypártok. A lehetőség most adott, a szart nem lesz kire kenni. És nagyon remélem, hogy a jobbik olyan ellenzék lesz, aki segít betartani / betartatni a sok igéretet és nem csak arra vár, hogy 4 év múlva megkapja a stafétabotot. Ha nem is alakul minden úgy, ahogy igérték, sokkal rosszabb nem nagyon lehet már.
Att530d
Vona megmondta, hogy a nemzet érdekeinek megfelelő ellenzéki politikát akarnak folytatni. Ergó ami jó, annak nem fognak az útjába állni.
Most olvasom éppen, hogy a GyF is megszólalt végre és egyből nekiugrott a Mesterházynak.
Én a helyében jó mélyen hallgatnék és befognám a pofámat, mert a kialakult helyzetért egyedül ő tehető felelőssé! Azt magyarázza, hogy a pártvezetést kell lefejezni ilyenkor és az alapjaiból felépíteni az egészet.
Mondja ezt úgy, hogy ő jó előre eltüntette magát a felelősségre vonás elől, ráadásul olyan meseszerűen került egyből az élre, hogy egyetlenegy voksot sem gyűjtött a "néptől"!
Nevetséges...
2010.04.26. 13:51
simi64 írta:touring írta:Att530d írta:Én örülök a 2/3-nak, mert egy csomó mindenhez hozzá kell nyúlni, ami eddig lehetetlenség volt, mivel rühelték egymást az aktuális ellenzéki és kormánypártok. A lehetőség most adott, a szart nem lesz kire kenni. És nagyon remélem, hogy a jobbik olyan ellenzék lesz, aki segít betartani / betartatni a sok igéretet és nem csak arra vár, hogy 4 év múlva megkapja a stafétabotot. Ha nem is alakul minden úgy, ahogy igérték, sokkal rosszabb nem nagyon lehet már.
Att530d
Vona megmondta, hogy a nemzet érdekeinek megfelelő ellenzéki politikát akarnak folytatni. Ergó ami jó, annak nem fognak az útjába állni.
Most olvasom éppen, hogy a GyF is megszólalt végre és egyből nekiugrott a Mesterházynak.
Én a helyében jó mélyen hallgatnék és befognám a pofámat, mert a kialakult helyzetért egyedül ő tehető felelőssé! Azt magyarázza, hogy a pártvezetést kell lefejezni ilyenkor és az alapjaiból felépíteni az egészet.
Mondja ezt úgy, hogy ő jó előre eltüntette magát a felelősségre vonás elől, ráadásul olyan meseszerűen került egyből az élre, hogy egyetlenegy voksot sem gyűjtött a "néptől"!
Nevetséges...
Az MSZP-re egyszerűen kár szót vagy karaktereket pocsékolni! Új baloldalként akarnak megújulni a régi elvtársak. Mi lesz benne új, a nevén kívül? No comment! A szavak mögött akkora üresség van, hogy egy fekete lyuk hozzá képest szupernovarobbanás!
2010.04.26. 17:20
nekem is ez a véleményem, a 2/3-ad miatt nem lehet másra mutogatni, ha nem úgy alakulnak a dolgok.
bár én bízom bennük, a fidesz mögött hatalmas szakember gárda áll.
az mszp egyébként saját magát számolta fel sikeresen, hálát adhatunk gyurcsányferkónak, mert ő indította el őket a lejtőn.
marad majd az 50 fős kis mszp keménymag a parlamentben, meg remélem ennek a többszöröse kerül börtönbe a milliárdos csalásaik miatt az szdsz-es társaik mellé a bkv-s, főkefés és az ingatlanbotrányok miatt.
a jobbik jó hogy bejutott, mert bár kormányzásra képtelenek lennének, de ellenzékként arra pont alkalmasak, hogy a fideszt esetlegesen féken tartsák, meg remélem, hogy a programjukból komolyan veszik az elszámoltatási részt, és minden kipécécett rohadt csalót pellengérre állítanak, és a büntetőeljárást is végig viszik.
2010.05.08. 14:01
Kár előre izgulni, de szerintem
ebben a csomagban a luxus- és a regisztrációs is benne van. Legalábbis a 12-16-ba bele kell, hogy férjen!
Remélem.
2010.05.12. 20:26
Ahogy észre lehetett venni ide még nem írtam, nem is igen fogok, mert ez nem az Én világom és nem érdekel különösebben, de ezt a "gyöngyszemet" (a képet) be kell raknom ide:
2010.05.12. 20:53
Tényleg cigány!
2010.05.12. 22:16
simi64 írta:Tényleg cigány!

vigyázz!!!!!!!!!!!! jön a Pintér!!!! és
bezo
2010.05.13. 08:02
Őrizetbe vették az Eclipse Zrt. vezetőjét
2010. március 10., szerda
A vámhatóság összehangolt akciója után őrizetbe vették az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezetőjét. Adócsalás és pénzmosás miatt nyomoznak. Sipos Jenő, a VPOP szóvivője csak annyit közölt, hogy az ügyben hét embert vettek őrizetbe.
A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) megerősítette, hogy Budapesten és Pest megyében több helyszínen összehangolt akciót hajtott végre. A különösen nagymértékű adóhiányt okozó adócsalás és pénzmosás gyanúja miatt indult nyomozás során hét embert őrizetbe vettek.
A nyomozás során több, a bűncselekmény-sorozattal érintett, illetve több az adócsalás leplezésével összefüggésbe hozható vállalkozásnál történtek nyomozási cselekmények. A házkutatás során a pénzügyőrök különféle dokumentumokat, bizonylatokat és adathordozókat foglaltak le, írta a vámhatóság.
A VPOP közlése szerint a nyomozás érdekeire tekintettel a nyilvánosságra hozható részletekről később adnak részletes tájékoztatást.
2007-ben frissítették utoljára
Az Eclipse december 31-én kötött szerződést a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalával (KEK KH) arra, hogy az átalakuló eredetiségvizsgálati rendszerhez szükséges szoftvert módosítja és 5 éven keresztül üzemelteti.
A Figyelő újságírójának egy eredetiségvizsgálatot végző műhelyben megmutatták az új szoftver felhasználói kézikönyvét, aminek utolsó frissítési dátuma 2007-es keltezésű. Ez arra utal, hogy a rendszer már régen kész volt, vagy legalábbis a frissítés – az ötmilliárdos szerződés egyik meghatározó eleme – nem volt olyan mértékű, hogy arról a felhasználónak tudnia kellett volna.
Az üzleti hetilap tényfeltáró cikksorozatából kiderül, hogy a cégnek látszólag nemcsak erős politikai hátországa lehet mind a Fidesz, mind az MSZP oldalán, de egy volt nemzetbiztonsági felsővezetőhöz is köthető.
Az Eclipse projektvezetője Pintér Sándor lánya, Pintér Hajnalka. Az ötmilliárdos megbízás ügyében ő minden teljesítés átadója és ő az elsődleges kapcsolattartó személy.
Vámosok tartottak házkutatást egy biztonsági cégnél
2010. március 10., szerda
Házkutatást tartottak Pintér Sándor volt belügyminiszter biztonsági cégénél. Állítólag adócsalás és pénzmosás gyanúja miatt nyomoznak.
A vám- és pénzügyőrség kommandósokkal tartott házkutatást a Civil Biztonsági Szolgálatnál szerda délelőtt - értesült a Hír Televízió. A cég Pintér Sándor, az Orbán-kormány volt belügyminiszterének érdekeltségébe tartozik.
A HírTV internetes oldala szerint adócsalás és pénzmosás elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen nyomoz a hatóság. Az akcióban a hírek szerint a biztonsági szolgálat egyik bérlőjéhez köthető bérbeadási szerződést és a hozzá kapcsolódó számlákat, bankszámlakivonatokat foglalták le a nyomozók.
A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI megkeresésre annyit közölt: valóban zajlanak nyomozati cselekmények, de nem tudja megerősíteni azok helyszínét.
A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. Pintér központi cége, szerteágazó tevékenységéből 2008-ban közel 5 milliárdos forgalmat produkált.
A Civil 2004-ben azzal okozott meglepetést, hogy a Medgyesy-kormány regnálása alatt 240 milliós hitelt kapott az MFB-től úgy, hogy a bank bevásárolta magát a cég részvényesei közé. A volt belügyminiszter két év alatt mintegy 300 millió forintot fizetett vissza a bank tulajdonában lévő kisebbségi részesedésért.
A cég neve legutóbb a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorának zsarolási ügyét követően került a sajtóba. A HVG azt állította, hogy a Pintér cége partneri viszonyban állt a rektor által állítólag a DHL-nek beajánlott kisebb biztonsági céggel. A CBSZ azonban egyébként is fontos szerződő fele a honvédségnek, a HM EI Zrt.-n keresztül ugyanis évi nettó 450 millió forinttal részesül a laktanyák őrzésére kifizetett milliárdokból.
A Fővárosi Főügyészség pár nappal később el is rendelte a nyomozást. A gyakorlatilag az Eclipse teljes vezérkarát őrizetbe vevő vámnyomozók azonban azt állítják, ők nem e feljelentés alapján indítottak nyomozást, ebben az ügyben a BRFK nyomoz.
Akkor most miről is beszélünk ?
Ki-kivel van ?
Na ezért nem érdekel engem a politika már régóta !
Ha megpusztulsz, akkor sem tudsz a fentiek ellene tenni semmit és ahogy látszik, sehol sem !
2010.05.14. 20:18
simi64 írta:Tényleg cigány!

Helo
Ez az oldal nem a származásról szól
lehet bárki CSAK bmw-je legyen
üdv zoli
2010.05.14. 21:17
lepke írta:simi64 írta:Tényleg cigány!

Helo
Ez az oldal nem a származásról szól
lehet bárki CSAK bmw-je legyen
üdv zoli