![]() |
2010.09.23. 23:34
2010.09.23. 23:40
Sali645 írta:lepke írta:Helo
Azt mondta a kapitánycsak ott mérnek ahol az ----- Állampolgárok kifejezetten kérik ------
csak tudnám kik ezekmelyik Állampolgár az aki azt kéri hogy az M3-as autópálya felüljárójáról mérjenek
Erre is kíváncsi lettem volna én is ki az az állampolgár aki mérést kér. Na persze csoro a rendőrség,mit tegyenek? Szívják az adófizetők vérét ahogy csak tudják
2010.09.23. 23:44
Sali645 írta:lepke írta:Helo
Azt mondta a kapitánycsak ott mérnek ahol az ----- Állampolgárok kifejezetten kérik ------
csak tudnám kik ezekmelyik Állampolgár az aki azt kéri hogy az M3-as autópálya felüljárójáról mérjenek
Erre is kíváncsi lettem volna én is ki az az állampolgár aki mérést kér. Na persze csoro a rendőrség,mit tegyenek? Szívják az adófizetők vérét ahogy csak tudják
2010.09.24. 00:57
2010.09.24. 09:38
Imco írta:Már egyszer javitottam, most megint megteszem.
Egy büdős vasat sem hagynak a zsaruknál a bevételből.
Persze ettől egyetértünk még mindenben, csak ez egy tévhit.
Megy a nagykalapba és ugyan úgy nem lesz benzinre pénzük mint eddig.
Aki most nem látta a netes linken megnézheti, ill szombat délben megismétlik.
Egyébként most az sokkolja a zsarukat, hoy gyorstalpalon képeznek rendöröket.
/volt is linkelve a cikk/ Gyakorlatilag semmi sem kell hozzá és 5,5 hónap alatt rendőr
lesz az indulobol. Állat jó lesz!
Lassan levelezőn képzik őket.
2 kiló almáért meg elzártak egy embert!
ÁÁÁÁ nagyon rosszul müxik itt minden.
No mind1! Hagyjuk is!
2010.09.24. 10:09
charlie01 írta:Imco írta:Már egyszer javitottam, most megint megteszem.
/volt is linkelve a cikk/ Gyakorlatilag semmi sem kell hozzá és 5,5 hónap alatt rendőr
No mind1! Hagyjuk is!
Írtam egy hosszú gondolat sort, de inkább kitöröltem. . . Pár szóval is tudom jellemezni, k.l.p sz.r az egész ugy ahogy van!
2010.09.24. 10:12
Oroszlan írta:Sali645 írta:a riport alatt 2 óra alatt 2millio 400ezer hát menjenek a fenébe szívják az emberek pénzét mint a porszivó a homokot. A rendőrség ebből tartja fennmagát. Ez igen erre büszkék lehetnek,megarra a civil kocsira is ami a fa mögött kukkol.
Azért a rendörök is mennek hogy is mondta a riport?? 1 ora alatt 4 rendörkocsi,és 320ezer ft??? Ez IGEN!! szép példamutatás büszkék lehetnek magukra!
Gondolj bele:
24 óra alatt összejön a 645-ös ára !!!
2010.09.24. 10:17
jackson írta:charlie01 írta:Imco írta:Már egyszer javitottam, most megint megteszem.
No mind1! Hagyjuk is!
Írtam egy hosszú gondolat sort, de inkább kitöröltem. . . Pár szóval is tudom jellemezni, k.l.p sz.r az egész ugy ahogy van!
Ha egyszer Debrecenbe járok elkérném a telefonszámod PÜ-ben és meghallgatnám a véleményed mondjuk egy pofa sör (vagy amit kedvelsz) mellett.
Jackson, aki kiváncsi a törölt hozzászólásra
2010.09.24. 11:11
Imco írta:Már egyszer javitottam, most megint megteszem.
No mind1! Hagyjuk is!
2010.09.24. 11:25
admin írta:Imco írta:Már egyszer javitottam, most megint megteszem.
No mind1! Hagyjuk is!
Nagyon helyes zárják csak be a sok sápadt arcút.A sok trafis rendőrnek is inkább a tolvajokat kéne üldözni nem pedig csak ki küldeni 30nap múlva a határozatot hogy tetess ismeretlen.Mert elvégre mi adófizetők fizetjük őket csak nem avval foglalkoznak amivel kéne.
Szerdán a biciklis felvonuláson meg büntetek jó pár biciklist nagyon helyes mert a biciklisek azt hiszik rájuk semmi nem vonatkozik én még kötelezőt is fizettetnék velük.Mert ugyan úgy kárt tud tenni az autóba mint egy segédmotoros.
2010.09.24. 12:04
charlie01 írta:admin írta:Nagyon helyes zárják csak be a sok sápadt arcút.A sok trafis rendőrnek is inkább a tolvajokat kéne üldözni nem pedig csak ki küldeni 30nap múlva a határozatot hogy tetess ismeretlen.Mert elvégre mi adófizetők fizetjük őket csak nem avval foglalkoznak amivel kéne.
Szerdán a biciklis felvonuláson meg büntetek jó pár biciklist nagyon helyes mert a biciklisek azt hiszik rájuk semmi nem vonatkozik én még kötelezőt is fizettetnék velük.Mert ugyan úgy kárt tud tenni az autóba mint egy segédmotoros.
A szabálysértési értékre elkövetett lopások miatt kiszabott elzárásokkal én is egyet értek. Elhiszem, hogy a médiában igy jön le,hogy 2kg alma miatt kapott pár napot, rögvest mindenki sajnálni kezdi szegény embert, DE nézzük már meg a másik oldalt a kereskedőket, akiknek nem kevés hiányt okoznak a bolti tolvajok.
És igen is a fiatalkorúak is nyugodtan mehetnek a "levesbe" ha 16-17 évesen van annyi eszük, hogy 10-12 ezer Ft.-ért bizsut vagy éppen bármi mást lopjanak, akkor el is gondolkozhatnak a tettükön a megfelelő helyen.
Kerékpárosokról meg annyit, hogy 10-ből 8 húzza a pofáját, meg neki áll feljebb amikor megbírságolom ( ált. 3.000-re k.rva jószívű vagyok ) mert vak sötétben, kivilágítatlanul teker össze-vissza az úttesten. Pedig asszem v.mi 700 Ft.-ért lehet lámpát venni előre hátra.
Hopp de már elkanyarodtunk, elkanyarodtam a traffitól.
2010.09.24. 12:10
Imco írta:charlie01 írta:admin írta:Nagyon helyes zárják csak be a sok sápadt arcút.A sok trafis rendőrnek is inkább a tolvajokat kéne üldözni nem pedig csak ki küldeni 30nap múlva a határozatot hogy tetess ismeretlen.Mert elvégre mi adófizetők fizetjük őket csak nem avval foglalkoznak amivel kéne.
A szabálysértési értékre elkövetett lopások miatt kiszabott elzárásokkal én is egyet értek. Elhiszem, hogy a médiában igy jön le,hogy 2kg alma miatt kapott pár napot, rögvest mindenki sajnálni kezdi szegény embert, DE nézzük már meg a másik oldalt a kereskedőket, akiknek nem kevés hiányt okoznak a bolti tolvajok.
És igen is a fiatalkorúak is nyugodtan mehetnek a "levesbe" ha 16-17 évesen van annyi eszük, hogy 10-12 ezer Ft.-ért bizsut vagy éppen bármi mást lopjanak, akkor el is gondolkozhatnak a tettükön a megfelelő helyen.
Kerékpárosokról meg annyit, hogy 10-ből 8 húzza a pofáját, meg neki áll feljebb amikor megbírságolom ( ált. 3.000-re k.rva jószívű vagyok ) mert vak sötétben, kivilágítatlanul teker össze-vissza az úttesten. Pedig asszem v.mi 700 Ft.-ért lehet lámpát venni előre hátra.
Hopp de már elkanyarodtunk, elkanyarodtam a traffitól.
Hát ezzel közel sem értek egyet!
Jó magyar szokáshoz híven megint a határokkal van baj.
Fokozatosság, tolerancia, mértékletesség?
Persze, persze.
Nem azt sajnálom aki üzletszerüen viszi-viteti ki a cuccokat.
Gondoljátok már el.
14 év egy napos a gyereked, el megy a boltba és lenyúl egy tábla csokit.
Van nála pénz, jól nevelt. Csak egyszerű adrenalin teszt, esetleg + egy rossz haver.
Majd rabositják, bevasalják 3-4-10 napra. A priuszról már nem beszélek!
Ez igy jó?
Nem akartam, de csak leirom. /Talán már elévült!/
Voltam vagy 11-12 éves.
Bementünk a boltba, bedobáltam a kabátomba 3-4 sportszeletet.
Mentünk ki a bolt mögé falatozni. Keresem a csokit, nincs egy darab sem.
Az összes kipotyogott a boltban! Képzelhetitek az arcom.
Megijedtem, hogy milyen jó lehetett látni ahogy tojom ki a csokit.
Többet nem nagyon volt kedvem hozzá. Akkor izgi volt, "jó buli".
Ettől még -többé-kevésbé /hogy ne legyen poénkodás/- rendes ember vagyok.
A 12-13 éves gyereket elviszik javitóba egy milkáért vagy engem csuknak le?
Részben társadalmi problémáról van szó, és arra nem statárium a megoldás.
Egy hónap alatt ~300 embert csuktak le. Király. 6 személyes cellába 10-en.
Az ellopott 1000 forintért az adófizetők pénzéből napi 7-8000 ft-ot kap az ember.
Ennyi az ellátása + a birósági eljárás költsége. Nem lehetne ezt másra forditani.
Ezekre az emberekre csak másképp.
Lehangoló.
...és ez csak rosszabb lesz!![]()
Bocsi a hosszú offért.
2010.09.24. 12:40
Krapu írta:bomostomi írta:Mesterek!
A laser pro3-ról mi a véleményetek?
Üdv!
Szia!
Vannak fegyverek, amik ellen normálisan véd, vannak amik ellen nem igazán. A többit priviben küldtem.
Üdv: Krapu
2010.09.24. 15:46
2010.09.24. 15:56
szekeres írta:Krapu írta:bomostomi írta:Mesterek!
Üdv!
Szia!
Vannak fegyverek, amik ellen normálisan véd, vannak amik ellen nem igazán. A többit priviben küldtem.
Üdv!
Engem is érdekelne!
Elméletileg küldtem üzenetet, de n.....
Laci
2010.09.24. 20:31
Krapu írta:szekeres írta:Krapu írta:bomostomi írta:Mesterek!
Üdv!
Szia!
Üdv!
Engem is érdekelne!
Laci
Szia!
12:21-kor írtam neked, de most néztem és még nem olvastad...
2010.09.27. 06:57
szekeres írta:Krapu írta:szekeres írta:Krapu írta:bomostomi írta:Mesterek!
Üdv!
Szia!
Üdv!
Engem is érdekelne!
Laci
Szia!
12:21-kor írtam neked, de most néztem és még nem olvastad...
válaszoltam!
2010.09.29. 12:48
2010.09.29. 14:30
kzolee írta:Másnak is bántja a csőrét a mostani pénzbehajtós fényképezgetés:
...........TC link...........
2010.09.29. 15:23
pistino1 írta:kzolee írta:Másnak is bántja a csőrét a mostani pénzbehajtós fényképezgetés:
...........TC link...........
ez az ország egy nagy vicc, mi meg vagyunk benne a hülyék , akikkel mindent meg lehet csinálni..............