Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Akikre büszkék vagyunk! :)

2011.10.22. 21:37

lepke írta:Helo
Hát ilyen is csak velem történhet :evil:
Hétvégén felhívott egy ismerősöm hogy van egy Ukrán nemzetiségű fiatal ember aki megvenné a kocsit és kiszeretné próbálni
És ennek ez lett a következménye

Kép

Akkor a kedves próba vezető fizet :lol:
SAR blokkolót vegyél hátra is! :lol:

2011.10.22. 21:56

XenonBalazs írta:
lepke írta:Helo
Hát ilyen is csak velem történhet :evil:
Hétvégén felhívott egy ismerősöm hogy van egy Ukrán nemzetiségű fiatal ember aki megvenné a kocsit és kiszeretné próbálni
És ennek ez lett a következménye

Kép

Akkor a kedves próba vezető fizet :lol:
SAR blokkolót vegyél hátra is! :lol:

Azt már nehéz lenne kimagyarázni...

2011.10.23. 09:53

kzolee írta:
Imco írta:Csak mert szőrszál hasogató vagyok! :)

A belső sávban haladó kocsiból hátra fele vették a külsőben 200-zal haladó autót?
/Már ha ott 2 sáv van./

Vagy az M0-on belülre a szalagkorlát mellé a forgalmi sávba letettek egy 3 lábút.
Dolgozz fiam, úgysem ütnek el felkiáltással! :)

Imco aki nem érti.

Ezt nem diósdnál a hídról az automata fotózta? :roll: Van még pár másik automata is az M0-áson...

Kép

Ez a nemrég telepített Vecsési lesz.Írják is hogy a 42-es km. kő.Hátulról vesz,mindkét oldalon van.Mindenki 200-al megy kb. és Ecsernél beindul a vonatozás a külső sávban 100-al. :D

2011.10.24. 21:41

Padre540 írta:Ez a nemrég telepített Vecsési lesz.Írják is hogy a 42-es km. kő.Hátulról vesz,mindkét oldalon van.Mindenki 200-al megy kb. és Ecsernél beindul a vonatozás a külső sávban 100-al. :D

Az hol van kb. melyik lehajtó???

Jackson, aki kérdi

2011.10.24. 22:28

jackson írta:
Padre540 írta:Ez a nemrég telepített Vecsési lesz.Írják is hogy a 42-es km. kő.Hátulról vesz,mindkét oldalon van.Mindenki 200-al megy kb. és Ecsernél beindul a vonatozás a külső sávban 100-al. :D

Jackson, aki kérdi

Beszélgettem a barátnőmmel a kedvedért! :)
Itt a megoldás! KATT!
M4 E60 csomópont, eszerint.

2011.10.25. 11:19

Imco írta:
jackson írta:

Jackson, aki kérdi

Beszélgettem a barátnőmmel a kedvedért! :)
Itt a megoldás! KATT!
M4 E60 csomópont, eszerint.

Közbe jártam arra felé mivel Maglódra kellett mennem a téli gumiért. Ha Ferihegyről jösz akkor amikor észak felé (M3 felé) felhajtasz kábé 500méterre a felhajtótól van egy tábla akik északról érkeznek ez kb. a 2-3 dik tábla ami mutatja a ferihegy lehajtást. Na oda pakoltak fel ugyan olyan dobozokat mint amik a M1/M7 és a M0-án csücsülnek ráadásul aktv is a drága mert a 43Ghz-en nyomta is a radar hullámokat.

Jackson, aki kibökte de itt még/már nem szokott gyorsan menni lehajtó miatt

2011.10.31. 14:35

Úgy néz ki, jövőre akciósan lehet a topik tagjává válni. :)

Megjelent a gyorshajtás biztosítás.

2011.10.31. 15:48

BMWFUN írta:Úgy néz ki, jövőre akciósan lehet a topik tagjává válni. :)

Helo
Csak egy a baj ezzel az opcióval hogy 1-évben csak egyszer lehet alkalmazni :wink:

2011.10.31. 20:25

Parkolási bírsággal itt lehet villogni? 8)

2011.10.31. 20:47

BMWFUN írta:Úgy néz ki, jövőre akciósan lehet a topik tagjává válni. :)

Ez kevés, mint a mackósajtban a brummogás!

2011.10.31. 22:01

afcajax írta:Parkolási bírsággal itt lehet villogni? 8)

Persze! 3 rokkant helyen keresztbe!? Népszerű leszel! ;) :)

2011.10.31. 22:38

Helo
Ez csak gyorshajtásos topik
Ha minden klubtag beirkálná az egyéb büntetéseit hamar megtelne a TÁRHELY :lol: :lol:

2011.11.01. 09:08

lepke írta:

Helo
Ez csak gyorshajtásos topik
Ha minden klubtag beirkálná az egyéb büntetéseit hamar megtelne a TÁRHELY :lol: :lol:

Naná.Költői volt a kérdés. Nem is akartam felvágni a 3400 forintos mikulás csomagommal.Ez olyan mint adócsalással beilleszkedni a szegedi csillagban.

2011.11.17. 20:42

Sali780I írta:Ma mentem az M1 en barátommal budaörstől 100 as táblánál titkos menü szerint 117-118-al mentem. Kalkulátor szerint 30.000,-
Hogy vannak ezek kalibrálva?
114 ig semmi sincs. Telepített trafi volt!
Telepített trafi vakuzik, ha fotóz, mert ez nem tette azt?!

Ne izgulj, 118-nál még nem lesz gáz!

2011.11.17. 21:18

Sali780I írta:Most találtam!
A telepítet trafikról itt bővebben

Hála a tervezőknek ezek is " Ka " sávosak! :franko:

2011.11.24. 17:29

Már én is klubtag akartam lenni, ezért mentem egyet egy tuti helyen, ahol telepített trafi van és biztos bekerülök a klubba. :nyelves:

A viccet félretéve - mivel februártól lakom Budafokon, így akkor még nem tudtam, hogy ott telepített trafi van. Szerencsére megúsztam 30.000-el. M1-M7 bevezető, 100 helyett 132km/h.A fotón jól látszik, hogy az autó jobb fele már átment a széles vonalon, ott 80km/h (vagy 60? Holnap megnézem) a megengedett sebesség.
Most azon rinyálok, hogy hány fotó jön még. Ez július 12-én volt és csak tegnap kaptam meg a büntit. Augusztus közepe környékén tárták fel nekem a titkot, hogy ott egy galamb odu. Most lesz két hét álmatlan éjszakám.
Kép
Lepke hátulról hogy védekezel???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiara 2011.11.29. 02:05-kor.

2011.11.24. 18:12

Nem látszik a kép... :neutral:

2011.11.24. 18:41

kzolee írta:Nem látszik a kép... :neutral:

Hibás a link.

2011.11.24. 23:24

kiara írta:Már én is klubtag akartam lenni, ezért mentem egyet egy tuti helyen, ahol telepített trafi van és biztos bekerülök a klubba. :nyelves:

A viccet félretéve - mivel februártól lakom Budafokon, így akkor még nem tudtam, hogy ott telepített trafi van. Szerencsére megúsztam 30.000-el. M1-M7 bevezető, 100 helyett 132km/h.A fotón jól látszik, hogy az autó jobb fele már átment a széles vonalon, ott 80km/h (vagy 60? Holnap megnézem) a megengedett sebesség.
Most azon rinyálok, hogy hány fotó jön még. Ez július 12-én volt és csak tegnap kaptam meg a büntit. Augusztus közepe környékén tárták fel nekem a titkot, hogy ott egy galamb odu. Most lesz két hét álmatlan éjszakám.
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lepke 2011.11.24. 23:25-kor.

2011.11.24. 23:25

lepke írta:
kiara írta:Már én is klubtag akartam lenni, ezért mentem egyet egy tuti helyen, ahol telepített trafi van és biztos bekerülök a klubba. :nyelves:

Kép

Helo
Még.... mielőtt rosszra gondolnak a klubtagok ... kiara a hátsó rendszámról érdeklődik :wink:
Még.... engemet nem trafipaxoltak le hátulról viszont a kocsit már IGEN ... akkor történt mikor kölcsön adtam
Még.... ebben az évben szereltetek blokkolót a kocsira előre és hátra is HA anyagi kereteim lehetővé teszik
Hozzászólás küldése

VigLink badge