Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden ami OFF Topicba való! :)

2013.02.07. 12:00

bmw520ds írta:Adócsalás amit említettél: Még mindig inkább odaállok egy olyan lehetőséghez tankolni, ami legálisan visszaigényelheti a gázolaj támogatást hektáronként, illetve visszaigényelhető az adó egy vállalkozásnál, teljesen legálisan, mint hogy egy olyan országnak gyarapítsam a bevételét, ahol egy olyan embert nem adnak ki igazságszolgáltatás céljából, aki egy kijelölt gyalogátkelő helyen, megölt egy egész családot!

Remélem csak - az adott topikra jellemző - benzingőz és a dízelfüst keverékének köszönhető a mondat első kétharmada.

A harmadik harmadnál leírt, két kisgyermek halálával végződött tragédia nem kijelölt gyalogátkelő helyen, hanem gyalogos járdán történt, ami - talán - még borzasztóbb.

2013.02.14. 11:23

Járhatatlan utak

Most már kezdem érteni.

Köszönet

2013.02.15. 10:27

hamoriarpi,

le a kalappal előtted,

Kép

és

:kösz

2013.02.15. 18:32

AlpinaFan írta:
bmw520ds írta:Adócsalás amit említettél: Még mindig inkább odaállok egy olyan lehetőséghez tankolni, ami legálisan visszaigényelheti a gázolaj támogatást hektáronként, illetve visszaigényelhető az adó egy vállalkozásnál, teljesen legálisan, mint hogy egy olyan országnak gyarapítsam a bevételét, ahol egy olyan embert nem adnak ki igazságszolgáltatás céljából, aki egy kijelölt gyalogátkelő helyen, megölt egy egész családot!

Remélem csak - az adott topikra jellemző - benzingőz és a dízelfüst keverékének köszönhető a mondat első kétharmada.

A harmadik harmadnál leírt, két kisgyermek halálával végződött tragédia nem kijelölt gyalogátkelő helyen, hanem gyalogos járdán történt, ami - talán - még borzasztóbb.

Mivel nem tudom konkrétan mi a feltételezésed arról amit írtam, így nem is tudok érdemi választ adni Neked!

Ha elmondod, természetesen megértem és ennek megfelelően tudok biztos választ adni, ami kizárja hogy " adócsaló " dízeles lennék. 8)

A család, a gyerekek tragédiája és a riportereket elzavaró tettes felesége, illetve az ország hozzáállása a bűncselekményhez, egyszerűen sérti az önérzetemet! Sajnos, elveszek a részletekben mikor rá gondolok!

2013.02.15. 21:48

ez hol él?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/ ... to-6610508

2013.02.16. 18:31

Labi írta:ez hol él?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/ ... to-6610508

Drágának gondolod?
http://suchen.mobile.de/auto/bmw-m3.htm ... RT&lang=de

2013.02.16. 18:34

naná! ....értem én, de 10 éves autót Mo.-n 5 milláért? ,,,hát nem tudom. Legyen szerencséje!

2013.02.16. 18:51

Labi írta:de 10 éves autót Mo.-n 5 milláért?

Na igen,ez itt a kulcs... :D

2013.02.16. 19:13

Padre540 írta:

hát igen.

Na ha már így összejöttünk :-D ..akkor mesélj, milyen az e46? Én is nézegetem őket, mert lehet lecserélem a melós autót én is egy 46-os touringra. Elég kevés a benzines és azon belül is a rendesen felszerelt, ezért nézegetem a dízelt is.

ez pl tetszik: (nem a duma miatt)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320 ... yv-6562559

van navi, tempomat és 6 légzsák. Csak a tetőablak hiányzik. Az ára kicsit magas, lehetne picurit olcsóbb :-D

Szóval, neked bejött? Meg vagy vele elégedve? Mennyire hihetőek ezek az átlag 6 lityis fogyik? :roll:

2013.02.16. 21:28

Szia Labi.Ne hogy megvedd.Nem ajánlom.A szine,touring,150le,faceliftes,shadon line....ezek miatt ne.Mert akkor nem csak nekem lenne ilyen E46-om.Pont mintha az enyém lenne a képen.Amúgy én meg vagyok elégedve vele.Jó kis autó.És a fogyasztása 6l hidd el.Sőt...Hivj fel ha gondolod"

2013.02.16. 22:00

Schnitzer írta:Szia Labi. a fogyasztása 6l hidd el.Sőt...

Ne hidd el neki! :mrgreen:
Akkor ennyi, ha tele van pakolva téglával!
Különben 4,8356196354 :roker:

2013.02.16. 22:05

simi64 írta:Ne hidd el neki! :mrgreen:

4,8 ha szar a légtömegmérő, és 6an ülnek bent.. amúgy 4,3 :roker: automatával városban :nyelves: :doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2013.02.17. 08:48

PapaBoss írta:
simi64 írta:Ne hidd el neki! :mrgreen:

4,8 ha szar a légtömegmérő, és 6an ülnek bent.. amúgy 4,3 :roker: automatával városban :nyelves: :doglotlo:

Klímával 4,32134124213 :mrgreen:

2013.02.17. 10:42

:lol: :lol:

Köszi Szabi a lehetőséget! Hívlak majd, mert érdekel a dolog! Azért a fogyi adatokra vigyázz, nehogy a Simi sorsára juss! :mrgreen: :facepalm: :doglotlo:

Szép akkor az autód!

2013.02.18. 08:03

Labi írta:
Padre540 írta:

hát igen.

Na ha már így összejöttünk :-D ..akkor mesélj, milyen az e46? Én is nézegetem őket, mert lehet lecserélem a melós autót én is egy 46-os touringra. Elég kevés a benzines és azon belül is a rendesen felszerelt, ezért nézegetem a dízelt is.

ez pl tetszik: (nem a duma miatt)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320 ... yv-6562559

van navi, tempomat és 6 légzsák. Csak a tetőablak hiányzik. Az ára kicsit magas, lehetne picurit olcsóbb :-D

Szóval, neked bejött? Meg vagy vele elégedve? Mennyire hihetőek ezek az átlag 6 lityis fogyik? :roll:

Jó kis kocsi ez a 20d.Az enyém nem kopog,zörög,lebeg,jól autózható.Viszont bármilyen savazást is kapok,az automatát NEM ajánlom.Amikor felvált 4-5-be akkor tényleg 4-6l között lehet autózni,de amíg azt el nem éri,megőrülök,lassan gyorsul,a fogyi mérő ki van akadva pedig csak 2000 körül forog kis gázzal.A jeladós porlasztó hibát ír,(bár hátrányát nem érezni)a csere után lehet hogy ez változik,majd megírom.Manuálissal biztos hogy ég és föld.
Ha egy kicsit jobban lenyomom a pedált,meglepően jól megy,140-es pályatempónál tök csönd,6-7l.
Amit linkeltél,szépnek tűnik,viszont sajnos ezzel a kereskedéssel is van rossz tapasztalat.Az off Yaris 1.4 dieselt itt vettük,a barátnőm régi osztálytársa és szomszédja a tulaj.93000-el hoztuk el tőle kiglancolva,gyönyörű állapotban,6 hónap múlva amikor hengerfejes lett,lekérdeztem,a vásárlásunk előtt 8 hónappal volt benne 170.000km.Motorcsere. :?

2013.02.18. 08:05

értem köszi a leírást!
...............
a yaris no comment! :neutral:

2013.02.18. 08:42

bmw520ds írta:Ha elmondod, természetesen megértem és ennek megfelelően tudok biztos választ adni...

Megértetted ezt így is.
Ezekkel a lehetőségekkel elég élni, és nem példaként felhozni, mert másokat is bajba sodorsz.

2013.02.18. 12:20

AlpinaFan írta:
bmw520ds írta:Ha elmondod, természetesen megértem és ennek megfelelően tudok biztos választ adni...

Megértetted ezt így is.
Ezekkel a lehetőségekkel elég élni, és nem példaként felhozni, mert másokat is bajba sodorsz.

Semmilyen lehetőséget nem említettem megnevezve, ezért tartom kizártnak hogy érted amit írtam.

Ezzel az általam gondolt lehetőséggel lehet élni, lehet példaként felhozni, akik jogosultak rá azok ki tudják használni, ezáltal, senkit nem sodorhat bajba.

Szerintem teljesen helyénvaló véleményt formáltam abban a helyzetben, ami a végén még meglepetésszerűen, át is fordult! :roll:

2013.02.18. 19:56

Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
ui: Ne gyertek Lepke telefonjával!!!

2013.02.18. 20:01

Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
ui: Ne gyertek Lepke telefonjával!!!

Szia Péter!
Ilyet ni :!:

Kép

...ez nagyon okos :!:
:mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: Orsika
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge