![]() |
2012.12.30. 06:04
Jerry írta:Több, mint egy éve várok/vártam visszajelzést téli szélvédőmosóra. Ez PÜ-ben ment.
Jerry írta:A legutóbbi fékszett ajánlatkérésre meg visszahívást ígértetek de csak kioktató e-mailt kaptam pár nappal később.
Jerry írta:Fél évvel később feltalálsz a fórumra és most kiosztasz mindenkit, akinek más az elképzelése a világról?!![]()
Jerry írta:Bizonyosan nem szándékoztam vásárolni. Ezt talán AtiTDI is meg tudja erősíteni neked, aki normális kommunikációval, ajánlat kérés, küldéssel le is szállította az árút.
Jerry írta:A "nem személyeskedés"-edről meg annyit, hogy notórius ajánlatkérőnek tartani valakit, azért mert meg mer néha kérdezni pár dolgot mégha nem is rendeli meg azonnal, az elég sértő és igenis személyes dolog!
Jerry írta:Szerencsére rajtatok kívül van normális alkatrészkereskedő is a fórumon, ezért részemről befejezett ez a dolog. Hiába is magyarázzuk, hogy te mész szembe a forgalommal, amíg te a másik 100-ra mutogatsz...
2012.12.30. 06:25
Wasq írta:Hűűűű..... ezt nevezem én retorikának. Szerencsére Jerry megítélését illetően nem mindenki osztja a véleményed. Spec. csak tőled olvastam eddig ilyen hozzászólást. Viszont olvastam a másik topikban folytatott adok-kapok-otokat. Ott nekem nagyon úgy tűnt, hogy rajtad kívül senki nem kelt a védelmedre, amiből lehet hibásan, de arra következtetek, hogy akik olvasták a párbeszédet a másik félnek adtak igazat és nem Neked. Persze lehet, hogy tévedek. De ami a lényeg és ami biztosan lejött, hogy az egész konfliktusnak köztetek, legelejétől a nem megfelelő vagy túl kevés kommunikáció az oka. Na most tapasztalatból mondom, hogy ezt a helyzetet itt egy nyílt fórumon nem lehet rendezni, nem fog sikerülni Nektek sem. Csak a többi olvasgató előtt égetitek be egymás meg saját magatokat is. Úgy győzködni a másikat a saját helyesnek vélt meglátásodról, hogy közben tudod, hogy az egészet mások is olvassák akikben a leírtak különböző benyomásokat keltenek és közben próbálni nekik is megfelelni és az ő szemükben is tisztázni magad és jó fiúnak tűnni ill. a másik felet igyekezni minél inkább lejáratni, beégetni NINCS ÉRTELME!!! Nem fog eredményre vezetni. Esetleg annyi lesz, hogy sikerül majd még 1-2 fórumozót bevonni a témába akik vagy ide vagy oda fognak húzni, ezzel tovább rontva a helyzetet, de ennyi. Az ilyesmit legjobb priviben tisztázni vagy ha lehetséges telefonon, mert úgy mégis csak gördülékenyebb a dolog. Teljesen világos, hogy egy intelligens ember vagy (és Jerry is az persze), aki simán képes megvédeni magát és rendelkezik a kellő kommunikációs készséggel ahhoz hogy úriember módjára rendezni tudjon egy ilyen vitás témát. De erre nem ez a nyílt fórum a megfelelő kommunikációs csatorna. Ebben biztos vagyok!
Látom máris készül a válasz számomra!!!!!!
2012.12.30. 06:54
AlpinaFan írta:Nem jól láttad, de most elkészül ez is.![]()
- teljesen természetes, hogy nem mindenki úgy ítéli meg a dolgokat, mint én
- sosem azért írok valamit, hogy azzal más egyetértsen, vagy gyűjtsem a Kösziket, hanem mert adott témában az a véleményem
- nincs megfelelési kényszerem, úgyhogy nem akarok más szája íze szerint írogatni
- elég régóta vagy tagja az Oldalnak, láthatod, hogy szerencsére ezekből az összezördülésekből általában kimaradnak a tagok
- eredménye mindig mindennek van
- ha figyelmesen elolvastad volna az előzményeket, akkor láthatod, hogy az egész privát üzenetekből, és email váltásokból indult ki, amelyet nem én hoztam be az Oldalra
- biztos vagy benne, hogy lendítene a helyzeten, ha most felhívnám telefonon?( Nem fogom, nincs is meg a száma. )
- de látod a sok nincs értelme, nem vezet sehova közben te is "tollat" ragadtál
2012.12.30. 09:04
2012.12.30. 09:43
2012.12.30. 10:09
2012.12.30. 10:16
Labi írta:Jerry! Legalább annyira "pökhendi" a stílusuk, mint amennyire a Te eredeti kérdésed cinikus. ne haragudj, de így van. Szerintem jogos a részükről.
ha már pro, legyen kontra: szerintem az egyik legkorrektebb kereskedőpáros, akivel eddig összehozott az autó!
Kiara másik topicban írt hsz-ével teljesen egyetértek.
2012.12.30. 10:27
Jerry írta:Labi írta:Jerry! Legalább annyira "pökhendi" a stílusuk, mint amennyire a Te eredeti kérdésed cinikus. ne haragudj, de így van. Szerintem jogos a részükről.
ha már pro, legyen kontra: szerintem az egyik legkorrektebb kereskedőpáros, akivel eddig összehozott az autó!
Nem haragszom.
Pont erről beszélt Wasq klubtárs. Ezek viták parttalanok. Lesz olyan aki velem ért egyet és lesz aki Alpináékkal. Ez van. Kinek mik a tapasztalataik. Ha te korrektnek ismerted meg őket, akkor az én (mi) problémáink számodara ismeretlenek, ezért nyilván nekik adsz igazat.
Nincs is ezzel semmi baj.
Én viszont már tényleg lezárom ezt a részemről.
Bármilyen további hozzászólást ezzel kapcsolatban már nem komintetek mentálok.
2012.12.30. 12:55
Wasq írta:De látva milyen mértékben bonyolódik az egész.....Hááát....Csak okosan!
2012.12.30. 13:04
leslie írta:Erdemes elolvasni a kereses minden utan topikban, hogy Alpinafun klubtarsunk milyen lenezo es kioszto hangnemet enged meg maganak! Nem alacsonyodom le a szintjere, ezert nem reagalok ra.
leslie írta:Nekem is hasonlo tapasztalataim vannak veluk, mint Jerry-nek, miszerint nem lehet elerni oket telefonon, ha elered telefonon oket, akkor pedig visszahivast igernek, ami termeszetesen nem tortenik meg. Irja Alpina valahol, hogy irasban nem kerestem oket.... ennek az az oka, hogy inkabb telefonon hivtam oket..... ami persze veszet fejsze nyele, mert nem hivnak vissza.... Konkret eset: vettem toluk olajat+ szurot, majd nehany nap mulva hivom oket, hogy kene nekem meg egy szuro. Valasz : nincs polcon, majd valamikor lesz. A beszelgetesbol kierzodott, hogy ezzel valahogy most nem akarnak foglalkozni, igy nem is eroltettemm inkabb a dolgot.
2012.12.30. 13:16
leslie írta:Szerintetek az korrekt, hogy egy kereskedo ilyen hangnemet megenged maganak? Illetve leendo vasarlojanak?
( mivel ki tudja, hogy Jerry mikor hivta volna fel ot, hogy kell neki valami komolyabb cucc. Ezek utan tuti, hogy nem fogja hivni ot)
2012.12.30. 13:25
leslie írta:Jerry írta:Labi írta:Jerry! Legalább annyira "pökhendi" a stílusuk, mint amennyire a Te eredeti kérdésed cinikus. ne haragudj, de így van. Szerintem jogos a részükről.
Nem haragszom.
Pont erről beszélt Wasq klubtárs. Ezek viták parttalanok. Lesz olyan aki velem ért egyet és lesz aki Alpináékkal. Ez van. Kinek mik a tapasztalataik. Ha te korrektnek ismerted meg őket, akkor az én (mi) problémáink számodara ismeretlenek, ezért nyilván nekik adsz igazat.
Nincs is ezzel semmi baj.
Én viszont már tényleg lezárom ezt a részemről.
Bármilyen további hozzászólást ezzel kapcsolatban már nem komintetek mentálok.
Akkor reszemrol is zaraskent :
Szerintetek az korrekt, hogy egy kereskedo ilyen hangnemet megenged maganak? Illetve leendo vasarlojanak?
( mivel ki tudja, hogy Jerry mikor hivta volna fel ot, hogy kell neki valami komolyabb cucc. Ezek utan tuti, hogy nem fogja hivni ot)
2012.12.30. 13:39
Labi írta:Jerry! Legalább annyira "pökhendi" a stílusuk, mint amennyire a Te eredeti kérdésed cinikus. ne haragudj, de így van. Szerintem jogos a részükről.
ha már pro, legyen kontra: szerintem az egyik legkorrektebb "kereskedőpáros", akivel eddig összehozott az autó! ....hozzáértésükről pedig nem beszélek....
2012.12.30. 13:41
2012.12.30. 14:16
2012.12.30. 14:22
barbrady írta:Végre egy ki billentyűkarateA politika topic sajnos már halott, mióta senki nem védi a fideszt
![]()
Alpináék nekem is sokat segítettek már, maximálisan korrektek!
Jerry is segített már, Ő is maximálisan korrekt!
De szerencsére nem vagyunk egyformák, nem is lenne jó, ha 5000 emberből mindig mindenki egyetértene
2012.12.30. 14:25
simi64 írta:barbrady írta:Végre egy ki billentyűkarateA politika topic sajnos már halott, mióta senki nem védi a fideszt
![]()
De szerencsére nem vagyunk egyformák, nem is lenne jó, ha 5000 emberből mindig mindenki egyetértene
Te kis konfliktusvadász
2012.12.30. 17:06
barbrady írta:A politika topic sajnos már halott, mióta senki nem védi a fideszt
2012.12.30. 18:09
barbrady írta:Végre egy ki billentyűkarateA politika topic sajnos már halott, mióta senki nem védi a fideszt
![]()
2012.12.30. 22:17
ha már pro, legyen kontra: szerintem az egyik legkorrektebb "kereskedőpáros", akivel eddig összehozott az autó! ....hozzáértésükről pedig nem beszélek....