![]() |
2009.11.06. 18:36
MChris írta:Bacsek írta:lepke írta:
Helo
Ezt beszéltük is a mini találkozon![]()
üdv zoli
Ez így igaz![]()
Csak gondoltam hátha másokat is érdekel
Yolinak mindegy beidegződött a évek során
2009.11.07. 18:49
2009.11.07. 20:33
2009.11.09. 20:37
2009.11.09. 20:38
2009.11.09. 20:48
Labi írta:nem semmi kálvária:
http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2009 ... w_650i-je/
TC poszt. ...de nem is ez a lényeg, hanem a kommentek!!![]()
![]()
2009.11.09. 20:57
2009.11.09. 21:10
Labi írta::-) ...
egyszerűen elképesztőek az emberek!!! sok irigy talicskatoló vadparaszt. ...munka után leülnek a gép elé okádni a szart. ...nem azért vagyok kibukva, mert egy BMW-t szapulnak, (szapulják, én is szoktam, de én legalább joggal,) ha nem az, hogy ezek annyira tudatlanok, irigy emberek és nem félnek leírni a hülyeséget. nem tartanak attól, hogy hülyének nézik őket tudatlanságuk miatt, hiszem teljesen biztosak abban amit leírnak. ...szánalmas
ez egy gyöngyszem:
"....Hogy a posztolót is kicsit: "átvettem nullkilométeresen Németországban egy [...] BMW 650i coupét, tartós bérleti konstrukcióban".
Aha, a regisztrációs adó elsumákolásának gyanúja áll itt fenn. Csak nehogy másnak is feltűnjön ez a per során....."
itt tartunk!!
2009.11.09. 21:14
LeviM5 írta:Labi írta::-) ...
egyszerűen elképesztőek az emberek!!! sok irigy talicskatoló vadparaszt. ...munka után leülnek a gép elé okádni a szart. ...nem azért vagyok kibukva, mert egy BMW-t szapulnak, (szapulják, én is szoktam, de én legalább joggal,) ha nem az, hogy ezek annyira tudatlanok, irigy emberek és nem félnek leírni a hülyeséget. nem tartanak attól, hogy hülyének nézik őket tudatlanságuk miatt, hiszem teljesen biztosak abban amit leírnak. ...szánalmas
ez egy gyöngyszem:
"....Hogy a posztolót is kicsit: "átvettem nullkilométeresen Németországban egy [...] BMW 650i coupét, tartós bérleti konstrukcióban".
Aha, a regisztrációs adó elsumákolásának gyanúja áll itt fenn. Csak nehogy másnak is feltűnjön ez a per során....."
itt tartunk!!
Ne idegesítsd magad, sok buzi irígy ember, gondolhatod... Lecsapnak egy ilyen cikkre!
Egyik nagyobb ökör mint a másik, ráadásul fingjuk sincs, és nem is értik a lényegét a cikknek.
Csak jönnek kárörvendeni, megmondnai a nagy okosságot.
Ráadásul, tök mind1 hol adózól, ugyis ellopják. Mellesleg az Uniós pénz mitgondolnak miből van???? ÁÁÁ
2009.11.09. 22:12
ez egy gyöngyszem:
itt tartunk!!
2009.11.09. 22:34
ez egy gyöngyszem:
itt tartunk!!
2009.11.09. 22:53
2009.11.09. 23:08
simi64 írta:Azért én vártam volna a történet végét!
Merthogy nincs is vége.
Mi lehetett a gond?![]()
Ki tudja megjavítani?
Csak a bajorok?
2009.11.09. 23:17
kzoli819 írta:simi64 írta:Azért én vártam volna a történet végét!
Merthogy nincs is vége.
Mi lehetett a gond?![]()
Ki tudja megjavítani?
Csak a bajorok?
Simi ezt már sosem tudjuk meg. Mint ahogy azt sem mi lett a Mézga családdal, miután vége lett a sorozatnak.
2009.11.11. 12:47
LeviM5 írta:BMW AG, BMW Magyarország és kedves Márkaszervízek:
KATT IDE
Ide jutottunk, és ezek után egy BMW logót használó márkafanatikus társaságot kell b@sztatni????
Remélem ezt olvassák a beépített emberek! A lenyúlás császárai vagytok!!!
2009.11.11. 13:20
simi64 írta:LeviM5 írta:BMW AG, BMW Magyarország és kedves Márkaszervízek:
KATT IDE
Ide jutottunk, és ezek után egy BMW logót használó márkafanatikus társaságot kell b@sztatni????
Remélem ezt olvassák a beépített emberek! A lenyúlás császárai vagytok!!!
És megjött a várva-várt folytatás:
A BMW AG válaszol
2009.11.11. 13:22