Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden ami OFF Topicba való! :)

2012.07.26. 09:19

strobi írta:
barbrady írta:
bmw520ds írta:Nézem az E-mailemet, " Dr Tatár Gábor " küldött egy linket, meg egy szöveget, hogy növeljem meg a péniszemet 7.5cm-rel!
Ezt most vegyem célzásnak, vagy írjak vissza, hogy ép most rövidítettem meg, mert zavart? :roll:
Vagy Titeket is zaklatnak baromságokkal? Körüzenetek? Vagy honnét van nekik meg a címem? :shock:

Biztosan tudják a méretünket, mert én ilyen címmel szoktam leveleket kapni: "Ildikó lefeküdne veled", "Alexandra lefeküdne veled", stb. :mrgreen: :nyelves:

Az apró betűs részt meg nem olvasod el... :facepalm: óránként 80.000-ért... :lol: :nyelves:

Áááááááááááá, szerintem nem. Inkább azért mert jóképű vagyok :mrgreen: :facepalm:

2012.07.26. 10:48

Tegnap voltam bontós haveromnál, aki Mazdákat is bont és a 2004-es Angliából behozott Mazdának szét van rohadva a küszöbje :shock: Ez azért kemény szerintem...

2012.07.26. 16:35

leslie írta:Tegnap voltam bontós haveromnál, aki Mazdákat is bont és a 2004-es Angliából behozott Mazdának szét van rohadva a küszöbje :shock: Ez azért kemény szerintem...

Nekem is volt néhány terepjáróm Angliából, hááát mit mondjak, volt a kerékjáratokban meg az alján rozsda bőven.

2012.07.26. 19:30

leslie írta:Tegnap voltam bontós haveromnál, aki Mazdákat is bont és a 2004-es Angliából behozott Mazdának szét van rohadva a küszöbje :shock: Ez azért kemény szerintem...

Helo
Szerintem is kemény egy BMW-s oldalon Mazdákról írogatni... Nem nagyon érdekel senkit .. FŐLEG nem engemet hogy a JOBB kormányos hogyan rohad szét

2012.07.26. 19:46

lepke írta:

Helo
Szerintem is kemény egy BMW-s oldalon Mazdákról írogatni... Nem nagyon érdekel senkit .. FŐLEG nem engemet hogy a JOBB kormányos hogyan rohad szét

Elnézést kérek Lepke MESTER, hogy ilyen faszsággal fárasztottam a szemedet :facepalm: FŐLEG, hogy OFF :!: :!: :!: topic-ba tettem.....

2012.07.26. 19:48

leslie írta:
lepke írta:

Helo

Elnézést kérek Lepke MESTER, hogy ilyen faszsággal fárasztottam a szemedet :facepalm: FŐLEG, hogy OFF :!: :!: :!: topic-ba tettem.....

Helo
Legalább pörög az oldal :wink:

2012.07.27. 00:32

lepke írta:Legalább pörög az oldal :wink:

...mint a mazda motor :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2012.07.27. 22:33

Utálom ezt az egész tetű országot!!!
Nézem az olimpia megnyitóját és eltűnik a közvetítés. :evil: :evil: :evil:
Ez az Unió? Szolgáltatásért fizetünk-szolgáltatás meg nincs. Ha felhívom a UPC ügyfélszolgálatát, nem elég hogy várakozhatok, nem elég hogy saját pénzemet költöm a semmitérő szolgáltatása miatt, nem tudom nézni azt, ami valami értelmet is adna.
Egy évben egy alkalommal kapcsolom be a TV-t... :mereg:

2012.07.27. 23:20

bmw520ds írta:Utálom ezt az egész tetű országot!!!
Ez az Unió? Szolgáltatásért fizetünk-szolgáltatás meg nincs. Ha felhívom a UPC ügyfélszolgálatát, nem elég hogy várakozhatok, nem elég hogy saját pénzemet költöm a semmitérő szolgáltatása miatt, nem tudom nézni azt, ami valami értelmet is adna.

Itt nagyon sok jó csatornát találsz,inkább a neten próbáld! :wink:

http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?p ... 9&melyik=2

2012.07.28. 20:10

Krokko írta:

Ezen én is szoktam mérgelődni!!!Csak az a baj hogy net sincs olyankor!!

2012.07.28. 21:15

festo írta:
Krokko írta:

Ezen én is szoktam mérgelődni!!!Csak az a baj hogy net sincs olyankor!!

TV-t lekapcsoltam...Számítógépbe gyorsan beírtam, de semmi reakció..Gépet kikapcsoltam, mert semmi reakció...Aztán be...Beírtam a Eurosport online keresnivalót, nagy sokára betöltötte...Aztán a képernyőn alul is, felül is be nem zárható reklám volt. Ekkor lett elegem. Ma meg egész nap zavartalanul működik! :facepalm:

2012.07.28. 21:29

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ...most akkor? ......

http://www.hasznaltauto.hu/auto/alpina/ ... pe-5974095

2012.07.28. 21:35

Labi írta::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ...most akkor? ......

Vicc!

xy írta:csak a belseje Alpina

2012.07.28. 21:43

Imco írta:

Vicc!

xy írta:csak a belseje Alpina

ja nézem, 3.3-as, 2,8-as erővel? mondom mit szúrt el az Alpina? :D ...oszt olvasom, hogy mi van :oops: :lol:

2012.07.28. 21:46

Ezt az autót,2 hete néztük meg. Őszintén ? Egy hulladék,aki megveszi,azt jól átbasszák az tuti. Maga a kereskedő srác is egy vicc volt. Mondjuk azon gondolkoztam,hogy melyik szemébe nézzek,mert egyik balra nézett a másik jobbra. Na mindegy. Az eleje rommá volt törve,és nagyon csúnyán lett megcsinálva. Kormány szét van kopva,lóg itt-ott hátul is kapott. Szóval,messze kerülendő példány. Azok a felnik is így képről elmennek,élőben egy hányadék,szarrá van ütve,meg kopva. Na mindegy,ennyi volt a beszámolóm :D

2012.07.28. 21:49

:franko:

2012.07.29. 01:34

Flashrider írta:

Ezt az autót,2 hete néztük meg. Őszintén ? Egy hulladék,aki megveszi,azt jól átbasszák az tuti. Maga a kereskedő srác is egy vicc volt. Mondjuk azon gondolkoztam,hogy melyik szemébe nézzek,mert egyik balra nézett a másik jobbra. Na mindegy. Az eleje rommá volt törve,és nagyon csúnyán lett megcsinálva. Kormány szét van kopva,lóg itt-ott hátul is kapott. Szóval,messze kerülendő példány. Azok a felnik is így képről elmennek,élőben egy hányadék,szarrá van ütve,meg kopva. Na mindegy,ennyi volt a beszámolóm :D

Helo
No meg a hátsó lámpák ... elég kinaiasok
Elég nevetséges :lol: :lol: :lol: Magyarul gagyi sz@r

2012.07.29. 01:52

Szekeres Lacinak ilyen karácsonyfa füzéreket kellene beszerezni! Biztosan több fogyna belőle. :D

Kép

2012.07.29. 01:58

kiara írta:Szekeres Lacinak ilyen karácsonyfa füzéreket kellene beszerezni! Biztosan több fogyna belőle. :D

Kép

Helo
No milyet is :?: :?: :?: meg kellene tanulni LINKELNI :facepalm:

2012.07.29. 02:07

lepke írta:
kiara írta:Szekeres Lacinak ilyen karácsonyfa füzéreket kellene beszerezni! Biztosan több fogyna belőle. :D

Kép

Helo
No milyet is :?: :?: :?: meg kellene tanulni LINKELNI :facepalm:

Nálam van kép Zoli bácsi!
Lehet, hogy Borsodba még nem ért le???
Tudod, ez internet, nem E60! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge