Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bmw-sek akik motoroznak!

2013.05.01. 23:21

Imco írta:
Gallaca írta:Jó kis kör! Nem gyulladtál meg? Mocskos meleg volt ma! (Legalábbis téglát pakolni :facepalm: ) Asszonypajti a hátad mögött kapcsolt ki, vagy otthon hagytad, és úgy? :)
Idén én még csak egyszer ültem motoron, műszaki vizsgára meg vissza. :? :facepalm:

Asszonyom hivatalos "benzin tyúk"! :)
Sokat túrázunk együtt, már ha lányaim engedik. :)
A rossz út viszont neki is odatett ma! :)
Jót ebédeltünk. Tardoson van egy kellemes étterem. Ajánlom ha valaki unatkozik.
FB-on ott vannak a képek a hamiról!

Láttam, jól nézett ki!(nyálcsorgatós smile) Azért kérdeztem, hogy otthon kapcsolt-e ki a konyhában. Nem néztem, hogy Tardoson készült a kép :facepalm:

2013.05.02. 00:14

lacir1 írta:Heló
Szép kis kör volt,itt mentetek el mellettünk, ha tudtam volna egy ebédre behívlak benneteket.
üdv lacir1

Majd legközelebb! :) ;)
Egyébként gondoltam rád a körforgalomnál, mint egyetlen gánti ismerősre! :)

2013.05.02. 11:51

Rendben,szólj ha legközelebb erre jöttök szívesen látunk benneteket. :)
üdv lacir1

2013.05.03. 08:26

--- Egy kis BMW Motorrad történet ---

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2013.05.10. 18:24

helló!
Valakinek valami tippje, ismerőse aki Buell váltószerelésében otthon van?
köszi!

2013.05.10. 18:59

Gabesz81 írta:helló!
köszi!

A Buell az Harley, hacsak nem az új Rotax blokkos.

Én a Hódmezővásárhelyi HD-t ajánlanám, csak az kicsit messze van.

Pesten nem tudok senkit hirtelen.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Gabesz81

2013.05.10. 19:20

Gabesz81 írta:helló!
köszi!

Erdős Csabára keress. Ő a hazai Buell isten. Igaz nem egyszerű bekerülni. -már ha foglalkozik még vele.
Kb. 4-5 éve volt kalandom vele.

Nekik volt jó padjuk. KATT!

2013.05.17. 13:26

Hétvégén verseny lesz Kiskunlacházán.
LINK
Mi is kint leszünk a csapatunkkal, akit érdekel a motorversenyzés, azt szívesen várom.
Kérdezhettek, nézelődhettek, szóval várlak benneteket.

2013.08.24. 12:38

Heló
Senki nem motorozott egy jót mostanában?Nagyon leült az oldal.
üdv lacir1

2013.08.24. 14:30

lacir1 írta:Heló
Senki nem motorozott egy jót mostanában?Nagyon leült az oldal.
üdv lacir1

De, én pont tegnap mentem egy karikát! Végre találtam célt, ami amúgy nem nagyon van, meg idő sem. A fokozott ellenőrzés keretein belül mindjárt meg is állítottak a rend éber, de unatkozó őrei. Egyesével kiszedették a plasztikkártyákat a tartójukból ellenőrzésre. Talpig bőrben, a tűző napon. Még jó, hogy a bukómat nem vetették le, hogy megnézzék, én vagyok-e én! A végére már majdnem a csizmámba csurgott a víz. Nyugodtan megdögölhettek volna, mielőtt megszülettek. Ultrapipa voltam! :mereg:

2013.08.25. 13:37

Heló
Gratulálok nekik!!Gondolom sikerült elrontaniuk a napodat,biztos unatkoztak a sünik.Engem is állítottak már meg így,papírok stb,a végén mondták,hogy igazából a motorra voltak kíváncsiak,mondtam köszi.Amúgy merre indultál?

2013.08.27. 12:54

Sziasztok!
Egy kis hozzáértői véleményt kérnék.
Motor vásárlásán gondolkozom. Mivel sosem volt még kétkerekűm és leginkább városi ingázásba használnám két személlyel, ezért kezdetben egy nagytestű túrarobogóra gondoltam.
Sok pénzt nem szeretnék költeni rá, mert az sem biztos, hogy bejön majd a dolog.
Az összköltségvetés 3-400 000 Ft, amibe bele kellene férnie 2-2 darab bukónak és protektoros kabátnak.
Amiket eddig nézegettem és fent akadtak a rostán, az a Yamaha Majesty 250-ese, a Honda Foresight 250-ese, Suzuki Burgman (de ez meglehetősen drága). Nem tudom az olaszokat érdemes-e nézegetnem. Ha igen, akkor egy Piaggo X9 és Malaguti Madison is szóba jöhetne.

Van valakinek ezen a téren bármilyen tapasztalata?
Remélem nem sértődnek meg az igazi motorosok, hogy ide írtam ezt. :)

2013.08.27. 14:17

Jerry írta:Sziasztok!
Egy kis hozzáértői véleményt kérnék.
Motor vásárlásán gondolkozom. Mivel sosem volt még kétkerekűm és leginkább városi ingázásba használnám két személlyel, ezért kezdetben egy nagytestű túrarobogóra gondoltam.
Sok pénzt nem szeretnék költeni rá, mert az sem biztos, hogy bejön majd a dolog.
Az összköltségvetés 3-400 000 Ft, amibe bele kellene férnie 2-2 darab bukónak és protektoros kabátnak.
Amiket eddig nézegettem és fent akadtak a rostán, az a Yamaha Majesty 250-ese, a Honda Foresight 250-ese, Suzuki Burgman (de ez meglehetősen drága). Nem tudom az olaszokat érdemes-e nézegetnem. Ha igen, akkor egy Piaggo X9 és Malaguti Madison is szóba jöhetne.

Van valakinek ezen a téren bármilyen tapasztalata?
Remélem nem sértődnek meg az igazi motorosok, hogy ide írtam ezt. :)

Én, ha kicsi költségvetésben gondolkodsz, akkor a listádon nem szereplő Honda FES Pantheon 150-et választanám, 2003-as évjárattól van az új kasztnis.
Nekem volt ilyenem, nagyon jó, megbízható, és kényelmes robogó.
A 150-es motor ne tévesszen meg, mert nagyon jól viszi a felépítményt.
Cimborám Nagykanizsáról le szokott vele menni kétszeméllyel a csajával Opatijába, pedig a srác 120 kg és a csaja is van 70 kg.
Jók a fékei, integrálfékes, jó a rugózása, könnyen manőverezhető, és kezdő robógónak is kiváló.
200eft-ért lehet venni külföldi papírost, kb. 60eft a papír, a többiből meg vehetsz ruhát-bukót-kesztyűt és motoroscipőt is.

2013.08.27. 15:23

kovessyroli írta:Én, ha kicsi költségvetésben gondolkodsz, akkor a listádon nem szereplő Honda FES Pantheon 150-et választanám, 2003-as évjárattól van az új kasztnis.
Nekem volt ilyenem, nagyon jó, megbízható, és kényelmes robogó.
A 150-es motor ne tévesszen meg, mert nagyon jól viszi a felépítményt.
Cimborám Nagykanizsáról le szokott vele menni kétszeméllyel a csajával Opatijába, pedig a srác 120 kg és a csaja is van 70 kg.
Jók a fékei, integrálfékes, jó a rugózása, könnyen manőverezhető, és kezdő robógónak is kiváló.
200eft-ért lehet venni külföldi papírost, kb. 60eft a papír, a többiből meg vehetsz ruhát-bukót-kesztyűt és motoroscipőt is.

Köszi az infót!
Hozzáadtam a listámhoz!
Igen, a 150-est kicsit kicsinek tartom, de mindenről meggyőzhető vagyok.

2013.08.30. 12:50

Ezek közül ki, melyiket és miért?
Piaggio X9
Honda Foresight 250
Yamaha YP 250 Majesty
Suzuki Burgman AN 250

2013.08.30. 20:50

Jerry írta:Ezek közül ki, melyiket és miért?
Piaggio X9
Honda Foresight 250
Yamaha YP 250 Majesty
Suzuki Burgman AN 250

Honda vagy Yamaha, amit én ezek közül választanék.
A Honda az nem 2 ütemű egyébként?
Mert volt ebből 125 - 150 és 250-es is, és ezt a modellt még gyártották 2 ütemű motorral.
De próbáld ki mindkettőt, ülj rá, gurulj velük, fékezz, kicsit forgolódjál velük, és gyorsan rájössz, hogy melyik a testhez állóbb.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2013.10.10. 18:27

http://www.autonavigator.hu/sztori/megi ... ujdonsagok

2013.10.10. 20:19

Gallaca írta:http://www.autonavigator.hu/sztori/megiscsak_rendornek_kellett_volna_menni-10990?utm_source=hirkereso&utm_medium=rss&utm_campaign=hirkereso_ujdonsagok

Ehhet csak annyit, hogy aki még nem ment boxer BMW-vel, mindenképp próbáljon ki egyet. Én lassan 9 éve vagyok elégedett tulaj. :wink:

2013.10.11. 08:42

kzolee írta:
Gallaca írta:http://www.autonavigator.hu/sztori/megiscsak_rendornek_kellett_volna_menni-10990?utm_source=hirkereso&utm_medium=rss&utm_campaign=hirkereso_ujdonsagok

Ehhet csak annyit, hogy aki még nem ment boxer BMW-vel, mindenképp próbáljon ki egyet. Én lassan 9 éve vagyok elégedett tulaj. :wink:

A sor négyesük sem rossz! :)

2013.10.11. 10:31

kzolee írta:EhhetEhhezcsak annyit, hogy aki még nem ment boxer BMW-vel, mindenképp próbáljon ki egyet. Én lassan 9 éve vagyok elégedett tulaj. :wink:

Ez igaz.
Ehhez csak annyit szólok, hogy aki a boxer után nem ment még GSX-R 1000-rel K5 vagy attól fiatalabbal, az mindenképpen próbáljon ki egyet. Én lassan 9 éve vágyom rá. :nyelves: :mrgreen:
Biztos jó a boxerrel pilinckázni, de a BESZA-BEHU nálam a GSX-R :roker:
Hozzászólás küldése

VigLink badge