Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2013.11.11. 19:51

gyúrok rá, hogy rózsaszín latexruhában láthassalak! :mrgreen: (aki a sztorit nem ismeri, ne értse félre) :D

2013.11.11. 19:52

Labi írta:gyúrok rá, hogy rózsaszín latexruhában láthassalak! :mrgreen: (aki a sztorit nem ismeri, ne értse félre) :D

:franko: :lol:

2013.11.11. 21:21

Labi írta:gyúrok rá, hogy rózsaszín latexruhában láthassalak! :mrgreen: (aki a sztorit nem ismeri, ne értse félre) :D

Késő! ;D

TapaTalk4: NexusHD2

2013.11.12. 01:03

Labi írta:Sziasztok!

Pécsi, vagy Pécs közeli klubtárs segítségét szeretném kérni egy X3-as megtekintése miatt. (hogy ne utazzak feleslegesen 500km.t ha nem igazak az elmondottak)

Morello barátunk segített eddig Pécsett, de Ő már Pestre költözött, így már nem tud segíteni.

ha van egy bátor jelentkező, szívesen venném a segítségét :!:

Köszönöm!!

khm...

2013.11.12. 09:56

Van egy autószerelő barátom Mohácson(50 km Pécs), ha arra jár meg tudom beszélni vele, esetleg.

Labi írta:

Pécsi, vagy Pécs közeli klubtárs segítségét szeretném kérni egy X3-as megtekintése miatt. (hogy ne utazzak feleslegesen 500km.t ha nem igazak az elmondottak)

Morello barátunk segített eddig Pécsett, de Ő már Pestre költözött, így már nem tud segíteni.

ha van egy bátor jelentkező, szívesen venném a segítségét :!:

Köszönöm!!

khm...

2013.11.12. 11:22

Imco írta:
admin írta:
Blais írta:Tudna nekem segíteni valaki Hantos Richárd (rhantos) elérhetősége ügyében? Nagyon fontos lenne beszélnem vele.

Régen ez volt a száma.
+36 20 454 0830

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ha ez nem jó, dobj egy PÜ.-t és előkerítem.

Köszönöm nektek, ez még most is a száma. Beszéltem is vele.

2013.11.15. 18:32

Delete.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2013.11.18. 15:26-kor.

2013.11.17. 16:49

Sziasztok!

van valakinek ismerőse itt pesten (vagy tud ajánlani megbízható) , aki régi bútorok értékbecslésével foglalkozik? nekem kéne egy szecessziós szett beárazása, esetleg megvétele/átvétele.

köszi!!

2013.11.18. 10:38

van valakinek ismerőse itt pesten (vagy tud ajánlani megbízható) , aki régi bútorok értékbecslésével foglalkozik? nekem kéne egy szecessziós szett beárazása, esetleg megvétele/átvétele.

köszi!!

Ilyenre nekem is szükségem lenne a közeljövőben.

2013.11.18. 22:28

Jerry írta:

köszi!!

Hát utána néztem. ...ennek mekkora piaca van! :shock: hemzseg a net KP-ban fizető régiségkereskedővel! Mailben elküldöd a fotót, úgy is beárazzák, vételi ajánlatot tesznek, vagy ingyen kijönnek és adnak úgy árat. ...nem rossz. Keresnek szállodáknak, külfödre, színházaknak... szóval van piaca.

neked mid van/lesz? :D

2013.11.19. 10:04

Labi írta:
Jerry írta:

köszi!!

Hát utána néztem. ...ennek mekkora piaca van! :shock: hemzseg a net KP-ban fizető régiségkereskedővel! Mailben elküldöd a fotót, úgy is beárazzák, vételi ajánlatot tesznek, vagy ingyen kijönnek és adnak úgy árat. ...nem rossz. Keresnek szállodáknak, külfödre, színházaknak... szóval van piaca.

neked mid van/lesz? :D

Nekem is van örökség bútor meg pár váza és ilyesmi.
Ha találtál valami jót, aki nem cigó és jó árat is mond, akkor szóljál.

2013.11.19. 13:56

OK!

2013.11.25. 22:42

Help Google tudósokhoz!

Szeretnék letölteni egy "kezelési útmutatót " magyarul, pl. pdf-ben. E 90 , 320d.-hez.

Volt egy jó kis oldal erre a célra, de nem találom. :oops:

:help:

( A "diplodock" oldal megszűnt. )

2013.11.25. 22:48

muhaati írta:Help Google tudósokhoz!

Szeretnék letölteni egy "kezelési útmutatót " magyarul, pl. pdf-ben. E 90 , 320d.-hez.

http://www.scribd.com/doc/41328804/e90-magyar

Szerk.: Bocsi, most látom, hogy ez fizetős :(

2013.11.25. 23:02

kanyobence írta:
muhaati írta:Help Google tudósokhoz!

http://www.scribd.com/doc/41328804/e90-magyar

Szerk.: Bocsi, most látom, hogy ez fizetős :(

Köszönöm, ezt már megoldom. :)
:franko:

2013.11.25. 23:27

Haminda küldött egy pdf-et : :kösz

2013.11.26. 22:18

:help2
Kellene nekem egy normal meretu ( 15,4 " ) laptop kolcson, 2 honapra. Olyat keresek, ami max. 3-4 evesnel nem oregebb . Az enyem kb. 7 eves es a tablagepen nem jo, mert fenykep szerkeszto programot szeretnek futtatni rajta. A feladata ebben ki is merulne :)
Termeszetezen vigyaznek ra ! Es nem ingyen kernem !!!!!!
:kösz

( venni nem szeretnek, mert amugy semmi szukseg ra .... )

2013.11.30. 13:44

Tudtok-e abban segíteni, hogy iGo Androidhoz honnan tudok legfrissebb Navteq-es magyar térképet letölteni? Még 2012-esem van. Az eddigi frissítési "forrásom" megszűnt. Köszi előre is.

2013.11.30. 14:18

hamoriarpi írta:Tudtok-e abban segíteni, hogy iGo Androidhoz honnan tudok legfrissebb Navteq-es magyar térképet letölteni? Még 2012-esem van. Az eddigi frissítési "forrásom" megszűnt. Köszi előre is.

torrent.

Talán 2013 3. negyedévnél járunk ha igaz.

2013.11.30. 14:22

Imco írta:
hamoriarpi írta:Tudtok-e abban segíteni, hogy iGo Androidhoz honnan tudok legfrissebb Navteq-es magyar térképet letölteni? Még 2012-esem van. Az eddigi frissítési "forrásom" megszűnt. Köszi előre is.

torrent.

Talán 2013 3. negyedévnél járunk ha igaz.

Sajnos nem vagyok Torrente. Letöltve nincs meg valakinek? :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge